Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 
Age of Adaline The (2015) 87/K7
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door Lee Toland Krieger
met Blake Lively, Michiel Huisman en Harrison Ford

Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren '30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.
 

 

AWOL-72 (2015) 54/K7
Verenigde Staten
Thriller
79 minuten

geregisseerd door Christian Sesma
met Luke Goss, RZA en Bokeem Woodbine

Conrad Miller (Luke Goss) is een gedeserteerde marinier die in het bezit is van geheime informatie van de overheid. Hij wordt gezocht door de Russische speciale eenheid, de politie van Los Angeles en een gevaarlijke moordenaar (Bokeem Woodbine). De goedgetrainde Miller is een dodelijk wapen en als de tijd begint te dringen laat hij zich door niemand tegenhouden.

 

Absolution (2015) 45/K7
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
91 minuten

geregisseerd door Keoni Waxman
met Vinnie Jones, Steven Seagal en Byron Mann

Een agent wordt door zijn voormalige werkgever gerekruteerd om de Afghaanse drugsdealer Kamaal te vermoorden. Zijn oude baas is bang dat Kamaal zal pogen informatie te verkopen, omdat de winst van heroïne verdeeld wordt tussen de machtige families in Afghanistan en de machtige, geheime groepen in de Verenigde Staten. Wanneer de agent twee slachtoffers van mensenhandel ontmoet, raakt hij overtuigd dat Kamaal hier iets mee te maken heeft.

 

American Sniper (2014) 34/K7
Verenigde Staten
Actie / Drama
132 minuten


geregisseerd door Clint Eastwood
met Bradley Cooper, Sienna Miller en Jake McDorman

Het verhaal van Navy SEAL Chris Kyle (Cooper), de dodelijkste schutter aller tijden die door zijn vijanden "de duivel" wordt genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme, die na 9/11 van start ging.

 

All Cheerleaders Die (2013) 383/K6
Verenigde Staten
Thriller
90 minuten

geregisseerd door Lucky McKee en Chris Sivertson
met Caitlin Stasey, Sianoa Smit-McPhee en Brianna Womick
Het rebelse buitenbeentje Mäddy Killian verrast haar medestudenten door toe te treden tot de cheerleadersploeg. Deze beslissing drijft een wig tussen Mäddy en haar ex-vriendin Leena Miller - een eenzaat van wie gezegd wordt dat ze zich met zwarte magie bezighoudt. Na een confrontatie met het footballteam komen Mäddy en haar nieuw cheerleadervriendinnen in een bovennatuurlijke rollercoaster terecht die een pad van vernieling achterlaat.

 

American Muscle (2014) 382/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Ravi Dhar
met Nick Principe, Robin Sydney en Todd Farmer
Yucca Valley California. Een ex-gedetineerde, John Falcon (Nick Principe), heeft 10 jaar lang vastgezeten en zint in de daaropvolgende 24 uur op wraak tegen iedereen die verantwoordelijk is geweest voor zijn opsluiting ... waaronder zijn broer.

 

American Heist (2014) 357/K6
Verenigde Staten
Actie
94 minuten

geregisseerd door Sarik Andreasyan
met Hayden Christensen, Adrien Brody en Akon

Frankie (Hayden Christensen) en James (Adrien Brody) zijn twee broers met een veelbewogen verleden. De een worstelt zich een weg naar normaliteit en de ander is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer de een de ander meesleept in een noodlottige bankoverval door een bende gevaarlijke criminelen, onder leiding van Sugar (Akon), wordt de loyaliteit van de broers danig op de proef gesteld.

 

Autómata (2014) 346/K6
Spanje / Bulgarije
Sciencefiction / Thriller
110 minuten

geregisseerd door Gabe Ibáñez
met Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sørensen en Melanie Griffith

De film speelt zich af in de toekomst met de wereld op de rand van een ecologische ineenstorting. De wetenschap staat op het punt om haar droom te realiseren met het creëren van kunstmatige intelligentie. Jacq Vaucan (Antonio Banderas), een veiligheidsagent van ROC Robotics Corporation, onderzoekt routinematig een zaak over het manipuleren van een robot. Zijn ontdekking blijkt ingrijpende gevolgen te hebben voor de toekomst van de mensheid.

 

Anomaly The (2014) 311/K6
Verenigd Koninkrijk
Sciencefiction
97 minuten

geregisseerd door Noel Clarke
met Ian Somerhalder, Alexis Knapp en Brian Cox

Ryan, een getraumatiseerde ex-soldaat, wordt wakker achterin een bestelbusje, samen met een ontvoerde jongen. Ryan helpt de jongen te ontsnappen maar wanneer hij een masker in zijn rugzak vindt komt hij tot een ontstellend besef. Er is echter geen tijd om te handelen want na 9 minuten en 47 seconden van bewustzijn gaat alles op zwart.

 

Against the Wild (2014) 269/K6
Canada
Avontuur / Familie
90 minuten

geregisseerd door Richard Boddington
met CJ Adams, Erin Pitt en Natasha Henstridge

De 13-jarige Zach en de 12-jarige Hannah gaan samen met hun hond Chinook op bezoek bij hun vader met een watervliegtuig. Als het vliegtuig in de problemen komt en crasht, moet het drietal zien te overleven in de wildernis. Op zoek naar hulp verdwalen ze en moeten allerlei gevaren zien te overwinnen. Ondertussen gaan de ouders Robert en Susan op zoek naar hun kinderen. De ouders willen scheiden, maar misschien brengt deze zoektocht hen wel dichter bij elkaar.

