Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
Blind (2017) 96/K10
Verenigde Staten / Frankrijk
Drama / Romantiek
98 minuten

geregisseerd door Michael Mailer
met Alec Baldwin, Demi Moore en Viva Bianca

De succesvolle romanschrijver Bill Oakland verliest zijn vrouw en zijn gezichtsvermogen door een auto-ongeluk. Vijf jaar later wordt de socialite Suzanne Dutchman gedwongen om drie keer per week Bill voor te lezen in een kleine ruimte doordat ze gelinkt is aan haar man's handel met voorkennis. Er ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij ze zich allebei afvragen of het ooit te laat is om de ware liefde te vinden. Maar als haar man vrijkomt door een vormfout moet ze kiezen tussen de man die ze lief heeft of de man waar ze een leven mee opgebouwd heeft.

 

Bad Santa 2 (2016) 405/K9
Verenigde Staten
Komedie
87 minuten

geregisseerd door Mark Waters
met Billy Bob Thornton, Kathy Bates en Tony Cox

Willie Soke is nog geen steek veranderd. Samen met zijn gewiekste partners Marcus (Tony Cox) en Thurman Merman (Brett Kelly) hebben ze het dit keer voorzien op een charitatieve instelling die geleid wordt door de charmante Diane (Christina Hendricks). Ze zetten een ingenieus plan in elkaar om met het geld weg te komen. Ze worden echter gedwarsboomd wanneer Willie's moeder, Sunny Soke (Kathy Bates), onverwacht langskomt.

 
Brawl in Cell Block 99 (2017) 93/K10
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
132 minuten

geregisseerd door S. Craig Zahler
met Vince Vaughn, Don Johnson en Jennifer Carpenter

'Brawl in Cell Blok 99' volgt een voormalige bokser die zijn baan als automonteur verliest en een huwelijk heeft dat op het punt staat stuk te lopen. Wanneer hij geen andere uitweg meer ziet besluit hij voor een oude vriend aan de slag te gaan als drugsdealer. Het werk gaat hem voor de wind, maar op een dag komt hij terecht in een vuurgevecht tussen de politie en zijn vrienden binnen het drugscircuit. Als hij vervolgens in de gevangenis belandt, wordt hij door omstandigheden gedwongen gewelddadige dingen te doen die de plaats in een slagveld verandert.

 

Bugsy (1991) 70/K10
Verenigde Staten
Drama / Misdaad
136 minuten

geregisseerd door Barry Levinson
met Warren Beatty, Annette Bening en Harvey Keitel

Gentlemangangster Ben 'Bugsy' Siegel, heeft samen met zijn partners Luciano en Lansky de touwtjes in handen van de Newyorkse onderwereld. Maar het trio wil meer en richt de aandacht op Los Angeles, waar Jack Dragna de leiding heeft. Hij blijft in Los Angeles rondhangen omdat hij op de filmset de knappe Virginia Hill heeft leren kennen. Deze actrice is het vriendinnetje van Joey Adonis. Bugsy en Virginia zijn als water en vuur, maar toch voor elkaar bestemd. Ze helpt hem zijn droom te verwezenlijken, een prachtig hotel met casino en bordeel in de woestijn van Nevada, dat Flamingo zal heten. Het is een geldopslorpende en gevaarlijke onderneming.

 

Book of Love, The (2016) 44/K10
Verenigde Staten
Drama
106 minuten

geregisseerd door Bill Purple
met Jason Sudeikis, Maisie Williams en Jessica Biel

Henry (Jason Sudeikis) is een introverte architect. Nadat zijn vrouw Penny (Jessica Biel) is omgekomen bij een auto-ongeluk besluit hij Millie (Maisie Williams), een dakloze tiener, te helpen. Millie wil met behulp van haar vriend "Dumbass" (Orlando Jones) naar een afgelegen eiland zeilen.

