Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
Banished (2015) 121/122 K7
Verenigd Koninkrijk
Drama
345 minuten

geregisseerd door Jeffrey Walker en Daniel Percival
met MyAnna Buring, Nicholas Moss en Adam Nagaitis

18de eeuw. Het Verenigd Koninkrijk beslist om een strafkolonie te vestigen in Australië, dit om het probleem van hun overbevolkte gevangenissen op te lossen. In januari 1788 komt het eerste transportschip met ongeveer 700 gevangenen, samen met hun bewakers en hun 'meesters' aan in Botany Bay, New South Wales. Onder hen bevinden zich ook Elizabeth Quinn en haar medegevangenen Tommy Barrett en James Freeman. Daar moeten zij hun intrek nemen in een geïmproviseerd tentenkamp. Maar al gauw begint het voedsel op te raken en moeten de veroordeelden vechten om te overleven.

 

Blunt Force Trauma (2015) 116/K7
Colombia
Actie
93 minuten

geregisseerd door Ken Sanzel
met Mickey Rourke, Freida Pinto en Ryan Kwanten

In Zuid-Amerikaanse hanengevechtringen, treinemplacementen, kelders en schuren strijden hedendaagse krijgers met een kogelvrijvest aan in vuurgevechten met elkaar om rijkdom en respect te krijgen. Het staat bekend als 'The Game' en Zorringer (Mickey Rourke) is de ongenaakbare kampioen. John (Ryan Kwanten) wil het ultieme duel met Zorringer aangaan, terwijl Colt (Freida Pinto) op zoek is naar wraak voor de dood van haar broer.

 

Backcountry (2014) 94/K7
Canada
Drama / Avontuur
92 minuten

geregisseerd door Adam MacDonald
met Eric Balfour, Missy Peregrym en Nicholas Campbell

Een stel uit de stad gaat kamperen in de Canadese wildernis. Alex is een doorgewinterde buitenmens terwijl Jenn, een bedrijfsjurist, dat totaal niet is. Nadat Alex haar eindelijk overtuigd heeft gaat ze er mee akkoord dat hij haar meeneemt naar zijn favoriete plek: de afgelegen Blackfoot Trail. Op hun eerste nacht hebben ze echter een verontrustende ontmoeting met Brad, die een oogje heeft op Jenn. Wanneer ze steeds dieper het bos intrekken raken ze hopeloos verdwaald.

 

Beyond the Lights (2014) 86/K7
Verenigde Staten
Drama
116 minuten

geregisseerd door Gina Prince-Bythewood
met Gugu Mbatha-Raw, Nate Parker en Minnie Driver

De getalenteerde jonge muzikante Noni Jean staat op het randje van sterrendom. Maar door haar succes worstelt ze met de druk, tot ze politieagent Kaz Nicol ontmoet, die ambities heeft om het tot politicus te schoppen. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar het feit dat ze zich verliezen in hun relatie, gaat ten koste van hun carrières.

 

Bad Asses on the Bayou (2015) 73/K7
Verenigde Staten
Actie / Komedie
85 minuten

geregisseerd door Craig Moss
met Danny Trejo, Danny Glover en Loni Love

Frank Vega (Danny Trejo) en Bernie Pope (Danny Glover) reizen naar Louisiana om het huwelijk van hun dierbare vriendin Carman Gutierrez (Loni Love) bij te wonen. Wat was voorzien als een gezellig uitstapje naar het zuiden, verandert al snel in waanzin en chaos waardoor de twee oude vrienden opnieuw rechtvaardig moeten optreden.

 

Book of Negroes The (2015) 43/44/K7
Canada
Drama / Oorlog
265 minuten

geregisseerd door Clement Virgo
met Aunjanue Ellis, Cuba Gooding Jr. en Louis Gossett Jr.

Aminata Diallo, de dochter van een juwelenmaker en een vroedvrouw, wordt op 11-jarige leeftijd ontvoerd uit haar dorpje Bayo, vlakbij Segu in West-Afrika. Ze wordt samen met honderden vreemden en enkele mede dorpelingen gedwongen om dagenlang aan een ketting gekluisterd, te lopen tot aan zee. Na een reis van verschillende verschrikkelijke maanden over de Atlantische Oceaan, komt ze aan in South Carolina, waar ze een nieuw leven begint als slaaf en waar haar naam wordt verengelst tot Meena Dee. Door haar jeugd en intelligentie leert ze snel Engels en een collega-slaaf Mamet, leert haar stiekem lezen en schrijven en vertelt haar dat zij, net als zijn moeder, een moslim is...

