Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Beyond Borders (2003)

459/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Oorlog
127 minuten

geregisseerd door Martin Campbell
met Angelina Jolie, Clive Owen en Yorick van Wageningen

Sarah Jordan is al jaren getrouwd met Henry Beauford, als ze tijdens de oorlog in Afrika dokter Nick Callahan ontmoet. Deze kennismaking is het begin van romance die leidt naar een onbekend land vol gevaar en verrassingen.

 

Big Momma's House (2000)

462/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met Martin Lawrence, Nia Long en Paul Giamatti

FBI-agent Malcolm Turner is op jacht naar een ontsnapte bankrover die vermoedelijk naar het huis van Big Momma zal gaan, de grootmoeder van diens knappe ex-vriendin Sherry. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat, dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen. Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.

 

Big Momma's House 2 (2006)

463/K1

Verenigde Staten
Komedie / Actie
99 minuten

geregisseerd door John Whitesell
met Martin Lawrence, Michelle Parylak en Nia Long

FBI-agent Malcolm Turner moet weer eens undercover gaan en neemt opnieuw de gedaante aan van 'Big Momma'. Ditmaal moet er iemand in de gaten gehouden worden en Big Momma neemt hiervoor een baan aan als huishoudster bij de verdachte. Het blijkt dat de verdachte echter ook drie nogal vervelende kinderen heeft waar Big Momma het mee aan de stok krijgt.

 

Billboard Dad (1998)

51/K2

Verenigde Staten
Familie / Komedie
92 minuten

geregisseerd door Alan Metter
met Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen en Tom Amandes

De tweeling Tess en Emily Tyler moeten hulpeloos toekijken hoe de relatie van hun ouders op de klippen loopt. Ze trekken in bij hun vader, maar die lijkt maar geen nieuwe vrouw te kunnen vinden. De twee meisjes bedenken dan maar een ingenieus plan om hun vader aan een afspraakje te helpen.

 

Black Knight (2001)

469/K1

Verenigde Staten
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Gil Junger
met Martin Lawrence, Marsha Thomason en Tom Wilkinson

Jamal is werkzaam in een Middeleeuws-pretpark. Na een duik in het water, waar hij een ketting ziet liggen, wordt hij opeens wakker in het 14de eeuwse Engeland. Hier moet hij het met de hulp van een voormalig ridder en een dienstmeisje opnemen tegen een slechte koning.

 

Blade (1998)

474/K1

Verenigde Staten
Actie / Horror
120 minuten

geregisseerd door Stephen Norrington
met Wesley Snipes, Stephen Dorff en Kris Kristofferson

Blade is half mens/half vampier, doordat zijn moeder tijdens de zwangerschap gebeten werd. Blade is opgegroeid tot een vampierjager, uit op wraak voor z'n moeder. De vampiers, die geïnfiltreerd zijn in bijna elke organisatie, hebben het bloed van Blade nodig voor een speciaal ritueel waar mee ze de macht over de aarde willen krijgen.

 

Blade II (2002)

475/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Horror
117 minuten

geregisseerd door Guillermo del Toro
met Wesley Snipes, Kris Kristofferson en Luke Goss

Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld, genaamd The Reaper. De bloeddorst van deze vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als andere vampiers voorzien hebben. Blade en Whistler besluiten samen te werken met The Bloodpackt, een elite team vampiers, aangezien ze dit maal een gezamenlijk doel hebben.

 

Blade: Trinity (2004)

476/K1

Verenigde Staten
Actie / Horror
113 minuten / 123 minuten (director's cut)

geregisseerd door David S. Goyer
met Wesley Snipes, Jessica Biel en Ryan Reynolds

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren. Bovendien proberen ze de duistere plannen van de gemene Danica Talos te dwarsbomen. Danica heeft namelijk de mysterieuze 'Drake' laten herrijzen en hoopt met zijn krachten eindelijk de wereld te onderwerpen aan de vampiers.

 

Blast! (2004)

478/K1

Duitsland / Zuid-Afrika / Verenigde Staten
Actie / Thriller
92 minuten

geregisseerd door Anthony Hickox
met Eddie Griffin, Breckin Meyer en Vinnie Jones

Terrorist Michael Kittridge leidt een team van huurlingen dat een aanslag op een olieplatform nabij Californië beraamt. De bedoeling is hiermee een elektromagnetische bom over de V.S. te laten ontploffen. Lamont Dixon is de kapitein van een boot die ingehuurd wordt door de FBI om te infiltreren op het olieplatform.

 

Blood In, Blood Out (1993)

483/K1

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
180 minuten / 190 minuten (director's cut)

geregisseerd door Taylor Hackford
met Damian Chapa, Jesse Borrego en Benjamin Bratt

Deze film vertelt het verhaal van 3 vrienden (Miklo, Paco en Cruz) die in een 'gang' zitten. Als Cruz wordt aangevallen en verlamd raakt wordt bij een wraakactie per ongeluk iemand vermoord. Miklo gaat de gevangenis in, waar hij status vergaart bij een gevangenisbende, terwijl Paco via het leger bij de narcoticabrigade komt. Na 9 jaar ontmoeten ze elkaar weer, maar nu staan ze aan verschillende kanten van de wet.

