Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

Ace of Hearts (2008)

359/K1

Verenigde Staten / Canada
Familie
100 minuten

geregisseerd door David Mackay
met Dean Cain, Anne Marie DeLuise en Britt McKillip

Officier Daniel Harding is een voornaam lid van de K-9 politie-eenheid. Zijn partner en beste vriend is Ace, een politiehond. Wanneer Ace beschuldigd wordt van het toetakelen en bijten van een verdachte, overtuigd een jaloerse en overijverige procureur de politiediensten om de hond te euthanaseren. Omdat hij weigert om zijn trouwe vriend te laten doden, maakt Harding er een ware missie van om de naam van zijn goeie vriend in ere te herstellen.

 

All the Boys Love Mandy Lane (2006)

381/K1

Verenigde Staten
Horror
88 minuten

geregisseerd door Jonathan Levine
met Amber Heard, Michael Welch en Anson Mount

Een groep scholieren besluit om het nette en lieve meisje Mandy Lane uit te nodigen voor een groot feest op een afgelegen ranch, aangezien Mandy Lane ineens een erg mooie meid is geworden. Maar dan ontdekken de scholieren dat het aantal aanwezigen op het feest op vreemde wijze begint te dalen. Dan blijkt er iets goed mis te zijn met die lieve, leuke en mooie Mandy Lane.

 

Alibi (2008)

375/K1

Nederland
Komedie
86 minuten

geregisseerd door Johan Nijenhuis
met Egbert-Jan Weeber, Georgina Verbaan en Achmed Akkabi

Youssef, een slimme en bijdehante jongen van de straat, ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

 

Aliens vs Predator - Requiem (2007)

377/K1

Verenigde Staten
Horror / Science-Fiction
86 minuten

geregisseerd door Colin Strause en Greg Strause
met John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis

De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.

 

Awake (2007)

421/K1

Verenigde Staten
Thriller / Drama
84 minuten

geregisseerd door Joby Harold
met Hayden Christensen, Jessica Alba en Lena Olin

De film vertelt het verhaal van Clay, een man die slachtoffer is van bewuste verdoving, dat wil zeggen: volledig bij bewustzijn maar wel verlamd zijn tijdens een operatie. Deze traumatische ervaring heeft grote gevolgen voor zijn verdere leven en dat van zijn jonge vrouw, die bovendien zo haar eigen problemen heeft.

 

April Fool's Day (2008)

406/K1

Verenigde Staten
Horror
91 minuten

geregisseerd door Mitchell Altieri en Phil Flores
met Taylor Cole, Josh Henderson en Scout Taylor-Compton

Elk jaar viert de stinkend rijke Desiree Cartier op 1 april een groot feest in haar grote huis. En natuurlijk hoort er bij elk jaar een grote grap. Maar dit jaar loopt alles anders dan gepland als Desiree, haar broer Blaine en vijf van hun vrienden slachtoffer worden van een gruwelijke moordenaar, die hen achtervolgt en één voor één begint af te slachten.

 

American Haunting, An (2005)

389/K1

Verenigde Staten
Horror / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Courtney Solomon
met Donald Sutherland, Sissy Spacek en Rachel Hurd-Wood

Gebaseerd op ware feiten, vertelt de film over de enige zaak in de historie van de V.S. waarbij iemand om het leven is gekomen door een geest of entiteit. Tussen 1818 en 1820 werd de familie Bell in Red River Tennesee bezocht door een 'aanwezigheid' die niet te duiden was. Als de aanvallen in kracht beginnen toe te nemen, vooral de jongste dochter van de famillie moet het ontgelden, is de familie ten einde raad. De psychologische druk wordt ondraaglijk....

 

Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1987)

383/K1

Verenigde Staten
Avontuur / Actie
99 minuten

geregisseerd door Gary Nelson
met Richard Chamberlain, Sharon Stone en James Earl Jones

Een stuk goud zorgt er voor dat Allan naar zijn broer gaat zoeken, die vermist wordt in Afrika. Zijn broer vinden gaat echter niet zonder slag of stoot.

