Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
BFG The (2016) 239/K8
Verenigd Koninkrijk / Canada / Verenigde Staten
Familie / Fantasy
117 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Ruby Barnhill, Mark Rylance en Penelope Wilton

Een jong meisje wordt door een grote reus, beter bekend als de BFG, geïntroduceerd in de wondere wereld van Reuzenland. De BFG, zelf een grote vriendelijke reus, is niets vergeleken met de andere reuzen die er leven. De twee beginnen aan een avontuur om een invasie van mensetende reuzen te stoppen die van plan zijn de mensenwereld te bestormen.

 
Beta Test (2016) 233/K8
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
88 minuten

geregisseerd door Nicholas Gyeney
met Manu Bennett, Larenz Tate en Linden Ashby

Beta Test draait om een in Seattle gevestigde video game tester, Max (Tate), die de opdracht krijgt om een game te beoordelen voor die wordt uitgebracht. Deze game wordt uitgebracht door een wereldwijd opererend bedrijf genaamd Sentinel. Als hij begint met testen ontdekt hij al gauw dat deze game niet hetzelfde is als alle andere. Als Max een aantal nieuwe missies heeft voltooid, dan komen dezelfde gebeurtenissen ook voor in de echte wereld. Hij ontdekt vrij snel een groot complot binnen het bedrijf Sentinel. Max moet nu zijn krachten bundelen samen met Orson Creed (Bennett), het hoofdpersonage van de game. Samen moeten ze het complot zien te ontrafelen en te stoppen voordat het escaleert.

 
Bronze The (2015) 201/K8
Verenigde Staten
Komedie / Drama
108 minuten

geregisseerd door Bryan Buckley
met Melissa Rauch, Gary Cole en Haley Lu Richardson

Hope Annabelle Greggory was een Amerikaanse heldin toen ze in 2004 een brozen medaille behaalde voor het vrouwelijke turnteam. Vandaag de dag leeft ze nog steeds in hetzelfde stadje, opgebrand en verbitterd. Immer levend in het verleden. Als een nieuwe, jonge turnster haar sterrenstatus dreigt te verbleken tracht ze dit niet over haar kant te laten gaan.

 
Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016) 195/K8
Verenigde Staten
Actie / Oorlog
100 minuten

geregisseerd door Claudio Fäh
met Sean Patrick Flanery, Tom Sizemore en Kip Pardue

Terwijl Operatie Walküre voorbereidingen treft om Adolf Hitler te vermoorden, bereidt een special ops team van de geallieerden zich voor om de man die Duitsland na de oorlog moet leiden, uit het land te halen. Maar als Walküre mislukt, verandert alles. Nu moeten onwaarschijnlijke bondgenoten samenwerken om een groep Nazi-officiers, die naar Argentinië willen vluchten om het Vierde Rijk te stichten, tegen te houden.

 
Behaving Badly (2014) 186/K8
Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Tim Garrick
met Nat Wolff, Selena Gomez en Mary-Louise Parker

Rick Stevens (Nat Wolff) is bereid om alles te doen wat nodig is om het hart te winnen van Nina Pennington (Selena Gomez). Zelfs als dat betekent dat hij moet omgaan met de zoon van een gangster, een groep strippers, de geile moeder van zijn beste vriend, zijn drugsverslaafde baas, een pervers schoolhoofd, een priester met een geheim, zijn suïcidale moeder en een beschermheilige die cryptische adviezen geeft. Niemand heeft ooit gezegd dat de liefde makkelijk zou zijn.

 

Brother's Keeper (2013) 138/K8
Verenigde Staten
Drama
118 minuten

geregisseerd door T.J. Amato en Josh Mills
met Graham Miller, Alex Miller en Ray Wise

De identieke tweeling Andy en Pete Goodwynn is er altijd al voor elkaar geweest. Maar door problemen, veroorzaakt door de machtigste familie in hun woonplaats, zullen hun levens voorgoed ingrijpend veranderen. Kunnen de broers wraak nemen op degenen die alles van hen hebben afgenomen?

 

Blood Father (2016) 137/K8
Frankrijk
Actie / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Jean-François Richet
met Mel Gibson, Erin Moriarty en Ryan Dorsey

Nadat de 16-jarige Lydia door haar vriendje, een drugsbaron, erin geluisd wordt voor het stelen van een fortuin aan drugsgeld, slaat ze op de vlucht. Ze kan nog maar bij één persoon terecht: haar vader John Link, een eeuwige loser die een dronkaard, drugsverslaafde, bendelid en ex-gevangene is geweest. Hij is echter vastberaden om zijn kleine meisje te beschermen en voor één keer in zijn leven het juiste te doen...