 
Bleeder The (2016) 43/K10
Verenigde Staten
Biografie / Sport
101 minuten

geregisseerd door Philippe Falardeau
met Liev Schreiber, Naomi Watts en Elisabeth Moss

Het ware verhaal van Chuck Wepner, de man die de inspiratie vormde voor de Rocky films. In het gewone leven was Wepner drankhandelaar maar hij werd beroemd nadat hij 15 rondes doorstond tegen bokskampioen Muhammed Ali. Zijn moeizame bokscarrière leverde hem 2 knock-outs, 8 gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

 

Baby Driver (2017) 32/K10
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Muziek
115 minuten

geregisseerd door Edgar Wright
met Ansel Elgort, Kevin Spacey en Lily James

'Baby Driver' volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een verdoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen

 
Boyka: Undisputed IV (2016) 21/K10
Bulgarije
Actie / Misdaad
86 minuten

geregisseerd door Todor Chapkanov
met Scott Adkins, Teodora Duhovnikova en Alon Aboutboul

Een onopzettelijke dood in de ring doet Boyka twijfelen aan hetgeen hij voor staat. Hij ontdekt dat de weduwe van de man die hij per ongeluk heeft gedood in de problemen zit. Boyka biedt aan deel te nemen aan een reeks onmogelijke gevechten om haar uit een leven van lijfeigenschap te bevrijden.

 
Bushwick (2017) 17/K10
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
94 minuten

geregisseerd door Jonathan Milott en Cary Murnion
met Dave Bautista, Brittany Snow en Arturo Castro

De film vertelt het verhaal van de 20-jarige Lucy en oorlogsveteraan Stupe. Texas probeert zich af te scheiden van de Verenigde Staten en New York City wordt gebruikt als onderhandelingsmiddel. Lucy ontmoet Stupe als ze uit de metro komt en in de militaire invasie van Brooklyn belandt. Samen besluiten ze de verraderlijke vijf blokken van Bushwick over te steken. De wijk is echter vergeven van plunderaars, lokale milities, binnenvallende militairen en een een dwaze neef. Het doel is om veilig thuis te komen en te worden herenigd met Lucy's oma.
 

 
Baywatch (2017) 12/K10
Verenigde Staten
Komedie / Actie
116 minuten / 121 minuten (extended cut)

geregisseerd door Seth Gordon
met Dwayne Johnson, Zac Efron en Alexandra Daddario

'Baywatch' volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson). Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron), een winnaar van Olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet. Terwijl het Baywatch team het strand veilig probeert te houden krijgen ze ook te maken met moord, corruptie en drugs.

 

Band of Angels (1957) 203K9
Verenigde Staten
Drama
125 minuten

geregisseerd door Raoul Walsh
met Clark Gable, Sidney Poitier en Yvonne De Carlo

Hamish Bond (Gable) is een heer uit het Zuiden met een duister verleden, verliefd op de hoog van de toren blazende Amantha Starr (De Carlo), die tot de ontdekking komt dat ze negers als voorouders heeft.

 
Blood Work (2002) 189 /K9
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
108 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Jeff Daniels en Anjelica Huston

Terry McCabe, een FBI-agent in Los Angeles die weldra met pensioen gaat, wordt na een wilde achtervolging geveld door een hartaanval. Na een harttransplantatie wil hij genieten van een welverdiende rust, maar hij krijgt een zekere Graciella Rivers op bezoek die hem vraagt de moordenaar van haar zus op te sporen. Wanneer Terry weigert, vertelt Graciella hem dat hij nog een schuld te vereffenen heeft: zijn nieuwe hart is dat van haar zus...

 

Bird (1988) 183 /K9
Verenigde Staten
Drama / Muziek
161 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Forest Whitaker, Diane Venora en Michael Zelniker

Saxofonist Charlie Parker komt in 1940 in New York aan. Hij wordt snel opgemerkt door zijn opzienbarende speelwijze. Hij raakt verslaafd aan drugs maar zijn liefdevolle vrouw Chan probeert hem te helpen.

 

Born to Ride (2011) 181 /K9
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door James Fargo
met Casper Van Dien, Patrick Muldoon en William Forsythe

Mike (Casper Van Dien) besluit om met zijn gerenoveerde klassieke motor de weg op te gaan, om samen met zijn beste vriend Alex (Patrick Muldoon) te toeren. Maar hun tocht neemt een onverwacht vervelende wending wanneer zij verwikkeld raken in een web van politieke chantage, corruptie en zwart geld.

