Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Bloodsuckers (2005)

487/K1

Canada
Horror / Actie
95 minuten

geregisseerd door Matthew Hastings
met Joe Lando, Michael Ironside en A.J. Cook

In de toekomst zijn vampiers overal in het heelal te vinden. Omdat ze een gevaar zijn voor de mensheid, wordt een speciaal team op hen afgestuurd, onder leiding van kapitein Churchill (Lando). Nadat ze een groep vampiers hebben uitgeroeid, krijgen ze een nieuwe opdracht: ze moeten naar een planeet om een noodoproep te beantwoorden. Als ze op de betreffende planeet arriveren, is het enige wat ze vinden Fiona (Cook). Zij is de enige overlevende van een vampieraanval en heeft de noodoproep verstuurd. Op de planeet blijkt het niet pluis...

 

Black Saturday (2005)

470/K1

Verenigde Staten
Actie
72 minuten

geregisseerd door Craig Carter
met Kane and Abel, Keith Swanier en David Garcia

Nadat Gary Guns na tien jaar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, probeert hij zijn oude territorium in New Orleans weer onder controle te krijgen. Hij beslist een huis vol drugsverslaafden van hun drugs te beroven. Ook de dealers die er werken worden een doelwit. Alles lijkt goed te gaan, tot blijkt dat de dochter van de burgemeester zich ook in het huis bevindt.

 

Because I Said So (2007)

444/K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
102 minuten

geregisseerd door Michael Lehmann
met Diane Keaton, Mandy Moore en Piper Perabo

Daphne Wilder gaat op zoek naar de geschikte echtgenoot voor haar dochter Milly.

Hiermee wil ze voorkomen dat haar dochter dezelfde fouten begaat als zij toendertijd.

Maar of dit zal helpen is natuurlijk maar de vraag. 

 

Black Dahlia, The (2006)

468/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Misdaad / Mystery
121 minuten

geregisseerd door Brian De Palma
met Josh Hartnett, Scarlett Johansson en Aaron Eckhart

Ergens in de late jaren '40 wordt het levenloze lichaam van Elizabeth Short gevonden, in een huis waar bewijs wordt gevonden dat ze enkele dagen gemarteld werd voor haar dood. Twee LAPD-agenten worden op de zaak gezet, en Bucky, één van hen, ontdekt al snel dat zijn eigen vriendin een connectie had met het slachtoffer. Al snel leidt het onderzoek bovendien naar corruptie in het politie-departement.

 

Bridge to Terabithia (2007)

516/K1

Verenigde Staten
Familie / Avontuur
95 minuten

geregisseerd door Gabor Csupo
met Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb en Lauren Clinton

Jesse Aaron is de snelste jongen van zijn klas. Wanneer er een nieuw meisje, genaamd Leslie Burke, bij hem in de buurt komt wonen besluit hij om vrienden met haar te worden. De familie van haar is een beetje vreemd maar door Leslie leert Jess allemaal nieuwe dingen over hemzelf. Door Leslie ging hij dingen zien die hij voorheen niet zag.

 

Bridget Jones's Diary (2001)

519/K1

Groot Brittannië / Frankrijk
Komedie / Romantiek
98 minuten

geregisseerd door Sharon Maguire
met Renée Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth

Bridget Jones is tweeëndertig, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo, haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie en ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar - alsof ze het zelf nog niet erg genoeg vindt - voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Ze wil verandering in haar leven brengen. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn onder andere: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een aardige, verstandige man. De onhandige Bridget wil meer grip op haar leven krijgen, maar natuurlijk bereikt ze haar doelen niet moeiteloos. Ze koopt een dagboek waarin ze al haar belevenissen neerschrijft. Haar baas Daniel Cleaver is een aantrekkelijke man. Ze flirt met hem, maar twijfelt. Wanneer ze zich aan haar voornemens wil houden lijkt de keuze niet zo moeilijk, maar toch…

 

Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

518/K1

Groot Brittannië / Frankrijk / Duitsland / Ierland / Verenigde Staten
Drama / Komedie
108 minuten

geregisseerd door Beeban Kidron
met Renée Zellweger, Colin Firth en Hugh Grant

Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.

