Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (B)

 

Agent Cody Banks (2003)

368/K1

Verenigde Staten / Canada
Avontuur / Komedie
102 minuten

geregisseerd door Harald Zwart
met Frankie Muniz, Hilary Duff en Jared Van Snellenberg

Cody Banks lijkt op het eerste gezicht een normale, klein beetje sullige, tiener.

Maar hij is werkelijk een CIA-agent die deel uitmaakt van een speciale tak van tiener-agenten.

Hij krijgt hulp van begeleider, Ronica Miles en ook beschikt Cody over de nieuwste snufjes.

Zijn eerste missie is het bevriend raken met Natalie Connors, de dochter van een uitvinder die onwetend de slechterik in dit verhaal helpt. Maar helaas kan Cody absoluut niet omgaan met meisjes. Lukt het hem om de wereld te redden en zelfs het meisje te krijgen?

 

Agent Cody Banks 2: Destination London (2004)

369/K1

Verenigde Staten / Canada
Actie / Komedie
100 minuten

geregisseerd door Kevin Allen
met Frankie Muniz, Hannah Spearritt en Anthony Anderson

Wanneer een overgelopen CIA-agent een apparaat voor gedachten-controle heeft gestolen, moet Cody undercover naar London om hem te zoeken. Hij doet zich voor als student op een eliteschool en moet zijn ware identiteit beschermen terwijl hij zijn missie uitvoert.

 

Alexander (2004)

373/K1

Verenigde Staten / Groot Brittannië / Duitsland / Nederland
Avontuur / Drama
175 minuten / 167 minuten (director's cut)

geregisseerd door Oliver Stone
met Colin Farrell, Angelina Jolie en Val Kilmer

Alexander de Grote was een Macedonische strijdheer die negentig procent van de toen bekende wereld veroverde door zijn leger 22.000 mijl in acht jaar af te laten leggen. Alexander trok via het Perzische Rijk naar Egypte en van daaruit naar India in het Oosten. Het verhaal richt zich op deze acht rumoerige jaren en op Alexander's relatie met zijn jeugdvriend en strijdmakker Hefaistion.

 

AVP: Alien vs. Predator (2004)

376/K1

Verenigde Staten / Canada / Duitsland / Tsjechië / Groot Brittannië
Actie / Science-Fiction
101 minuten / 115 minuten (director's cut)

geregisseerd door Paul W.S. Anderson
met Sanaa Lathan, Ewen Bremner en Lance Henriksen

Een team van onderzoekers, wetenschappers en archeologen, onder leiding van een schatrijke industrieel, reist naar Antarctica om enkele pyramides te onderzoeken, die nog ouder zijn dan die in Egypte en Mexico. Het lijkt er op dat ze gemaakt zijn door een oervolk dat voor onze tijd over de Aarde heerste. Daar aangekomen ontdekken ze allerlei fossielen en skeletten van buitenaardse wezens, en het vermoeden bestaat dat enkele van hen nog steeds in leven zijn. Wanneer ze de pyramide betreden blijkt dat er nog een gevaar op de loer ligt. Andere wezens hebben lang gewacht tot de pyramide eindelijk geopend werd: de Predators...

 

All about the Benjamins (2002)

378/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Komedie
95 minuten

geregisseerd door Kevin Bray
met Ice Cube, Mike Epps en Eva Mendes

De achtervolging van een ontsnapte gevangene leidt de premiejager Bucum naar een verlaten opslagplaats. Wat beiden echter niet weten is dat dit de aflever-locatie is van een grote diamantenroof. De twee besluiten samen te gaan werken om de dieven te slim af te zijn, en hierbij de wederzijdse problemen die ze met elkaar hebben te proberen te overkomen.

 

All You've Got (2006)

382/K1

Verenigde Staten
Drama
92 minuten

geregisseerd door Neema Barnette
met Ciara, Adrienne Bailon en Faizon Love

Drie rijke meisjes van het volleybalteam de Madonnas verhuizen naar het publieke Cathedral High School, nadat hun privé-school is afgebrand. Ze worden daar bij het volleybalteam Phantoms geplaatst waar ze al snel tegenstand ondervinden van hun medespeelsters

 

American Pie (1999)

142/K1

Verenigde Staten
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Paul Weitz en Chris Weitz
met Jason Biggs, Alyson Hannigan en Shannon Elizabeth

Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.

 

American Pie 2 (2001)

143/K1

Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door James B. Rogers
met Jason Biggs, Shannon Elizabeth en Alyson Hannigan

De jongens uit deel één hebben inmiddels een jaar studie achter de rug, en komen elkaar weer tegen. Nadia komt Jim opzoeken, maar hij is bang dat hij seksueel gezien nog steeds niet helemaal klaar is voor haar. Hij besluit Michelle weer op te zoeken, in de hoop zo nog het één en ander te leren.

 

American Wedding (2003)

147/K1

Verenigde Staten
Komedie
96 minuten / 103 minuten (Unrated Version)

geregisseerd door Jesse Dylan
met Jason Biggs, Alyson Hannigan en Seann William Scott

In dit derde deel uit de American Pie-reeks vraagt Jim Michelle ten huwelijk. De families van beiden komen samen voor de aanstaande bruiloft. Terwijl Jim er alles aan doet om een goede indruk te maken op de ouders van Michelle, doen Finch en Stifler hun best om indruk te maken op haar jongere zus.