 

Bullet Boy (2004) 179/K9
Verenigd Koninkrijk
Drama
89 minuten

geregisseerd door Saul Dibb
met Leon Black, Ashley Walters en Luke Fraser

Dit is het verhaal van twee broers die opgroeien in een van de levendigste buurten van Noord Londen. Ricky komt net uit de gevangenis en wordt opgehaald door zijn jongere broertje Curtis en zijn oude vriend Wisdom. Ricky is van plan te vertrekken uit de buurt en van de criminaliteit te ontsnappen. Maar een kleine straatrel escaleert in een cyclus van geweld met tragische gevolgen.

 

Bus Stop (1956) 125 /K9
Verenigde Staten
Komedie / Drama
96 minuten

geregisseerd door Joshua Logan
met Marilyn Monroe, Don Murray en Arthur O'Connell

De rodeokampioen Beauregard 'Bo' Decker uit Montana gaat met zijn oudere vriend Virgil Blessing met de bus naar de rodeo. Bo is op zoek naar een engel van een vrouw en hij denkt die gevonden te hebben in de saloongirl Cherie. Hij wil haar onmiddellijk tot zijn bruid maken. Maar Virgil vindt Cherie niet goed genoeg voor Bo en zij wil ook niet. In restaurant Grace's Diner waar de bus een tussenstop maakt, moet desondanks alles geregeld worden.

 
Before I Fall (2017) 115 /K9
Verenigde Staten
Drama / Mystery
99 minuten

geregisseerd door Ry Russo-Young
met Zoey Deutch, Halston Sage en Jennifer Beals

Samantha Kingston heeft alles goed voor elkaar. Ze heeft een knappe vriend, geweldige vrienden en ziet er zelf ook fantastisch uit. 12 februari is wederom een doodnormale dag in haar prachtige leven totdat blijkt dat het haar laatste dag is. Als ze haar laatste dag steeds weer beleeft gedurende één week ontdekt ze het mysterie rondom haar dood en de werkelijke waarde van alles dat ze dreigt te verliezen.

 

Billy Rose's Jumbo (1962) 103 /K9
Verenigde Staten
Muziek / Romantiek
123 minuten

geregisseerd door Charles Walters
met Doris Day, Stephen Boyd en Jimmy Durante

Kitty Wonder is opgegroeid in het circus van haar vader Jimmy waar de slimme olifant Jumbo de grote publiekstrekker is. De goklust van Jimmy heeft echter dusdanige proporties bereikt dat de rekeningen niet meer betaald kunnen worden en dit komt de grote concurrent John Noble erg goed uit. Hij neemt de schulden van de Wonders over en het is nog maar een kwestie van tijd of Circus Wonder is van hem...

 

Brotherhood (2016) 99 /K9
Verenigd Koninkrijk
Drama / Misdaad
104 minuten

geregisseerd door Noel Clarke
met Noel Clarke, Shanika Warren-Markland en Jason Maza

Na 'Kidulthood' en 'Adulthood' is Sam Peel in dit deel een brave samenwonende volwassene, die zijn bendeleven achter zich heeft gelaten. Maar ondanks dat zijn buurt in West-London veranderd is komen er nieuwe jonge misdadigers die hem uitdagen. En Uncle Curtis heeft Sam zijn verleden nog niet vergeven.

 
Bram Fischer (2017) 98 /K9
Zuid-Afrika / Nederland
Biografie / Drama
124 minuten

geregisseerd door Jean van de Velde
met Peter Paul Muller, Sello Motloung en Gregg Viljoen

In het Zuid-Afrika van 1963, waar de onvrede tegen de ongelijkheid groeit, worden op een middag in het dorpje Rivonia bij een inval de kopstukken van het ANC opgepakt. Aan deze groep wordt een negende lid, dat al eerder gevangen genomen was toegevoegd: Nelson Mandela. Er is het blanke regime veel aan gelegen om de groep als voorbeeld te stellen en tot de doodstraf veroordeeld te krijgen. Gerespecteerd advocaat Bram Fischer neemt hun verdediging op zich. Wat het regime niet weet is dat Fischer eigenlijk de tiende verdachte had moeten zijn. Dat is de start van een proces waarin Bram Fischer heikele paden bewandelt. Wanneer de geheime politie gaandeweg Bram Fischers dubbelrol ontdekt, komt hij voor een moreel dilemma te staan: verkiest hij de verdediging van zijn cliënten boven zijn eigen veiligheid en dat van zijn gezin?

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>