Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

Alice (2010)

429/430/K4

Verenigd Koninkrijk / Canada
Fantasy
240 minuten

geregisseerd door Nick Willing
met Caterina Scorsone, Andrew Lee Potts en Kathy Bates

De 21 jaar oude Alice ontmoet Jack Chase die haar een ring geeft. Een familiestuk. Voor ze het weet wordt Jack gekidnapt door duistere wezens. Dan verschijnt plotseling een vreemdeling genaamd "White Rabbit" in haar leven, strak in het pak, die Alice via een spiegel in Wonderland doet belanden. Wonderland is een wereld waar niets is wat het lijkt en waar de moeder van Jack, beter bekend als hartenkoningin, de ring van haar terugclaimt.

 

Agora (2009)

420/K4

Spanje / Malta
Drama / Romantiek
126 minuten

geregisseerd door Alejandro AmenŠbar
met Rachel Weisz, Max Minghella en Oscar Isaac

Een slaaf bekeert zich tot het Christendom in de hoop dat dit zijn vrijheid zal brengen. Hij wordt echter verliefd op zijn meester, de beroemde vrouwelijke filosofieprofessor en atheÔst, Hypatia van AlexandriŽ

 

Armored (2009)

412/K4

Verenigde Staten
Drama / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Nimrůd Antal
met Matt Dillon, Laurence Fishburne en Jean Reno

Drie collega's van een waardetransportbedrijf hebben het ultieme plan; ze gaan een eigen transportwagen overvallen met als waarde tien miljoen. Alles lijkt de mannen goed af te gaan, totdat er een onverwachte getuige op komt dagen

 

American Virgin (2009)

387/K4

Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Clare Kilner
met Rob Schneider, Jenna Dewan en Brianne Davis

Priscilla White is een studente die een beurs heeft van de groep 'Can't Hurry Love', een organisatie die maagd blijven tot het huwelijk promoot. Priscilla moet haar kamer delen met Naz, een wild feestbeest, die vele seksuele avonturen beleeft. Door een wilde nacht brengt Priscilla haar universiteitscarriŤre echter in gevaar.

 

Apocalypse Now (1979)

400/K4

Verenigde Staten
Oorlog
153 minuten / 202 minuten ("Redux")

geregisseerd door Francis Ford Coppola
met Martin Sheen, Marlon Brando en Robert Duvall

Ten tijde van de Vietnamoorlog, wordt Captain Willard de jungle in gestuurd om Colonel Kurtz te vinden en te vermoorden. Kurtz heeft zijn eigen leger opgebouwd, en weigert nog naar de legerleiding te luisteren. Terwijl Willard de jungle in vaart, worden hij en de rest van de bemanning langzaam overvallen door de gevechten en gekte van de omgeving.

 

Alphabet Killer, The (2008)

220/K4

Verenigde Staten
Thriller / Drama
100 minuten

geregisseerd door Rob Schmidt
met Eliza Dushku, Cary Elwes en Timothy Hutton

Megan Paige is een extreem gedreven politieagente in de stad Rochester. Haar verloofde Kenneth werkt bij hetzelfde korps. De twee krijgen te maken met een gruwelijke zaak waarbij een 10-jarig meisje is verkracht en vermoord. Het blijkt om een seriemoordenaar te gaan en Megan raakt volledig geobsedeerd door de zaak. Zo erg dat ze waanbeelden krijgt, schizofreen wordt, haar relatie verbreekt en opgenomen wordt in een inrichting. Twee jaar later vindt er echter een gelijkaardige moord plaats en de inmiddels redelijk opgeknapte Megan zal een rol gaan vervullen.

