Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 
Accident Man (2018) 151/K10
Verenigd Koninkrijk
Actie / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Jesse V. Johnson
met Scott Adkins, Ray Stevenson en Ashley Greene

Mike Fallon is een gevoelloze huurmoordenaar die elke moord op een ongeluk laat lijken. Daardoor tast de politie keer op keer in het duister. De cliŽnten die Mike inhuren zijn echter zeer tevreden over hem. Wanneer de enige persoon waarvan Mike houdt omgebracht wordt door iemand uit zijn eigen organisatie, zint Mike op wraak.

 

Awakening The (2011) 150/K10
Verenigd Koninkrijk
Horror / Thriller
107 minuten

geregisseerd door Nick Murphy
met Rebecca Hall, Dominic West en Imelda Staunton

The Awakening speelt zich af in 1921, in een naoorlogse tijd van wanhoop en verlies waar de nabestaanden hun troost zoeken in spiritualiteit. Achtervolgd door de dood van haar verloofde, brengt Florence haar tijd door met het ontmaskeren van bovennatuurlijke verschijnselen. Ze gebruikt hiervoor methodische en rationele verklaringen om de stelling dat de doden ons kunnen achtervolgen te ontkrachten. Dus voelt ze zich verplicht in te gaan op een voorstel om naar Rookwood te gaan, naar een kostschool op het platteland waar een jongen onlangs dood werd teruggevonden. Er doen geruchten de ronde over een geest van een jongen die op de school rondspookt en paniek zaait bij leerlingen en ouders.

 

American Satan (2017) 132/K10
Verenigde Staten
Drama / Muziek
111 minuten

geregisseerd door Ash Avildsen
met Denise Richards, Booboo Stewart en John Bradley

De leden van een jonge rockband uit Engeland en Amerika stoppen met school en gaan naar Sunset Strip om hun dromen na te jagen. Ze wonen in een busje en proberen zichzelf staande te houden met hun passie en talent. Een onbekende ziet hun potentie en manipuleert hen tijdens een zwak moment. Ze sluiten een pact met de duivel waardoor hun muziek de grootste maatschappelijke beÔnvloeding van de laatste eeuw wordt. Kunnen zij de controle over hun lot terugkrijgen voordat het te laat is?

 

Aftermath (2017) 118/K10
Verenigde Staten
Drama / Thriller
92 minuten

geregisseerd door Elliott Lester
met Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace en Kevin Zegers

Roman is een voorman in de bouw die te maken krijgt met een vreselijke tragedie. Zijn vrouw en dochter komen om tijdens een botsing van twee vliegtuigen als gevolg van een fout van een luchtverkeersleider. Zijn wanhoop wordt nog verergerd door een stel lichtzinnige advocaten die op zoek zijn naar compensatie in ruil voor verantwoordelijkheid.
 

 
American Made (2017) 116/K10
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
115 minuten

geregisseerd door Doug Liman
met Tom Cruise, Domhnall Gleeson en Jesse Plemons

De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

 
American Assassin (2017) 115/K10
Verenigde Staten
Actie / Thriller
111 minuten

geregisseerd door Michael Cuesta
met Dylan O'Brien, Michael Keaton en Taylor Kitsch

'American Assassin' volgt de opkomst van Mitch Rapp, een rekruut van een Black-Ops team van de CIA onder leiding van oorlogsveteraan Stan Hurley. Het duo wordt door directeur Irene Kennedy aangestuurd onderzoek te doen naar enkele willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doeleinden. Samen ontdekken ze een patroon dat leidt tot een gezamenlijke missie naar een moordlustige agent.

 

Accident (2017) 108/K10
Zuid-Afrika / Frankrijk
Actie / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Dan Tondowski
met Stephanie Schildknecht, Roxane Hayward en Tyrone Keogh

Vier tieners stelen een auto, zodat ze een nachtje plezier kunnen hebben. Na een ernstige crash belanden de tieners met auto en al in een ravijn. De auto ligt op de kop en ze kunnen geen kant op. Maar al snel blijkt dat dat niet het grootste probleem van de tieners is. De psychotische eigenaar van de auto heeft het op hen voorzien en is vastbesloten zijn auto terug te krijgen.

