Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 
All American Bikini Car Wash (2015) 34/K8
Verenigde Staten
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Nimrod Zalmanowitz
met Jack Cullison, Jason Lockhart en Kayla Collins

Jack's levensstijl van veel feesten begint zijn tol te eisen wanneer hij erachter komt dat hij niet zal slagen voor de universiteit. Zijn professor geeft hem nog een laatste kans om zijn cijfer op te schroeven door hem de plaatselijke auto-wasserette te laten runnen. Maar Jack haalt zich nog meer problemen op de hals wanneer hij zich door zijn vrienden laat overhalen om de auto's te laten wassen door een stel bikinimodellen.

 

Adderall Diaries The (2015) 30/K8
Verenigde Staten
Actie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Pamela Romanowsky
met James Franco, Ed Harris en Amber Heard

In het voorjaar van 2007 wordt Hans Reiser, een briljant computerprogrammeur, beschuldigd van moord op zijn ex-vrouw, Nina. Ondanks een berg van indirect bewijs tegen hem, volhardt hij in zijn onschuld. De zaak neemt een bizarre wending wanneer Nina's voormalige geliefde, en idem beste vriend van Hans, Sean Sturgeon, schuld bekent aan acht andere moorden, waarvan nog niemand ooit gehoord heeft...

 

Adormidera (2013) 380/K7
Malta
Actie / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door Raymond Mizzi
met Andrei Claude, Lori MacFadyen en Joseph Calleja

Malta, het einde van de 14de eeuw. Na een bloedige veldslag reist Tristan de Léon met vier van zijn soldaten huiswaarts. Moe en hongerig kloppen ze aan bij het fort van Lord William, waar ze onderdak vragen voor een nacht. Tristan en zijn mannen worden toegelaten. Binnen de muren van het kasteel raakt Tristan betoverd door een mysterieuze, beeldschone vrouw. Waarom heeft zij zo’n enorme aantrekkingskracht op hem? Wat een verblijf van één nacht zou moeten worden verandert in een web van intrige, waarbij Tristan gedwongen wordt opnieuw zijn zwaard op te pakken. Een bloedbad is onvermijdelijk…

A Blast (2014) 349/K7
Griekenland / Duitsland / Nederland / Italië / Bosnië-Herzegovina / Frankrijk
Drama / Thriller
83 minuten

geregisseerd door Syllas Tzoumerkas
met Angeliki Papoulia, Vassilis Doganis en Maria Filini

Maria besluit haar leven volledig om te gooien in het door crisis geteisterde Griekenland. Ze zit alleen in haar gierende SUV, haar wereld achter zich latend. Achter haar een brand en een koffer vol geld, voor haar de hopeloze uitgestrektheid van de snelweg. De vorige dag was ze nog een zorgzame moeder, een liefhebbende echtgenote en een verantwoordelijke dochter. Vandaag is ze door het lint gegaan.

 

 

 
Abandoned (2015) 348/K7
Nieuw-Zeeland
Drama
83 minuten

geregisseerd door John Laing
met Dominic Purcell, Peter Feeney en Owen Black

Het waargebeurde verhaal van vier mannen en hun gevecht tegen de elementen. De vier vertrekken op een zeiljacht voor een plezierreis. Maar een ongekend zware storm slaat plotseling toe. Een enorme vloedgolf doet het jacht omslaan en de vier moeten al hun overlevingsinstinct uit de kast halen om het er onder barre omstandigheden levend vanaf te brengen. Ze moeten niet alleen de strijd tegen de elementen en de oceaan aangaan, maar ook onderling wantrouwen en geweld het hoofd bieden...

 

 

Apenstreken (2015) 327K7
Nederland
Familie
91 minuten

geregisseerd door Johan Nijenhuis
met Tygo Bussemakers, Mees Smits en Kim-Lian van der Meij

De negenjarige Wim droomt ervan om naar school te gaan. Maar hij woont in het weeshuis. Samen met de andere kinderen van het weeshuis wordt hij uitgebuit en moet hij dagelijks hard werken in de illegale bezemfabriek in de kelder van het weeshuis. De kinderen wachten met smart op de invoering van de Schoolwet die kinderen van zes tot twaalf jaar verplicht om naar school te gaan. Als Wim weet te ontsnappen zorgt Jet ervoor dat hij zich op hun boerderij kan verschuilen. Het is de start van een race tegen de klok vol spannende avonturen, kattenkwaad en nieuwe vriendschappen, waarbij Wim vooral ook uit handen moet zien te blijven van de directrice van het weeshuis.

