Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 
Annie (2014) 121 /K9
Verenigde Staten
Komedie / Familie
118 minuten

geregisseerd door Will Gluck
met Quvenzhane Wallis, Jamie Foxx en Cameron Diaz

2014, New York. Annie is een jong en gelukkig pleegkind. Oorspronkelijk als baby achtergelaten door haar ouders, met de belofte dat ze op een dag terug zouden komen, heeft ze een zwaar leven bij haar pleegmoeder Miss Hannigan. Maar alles verandert wanneer de burgemeesterskandidaat Will Stacks haar onder zijn hoede neemt. Hij gelooft dat hij haar beschermengel is, maar Annie denkt hier zelf heel anders over.

 

Ali (2001) 120/K9
Verenigde Staten
Biografie / Sport
156 minuten

geregisseerd door Michael Mann
met Will Smith, Jon Voight en Jamie Foxx

De film volgt het leven van de bokslegende Muhammad Ali. Geboren als Cassius Clay was Ali zowel binnen als buiten de boksring een fenomeen die de sportwereld in de jaren 60 op zijn kop zette. Uiteindelijk besloot hij zijn "slavennaam" te wijzigen in Muhammad Ali, en groeide hij uit tot een kampioen, een leider en een mediaster.

 

An American in Paris (1951) 116/K9
Verenigde Staten
Muziek / Romantiek
113 minuten

geregisseerd door Vincente Minnelli
met Gene Kelly, Leslie Caron en Oscar Levant

Jerry Mulligan is een amerikaanse schilder in Parijs. Hij wordt 'ontdekt' door een invloedrijke erfgename (Nina Foch) die veel interesse heeft in zijn werk. Maar Jerry wordt op een jonge franse dame verliefd die verloofd is met een cabaretier die weer een goede vriend van Jerry is.

 

Alone in Berlin (2016) 106 /K9
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland
Drama / Oorlog
103 minuten

geregisseerd door Vincent Perez
met Emma Thompson, Brendan Gleeson en Daniel Brühl

1940. Otto en Anna Quangel wonen in een volkswijk in Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nadat ze bericht krijgen dat hun enige zoon is omgekomen besluiten ze zich te verzetten tegen Adolf Hitler en de nazi's. Ze beginnen met het schrijven van ansichtkaarten om mensen aan te sporen te protesteren tegen de nazi's. Escherich is een Gestapo-inspecteur die belast wordt met het vinden van de schrijvers van de ansichtkaarten.

 

Assassin's Creed (2016) 333 /K8
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Verenigde Staten / Hongkong
Avontuur / Sciencefiction
115 minuten

geregisseerd door Justin Kurzel
met Michael Fassbender, Marion Cotillard en Michael Kenneth Williams

Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch (Michael Fassbender) de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.
 

 

Amanda Knox (2016)  321/K8
Verenigde Staten / Denemarken
Documentaire / Misdaad
92 minuten

geregisseerd door Rod Blackhurst en Brian McGinn
met Amanda Knox, Giuliano Mignini en Nick Pisa

Amanda Knox werd tweemaal veroordeeld voor moord, maar uiteindelijk vrijgesproken. Rod Blackhurst en Brian McGinn onderzoeken de beruchte zaak die de krantenkoppen wereldwijd haalde. Is zij een koudbloedige psychopaat die op brute wijze haar kamergenoot vermoordde of een naïeve buitenlandse student die terecht kwam in een eindeloze nachtmerrie?
 

 

American Pastoral (2016) 320 /K8
Verenigde Staten / Hongkong
Drama / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Ewan McGregor
met Ewan McGregor, Dakota Fanning en Jennifer Connelly

Seymour “Swede” Levov was ooit een legendarische atleet op de middelbare school. Nu is hij een succesvolle zakenman die getrouwd is met Dawn, een voormalige beauty queen. Er ontstaat echter onrust wanneer hun geliefde tienerdochter, Merry, verdwijnt na beschuldigd te worden van het plegen van een terroristische daad. Swede probeert vervolgens haar te vinden en zijn gezin te herenigen.
 

 

Arrival (2016)  315/K8
Verenigde Staten
Sciencefiction
116 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Amy Adams, Jeremy Renner en Forest Whitaker

Nadat buitenaardse wezens op de aarde landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de wezens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te begrijpen, komen er bij haar telkens beelden naar boven uit haar eigen leven. Deze blijken de sleutel tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.
 