 

Annabelle: Creation (2017) 91/K10
Verenigde Staten
Horror / Thriller
109 minuten

geregisseerd door David F. Sandberg
met Stephanie Sigman, Talitha Bateman en Lulu Wilson

Het is enkele jaren geleden dat de dochter van een poppenmaker en zijn vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen. Inmiddels verwelkomen ze een non en enkele meisjes uit een gesloten weeshuis in hun huis. Al snel worden zij het doelwit van de bezeten creatie van de poppenmaker, Annabelle.

 

Army of One (2016) 90/K10
Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Larry Charles
met Nicolas Cage, Wendi McLendon-Covey en Russell Brand

Gary Faulkner is een ex-gevangene, werkloze klusjesman en moderne Don Quichot. Hij ontvangt een visioen van God die hem opdraagt om Osama Bin Laden te vangen. Gewapend met slechts een zwaard, gekocht bij een thuiswinkelbedrijf, vertrekt Gary naar Pakistan om zijn missie te volbrengen. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij oude vrienden uit Colorado, maakt hij nieuwe vrienden in Pakistan, krijgt hij problemen met de CIA en ontmoet hij zelfs God en Osama zelf.

 
Atomic Blonde (2017) 89/K10
Verenigde Staten
Actie / Thriller
115 minuten

geregisseerd door David Leitch
met Charlize Theron, James McAvoy en John Goodman

1989, Berlijn. Vlak voor de val van de Berlijnse muur wordt een MI6-agent dood aangetroffen. Op zak had hij waardevolle informatie: een lijst met alle namen en details van Amerikaanse, Engelse, Russische en Franse spionnen. De lijst is echter verdwenen. Lorraine Broughton, een doorgewinterde spionne zonder banden met Berlijn, wordt er door de MI6 opuit gestuurd om de lijst te vinden en zowel haarzelf als de wereldwijde geheime diensten te beschermen.

 

All Eyez on Me (2017) 40/K10
Verenigde Staten
Biografie / Muziek
139 minuten

geregisseerd door Benny Boom
met Demetrius Shipp Jr, Danai Gurira en Kat Graham

Deze biografie vertelt het verhaal over de opkomst en turbulente carriŤre van een van de beroemdste rappers die de hiphopcultuur heeft voortgebracht: Tupac Shakur. Door velen gezien als de beste vertegenwoordiger aller tijden van de gangstarap. Hij houdt het record als bestverkopende rap-artiest met meer dan 75 miljoen verkochte platen wereldwijd. Meerdere malen komt hij echter in aanraking met justitie. Tijdens een schietpartij in 1996 eindigt zijn leven op tragische wijze.

 

Alias Grace (2017) 35/36/K10
Canada
Biografie / Drama
267 minuten

geregisseerd door Mary Harron
met Sarah Gadon, Edward Holcroft en Zachary Levi

Het waargebeurde verhaal van Grace Marks, een huishoudster en immigrant uit Ierland. Ze wordt in 1843 gevangen genomen, wellicht onterecht, voor de moord op haar werkgever Thomas Kinnear. Grace beweert zich niets van de moord te herinneren, maar de feiten zijn onweerlegbaar. Een decennium later probeert Dr. Simon Jordan om Grace te helpen haar herinneringen op te halen.

 

Age of Heroes (2011) 587/K3
Verenigd Koninkrijk
Oorlog
90 minuten

geregisseerd door Adrian Vitoria
met Sean Bean, Izabella Miko en Danny Dyer

De Tweede Wereldoorlog. Wanneer korporaal Rains de kapitein van de militaire politie dekt om zijn mannen thuis te brengen na een lange strijd in een verscheurd Frankrijk, wordt hij als een held beschouwd. Eenmaal terug in Dover wordt hij echter gearresteerd. Dan krijgt hij zijn kans op glorie als de marinier Jack Jones zijn potentieel ziet en hem wil als commando voor een geheime missie. Rains aanvaardt de missie van Jones en krijgt gratie. Hun missie is om te infiltreren in een Nazi basis in Noorwegen en de laatste radartechnologie onder de neus van de vijand vandaan te stelen.