 

American Hero (2015) 3012/K7
Verenigde Staten
Actie
93 minuten

geregisseerd door Nick Love
met Stephen Dorff, Eddie Griffin en Jonathan Billions

Melvin, een terughoudende superheld, leeft alleen voor de misdaad, vrouwen en drugs. Dan beseft hij dat de enige manier waarop hij ooit zijn vervreemde zoon weer kan zien is door aan zijn potentieel als misdaadbestrijder te voldoen. Maar in een wereld waarin niemand Melvin's conditie begrijpt, of waar het vandaan is gekomen, kunnen zijn ultieme krachten uiteindelijk zijn ondergang betekenen.

 

Amsal (2015) 290/K7
Zuid-Korea
Drama / Thriller
140 minuten

geregisseerd door Dong-hoon Choi
met Ji-hyun Jun, Jung-woo Ha en Jung-jae Lee

In 1933 wordt Korea bezet door het Japanse leger. Veel leden van het verzet zijn gedwongen te vluchten naar China. Ze vernemen dat de hoogste commandant van het Japanse leger Korea zal bezoeken. Het verzet is van plan om hem te doden. Maar hun plan wordt bedreigd door een verrader binnen hun groep en ook door de vijandelijke strijdkrachten die jacht maken op hen.

 

American Beauty (1999) 281K7
Verenigde Staten
Drama / Komedie
122 minuten

geregisseerd door Sam Mendes
met Kevin Spacey, Annette Bening en Thora Birch

Voor de buitenwereld lijkt het alsof Lester Burnham een perfect leventje leidt: een mooi huis, goede baan, mooie vrouw, en een leuke dochter. In werkelijkheid raakt Lester echter in een steeds diepere depressie: de relatie met z'n vrouw stelt weinig voor, met z'n dochter praat hij bijna nooit, en hij is z'n baan meer dan zat. Als hij in contact komt met z'n nieuwe buurjongen leert hij het leven weer waarderen: hij stopt met werken, wordt verliefd op een vriendin van z'n dochter, begint weer te blowen, en begint te trainen.

 

American Poltergeist (2015) 269K7
Verenigde Staten
Thriller
76 minuten

geregisseerd door Mike Rutkowski
met Ashley Green Elizabeth, Luke Brandon Field en Nikole Howell

Een groep vrienden trekt naar een vakantiehuisje in Fall River, Massachusetts. In 1892 vermoordde Lizzie Borden in hetzelfde huis haar ouders. Taryn krijgt een vreemd gevoel bij het huis wanneer ze meerdere vreemde gebeurtenissen meemaakt. Het blijkt al snel dat een klopgeest het huis terroriseert.

 

Ask Me Anything (2014) 268/K7
Verenigde Staten
Drama / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Allison Burnett
met Britt Robertson, Christian Slater en Martin Sheen

Om haar passie te vinden besluit Katie Kampenfelt een jaar vrijaf te nemen voordat ze naar de universiteit gaat. Ambitieus op haar eigen manier is Katie meer van plan dan alleen wiet te roken met haar vriend Rory en te werken bij de boekhandel. Ze heeft de intentie om Dan, een 32-jarige professor in de filmkunde, te verleiden. Ze vertelt haar verhalen in een anonieme blog waar ze met vreemden haar meest diepste verlangens, schaamtegevoelens en sensaties deelt.

 

Assassin (2015) 267/K7
Verenigd Koninkrijk
Actie
82 minuten

geregisseerd door J.K. Amalou
met Danny Dyer, Gary Kemp en Martin Kemp

Jamie is een professionele huurmoordenaar die door de gangsters John en Lee Alberts wordt ingehuurd om de corrupte politicus Tony Boyd te vermoorden. Op de avond van de aanslag ontmoet hij Chloe, waar hij een affaire mee begint. Dan komt hij er echter achter dat ze de vervreemde dochter van Boyd is. Aangespoord door haar vriend Alex, begint Chloe te twijfelen aan de doodsoorzaak van haar vader.

