Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Volgen Pagina: (C)

 

Breathe (2017) 413/K9
Verenigd Koninkrijk
Drama / Biografie
117 minuten

geregisseerd door Andy Serkis
met Andrew Garfield, Claire Foy en Miranda Raison

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, als hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis. Haar toewijding, intimiteit en geestige vastberadenheid overstijgt zijn handicap en zorgt ervoor dat hij zich vrij voelt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn lijden en transformeren ze het leven van anderen met hun humor, moed en levenslust.

 

Boondock Saints The(1999) 193/K10
Canada / Verenigde Staten
Actie / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Troy Duffy
met Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery en Norman Reedus

De Ierse broeders MacManus voelen dat ze een missie van God hebben om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Al snel worden ze opgehemeld door de media, die ze The Boondock Saints noemen. Ze krijgen de FBI, onder leiding van de extravagante Paul Smecker achter zich aan.

 

Bright (2017) 189/K10
Verenigde Staten
Sciencefiction / Fantasy
117 minuten

geregisseerd door David Ayer
met Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace

In een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven mensen, orcs, elven en feeŽn samen. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, zal de toekomst van elke levend wezen niet zeker zijn en dus moeten Ward en Jakoby, zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden verslaan, om de wereld van de ondergang te redden.

 

Boo! A Madea Halloween (2016) 188/K10
Verenigde Staten
Komedie / Horror
103 minuten

geregisseerd door Tyler Perry
met Bella Thorne, Tyler Perry en Jimmy Tatro

Madea is een volslanke donkere vrouw met grijze haren. Ze is niet meer van de jongste. Ze belandt in het midden van chaos, wanneer ze de nacht doorbrengt op Halloween. Ze moet zich verzetten tegen moordenaars, paranormale klopgeesten, spoken en zombies en ondertussen ook een waakzaam oog houden op een groep tieners die zich misdragen. Het wordt een dolle, spookachtige nacht met hilarische toestanden.

 

Better Watch Out (2016) 164/K10
AustraliŽ / Verenigde Staten
Thriller / Horror
89 minuten

geregisseerd door Chris Peckover
met Levi Miller, Olivia DeJonge en Virginia Madsen

Het verhaal speelt zich af in een rustige Amerikaanse voorstad. Het is avond, het sneeuwt hevig en Kerstmis is in aantocht. Deandra en Robert Lerner (Madsen en Warburton) hebben Ashley (DeJonge) als babysitter ingehuurd om op hun 12-jarige zoon (Miller) te passen. Zij zal de jongen moeten beschermen wanneer een groep vreemdelingen het huis probeert in te breken. Binnen korte tijd ontdekt Ashley dat het niet zomaar om een normale huisinbraak gaat.

 

Braven (2018) 163/K10
Canada
Actie
94 minuten

geregisseerd door Lin Oeding
met Jason Momoa, Garret Dillahunt en Stephen Lang

Joe Braven is een nederige houthakker woonachtig langs de Amerikaans/Canadese grens. Op een dag wordt hij geconfronteerd met een stel drugskoeriers in zijn afgelegen hut in de bergen. De drugskoeriers weten echter niet dat de bescheiden Joe twee dynamische krachten bezit: een die vecht voor het leven van zijn familie en een die ervan geniet om te doden.

 

Bad Day for the Cut (2017) 158/K10
Verenigd Koninkrijk
Thriller
99 minuten

geregisseerd door Chris Baugh (II)
met Nigel O'Neill, Susan Lynch en Jůzef Pawlowski

Donal woont een eenvoudig bestaan in een klein Noord-Iers dorp waar hij zijn dagen doorbrengt met het werken op het veld en met de zorg voor zijn bejaarde moeder. Zijn leven stuikt plots ineen wanneer zijn moeder hem met geweld wordt ontnomen. Donal zweert wraak en zakt af naar de grote stad waar hij een schokkende ontdekking doet.

 

Bullet Head (2017) 144/K10
Bulgarije / Verenigde Staten
Misdaad
93 minuten

geregisseerd door Paul Solet
met Antonio Banderas, Adrien Brody en John Malkovich

Drie criminelen werken samen om een grote slag te slaan. Ze willen inbreken in een verlaten opslagplaats waar een gestolen buit ligt. Maar net op het punt dat ze een grote som geld vinden blijkt dat ze gevangen zitten in het afgesloten gebouw. Daarnaast blijkt er ook nog een agressieve hond los te lopen genaamd DeNiro.

 

Butcher The (2009) 140/K10
Verenigde Staten
Actie
95 minuten

geregisseerd door Jesse V. Johnson
met Eric Roberts, Robert Davi en Michael Ironside

Merle Hench voert diverse opdrachten uit namens een bende uit San Fernando. 20 jaar geleden had hij een redelijke reputatie als profbokser. Kalm en vriendelijk als hij is, zit hij nu toch niet lekker op zijn plek. Het idee van de bende is om de leider van een rivaliserende bende te overvallen en Merle erin te luizen zodat hij de straf uit zal zitten voor een miljoenendiefstal. Als gokverslaafde verliest Merle al 20 jaar geld, maar deze keer keren zijn kansen.