 

Birkebeinerne (2016) 136/K8
Noorwegen
Actie / Avontuur
99 minuten

geregisseerd door Nils Gaup
met Jakob Oftebro, Kristofer Hivju en Pål Sverre Hagen

Het jaar 1205. Noorwegen wordt verscheurd door een burgeroorlog. Met de hulp van een armoedig groepje opstandelingen, de Berkenbenen (Birkebeiner) genaamd, strijdt de Noorse koning voor overleving tegen de Kerk en haar bisschoppen, die koste wat het kost willen zegevieren. Terwijl de koning op zijn sterfbed ligt, wordt zijn enige erfgenaam in het geheim ter wereld gebracht. Een jongen die de helft van het koninkrijk dood wenst, maar die twee mannen tegen elke prijs zullen beschermen. De twee Berkenbenen Skjervald en Torstein beginnen aan een reis vol gevaren door het harde Noorse winterlandschap om de tweejarige toekomstige koning van een verschrikkelijk lot te redden.

 

Boy The (2016) 135/K8
Verenigde Staten
Horror / Thriller
97 minuten

geregisseerd door William Brent Bell
met Lauren Cohan, Rupert Evans en Ben Robson

Greta is een jonge Amerikaanse vrouw die een baan aanneemt als kinderjuffrouw in een afgelegen Engels dorpje. Ze komt terecht bij een opmerkelijk gezin met het verzoek om op een levensechte pop te passen. Het koppel gebruikt de marionet om het verlies van hun zoon te verwerken, maar de kinderjuffrouw heeft echter het vermoeden dat het speelgoed in feite levend is.

 

Benefactor The (2015) 127/K8
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Andrew Renzi
met Richard Gere, Dakota Fanning en Theo James

Franny (Gere) is een rijke excentriekeling. Wanneer een goede vriend van hem sterft mengt hij zich in het leven van diens dochter (Fanning) en haar nieuwe echtgenoot (James). Op die manier probeert hij het leven dat hij eens leidde te herbeleven.

 

Brothers of the Wind (2015) 124/K8
Oostenrijk
Drama
97 minuten

geregisseerd door Gerardo Olivares en Otmar Penker
met Jean Reno, Tobias Moretti en Manuel Camacho

De jonge wees Lukas woont met zijn door rouw getekende vader in de bergen van Oostenrijk. De man compenseert het verlies van zijn vrouw door zich zeer ruw op te stellen waarbij hij zijn zoon, die indirect verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder, van zich wegduwt. De jongen zelf heeft sinds de dood van zijn moeder geen woord meer gesproken. Wanneer Lukas op een dag een uit het nest gevallen adelaarsjong vindt, besluit hij het groot te brengen.

 

Bastille Day (2016) 111/K8
Frankrijk / Verenigde Staten
Actie
92 minuten

geregisseerd door James Watkins
met Idris Elba, Richard Madden en Kelly Reilly

Michael Mason (Richard Madden) is een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas die meer bevat dan alleen maar een portemonnee en wordt hij opgejaagd door de CIA. Sean Briar (Idris Elba), de agent die op de zaak gezet wordt, beseft al gauw dat Michael slechts een pion is in een veel groter spel en dat hij ook zijn beste kans is om een grootschalige samenzwering bloot te leggen.

 

By the Gun (2014) 105/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
105 minuten

geregisseerd door James Mottern
met Ben Barnes, Leighton Meester en Toby Jones

Nick Tortano is een gladde, ambitieuze crimineel in de straten van Boston. Na jaren gewerkt te hebben voor de Italiaanse gangsters bewijst hij zichzelf eindelijk tegenover de baas en krijgt hij waardering. Echter, eenmaal binnen, raakt Nick verwikkeld in een strijd met een maffialid en begint hij een wig te drijven tussen hem en de baas.

 

Breaking the Bank (2014) 104/K8
Verenigd Koninkrijk
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Vadim Jean
met Kelsey Grammer, Tamsin Greig en John Michael Higgins

Meedogenloze Amerikaanse en Japanse investeringsbanken strijden om de overname van het tweehonderd jaar oude Tuftons - een Britse familiebank - maar kan zijn incompetente voorzitter Sir Charles Bunbury de bank misschien redden?