 

Air (2015) 238K7
Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Christian Cantamessa
met Norman Reedus, Djimon Hounsou en Sandrine Holt

Wanneer de lucht op Aarde giftig is geworden werd besloten om de elite van de mensheid in te vriezen in ondergrondse bunkers om op die manier het voortbestaan van de mensheid te vrijwaren. Cartwright en Bauer zijn twee mannen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van zo'n bunker. Elke zes maanden worden ze uit hun slaap gewekt om een shift van twee uur te draaien. Maar een van hen draagt een duister geheim met zich mee wat tot spanningen tussen beide mannen leidt.

 

Atonement (2007) 237/K7
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Verenigde Staten
Drama / Romantiek
123 minuten

geregisseerd door Joe Wright
met Keira Knightley, James McAvoy en Romola Garai

Zomer 1935. De 13-jarige, uit een gegoede familie afkomstige, Briony Tallis (Saoirse Ronan) is een ontluikende toneelschrijfster. Ze wil dat haar nichtje Lola en de tweeling Jackson en Pierrot een toneelstuk uitvoeren gebaseerd op één van Briony's verhalen, maar het lijkt nergens op. Die dag echter ziet ze hoe Robbie, de zoon van de bediende van het huis, Briony's zus Cecilia laat strippen en nadat ze daarna een obscene brief van Robbie aan Cecilia leest, trekt ze haar eigen conclusies. Wanneer haar nichtje Lola de volgende dag wordt verkracht, neemt het lot een desastreuze wending.

 

Any Day (2015) 200/K7
Verenigde Staten
Drama
100 minuten

geregisseerd door Rustam Branaman
met Sean Bean, Eva Longoria en Kate Walsh

Vian is een man van middelbare leeftijd. Hij heeft vastgezeten voor moord maar wil graag schoon schip maken. De ex-bokser zoekt zijn zuster op om bij haar te logeren. Ondertussen ontmoet hij de beeldschone Jolene. Een vonk lijkt over te springen. Maar hoe zal zij reageren op zijn verleden?

 

Amnesiac (2015) 164/K7
Verenigde Staten
Drama / Horror
90 minuten

geregisseerd door Michael Polish
met Kate Bosworth, Wes Bentley en Olivia Rose Keegan

Een jonge vrouw (Kate Bosworth) verpleegt haar bedlegerige man (Wes Bentley) nadat hij is ontwaakt uit een coma als gevolg van een auto-ongeluk. Hij lijdt aan geheugenverlies en kan zich niets herinneren over zijn leven, alleen enkele flitsen over een ongeluk en een jong meisje, waarvan hij denkt dat het zijn dochter is. Na enige tijd begint hij zich af te vragen wat er werkelijk gebeurd is op de dag van het ongeluk en of zijn vrouw werkelijk is wie ze beweert te zijn.

 

Air Force One (1997) 161/K7
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Thriller
124 minuten

geregisseerd door Wolfgang Petersen
met Harrison Ford, Gary Oldman en Glenn Close

Aan boord van het zwaarst bewaakte vliegtuig ter wereld - het presidentiële toestel - is president Marshall samen met zijn vrouw, dochter en een legertje topambtenaren op weg naar huis. Ze zijn nog maar net opgestegen of het vliegtuig wordt gekaapt door radicale communisten onder leiding van de meedogenloze terrorist Korshunov. Als de gevangen genomen dictator van zijn land niet vrijgelaten wordt, zal Korshunov de passagiers één voor één vermoorden. De best beveiligde man ter wereld moet nu zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van iedereen aan boord én voor de toekomst van een vrije wereld.

 

Ant-Man (2015) 150/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Sciencefiction
115 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Paul Rudd, Corey Stoll en Evangeline Lilly

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

 

A Good Year (2006) 134/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Komedie / Drama
117 minuten

geregisseerd door Ridley Scott
met Russell Crowe, Marion Cotillard en Albert Finney

De Londense bankier Max Skinner vertrekt voor het afhandelen van een erfenis naar de Provence in Frankrijk. Zijn oom Henry laat hem een landgoed en een aangrenzende wijngaard na, maar Max wil alles zo snel mogelijk verkopen. Eenmaal in Frankrijk aangekomen, ontmoet hij de mooie Fanny. Wat begint als een kort zakenbezoek, loopt al snel uit tot een veel langer verblijf. Maar dan komt plots Christie op de proppen die beweert een buitenechtelijk kind van Henry te zijn.

 

Avengers: Age of Ultron (2015) 106/K7
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
142 minuten

geregisseerd door Joss Whedon
met Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. en Aaron Taylor-Johnson

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </html>