 

Bu Zai Chen Shui (2014) 127/K10
China
Actie / Drama
100 minuten

geregisseerd door Yang Lu
met Chen Chang, Shishi Liu en Qianyuan Wang

Drie goede vrienden vormen de elite van de keizerlijke wacht. Ze worden er samen op uitgestuurd om alle volgelingen van een verbannen eunuch te vermoorden, maar wanneer ze terugkomen blijkt er meer aan de hand te zijn. Ze krijgen lucht van een complot dat tegen hen gesmeed wordt en moeten tot het uiterste gaan om niet te worden gebrandmerkt als verraders.

 

Brain on Fire (2016) 123/K10
Canada / Ierland
Biografie / Drama
95 minuten

geregisseerd door Gerard Barrett
met ChloŽ Grace Moretz, Richard Armitage en Carrie-Anne Moss

Susannah Cahalan, een journaliste van de New York Post, kampt met ernstige gezondheidsproblemen. In de daaropvolgende weken verslechtert haar toestand in de vorm van catatonie. Na tal van ziekenhuisopnames is er uiteindelijk een arts met een diagnose in de hoop dat ze haar leven weer kan opbouwen. Vervolgens wordt Cahalan op een dag wakker in het ziekenhuis en heeft ze geen herinnering van hoe ze daar terecht is gekomen.

 

Bad Moms Christmas A (2017) 122/K10
Verenigde Staten / China
Komedie
104 minuten

geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore
met Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn

'A Bad Moms Christmas' volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creŽren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creŽren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.

 

Berlin Syndrome (2017) 121/K10
AustraliŽ
Thriller
116 minuten

geregisseerd door Cate Shortland
met Teresa Palmer, Max Riemelt en Matthias Habich

Tijdens een vakantie in Berlijn ontmoet Clare, een Australische fotojournaliste, Andi, een charismatische lokale man. Vrijwel direct ontstaat er een aantrekkingskracht tussen hen waarna een passievolle nacht volgt. Maar wat in eerste instantie het begin lijkt te zijn van romantiek krijgt een sinistere wending, wanneer Clare de volgende dag wakker wordt en er achter komt dat Andi naar zijn werk is en haar opgesloten heeft in zijn appartement. Daarbij komt dat Andi niet van plan is haar ooit te laten gaan.

 

Beguiled The (2017) 120/K10
Verenigde Staten
Drama
91 minuten

geregisseerd door Sofia Coppola
met Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Colin Farrell

Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog wordt een gewonde Yank opgesloten in een meisjesschool in het zuiden van de VS. De vrouwen vallen al snel voor zijn charmes. Er ontstaat echter een klimaat van haat en bedrog tussen de vrouwen onderling, en uiteindelijk ook tegen hem.

 

Bailout: The Age of Greed (2013) 119/K10
Canada
Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Dominic Purcell, Erin Karpluk en Edward Furlong

Miljoenen mensen hebben door de financiŽle crisis hun banen, huizen en spaargeld verloren. De regering doet niks om de crisis aan te pakken en lijkt de problemen slechts door te schuiven naar volgende generaties. De crisis heeft meer geld gekost dan alle oorlogen en natuurrampen uit de geschiedenis bij elkaar. Landen gaan failliet en de economie stort volledig in elkaar. Een man besluit terug te vechten tegen het systeem dat hem alles ontnam.

 

Bitter Harvest (2017)

111/K10

Canada
Drama / Romantiek
121 minuten

geregisseerd door George Mendeluk
met Max Irons, Samantha Barks en Barry Pepper

Yuri is een artistieke ziel, geboren in een familie van kozak-krijgers, die worstelt om de goedkeuring te krijgen van zijn grootvader Ivan en vader Yaroslav. Hij probeert tevens het hart te veroveren van Natalka. Zijn leven verandert echter voorgoed met de invasie van het Rode Leger en de daaropvolgende vervolging van zijn familie, terwijl het schrikbewind van Stalin zich uitspreidt over Oost-Europa.

 

Blade Runner 2049 (2017) 110/K10
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

 

Bad Kids of Crestview Academy (2017) 109/K10
Verenigde Staten
Komedie / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Ben Browder
met Sean Astin, Gina Gershon en Sophia Taylor Ali

Een groep verwende kinderen met een slecht karakter zijn ondergebracht in de prestigieuze Crestview Academy. Nadat ťťn van hen hun leerkracht opsluit, stellen ze vast dat ze zelf gevangen zitten in de school zonder uitweg. Ze vragen zich hierbij af wie of wat daarachter steekt. Tot overmaat van ramp wordt elk van hen het slachtoffer van een gruwelijk "ongeluk" wanneer ze proberen te ontsnappen.

 
Beyond Skyline (2017) 97/K10
Singapore / Verenigd Koninkrijk / IndonesiŽ / Canada / Verenigde Staten
Sciencefiction / Actie
105 minuten

geregisseerd door Liam O'Donnell
met Frank Grillo, Bojana Novakovic en Iko Uwais

De gebeurtenissen spelen zich tegelijkertijd af met die uit de eerste film. Dit keer zet de ruige rechercheur Mark alles op alles om zijn zoon Trent te bevrijden van een oorlogsschip met gewelddadige aliens aan boord. Deze werd, zoals vele anderen, door het schip opgezogen.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>