 

American Pie Presents Band Camp (2005)

145/K1

Verenigde Staten
Komedie
87 minuten

geregisseerd door Steve Rash
met Arielle Kebbel, Tad Hilgenbrinck en Eugene Levy

Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen.

Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland ...

 

 

American Pie 5: The Naked Mile (2006)

144/K1

Verenigde Staten
Komedie
85 minuten

geregisseerd door Joe Nussbaum
met Candace Kroslak, Steve Talley en John White

Wanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.

 

American Pie Presents Beta House (2007)

146/K1

Verenigde Staten
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Andrew Waller
met Eugene Levy, Steve Talley en John White

Erik, Ryan, en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!

 

American Pie Presents: The Book of Love (2009)

329/K4

Verenigde Staten
Komedie

135 minuten

geregisseerd door John Putch
met Eugene Levy, Bug Hall en Kevin M. Horton

Tien jaar na de avonturen in American Pie, ontdekt een stel nieuwe leerlingen van East Great Falls High hun 'Bijbel', verborgen in de bibliotheek. Het probleem is echter dat het boek niet meer compleet is. Ze nemen contact op met Mr. Levenstein (Eugene Levy), die samen met de jongens probeert om de Bijbel weer compleet te krijgen.

 

 

Armageddon (1998)

410/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
144 minuten

geregisseerd door Michael Bay
met Bruce Willis, Ben Affleck en Liv Tyler

Een gigantische meteoriet zal over 18 dagen inslaan op aarde. NASA roept de hulp in van Harry Stamper, een boor-expert, om de astronauten te trainen. Harry denkt echter dat de astronauten niet op tijd getraind kunnen zijn, en besluit zelf met z'n crew de klus te gaan klaren.

 

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

396/K1
Verenigde Staten
Horror / Actie
97 minuten

geregisseerd door Dwight H. Little
met Johnny Messner, KaDee Strickland en Matthew Marsden

Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeën al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.

 

Angel Eyes (2001)

399/K1

Verenigde Staten
Drama / Romantiek
102 minuten

geregisseerd door Luis Mandoki
met Jennifer Lopez, James Caviezel en Jeremy Sisto

Op een avond wordt de agente Sharon Pogue bijna het slachtoffer van een fatale aanslag, tot de mysterieuze vreemdeling Catch haar redt. Wanneer de twee verliefd worden ontdekken ze de waarheid over elkaar, en worden ze gedwongen om de geheimen uit elkaars verleden te accepteren.

 

Apocalypto (2006)

405/K1

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
139 minuten

geregisseerd door Mel Gibson
met Rudy Youngblood, Dalia Hernandez en Jonathan Brewer

Tegen het einde van het Maya-tijdperk woont Jaguar Paw samen met zijn familie in een kleine Maya nederzetting in het bos. Op een dag wordt zijn dorp overvallen door een groep Maya uit een naburige gemeenschap. Hij weet zijn hoogzwangere vrouw en zoontje te verstoppen in een grot in de grond, maar wordt zelf gevangen genomen. Zal hij z'n vrouw en kinderen ooit nog terug zien?

 

Aquamarine (2006)

407/K1

Verenigde Staten
Komedie
104 minuten

geregisseerd door Elizabeth Allen
met Sara Paxton, Emma Roberts en Joanna 'JoJo' Levesque

Claire en Hailey zijn altijd buren en de beste vriendinnen geweest. Elke zomer waren ze samen te vinden in de Capri Beach Club, maar dat gaat nu allemaal veranderen. Na een grote storm spoelt een mooie en pittige zeemeermin aan op het strand én in het leven van de twee tienermeiden. Wanneer Aquamarine voor een knappe plaatselijke strandwacht valt, vraagt ze de meisjes haar te helpen om zijn hart te veroveren.

 

Art School Confidential (2006)

415/K1

Verenigde Staten
Drama / Komedie
102 minuten

geregisseerd door Terry Zwigoff
met Max Minghella, John Malkovich en Sophia Myles

Jerome start als eerstejaars student aan de prestigieuze "East Coast Art School" en droomt ervan om de grootste kunstenaar ter wereld te zijn. Op school zitten de meest uiteenlopende kunstzinnige typetjes en al snel ontdekt Jerome dat zijn stijl en arrogantie hem niet verder brengen. Wanneer hij dit inziet onderneemt hij een alles-of-niets actie om bekend te worden in de kunstwereld en tegelijkertijd ook het hart van het mooiste meisje van school voor zich te winnen.

 

Attila (2001)

420/K1

Verenigde Staten / Litouwen
Oorlog / Drama
177 minuten

geregisseerd door Dick Lowry
met Gerard Butler, Powers Boothe en Simmone Mackinnon

Het lukt Attila de verdeelde Hunnen te verenigen. Onder zijn leiderschip vindt dit volk het tijd worden om een groot rijk te stichten. De grootste vijand hierbij zijn de Romeinen. Flavius Aetius, die ziet dat de Hunnen steeds sterker worden, besluit een schijnbondgenootschap te sluiten met Attila.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> </body> </html>