 

Arsenal (2017) 308/K8
Verenigde Staten
Thriller
93 minuten

geregisseerd door Steven C. Miller
met Adrian Grenier, John Cusack en Nicolas Cage

De gebroeders Lindel, Mikey en JP, hebben tijdens hun jeugd alleen op elkaar kunnen vertrouwen. Nu ze volwassen zijn heeft JP succes geboekt als eigenaar van een bouwbedrijf, terwijl Mikey verwikkeld is in het leven van de kleine criminaliteit. Als Mikey wordt ontvoerd, en vastgehouden voor losgeld door de meedogenloze misdaadbaas Eddie King, wendt JP zich tot de oude vriend van de broers, detective Sal. Om zijn broer te redden moet JP alles op het spel zetten tegen een meedogenloze groep gangsters.
 

 

Allied (2016) 307 /K8
Verenigde Staten
Oorlog / Romantiek
124 minuten

geregisseerd door Robert Zemeckis
met Brad Pitt, Marion Cotillard en Lizzy Caplan

'Allied' volgt een Britse geheimagent, Max Vatan genaamd, die in 1942 op een gevaarlijke missie wordt gestuurd in Noord-Afrika. Daar ontmoet hij vervolgens een Franse verzetsstrijdster op vijandelijk gebied. Wanneer ze elkaar na een tijdje terug treffen in Londen, brengt de extreme druk van de oorlog hun relatie in gevaar.
 

 

Accountant The (2016)  260 /K8
Verenigde Staten
Drama / Misdaad
128 minuten

geregisseerd door Gavin O'Connor
met Ben Affleck, Anna Kendrick en J.K. Simmons

Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis.

 

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)   259/K8
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Mandie Fletcher
met Jennifer Saunders, Joanna Lumley en Julia Sawalha

Hartsvriendinnen Patsy en Edina worden zoals gewoonlijk met een flinke kater wakker. Maar ditmaal op een ronddrijvend jacht van een oligarch. Midden op de oceaan. Op het allemaal nog erger te maken hebben ze ook nog eens geen bereik op hun mobiele telefoon. Doordat ze de schuld krijgen van een drama op het feestje de avond ervoor worden ze al snel achtervolgd door de media en paparazzi.

 

Asian Connection (2016) 223/K8
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Daniel Zirilli
met Byron Gibson, John Edward Lee en Steven Seagal

Jack en Sam, twee Amerikaanse expats, stelen onbewust een som geld van een drugsbaron wanneer ze een serie banken beroven in Zuidoost-Azië. Al snel worden ze het doelwit van de drugsbende die uit is op wraak. Wanneer Sam wordt gedood klopt Jack bij de liefde van zijn leven aan, Pom. Samen vormen ze een modern Bonnie en Clyde-koppel dat de strijd aangaat met de gangsters.

 

All Roads Lead to Rome (2015) 185/K8
Verenigde Staten / Italië
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Ella Lemhagen
met Sarah Jessica Parker, Raoul Bova en Claudia Cardinale

Maggie is een gespannen, alleenstaande moeder die college geeft in New York. In een poging de banden aan te halen met haar onrustige tienerdochter Summer, besluit ze te beginnen aan een reis naar een Toscaans dorpje waar ze vroeger vaak kwam. Bij aankomst loopt ze Luca tegen het lijf, een een knappe ex-geliefde die nog steeds vrijgezel is en bij zijn 80-jarige moeder inwoont. Wanneer Summer en Carmen de auto van Luca stelen en naar Rome rijden, zetten Maggie en Luca de achtervolging in. Onderweg leren de twee koppels elkaar beter kennen.