 

Arn - Riket Vid Všgens Slut (2008)

331/K4

Denemarken / Zweden / Finland / Verenigd Koninkrijk / Noorwegen / Duitsland
Avontuur
128 minuten

geregisseerd door Peter Flinth
met Joakim Nštterqvist, Stellan SkarsgŚrd en Michael Nyqvist

Arn de Kruisvaarder keert na zijn eerste avontuur terug in de tempel in Zweden waar hij opgegroeid is. Hij is nu een ervaren ridder met grote plannen voor de toekomst van Zweden. Noodzaak is een stabiel land te creeŽren uit de en daarvoor moet hij de drie omliggende volkeren zien te binden. In de tussentijd zal er ook nog een aanval van de Deense troonpretendent Sverker Karlsson afgeslagen moeten worden.

 

Arn - Tempelriddaren (2007)

411/K1

Denemarken / Finland / Duitsland / Noorwegen / Zweden / Verenigd Koninkrijk
Drama / Avontuur
139 minuten

geregisseerd door Peter Flinth
met Joakim Nštterqvist, Sofia Helin en Stellan SkarsgŚrd

Arn (Joakim Nštterqvist) is de zoon van een hooggeplaatste Zweedse edelman, die zijn jeugd onder de hoede van de kerk heeft doorgebracht. Als Arn zich ondanks de afkeuring van zijn omgeving inlaat met een verboden liefde, wordt hij naar het heilige land gestuurd. Daar zal Arn als tempelier boete moeten doen voor zijn zonden.

 

Assassination of a High School President (2008)

209/K4

Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Brett Simon
met Mischa Barton, Bruce Willis en Kathryn Morris

Het populairste meisje van haar school (Mischa Barton) besluit samen te werken met een ambitieuze journalist om een aantal raadsels op te lossen. Maar in plaats van duidelijkheid te brengen komen er alleen maar meer problemen aan het licht.

 

Amazing Grace (2006)

173/K4

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Drama
111 minuten

geregisseerd door Michael Apted
met Ioan Gruffudd, Albert Finney en Michael Gambon

"Amazing Grace" vertelt het verhaal van de pionier William Wilberforce, die tegen de slavernij streed. Zijn theoriŽn en ideeŽn brachten hem in moeilijke posities tegenover machtige mannen. Toch behaalde hij daarnaast veel politieke successen. Door zijn inspanningen werd de Atlantische slavenhandel aan het begin van de negentiende eeuw door Groot-BrittanniŽ verboden.

 

Art of War 3,The Retribution (2008)

413/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Gerry Lively
met Anthony 'Treach' Criss, Warren Derosa en Sung Hi Lee

Agent Shaw moet proberen om een groep Noord-Koreaanse terroristen te stoppen, die pogen hun handen te leggen op een nucleaire bom en tegelijkertijd moeten zij een bemiddelaar redden die gevangen zit. Shaw, die ook onterecht wordt beschuldigd van moord, moet gebruik maken van al zijn kunde in de gevechtssporten, om een regelrechte ramp af te wenden, als de terroristen het nucleaire apparaat willen laten exploderen tijdens een VN-top.

 

Angels & Demons (2009)

133/K4

Verenigde Staten
Thriller / Mystery
138 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Tom Hanks, Ewan McGregor en Ayelet Zurer

Symboloog Robert Langdon wordt na de dood van de Paus door het Vaticaan ontboden omdat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, ergens in Rome een bom hebben geplaatst. Ze willen het conclaaf verstoren en hebben de vier preferiti, de kardinalen die kans maken om tot paus te worden verkozen, gegijzeld. Elk uur zal ťťn van hen sterven. Samen met Vittoria Vetra, de collega van een vermoorde wetenschapper, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken...

 

Accidental Husband, The (2008)

36/K4

Verenigd Koninkrijk
Romantiek / Komedie
90 minuten

geregisseerd door Griffin Dunne
met Uma Thurman, Colin Firth en Jeffrey Dean Morgan

Emma Lloyd is presentatrice van een radioshow met een wel heel apart publiek. Behalve gewone luisteraars vermaakt Emma vooral mensen met liefdesverdriet en lost ook zo nu en dan eens hun problemen op. Maar een onvoorzichtige opmerking komt Emma duur te staan en haar leven kon nog wel eens heel ingewikkeld worden.

