Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
Bodyguard: A New Beginning (2008) 92 /K9
Verenigd Koninkrijk
Actie / Drama
95 minuten

geregisseerd door Chee Keong Cheung
met Richard Ng, Vincent Sze en Stephanie Langton

Leung is een man uit Hong Kong, werkzaam als bodyguard voor de Chinese triadeleider, Wong. Leung stemt in met het verzoek van Wong om naar het Verenigd Koninkrijk af te reizen, om daar een jonge vrouw te beschermen. Niemand kent de ware identiteit van deze vrouw, alleen Wong weet wie ze is. Al snel wordt Leung hierdoor verwikkeld in een donker plot, vol bedrog en verraad.

 
By the Light of the Silvery Moon (1953) 78 /K9
Verenigde Staten
Muziek / Romantiek
101 minuten

geregisseerd door David Butler
met Doris Day, Gordon MacRae en Billy Gray

Film over een soldaat, die pas is teruggekeerd uit de Eerste Wereldoorlog, en zijn verloofde. Ze maken nieuwe plannen voor de toekomst, die vooral vanuit het oogpunt van het kleine broertje Wesley worden bezien.

 

Bleed for This (2016) 54 /K9
Verenigde Staten
Drama
116 minuten

geregisseerd door Ben Younger
met Miles Teller, Aaron Eckhart en Ciarán Hinds

Film over het leven van bokslegende Vinny Pazienza. In 1991 wordt Pazienza in een klap beroemd als hij de ongeslagen kampioen Gilbert Dale verslaat. Wanneer hij vervolgens betrokken raakt bij een auto-ongeluk en mogelijk nooit meer zal kunnen lopen, lijkt zijn carrière van korte duur. Met behulp van een befaamde trainer, Kevin Rooney genaamd, maakt de bokser maanden later zijn comeback.

 

Becoming Jane (2007) 53 /K9
Verenigd Koninkrijk / Ierland
Drama / Romantiek
120 minuten

geregisseerd door Julian Jarrold
met Anne Hathaway, James McAvoy en Maggie Smith

Als de twintigjarige Jane Austen (Hathaway) voor het eerst verliefd wordt op Tom Lefroy (McAvoy), wordt ze voor het eerst geïnspireerd om te gaan schrijven. Maar het geluk mag niet lang duren, het grote verschil tussen hun afkomst en de status van haar eigen familie maakt hun relatie onmogelijk.

 

Better Place A (2016) 44 /K9
Verenigde Staten
Drama / Mystery
90 minuten

geregisseerd door Dennis Ho
met Stephen Todt, Perry Thomas en Mary Ann Raemisch

Na het overlijden van zijn moeder die hem beschermd heeft opgevoed, blijft Jeremy Rollins alleen achter. Omdat Jeremy een eigenaardige aandoening heeft, waar hij geen controle over heeft, is hij ongewild levensgevaarlijk voor iedereen die met hem in contact komt. Jeremy is nauwelijks bekend met de omgangsvormen in de samenleving. De bewoners in het stadje waar hij woont vinden hem maar een enge zonderling. Toch moet hij zich noodgedwongen in die vijandige wereld begeven om te overleven. Om dat te kunnen doen moet hij zijn gevaarlijke krachten leren bedwingen. Een serveerster uit de plaatselijke lunchroom helpt hem daarbij.

 

Box of Shadows (2011) 28 /K9
Verenigde Staten
Thriller / Sciencefiction
98 minuten

geregisseerd door Mauro Borrelli
met Aaron Dean Eisenberg, J. Walter Holland en Jeffrey Damnit

Een groep schoolvrienden vindt een doodskist uit de 15de eeuw, waardoor ze de wereld kunnen zien als geest. De eerste avonturen die zij beleven als geesten zijn onschuldig, maar dit springt al snel om in gevaar. De vrienden zitten vast in een wereld van kwaad, waar zij leren dat er niet voor niets een verschil is tussen leven en dood.

 

Big Short The (2015) 24 /K9
Verenigde Staten
Drama / Komedie
130 minuten

geregisseerd door Adam McKay
met Steve Carell, Christian Bale en Ryan Gosling

The Big Short gaat over de financiële crisis van 2007 tot en met 2012, met de problemen op de huizenmarkt en de kredietcrisis als aanloop hiervan. In de film wordt de financiële crisis belicht vanuit het perspectief van vier buitenstaanders, die zien wat de banken, de media en de overheid niet zien; de naderende instorting van de wereldeconomie. De vier mannen krijgen het idee om van de naderende crisis te profiteren; ze gaan tegen de stroom in en speculeren op basis van hun inzichten.

 

Bye Bye Man The (2017) 366 /K8
Verenigde Staten
Horror / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Stacy Title
met Douglas Smith, Lucien Laviscount en Cressida Bonas

Drie studenten aan de Wisconsin-universiteit nemen hun intrek in een oud huis buiten de campus. Daar brengen ze ongewild een bovennatuurlijke entiteit genaamd 'The Bye Bye Man' tot leven. Ze moeten nu trachten te overleven, maar ook hun ontdekte geheim voor zichzelf houden om te verhinderen dat anderen hetzelfde lot ondergaan.

 

Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)  353/K8
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / China
Drama / Oorlog
110 minuten

geregisseerd door Ang Lee
met Joe Alwyn, Kristen Stewart en Chris Tucker

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Billy Lynn, een 19-jarige soldaat, die samen met de rest van de Bravo Company een afgrijselijk gevecht in Irak heeft weten te overleven. Ze worden vervolgens als helden onthaald tijdens een zegetocht in de Verenigde Staten. Door middel van flashbacks, geprojecteerd gedurende de rust van een American Football-wedstrijd op Thanksgiving, wordt getoond wat er werkelijk gebeurd is met de groep in Irak.