 

Adventures of Beatle The (2015) 184/K8
Verenigde Staten
Drama / Komedie
83 minuten

geregisseerd door Donna Robinson
met Ever Carradine, Michele Hicks en Jeffrey Dean Morgan

Beatle is een rebelse en solitaire vrouw die weigert om zich aan maatschappelijke regels en normen te onderwerpen. Ze is huurmoordenaar en heeft een autosleepdienst als dekmantel. Haar enige sociale contacten bestaan uit sessies met haar psychiater en uit een wekelijks bezoek aan een prostituée. Haar leven wordt op de kop gezet als zij Athena ontmoet, een mooie blondine met issues. Athena wil zich laten vermoorden door Beatle. Ondertussen houdt een inspecteur Beatle nauwlettend in het oog, in de hoop te kunnen bewijzen dat zij een huurmoordenaar is. Op het moment dat hij de zaak tegen Beatle rond denkt te hebben, zijn er allerlei onverwachte ontwikkelingen die zijn zaak minder zeker maken en alles in een ander daglicht zetten.

 

Alex & Eve (2015) 181/K8
Australië
Komedie
131 minuten

geregisseerd door Peter Andrikidis
met Richard Brancatisano, Andrea Demetriades en Ryan O'Kane

Alex is een bijzonder aantrekkelijke jongeman en hij is Grieks-orthodox. Zijn ouders willen dat hij met een goed Grieks meisje trouwt. Maar Alex is verliefd geworden op Eve, een Libanese moslima. Echter de ouders van Eve hebben haar uitgehuwelijkt aan een Libanese moslim. Gevangen in religies en tradities moeten Alex en Eve een uitweg zien te vinden.

 

Anton Chekhov's The Duel (2009) 177/K8
Verenigde Staten
Drama
95 minuten

geregisseerd door Dover Koshashvili
met Andrew Scott, Fiona Glascott en Tobias Menzies

Een stel ontvlucht Moskou en gaat in de Kaukasus wonnen, waar het altijd warm en vochtig is. Laevsky en Nadyezhda zijn geliefden die de man van de laatstgenoemde zijn ontvlucht om er hun eigen huis te vinden, maar vooralsnog huren ze er kamers. Laevsky drinkt, gokt en voert enkele hoognodige klussen uit voor zijn werk als ambtenaar. Hij spendeert zijn tijd vooral aan het bedenken van een plan om aan Nadyezhda te ontkomen, want zijn liefde is omgeslagen in haat. Nadyezhda is op haar beurt verveeld geraakt en heeft her en der affaires.

 
Alleycats (2016) 176/K8
Verenigd Koninkrijk
Actie / Thriller
101 minuten

geregisseerd door Ian Bonhôte
met Eleanor Tomlinson, John Lynch en Sam Keeley

Wanneer fietskoerier Chris getuige is van wat lijkt op een moord van een bekend lid van het Europees Parlement, is zijn eerste reflex om zich uit de voeten te maken. Maar zijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij terug gaat. Al snel raakt hij verwikkeld in een wereld van corruptie, politieke macht en chantage. Gedwongen om helderheid te krijgen over het web van intriges waar haar broer verzeild in geraakt is, besluit de zus van Chris, Danni, het heft in eigen hand te nemen.

 
Alice through the Looking Glass (2016) 175K8
Verenigde Staten
Fantasy / Avontuur
113 minuten

geregisseerd door James Bobin
met Mia Wasikowska, Johnny Depp en Helena Bonham Carter

In 'Alice through the Looking Glass' keert Alice (Mia Wasikowska) na een lange afwezigheid door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze de Mad Hatter (Johnny Depp) aantreft die nog dwazer is dan normaal. Hij heeft de hulp van Alice nodig, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Om haar vriend te helpen keert Alice zich tot Tijd (Sacha Baron Cohen), een bizarre mix van mens en kloktandwieltjes, en gaat ze ondanks waarschuwingen op een waanzinnige tijdreis.

 
American Side The (2016) 174/K8
Verenigde Staten
Mystery / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Jenna Ricker
met Greg Stuhr, Alicja Bachleda en Camilla Belle

Wanneer Charlie Paczynski's donkerharige partner gepakt wordt in een verkeerd gelopen chantagedeal volgt hij de verdachte naar de rand van Niagara. Daar ontvangt hij een cryptische waarschuwing: "Wat hier gebeurt zal je niet begrijpen". Charlie gaat vervolgens op zoek naar een verloren gewaand ontwerp van het raadselachtige genie Nikola Tesla. Maar hoe dichter hij bij de oplossing van het mysterie komt hoe hoger de inzet wordt.

 

Vorige Pagina: (0/9) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgen Pagina: (B)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> <p>&nbsp;</p> </html>