 

Blood Trails (2006)

484/K1

Duitsland
Horror / Thriller
87 minuten

geregisseerd door Robert Krause
met Rebecca R. Palmer, Ben Price en Tom Frederic

Fietskoerier Anne had nooit geweten wat voor een vreselijke gebeurtenissen zich zouden afspelen na een toevallige ontmoeting met de vreemde Chris, met wie ze uiteindelijk in zijn appartement belandt. De volgende morgen wordt ze echter gekweld door een vreselijke kater en bovendien zit ze nu ook opgescheept met een immens schuldgevoel. Daardoor stelt Anne haar vriend Michael voor om samen een romantisch uitstapje te ondernemen naar de bergen. De frisse lucht en de schilderachtige schoonheid van de bergen die ze op de weg van de prachtige fietspaden tegenkomen, doet werkelijk wonderen voor hun relatie. Maar na verloop van tijd gebeuren er nare dingen, die Anne al min of meer gezien heeft in haar hoofd.

 

BloodRayne (2005)

485/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Horror / Fantasy
95 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Kristanna Loken, Ben Kingsley en Michelle Rodriguez

In het Roemenië van de 18de eeuw probeert Bloodrayne, een jonge dhampir (half mens/half vampier), de verkrachting van haar moeder en moord op haar vader te wreken. Bloodrayne is opgegroeid in een circus en kent haar krachten nog niet, totdat ze voor het eerst menselijk bloed proeft. Ze veranderd in een bloeddorstige vampierenjager en wordt door twee andere jagers ingeschakeld om een aantal levensgevaarlijke monsters te vernietigen.

 

Bloody Murder 2: Closing Camp (2003)

317/K1

Verenigde Staten
Horror
92 minuten

geregisseerd door Rob Spera
met Katy Woodruff, Kelly Gunning en Amanda Magarian

Vijf jaar geleden slachtte de gemaskerde seriemoordenaar Trevor Moorehouse met een motorzaag de leiding van vakantiekamp Placid Pines één voor één af tijdens ‘Bloody Murder’: zijn favoriete spel. Vijf jaar lang werd ‘Bloody Murder’ niet gespeeld. Nu is de zomer voorbij, zijn de gasten vertrokken en zitten de jonge kampleiders op hun laatste avond rond het kampvuur. Dan maken ze een fatale fout: ze besluiten ‘Bloody Murder’ te spelen. Het spel begint. Dan verdwijnt de eerste kampleider. En de volgende. En de volgende…

 

Blueberry (2004)

491/K1

Frankrijk / Mexico / Verenigde Staten
Western / Mystery
124 minuten

geregisseerd door Jan Kounen
met Vincent Cassel, Juliette Lewis en Michael Madsen

U.S Marshall Mike S. Blueberry probeert Wally Blount - de man die zijn vriendin vermoordde - te stoppen een voorraad goud in handen te krijgen die verborgen ligt in Indiaans territorium. Onderweg komt Prosit op zijn pad, een Duitse schurk die een aantal potten goud in de Superstition Montains denkt te vinden...

 

Boat Trip (2002)

492/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Mort Nathan
met Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz en Roger Moore

Twee heteroseksuele mannen boeken een reis op een cruiseschip in de hoop daar vrouwen te ontmoeten. Helaas voor hen komen ze tot de ontdekking dat ze zich op een volledig homoseksuele cruise bevinden.

 

Boomerang (1992)

501/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
118 minuten

geregisseerd door Reginald Hudlin
met Eddie Murphy, Martin Lawrence en Halle Berry

Marcus is een succesvolle reclamemaker die elke vrouw die hij wil het bed in krijgt. Wanneer hij een nieuwe baas krijgt, de sexy Jacqueline, wordt hij door haar net zo behandeld als hij normaal vrouwen behandelt. Compleet overstuur hierdoor gaat het met het werk van Marcus steeds slechter. Maar dan begint Angela, de assistente van Jacqueline zich met Marcus te bemoeien.

 

Booty Call (1997)

503/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
79 minuten

geregisseerd door Jeff Pollack
met Jamie Foxx, Tommy Davidson en Vivica A. Fox

Bunz en Rushon hebben een afspraakje met hun respectievelijke vriendinnen. Ze brengen de avond gezellig samen door in Chinatown, maar na het diner beseffen de mannen dat ze met een probleem zitten. Hun knappe vriendinnen willen hun relaties naar een nieuw, intiemer niveau brengen. De jongens ook natuurlijk, ware het niet dat ze geen van beiden een condoom bij zich hebben. Overtuigd van het belang van veilige seks en verlangend naar geslachtsverkeer met hun vriendin, schuimen de mannen de straat af in de hoop alsnog de nodige rubbertjes te vinden.

 

Boy Eats Girl (2005)

506/K1

Ierland
Horror / Komedie
80 minuten

geregisseerd door Stephen Bradley
met David Leon, Samantha Mumba en Denis Conway

Een jongen verklaart de liefde aan zijn vriendin, maar sterft dan diezelfde nacht. Zijn moeder besluit haar zoon terug tot leven te brengen als een vleesetende zombie. Eenmaal teruggekomen blijkt dat de jongen zijn vriendin nog steeds om op te eten vindt …

 

Braveheart (1995)

510/K1

Verenigde Staten
Oorlog
177 minuten

geregisseerd door Mel Gibson
met Mel Gibson, Sophie Marceau en Brian Cox

Het einde van de 13e eeuw: William Wallace is een Schotse rebel die een verzet leidt tegen de wrede Engelse heerser Edward the Longshanks. Als klein jongetje zag William zijn vader en broer vermoord worden in een poging om Schotland te bevrijden. Als William weer een dierbare verliest begint hij aan z'n strijd om Schotland voor eens en altijd te bevrijden.

 

Breakin' All the Rules (2004)

511/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
85 minuten

geregisseerd door Daniel Taplitz
met Jamie Foxx, Morris Chestnut en Jennifer Esposito

Een man wordt door zijn verloofde in de steek gelaten. De man schrijft zijn emoties op en het boek wordt een bestseller. Hij raadt zijn vrienden zelfs aan om ook maar te breken met hun partner...

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>