 

Autopsy of Jane Doe The (2016) 16/K10
Verenigd Koninkrijk
Horror
86 minuten

geregisseerd door Andrť ōvredal
met Emile Hirsch, Brian Cox en Ophelia Lovibond

Tommy en Austin Tilden zijn vader en zoon en beiden lijkschouwer. Ze worden belast met de autopsie van een jonge, onbekende vrouw. Sheriff Burke heeft gevraagd om de doodsoorzaak voor de volgende ochtend te ontdekken zodat hij een volledige verklaring naar de pers kan afleggen. Wanneer Tommy en Austin de autopsie verrichten beginnen er bovennatuurlijke gebeurtenissen plaats te vinden in het mortuarium.

 

Amateur Night (2016) 08/K10
Verenigde Staten
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Lisa Addario en Joe Syracuse
met Jason Biggs, Janet Montgomery en Ashley Tisdale

Guy Carter (Jason Biggs) is een onzekere man die op het punt staat om vader te worden, samen met zijn vrouw Anne. Hij is niet in staat om werk te vinden in zijn eigen vakgebied. Zonder het te weten accepteert hij een baantje om chauffeur te spelen voor prostituees, waaronder Nikki, Fallon en Jaxi. Een lange en vreemde nacht ontvouwt zich, waarin Guy ontdekt dat hij klaar is voor de taak van het vaderschap.

 

Absolute Power (1997) 182/K9
Verenigde Staten
Thriller
121 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Gene Hackman en Ed Harris

Hij was waar hij niet moest zijn en hij zag wat hij niet had mogen zien. En wie gelooft er nu een professionele dief en ex-gevangene? Wie vertrouwt Luther Whitney als hij zegt dat hij een vrouw vermoord zag worden en dat de man die voor haar dood verantwoordelijk is de President van de Verenigde Staten is?

 

Anthropoid (2016) 171 /K9
TsjechiŽ / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Thriller / Oorlog
120 minuten

geregisseerd door Sean Ellis
met Jamie Dornan, Cillian Murphy en Toby Jones

In 1941 werd Tsjecho-Slowakije bezet door de nazi's en onder commando van SS Generaal Reinhard Heydrich geplaatst. Heydrichs bijnaam was de 'slager van Praag' en na een steile opgang in de SS-rangen was hij na Hitler en Himmler de derde in rang in de hiŽrarchie van het Derde Rijk. Zijn ongeziene wreedheid en schrikbewind over het Tsjecho-Slowaakse verzet noopten de Geallieerde authoriteiten in Londen ertoe om een zeer geheime missie te bedenken die de geschiedenis zou kunnen veranderen. Twee soldaten van het Tsjechoslowaakse leger werden - na een doorgedreven training door de Britse troepen - in hun thuisland gedropt met een gedurfde opdracht: de man vermoorden die Hitler als zijn natuurlijke opvolger zag.

 

Alien: Covenant (2017) 169 /K9
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / AustraliŽ / Nieuw-Zeeland
Sciencefiction / Thriller
122 minuten

geregisseerd door Ridley Scott
met Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

 

Ah-ga-ssi (2016) 167/K9
Zuid-Korea
Drama / Romantiek
141 minuten

geregisseerd door Chan-wook Park
met Jung-woo Ha, Min-hee Kim en Jin-woong Jo

In het door Japan bezette Korea van de jaren 30 wil een oplichter het fortuin buitmaken van een vrouw van goede komaf. Om dit te bereiken huurt hij een jonge, vrouwelijke zakkenroller in. De zakkenroller infiltreert bij de rijke vrouw door te gaan werken als dienstmeisje. Het plan is dat zij de vrouw gaat verleiden. Maar de bedoelingen van de zakkenroller zijn duisterder dan iedereen denkt.

 

Altitude (2017) 154 /K9
Verenigde Staten
Actie / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Alex Merkin
met Denise Richards, Chuck Liddell en Dolph Lundgren

Nadat een koppige FBI-agente een bevel negeert bij een onderhandeling tijdens een gijzeling wordt ze naar Washington DC gestuurd voor een kantoorbaan. Aan boord van het vliegtuig ontmoet ze een knappe zakenman die haar miljoenen biedt als ze hem helpt het vliegtuig levend te verlaten. In eerste instantie doet ze het af als een grap maar als snel komt ze erachter dat zijn voormalige partners het vliegtuig hebben gekaapt. Nu is het haar taak om de passagiers te redden, terwijl ze moet kiezen tussen twee criminele bendes.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </html>