 

All Roads Lead Home (2008)

29/K3

Verenigde Staten
Drama / Familie
108 minuten

geregisseerd door Dennis Fallon
met Peter Coyote, Jason London en Peter Boyle

Belle is een 12-jarig meisje die haar moeder door een auto ongeluk verliest. Haar vader heeft het moeilijk met het verlies van zijn vrouw en ondertussen verslechtert de relatie met zijn dochter omdat die denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar moeder. Belle haar opa is erg veranderd sinds de dood van zijn dochter. Haar opa vindt het moeilijk om met Belle om te gaan omdat zij een constante herinnering is aan Belle's moeder. Het is Atticus, de kleine hond die haar leven en het leven van haar familie voor altijd zal veranderen.

 

Australia (2008)

30/K3

AustraliŽ / Verenigde Staten
Drama / Avontuur
165 minuten

geregisseerd door Baz Luhrmann
met Nicole Kidman, Hugh Jackman en David Wenham

AustraliŽ, even voor de Tweede Wereldoorlog. Een Engelse aristocrate (Kidman) erft een ranch ter grote van Maryland. Wanneer Engelse veebaronnen het gemunt hebben op haar grond, sluit ze zich met tegenzin aan bij een ruwe veedrijver (Jackman) om zo haar 1500 runderen over honderden kilometers land te drijven.

 

Another Cinderella Story 2008

404/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
90 minuten

geregisseerd door Damon Santostefano
met Selena Gomez, Andrew Seeley en Jane Lynch

Mary is een jonge tiener die woont bij haar stiefmoeder Dominique Blatt, een bekende zangeres, en diens dochters Britt en Bree. Op een gemaskerd bal ontmoet ze zanger Joey. Ze dansen en worden onmiddellijk verliefd op elkaar. Ze verlaat het feest echter en laat onderweg haar iPod vallen. Joey raapt deze op, maar heeft geen idee wie ze werkelijk is.

 

Anaconda III (2008)

393/K1

Verenigde Staten / RoemeniŽ
Horror / Actie
96 minuten

geregisseerd door Don E. FauntLeRoy
met Crystal Allen, David Hasselhoff en John Rhys-Davies

Een biljonair besluit om veel geld te bieden aan een huurling om een grote en levensgevaarlijke slang te vangen, omdat deze slang belangrijk is voor de genezing van een terminale ziekte. Het vangen van deze grote slang is echter nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.

 

Alone in the Dark II (2008)

386/K1

Verenigde Staten
Horror / Actie
78 minuten

geregisseerd door Michael Roesch en Peter Scheerer
met Rick Yune, Lance Henriksen en Bill Moseley

De befaamde detective van paranormale en bovennatuurlijke zaken Edward Carnby (Rick Yune) is terug. Ditmaal moet Carnby proberen samen te werken met een speciaal team van heksenjagers. Samen proberen ze de levensgevaarlijke heks Elizabeth Dexter (Allison Lange) te pakken te krijgen. Maar dit is nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.

 

Afblijven (2006)

364/K1

Nederland
Familie
90 minuten

geregisseerd door Maria Peters
met Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Melody Klaver

Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?De volgen pagina

 

Army of Darkness (1992)

361/K2

Verenigde Staten
Horror / Komedie
81 minuten / 96 minuten (director's cut)

geregisseerd door Sam Raimi
met Bruce Campbell, Embeth Davidtz en Marcus Gilbert

Ash (Campbell) is in de 13e eeuw terecht gekomen en heeft het duistere boek De Necronomicon nodig om weer terug naar zijn tijd te komen. Helaas maakt hij een foutje bij het uitspreken van een vers uit het boek, waardoor hij een dodenleger oproept. Nu moet hij zijn 20e eeuwse kennis gebruiken om het boek terug te krijgen, het leger te verslaan en natuurlijk ook een mooie vrouw te redden.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </body> </html>