 

Bosque de Sombras (2006) 94/K8
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Spanje
Thriller / Drama
97 minuten

geregisseerd door Koldo Serra
met Gary Oldman, Paddy Considine en Aitana Sánchez-Gijón

Zomer van 1978, de heetste zomer sinds lange tijd. Norman (Paddy Considine) en Lucy (Virginie Ledoyen) maken een moeilijke periode door in hun relatie en besluiten hun vakantie door te brengen in het vakantiehuis dat door hun vrienden Paul (Gary Oldman) en Isabel (Aitana Sánchez Gijón), is gekocht in Noord-Spanje. Ver van Londen af hoopten zij hier midden in het bos in Baskenland op een heerlijke rustige vakantie, waar het huis dan ook ideaal voor is. Maar deze vrede en kalmte wordt plotseling verbroken wanneer zij een meisje met verschrikkelijk misvormde handen ontdekken, verborgen in een houten huisje in het bos. Het bovenmatig angstige meisje is echter te bang om te praten en daarom besluit het paar om haar naar de politie te brengen. Maar hun pogingen om het meisje te helpen worden voortdurend belemmerd door de dichtheid van het bos, evenals door een groep plaatselijke dorpsbewoners die zich blijkbaar voorgenomen hebben de wrede toestand waarin het meisje zich bevindt, onveranderd te laten.

 

Blackway (2015) 93/K8
Verenigde Staten
Thriller
90 minuten

geregisseerd door Daniel Alfredson
met Julia Stiles, Ray Liotta en Anthony Hopkins

Lillian (Julia Stiles) is onlangs teruggekeerd naar haar geboortedorp. Ze raakt onderwerp van pesterijen door een man genaamd Blackway (Ray Liotta), een voormalig agent die nu een gewelddadige misdaadbaas is en straffeloos te werk gaat in de kleine gemeenschap. Ze krijgt geen steun van de lokale dorpelingen en de sheriff adviseert haar het stadje te verlaten. Lillian besluit echter stelling te nemen tegen de psychopathische stalker en roept de hulp in van voormalig houthakker Lester (Anthony Hopkins) en zijn jonge, laconieke hulp Nate.

 

Beyond the Call of Duty (2016) 92/K8
Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Aleksandar Ivicic
met Kevin Tanski, Robert Woodley en Chris Clark

Vijf commando’s zijn op een simpele patrouille gestuurd. Maar al snel verandert deze missie in een strijd om te overleven tegenover een groep zombies. De commando’s vechten niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele wereld.

 

Barbershop: The Next Cut (2016) 84/K8
Verenigde Staten
Komedie
112 minuten

geregisseerd door Malcolm D. Lee
met Ice Cube, Cedric the Entertainer en Regina Hall

Het is alweer meer dan tien jaar geleden, sinds we voor het laatst een afspraak hebben gemaakt bij de kapperszaak van Calvin Palmer (Ice Cube). Calvin en zijn personeel werken er nog steeds, maar de zaak heeft in de loop der tijd enkele grote veranderingen ondergaan. De meest opvallende is, dat de zone die ooit door mannen werd gedomineerd, nu een gemengde zone is geworden.

 

Blood Orange (2016) 72/K8
Verenigd Koninkrijk / Spanje
Thriller
85 minuten

geregisseerd door Toby Tobias
met Ben Lamb, Kacey Clarke en Iggy Pop

Bill is een rockster op leeftijd. Hij is gelukkig met zijn veel jongere Isabelle, een mooie ietwat losbandige vrouw. Samen hebben ze hun eigen paradijsje gecreëerd. Er dreigt echter gevaar. Een ex-minnaar van Isabelle is uit op wraak…

 

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) 47/K8
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
151 minuten

geregisseerd door Zack Snyder
met Ben Affleck, Henry Cavill en Amy Adams

De mensheid maakt zich zorgen over de ongecontroleerde handelswijze van Superman, na een verwoestende actie in Metropolis. Dit baart de bevolking van Gotham City ook zorgen. Batman komt poolshoogte nemen in Metropolis. De twee superhelden raken in een heftige strijd verwikkeld. Al snel dreigt er opnieuw een dag des onheils, veroorzaakt door de schurk Lex Luthor. Batman en Superman zullen hun meningsverschil aan de kant moeten zetten om een nieuwe ramp te voorkomen.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>