 

Boy Next Door The (2015) 28/K7
Verenigde Staten
Thriller
91 minuten

geregisseerd door Rob Cohen
met Jennifer Lopez, Ryan Guzman en Kristin Chenoweth

Een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

 
Blackhat (2015) 19/K7
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
133 minuten

geregisseerd door Michael Mann
met Chris Hemsworth, Viola Davis en Archie Kao
In een wereld waar cybercriminaliteit op globale schaal plaatsvindt volgen we een veroordeelde gevangene en zijn Amerikaanse en Chinese handlangers in een netwerk van Chicago tot Los Angeles en van Hongkong tot Jakarta. De Amerikaanse en Chinese hackers zullen samen moeten werken om een grote computerinbraak te stoppen.

 

Better Angels The (2014) 379/K6
Verenigde Staten
Drama
95 minuten

geregisseerd door A.J. Edwards
met Diane Kruger, Wes Bentley en Jason Clarke
Het autobiografische verhaal over de tragische jeugd van Abraham Lincoln in Indiana. Op 10-jarige leeftijd wordt Abraham opgevoed door stiefmoeder Sarah (Diane Kruger), die een invloedrijk figuur zal worden in zijn leven. Het verhaal gaat in op de ontberingen en de tragiek van zijn jeugd, evenals de weg die afgelegd wordt naar zijn toekomstige presidentschap.

 

Bonnie and Clyde (2013) 376/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
240 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Bruce Beresford
met Emile Hirsch, Holliday Grainger en Holly Hunter
Zij werd in 1910 geboren in Rowena,Texas. In haar jeugd verhuisde ze naar West-Dallas. Ze komt aan de kost als dienster in een café, maar begint in 1931 haar carrière in de misdaad. Hij werkte zich op van kruimeldief tot overvaller. Toen hij de kassa van een benzinestation plunderde, werd hij echter gevat en veroordeeld tot twee jaar cel. In 1931 wordt hij wegens goed gedrag uit de gevangenis ontslagen. Zij heet Bonnie Parker, hij Clyde Barrow. Samen vormen ze het beruchte bankroversduo Bonnie en Clyde...

 

Best of Me The (2014) 369/K6
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
117 minuten

geregisseerd door Michael Hoffman
met James Marsden, Michelle Monaghan en Liana Liberato

Twee totaal verschillende tieners worden verliefd op elkaar in de middelbare school. Kort daarna worden ze echter gescheiden en kiezen ze elk een radicaal verschillend pad. 21 jaar later, op een begrafenis, ontmoeten ze elkaar weer in hun vroegere woonplaats en komen oude, pijnlijke herinneringen weer boven drijven.

 

Boyhood (2014) 367/K6
Verenigde Staten
Drama
165 minuten

geregisseerd door Richard Linklater
met Ellar Coltrane, Patricia Arquette en Ethan Hawke

Boyhood vertelt het verhaal van twee gescheiden mensen (Patricia Arquette en Ethan Hawke) die hun kind opvoeden. Centraal staat het leven van de 6-jarige Mason en de emotionele reis die hij aflegt vanaf zijn kindertijd tot aan volwassenheid.

 

Belle (2013) 283/K6
Verenigd Koninkrijk
Drama
105 minuten

geregisseerd door Amma Asante
met Gugu Mbatha-Raw, Miranda Richardson en Tom Wilkinson

Dido Elizabeth Belle is een vrouw van gemengd ras, opgevoed als aristocrate in het Engeland van de 18e eeuw. Ondanks de vooroordelen weet ze op te bloeien tot een slimme jonge vrouw. Ze krijgt een relatie met de zoon van een pastoor die voor emancipatie van de slaven is.

 

Bullet In The Face (2014) 273/274/K6
Canada
Actie
180 minuten

geregisseerd door Brian A Miller
met Eddie Izzard; Jessica Steen; Max E. Williams; Kate Kelton; Eric Roberts;Neil Napier

Martine, zijn vriendin en medeplichtige. Uiteindelijk wordt hij wakker in een ziekenhuis, waar hij ontdekt dat hij een gezichtstransplantatie heeft ondergaan. Hij heeft nu het gezicht van een politieman die hij in het verleden zelf heeft vermoord. De politieman wil dat misdadiger Gunter voortaan de misdaad gaat helpen bestrijden. Maar in die nieuwe rol krijgt Gunter al gauw last van een identiteitscrisis. Zijn oude vrienden worden zijn nieuwe vijanden en tegenstanders veranderen in bondgenoten. Gunter wordt er gek van en ontpopt zich tot een razende eenmansmoordmachine met een politiepenning. Hij heeft in het leven nog maar één doel: de vrouw vinden van wie hij houdt. De vrouw die ooit afscheid van hem nam met een kogel in zijn gezicht...

