General's Goblet (2014) 16/K7
China
Actie/Drama
89 minuten

geregisseerd door Chen Xiaolei
met Wang Hongxiang, Chun Yushan & Ping An

Meester Hao heeft een waardevolle Vaas in zijn familie bezit en de Japanners willen
deze dolgraag in hun bezit hebben en naar Japan brengen.
Meester Hao is op de hoogte van deze plannen en geeft zijn dochter en schoonzoon
de vaas mee om naar een veilige plaats te brengen, maar de Japanners weten de Vaas
toch te bemachtigen en de schoonzoon is de man die de Vaas weer terug moet brengen.

 

Guillotines,The (2012) 576/K5
China / Haiti
Actie
113 minuten

geregisseerd door Wai-keung Lau
met Xiaoming Huang, Ching-Tien Juan en Shawn Yue

Keizer Yong Zheng heeft een geheime moordbrigade opgericht die bekend staat als de 'Guillotines'. Ze hebben de opdracht om iedereen die zich tegen de keizer keert te elimineren. De eens zo populaire Guillotines worden echter beschouwd als verwaarloosbaar wanneer keizer Qian Long de troon bestijgt. Hij geeft de voorkeur aan Westerse ideen en technologien. Om zijn macht te consolideren, blijft de keizer de Guillotines echter gebruiken.

 

Guan Yun Chang (2011) 408 /K5
China
Actie / Drama
109 minuten

geregisseerd door Felix Chong en Alan Mak
met Donnie Yen, Wen Jiang en Andy On

Het antieke China van de Drie Koninkrijken is volledig in beroering. Om het land te verenigen en om rust te brengen, heeft generaal Cao Cao, de werkelijke machthebber achter de keizer, de intentie om Guan Yu, de grootste krijger van het land, in te lijven. Guan Yu is echter de vriend van Cao Cao's vijand Liu Bei, dus besluit Cao Cao om Guan Yu's vrouw te ontvoeren om hem te dwingen voor hem te werken.

 

Goo-reu-meul Beo-eo-nan Dal-cheo-reom (2010) 167/K5
Zuid-Korea
Drama
111 minuten

geregisseerd door Lee Joon-Ik
met Seung-won Cha, Jeong-min Hwang en Ji-hye Han

Korea, 6e eeuw: het hele land staat vlak voor een ineenstorting.Terwijl het corrupte kabinet van de keizer machtsspelletjes bedrijft, staat een aanval vanuit Japan voor de deur. De doortrapte zwaardvechter Lee Mong-hak gaat met gelijkgezinden een alliantie aan om het corrupte regime te vernietigen en om zelf aan de macht te komen. Zijn voormalige strijdmakker, de blinde zwaardvechter Hwang Jung-hak (Hwang Jung-min), staat hem daarbij in de weg. Maar hij wordt gesteund door de jonge Kyun-ja, die met Mong-hak nog een rekening te vereffenen heeft. In het paleis van de keizer, omsingeld door Japanse troepen, komt het tot een furieuze confrontatie

 

Goemon (2009) 313/K4

Japan
Actie / Drama
128 minuten

geregisseerd door Kazuaki Kiriya
met Yosuke Eguchi, Takao Osawa en Ryoko Hirosue

Goeman is een slechte ninja met bovennatuurlijke krachten. Net als Robin Hood steelt hij van de rijken en geeft hij aan de armen. Goeman vindt een mysterieuze doos uit het verleden met daarin ongekende krachten. Hij zal de doos moeten beschermen tegen slinkse figuren die hem willen bemachtigen.

 

Geisha vs Ninja (2008) 66/K4

Japan
Actie / Drama
80 minuten

geregisseerd door G Ohara
met Minami Tsukui, Nao Nagasawa en Masaki Nomura

Tijdens een regenachtige nacht, in de Edo periode, confronteert Kotono de samurais die haar vader hebben vermoord. De samurais vallen haar n voor n aan, maar ze weet stand te houden met haar zwaard. Kotono probeert de overgebleven samurais weg te jagen, wanneer er opeens drie ninjas verschijnen. Lukt het haar ook om deze te verslaan?

 

Gik Dei Wong Ling (2002) 485/K3

Hongkong
Actie / Avontuur
91 minuten

geregisseerd door Douglas Kung
met Marsha Yuen, Yko Shimada en Shiao Sheih Long

De mensheid zoekt al eeuwen lang naar de legendarische bron van het eeuwige leven. Wanneer wetenschappers aanwijzingen vinden over het daadwerkelijke bestaan van deze bron sturen ze een expeditie naar de plek waar deze zich zou moeten bevinden. Al snel komen deze expeditieleden er achter dat de bron bewaakt wordt door magische krachten, die alles in het werk stellen zodat het geheim van het eeuwige leven ook voor eeuwig een geheim zal blijven...

 

Gwoemul (2006) 486/K3

Zuid-Korea
Horror / Komedie
119 minuten

geregisseerd door Joon-ho Bong
met David Joseph Anselmo, Kang-ho Song en Spencer Jay Kim

In Seoul, Korea wordt men geterroriseerd door een gruwelijk monster dat in de rivier Han leeft. Als een jong meisje dan door het monster wordt meegenomen, besluit haar familie een levensgevaarlijke reddingstocht op poten te zetten om haar van het monster te bevrijden.

 

Aziatische H