 

Amazing Spider-Man 2 The (2014) 257/K6
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
142 minuten

geregisseerd door Marc Webb
met Andrew Garfield, Emma Stone en Jamie Foxx

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.
 

 

Airplane vs Volcano (2014) 255/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door James Kondelik en Jon Kondelik
met Robin Givens, Lawrence Hilton-Jacobs en Natalie Burtney

Een passagiersvliegtuig komt vast te zitten in een cirkel van vulkanen die allemaal aan het uitbarsten zijn. Daardoor kan het vliegtuig geen enkele kant op. Landen is geen optie, dus het is nu aan de crew van het vliegtuig en de passagiers om een oplossing te vinden...

 

American Hustle (2013) 253/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
138 minuten

geregisseerd door David O. Russell
met Christian Bale, Bradley Cooper en Amy Adams

Irving Rosenfeld (Christian Bale) is een briljante oplichter die samen met zijn sluwe Britse partner en minnares Sydney Prosser (Amy Adams) wordt gedwongen om te werken voor de losgeslagen FBI-agent Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso introduceert ze in de gevaarlijke maar betoverende wereld van de 'power brokers' (oplichters die mensen omkopen om op een bepaalde persoon te stemmen) en de maffia.

 

Alpha House (2014) 232/K6
Verenigde Staten
Komedie
88 minuten

geregisseerd door Jacob Cooney
met Julien Bensimhon, Heather Paige Cohn en Chris O'Brien

In het studentenhuis waar de Alpha-sociëteit is gevestigd ontstaat een strijd tussen de seksen als de heren gezelschap krijgen van een groep vrouwelijke studenten die hun huis langzaam over probeert te nemen. Dat gaat gepaard met een behoorlijke hoeveelheid drank en seks.

 

Attila (2013) 204/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Emmanuel Itier
met Chris Conrad, Anthony C. Ferrante en Poncho Hodges

Wanneer Amerikaanse soldaten per ongeluk Attila de Hun's geheime rijkdom stelen, wordt de toorn van de barbaar gewekt. De gemummificeerde krijger is razend van woede en niets kan hem stoppen bij het doden van de indringers. De generaal van de Amerikaanse troepen beseft niet welk gevaar er boven hun hoofd hangt.

 

Android Cop (2014) 184/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Mark Atkins
met Michael Jai White, Charles S. Dutton en Larissa Vereza

Een agent en zijn partner - een robot - betreden het verboden gedeelte van de stad. In dit gedeelte van de stad wonen de mensen die allemaal om onduidelijke reden ziek geworden zijn. Samen ontdekken zij waarom de mensen ziek zijn en proberen ze er een einde aan te maken.

 

All Is Lost (2013) 172/K6
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
105 minuten

geregisseerd door J.C. Chandor
met Robert Redford

Het gevecht van een man tegen de natuur. De man (Robert Redford) raakt verdwaald op volle zee en worstelt alleen tegen de elementen van moeder natuur voor slechts één belangrijke zaak: Hij zal dit hoe dan ook overleven! De omstandigheden zijn hem echter niet goed gezind en hij zal alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.
 

 

Adventurer: The Curse of the Midas Box The ((2014) 153/K6
Verenigd Koninkrijk
Familie / Avontuur
98 minuten

geregisseerd door Jonathan Newman
met Aneurin Barnard, Michael Sheen en Lena Headey

De wereld van de zeventienjarige Mariah Mundi stort in wanneer zijn ouders plotseling verdwijnen waardoor hij alleen met zijn broer Felix achterblijft. Wanneer onbekende daders zijn jonge broer ontvoeren heeft hij geen andere keuze dan samen met de vreemde avonturier Kapitein Charity de achtervolging in te zetten. Het spoor leidt hen van het Victoriaanse Londen naar het mysterieuze Prince Regent, een majestueus hotel op een klein eiland in de verste uithoek van het Rijk. In dit luxueuze hotel bevindt zich een wonderlijke door stoomkracht aangedreven wereld, maar er schuilt ook een geheime en duistere onderwereld met talloze schurken en wezens die het op kinderen gemunt hebben en een buitengewone doos die alles in goud kan omzetten.

 

All Things to All Men (2013) 116/K6
Verenigd Koninkrijk
Misdaad
84 minuten

geregisseerd door George Isaac
met Toby Stephens, Rufus Sewell en Gabriel Byrne

Wanneer de professionele dief Riley wordt ingehuurd om een ultieme misdaad te plegen, wordt hij onbewust onderdeel van een dodelijk kat en muisspel tussen rechercheur Parker en de beruchte Londense misdaadbaas Joseph Corso. Parker is vastbesloten om Corso in te rekenen en zijn heerschappij te beëindigen.

 

Ain’t Them Bodies Saints (2013) 96/K6
Verenigde Staten
Drama
105 minuten

geregisseerd door David Lowery
met Casey Affleck, Rooney Mara en Ben Foster

Het verhaal van de jonge bandiet Bob Muldoon (Casey Affleck). Bob ontsnapt uit de gevangenis en trekt door het Texaanse platteland om zich te herenigen met zijn vrouw Ruth Guthrie (Rooney Mara) en zijn dochter die hij nog nooit heeft gezien. Onderweg begint het verleden hem echter in te halen.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </html>