Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Volgen Pagina: (C)

 

Brain on Fire (2016) 123/K10
Canada / Ierland
Biografie / Drama
95 minuten

geregisseerd door Gerard Barrett
met ChloŽ Grace Moretz, Richard Armitage en Carrie-Anne Moss

Susannah Cahalan, een journaliste van de New York Post, kampt met ernstige gezondheidsproblemen. In de daaropvolgende weken verslechtert haar toestand in de vorm van catatonie. Na tal van ziekenhuisopnames is er uiteindelijk een arts met een diagnose in de hoop dat ze haar leven weer kan opbouwen. Vervolgens wordt Cahalan op een dag wakker in het ziekenhuis en heeft ze geen herinnering van hoe ze daar terecht is gekomen.

 

Bad Moms Christmas A (2017) 122/K10
Verenigde Staten / China
Komedie
104 minuten

geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore
met Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn

'A Bad Moms Christmas' volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creŽren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creŽren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.

 

Berlin Syndrome (2017) 121/K10
AustraliŽ
Thriller
116 minuten

geregisseerd door Cate Shortland
met Teresa Palmer, Max Riemelt en Matthias Habich

Tijdens een vakantie in Berlijn ontmoet Clare, een Australische fotojournaliste, Andi, een charismatische lokale man. Vrijwel direct ontstaat er een aantrekkingskracht tussen hen waarna een passievolle nacht volgt. Maar wat in eerste instantie het begin lijkt te zijn van romantiek krijgt een sinistere wending, wanneer Clare de volgende dag wakker wordt en er achter komt dat Andi naar zijn werk is en haar opgesloten heeft in zijn appartement. Daarbij komt dat Andi niet van plan is haar ooit te laten gaan.

 

Beguiled The (2017) 120/K10
Verenigde Staten
Drama
91 minuten

geregisseerd door Sofia Coppola
met Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Colin Farrell

Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog wordt een gewonde Yank opgesloten in een meisjesschool in het zuiden van de VS. De vrouwen vallen al snel voor zijn charmes. Er ontstaat echter een klimaat van haat en bedrog tussen de vrouwen onderling, en uiteindelijk ook tegen hem.

 

Bailout: The Age of Greed (2013) 119/K10
Canada
Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Dominic Purcell, Erin Karpluk en Edward Furlong

Miljoenen mensen hebben door de financiŽle crisis hun banen, huizen en spaargeld verloren. De regering doet niks om de crisis aan te pakken en lijkt de problemen slechts door te schuiven naar volgende generaties. De crisis heeft meer geld gekost dan alle oorlogen en natuurrampen uit de geschiedenis bij elkaar. Landen gaan failliet en de economie stort volledig in elkaar. Een man besluit terug te vechten tegen het systeem dat hem alles ontnam.

 

Bitter Harvest (2017)

111/K10

Canada
Drama / Romantiek
121 minuten

geregisseerd door George Mendeluk
met Max Irons, Samantha Barks en Barry Pepper

Yuri is een artistieke ziel, geboren in een familie van kozak-krijgers, die worstelt om de goedkeuring te krijgen van zijn grootvader Ivan en vader Yaroslav. Hij probeert tevens het hart te veroveren van Natalka. Zijn leven verandert echter voorgoed met de invasie van het Rode Leger en de daaropvolgende vervolging van zijn familie, terwijl het schrikbewind van Stalin zich uitspreidt over Oost-Europa.

 

Blade Runner 2049 (2017) 110/K10
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

 

Bad Kids of Crestview Academy (2017) 109/K10
Verenigde Staten
Komedie / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Ben Browder
met Sean Astin, Gina Gershon en Sophia Taylor Ali

Een groep verwende kinderen met een slecht karakter zijn ondergebracht in de prestigieuze Crestview Academy. Nadat ťťn van hen hun leerkracht opsluit, stellen ze vast dat ze zelf gevangen zitten in de school zonder uitweg. Ze vragen zich hierbij af wie of wat daarachter steekt. Tot overmaat van ramp wordt elk van hen het slachtoffer van een gruwelijk "ongeluk" wanneer ze proberen te ontsnappen.

 
Beyond Skyline (2017) 97/K10
Singapore / Verenigd Koninkrijk / IndonesiŽ / Canada / Verenigde Staten
Sciencefiction / Actie
105 minuten

geregisseerd door Liam O'Donnell
met Frank Grillo, Bojana Novakovic en Iko Uwais

De gebeurtenissen spelen zich tegelijkertijd af met die uit de eerste film. Dit keer zet de ruige rechercheur Mark alles op alles om zijn zoon Trent te bevrijden van een oorlogsschip met gewelddadige aliens aan boord. Deze werd, zoals vele anderen, door het schip opgezogen.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>