 

Across the Universe (2007)

362/K1

Verenigde Staten
Muziek / Romantiek
131 minuten

geregisseerd door Julie Taymor
met Evan Rachel Wood, Joe Anderson en Dana Fuchs

Het liefdesverhaal over de Engelse jongen Max die naar de Verenigde Staten komt en verliefd wordt op het Amerikaanse meisje Lucy gedurende de jaren '60. Dit alles tegen de achtergrond van de groeiende problemen tussen de V.S. en Vietnam.

 

Alamo, The (2004)

371/K1

Verenigde Staten
Drama / Oorlog
137 minuten

geregisseerd door John Lee Hancock
met Dennis Quaid, Jason Patric en Billy Bob Thornton

In het begin van de 19e eeuw was Texas nog in handen van de Mexicaanse dictator generaal Santa Anna. Nadat de Texanen de stad San Antonio hadden veroverd, zet de generaal begin 1836 de tegenaanval in, om het verzet voor een onafhankelijk Texas voor eens en voor altijd de kop in te drukken. Een vrijwilligersleger van zo'n 200 mannen verschanst zich in het fort The Alamo - een verlaten missie. Onder hen de beroemde David Crockett ( Billy Bob Thornton), kolonel William Travis en James Bowie. Gedurende twee weken verdedigen de mannen The Alamo tegen een overmacht van 2000 Mexicaanse soldaten en weten ze geschiedenis te schrijven in hun strijd voor onafhankelijkheid van Texas.

 

American Gangster (2007)

388/K1

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
157 minuten / 176 minuten (unrated edition)

geregisseerd door Ridley Scott
met Denzel Washington, Russell Crowe en Josh Brolin

Drugskoning Frank Lucas (Washington) profiteert van de aanwezigheid van het Amerikaans leger in Azië tijdens de Vietnamoorlog om goedkoop drugs de US in te smokkelen. Daarmee bouwt hij in rap tempo een groot imperium op. Echter krijgt politieagent Roberts (Crowe) lucht van zijn handige zaakje, en ook de corrupte agent Trupo heeft interesse in de zaak.

 

 

Anna and the King (1999)

356/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Drama
148 minuten

geregisseerd door Andy Tennant
met Jodie Foster, Yun-Fat Chow en Randall Duk Kim

Anna Leonowens, een Engelse lerares, reist in 1860 naar Siam om daar kinderen les te geven. Ze komt in contact met Koning Mongkut en raakt betrokken bij zijn politiek. Langzaam ontwikkelt zich een relatie tussen de twee.

 

Animal 1 (2005)

401/K1

Verenigde Staten
Drama / Actie
93 minuten

geregisseerd door David J. Burke
met Ving Rhames, Terrence Howard en Jim Brown

Animal is een gewelddadig bendelid dat de gevangenis in moet en derhalve zijn zoontje moet achterlaten. In de gevangenis ontmoet hij een revolutionair die zijn visie op het leven drastisch verandert. Wanneer hij vrij komt is hij een herboren man, maar hij moet helaas al snel constateren dat zijn opgegroeide zoon nu zijn oude gewelddadige leven heeft opgepakt..

 

Animal 2 (2007)

402/K1

Verenigde Staten
Actie / Drama
93 minuten

geregisseerd door Ryan Combs
met Ving Rhames, K.C. Collins en Vicellous Reon Shannon