 

Brick Mansions (2014) 270K6
Frankrijk / Canada
Actie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Camille Delamarre
met Paul Walker, David Belle en RZA

In de criminele onderwereld van Detroit worden de straten overspoeld met geweld en drugs en de corruptie beïnvloedt de levens van velen. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd voor een eerlijk leven. Maar wanneer een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, leidt dat tot de samenwerking met Damien Collier (Paul Walker), een undercover agent die de betrokkenheid van de drugsbaron in iets veel ergers onderzoekt - een plan om de hele stad te verwoesten.

 

La Belle & la Bête (2014) 262/K6
Frankrijk
Fantasy / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door Christophe Gans
met Vincent Cassel, Léa Seydoux en André Dussollier

1720. Nadat zijn schepen schipbreuk hebben geleden, moet een geruïneerde koopman met zijn zes kinderen naar het platteland te verhuizen. Onder hen bevindt zich Belle, de jongste van zijn dochters, maar ook de vrolijkste en de charmantste. Tijdens een uitputtende reis ontdekt de koopman het magische domein van het Beest, die hem ter dood veroordeeld voor het stelen van een roos. Belle voelt zich verantwoordelijk voor het verschrikkelijke lot dat haar familie treft en ze besluit om de plaats van haar vader in te nemen. Op het kasteel van het Beest wacht Belle niet de dood, maar een vreemd leven, waar een sprookjesachtige wereld, vreugde en melancholie zich met elkaar vermengen.

 

Betrayal (2013) 254/K6
Verenigde Staten
Thriller / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Jack Topalian
met Jack Topalian, Eric Roberts en Oleg Taktarov

Zakenman Vazgen, kortweg Vaz, was ooit lid van de Armeense maffia maar heeft zich losgemaakt van zijn misdadige verleden. Tenminste, dat dacht hij. Want op een dag wordt zijn oudste zoon beschuldigd van moord. Het slachtoffer is de man van de mooie Natasha, op wie Michael stapelverliefd is. Verblind door de liefde heeft Michael zich nooit gerealiseerd dat Natasha getrouwd was en dat haar man een hoge positie had in de Russische maffia. Vaz ziet zich gedwongen al zijn macht en invloed aan te wenden om zijn zoon te redden. Wat hij niet weet, is dat dat Italiaanse gangster Vincent ook bij de zaak betrokken is en nu probeert de macht te grijpen. Vaz zal een zwaar beroep moeten doen op zijn rechterhand Artut en zijn vroegere vriendschap met Alexander, de grote baas van de Russische maffia. Zal het Vaz lukken zijn gezin en zijn respectabele nieuwe leven veilig te stellen en voorgoed te ontsnappen aan de klauwen van de criminaliteit?

 

Best Man Holiday The (2013) 230/K6
Verenigde Staten
Komedie / Drama
129 minuten

geregisseerd door Malcolm D. Lee
met Taye Diggs, Morris Chestnut en Sanaa Lathan

Harper Stewart is een schrijver die op het punt staat om zijn autobiografisch werk uit te brengen. Dan wordt hij door zijn beste vriend Lance Sullivan gevraagd om getuige te zijn op diens huwelijk, waardoor hij zijn boekrelease moet uitstellen. In het boek onthult hij echter dat hij een geheime relatie heeft gehad met de aankomende bruid.

 

Beautiful Mind A (2001) 207/K6
Verenigde Staten
Drama / Mystery
135 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Russell Crowe, Ed Harris en Jennifer Connelly

Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

 

Bad Asses (2014) 202/K6
Verenigde Staten
Actie
91 minuten

geregisseerd door Craig Moss
met Danny Trejo, Danny Glover en Andrew Divoff

Frank heeft zijn droom waargemaakt door een buurthuis in het oosten van Los Angeles te openen waar hij jonge boksers begeleidt, zowel in de ring als erbuiten. Wanneer zijn gewaardeerde leerling Manny in de problemen komt met een slechte bende wordt hij gedood. Frank besluit hierop samen met zijn vriend Bernie wraak te nemen met de enige wapens die ze hebben, hun verstand en hun vuisten.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>