 

Bank Job The (2008)  346/K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Thriller
111 minuten

geregisseerd door Roger Donaldson
met Jason Statham, Saffron Burrows en Stephen Campbell Moore

In september 1971 groef een bende dieven een tunnel onder de Baker Street bank in Londen en ging er vandoor met drie miljoen pond aan juwelen en cash. Niemand werd ooit gearresteerd en de buit nooit teruggevonden. De hele zaak werd door de overheid in de doofpot gestopt en nu pas onthuld: een verhaal waarin blijkt dat de dieven niet de enige criminelen zijn en waar moord, een seksschandaal en de Koninklijke familie deel van uitmaakten.
 

 
Broken Vows (2016)  306/K8
Verenigde Staten
Thriller
90 minuten

geregisseerd door Bram Coppens
met Wes Bentley, Jaimie Alexander en Cam Gigandet

Patrick Flynn (Wes Bentley) zijn charme en charisma maskeren een diepe psychose. Patrick verleidt Tara Bloom (Jaimie Alexander) en wordt vrijwel meteen verliefd op haar schoonheid. Tara krijgt echter spijt van haar daden en wijst Patrick af, waardoor hij in een spiraal van waanzin en bedrog belandt.
 

 

Born to be Blue (2015)  580/K3
Verenigde Staten / Canada / Verenigd Koninkrijk
Muziek / Biografie
97 minuten

geregisseerd door Robert Budreau
met Ethan Hawke, Carmen Ejogo en Callum Keith Rennie

Film over het leven van Chet Baker. Baker (Ethan Hawke), die als jazztrompettist in de jaren vijftig wist door te breken en waarvan zijn carrière voorbij leek toen hij door een gewelddadige aanval zijn tanden verloor. Na een periode van drugsverslavingen probeert hij in de jaren zeventig een comeback te maken.
 

 

Beautiful Creatures (2013)  578/K3
Verenigde Staten
Drama / Fantasy
124 minuten

geregisseerd door Richard LaGravenese
met Alden Ehrenreich, Alice Englert en Emma Thompson

Het verhaal gaat over een populaire middelbare scholier die een hekel heeft aan zijn kleine stadje in South-Carolina waar nooit wat gebeurt. Tot hij de 16-jarige Lena Duchanne ontmoet en op haar verliefd wordt. Haar familie is net verhuisd naar het stadje. Het koppel moet een eeuwenoude vloek overwinnen die haar familie generaties lang heeft achtervolgd en ze ontdekken op die manier duistere geheimen over hun familie, hun geschiedenis en het stadje waarin ze wonen.
 

 

Birth of a Nation The (2016)   269/K8
Verenigde Staten
Drama
110 minuten

geregisseerd door Nate Parker
met Armie Hammer, Nate Parker en Aunjanue Ellis

Het is 1831 en de Afro-Amerikaan Nat Turner (Nate Parker) brengt zijn dagen door als slaaf in Virginia. Hij wordt door zijn eigenaar Samuel Turner (Armie Hammer) hard aan het werk gezet en de slavendrijver Raymond Cobb (Jackie Earle Haley) zorgt ervoor dat niet alle werkdagen zonder slag of stoot verlopen. Met hulp van een prediker genaamd Walthall (Mark Boone Junior) en gesteund door verscheidene lotgenoten komt Nat tegen de heersende blanken in opstand.

 

Birdman: or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)   563/K3
Verenigde Staten
Komedie / Drama
119 minuten

geregisseerd door Alejandro González Iñárritu
met Michael Keaton, Emma Stone en Edward Norton

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Ben-Hur (2016) 266/K8
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
123 minuten

geregisseerd door Timur Bekmambetov
met Jack Huston, Toby Kebbell en Morgan Freeman

Judah Ben-Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip. Vervolgens gaat hij de strijd aan tegen het Rijk, en de man die hem verraden heeft, in een grote strijdwagenrace.

 

Bridget Jones's Baby (2016)   262/K8
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Ierland / Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
122 minuten

geregisseerd door Sharon Maguire
met Renée Zellweger, Colin Firth en Patrick Dempsey

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.

 

Blair Witch (2016)  257 /K8

Verenigde Staten
Horror / Thriller
89 minuten

geregisseerd door Adam Wingard
met James Allen McCune, Callie Hernandez en Brandon Scott

Het verhaal volgt een groep studenten die besluit te gaan kamperen in de bossen.

Wanneer ze zich in het bos bevinden, realiseren ze zich dat ze niet alleen zijn.

 Er zit namelijk een duister gevaar verscholen in de bossen...
 

 

Bad Moms (2016) 250/K8
Verenigde Staten
Komedie
101 minuten

geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore
met Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn

Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even helemaal los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden.

 

Better Criminal (2016) 240/K8
Verenigde Staten
Actie / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Ben Burke
met Tom Sizemore, Bai Ling en James Hong

William Doyle is een luitenant van de LAPD die onbewust een inval leidt bij het San Vincente kartel. Met de dood in de ogen benadert Doyle Clavo, het hoofd van het kartel, en biedt in ruil voor zijn leven aan om voor hen te werken. Al snel komt terecht Doyle in een bendeoorlog tussen het kartel en de Chinezen terwijl er ondertussen een onderzoek gaande is door Binnenlandse Zaken.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>