James 'Animal' Allen, zit een levenslange straf uit voor moord in de Folsom gevangenis waar 'The Hispanics' en 'The Blacks' op gewelddadige wijze de dienst uitmaken. Het geweld tussen de twee rivaliserende bendes loopt zodanig uit de hand dat ze, na een opstand in de gevangenis, de controle hebben overgenomen en de gevangenisbewaarders gijzelen. Als de opstand door een SWAT team is neergeslagen wordt 'Animal' overgeplaatst naar een andere gevangenis. In deze gevangenis wordt hij dusdanig onder druk gezet dat hij, om zijn familie te beschermen, in zijn oude rol als prijsvechter wordt gedwongen. Nadat hij in zijn eerste gevecht zijn tegenstander doodt, wordt 'Animal' noodgedwongen de leider van 'The Blacks'. Wat hij echter niet weet is dat zijn volgende tegenstander zijn voormalige 'Hispanic' rivaal 'Uno' is, uit de Folsom gevangenis. Het blijkt een vooropgezet plan van de leiding om de twee bendes tegen elkaar op te zetten met als doel de uiteindelijke ondergang.

 

Attack of the Sabretooth (2005)

419/K1

Australië / Verenigde Staten
Avontuur / Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door George Miller (I)
met Natalie Avital, Nicholas Bell en Billy Aaron Brown

Niles (Bell) heeft een dierenpark geopend op een afgelegen eiland. Door een serie van stroomuitvallen kunnen genetisch gemanipuleerde sabeltandtijgers ontsnappen en deze beginnen met het opeten van de bezoekers en het personeel.

 

Amistad (1997)

390/K1

Verenigde Staten
Drama
152 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Morgan Freeman, Anthony Hopkins en Djimon Hounsou

Een waargebeurd verhaal over de opstand van Afrikanen op het slavenschip de Amistad in 1839 en het daarop volgend tribunaal wanneer ze gevangen worden genomen op Amerikaans grondgebied.

 

All She Wants for Christmas (2006)

380/K1

Canada
Komedie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Ron Oliver
met Monica Keena, Tobias Mehler en Steve Bacic

Er is geen stad ter wereld met meer kerstgedachte dan het plaatsje Forest City in Amerika. Het kloppende hart van het stadje is namelijk de fabriek waar de mooiste en meest bijzondere kerstproducten gemaakt worden. Noelle werkt in deze kerstfabriek, maar droomt eigenlijk van een baan in de financiële wereld van New York. Een knappe, mysterieuze man gooit echter roet in het eten en tijdens haar laatste kerstfeest in Forest City staat Noelle voor haar allergrootste uitdaging; zal het haar lukken om de kerst-fabriek te redden? En weet ze de bewoners van Forest City er aan te herinneren wat Kerstmis echt betekent?

 

Animal House (1978)

459/K2

Verenigde Staten
Komedie
109 minuten

geregisseerd door John Landis
met John Belushi, Tim Matheson en Mark Metcalf

Faber College heeft een studentenvereniging die iedereen lid maakt die maar zin heeft om lid te worden. Bij een andere studentenvereniging zitten alleen rijke leden en dus wordt je niet zomaar lid van deze vereniging. Natuurlijk botst het tussen deze twee verenigingen.

 

And Then Came Love (2007)

751/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
90 minuten

geregisseerd door Richard Schenkman
met Vanessa Williams, Kevin Daniels en Michael Boatman

Julie, een succesvolle journaliste uit New York, heeft alles wat ze nodig heeft, denkt ze; een goeie job, een mooi appartement, een vriend die haar ten huwelijk vroeg en ook nog een schattig zoontje Jake. Haar perfecte wereld stort in elkaar wanneer ze op zoek moet naar de spermadonor van haar zesjarig zoontje.

 

After the Sunset (2004)

366/K1

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
100 minuten

geregisseerd door Brett Ratner
met Pierce Brosnan, Salma Hayek en Woody Harrelson

Max Burdette (Pierce Brosnan), een oude meesterdief leeft samen met zijn vrouw teruggetrokken op een eiland en geniet hier van zijn welverdiende rust. Maar op een dag staat de FBI-agent die hem jaren achtervolgde voor de deur met wel een heel vreemde opdracht voor Max...

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </html>