 

Bring It On (2000)

522/K1

Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Jesse Bradford

Een team cheerleaders dat al 5 jaar ongeslagen is bij de jaarlijkse cheerleader-wedstrijden komt er achter dat hun pasjes jarenlang gestolen zijn van een ander team. Met nog maar enkele weken te gaan voor de kampioenschappen moeten ze zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe dans.

 

Bring It On Again (2004)

521/K1

Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Damon Santostefano
met Anne Judson-Yager, Bree Turner en Faune A. Chambers

Wanneer nieuwe studenten niet in het cheerleading team van hun school kunnen komen, vormen ze hun eigen team en bereiden een cheer-off voor.

 

Bring It On: All or Nothing (2006)

523/K1

Verenigde Staten
Komedie
99 minuten

geregisseerd door Steve Rash
met Hayden Panettiere, Solange Knowles en Jessica Nicole Fife

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

 

Bring It On: In It to Win It (2007)

524/K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Steve Rash
met Ashley Benson, Michael Copon en Cassie Scerbo

Carson (Ashley Benson) is de aanvoerder van de West High Sharks, een cheerleadersgroep. Wanneer Carson voor een jongen valt van de tegenpartij, een lid van de East High Jets, brengt dit grote spanningen met zich mee. Brooke (Cassie Scerbo) is de aanvoerder van de East High Jets en wil een persoonlijke confrontatie met Carson. Dit loopt uit de hand en beide teams zijn gediskwalificeerd. Nu beide teams niet meer met de kampioenschappen mee mogen doen valt er nog maar één ding te doen: samenwerken.

 

Bring It On: Fight to the Finish (2009)

151/K4

Verenigde Staten
Komedie
103 minuten

geregisseerd door Bille Woodruff
met Christina Milian, Rachele Brooke Smith en Laura Cerón

Cheerleader Lina Cruz hoopt met haar team de Spirit Championships te winnen. Als haar moeder echter hertrouwt moet ze meeverhuizen naar Malibu, waar ze te maken krijgt met een nieuw huis, nieuw stiefzusje en het ergste van alles: een nieuw cheerleaderteam dat niet kan tippen aan haar oude groep.

 

Brown Sugar (2002)

529/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
108 minuten

geregisseerd door Rick Famuyiwa
met Taye Diggs, Sanaa Lathan en Mos Def

Sidney en Dre kunnen hun vriendschap en hun carrières aan één moment toeschrijven: ze maakten de geboorte van hip-hop mee op de straten van New York. Nu, 15 jaar later, is zij een muziekcriticus en hij een succesvolle executive. Wanneer Dre op het punt staat om te trouwen begint neemt de levenslange vriendschap tussen Sidney en Dre een nieuwe wending...

 

Bruce Almighty (2003)

530/K1

Verenigde Staten
Komedie / Fantasy
101 minuten

geregisseerd door Tom Shadyac
met Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman

Bruce Nolan (Carrey) is een nieuwsverslaggever met ambitie, maar ziet de rest van de wereld zich hogerop werken terwijl hijzelf achterblijft in het middelmatige. Na wederom een dag vol tegenslagen verwijt Bruce God nalatenschap, omdat Hij nooit naar hem luistert. God hoort dit blijkbaar wel en geeft Bruce Zijn krachten onder het motto: kun jij het beter? Deze taak blijkt echter best lastig te zijn.

 

Bubble (2005)

533/K1

Verenigde Staten
Drama / Mystery
73 minuten

geregisseerd door Steven Soderbergh
met Debbie Doebereiner, Dustin James Ashley en Misty Dawn Wilkins

Alleen en van de rest van de wereld geïsoleerd, werken trouwe werknemers Martha en Kyle nauw samen in een poppenfabriek in een klein dorpje. Ze zijn vrienden, ondanks hun grote leeftijdsverschil. Dan komt er een nieuwe collega: de jonge alleenstaande moeder Rose. Martha vindt het moeilijk dat Kyle en Rose een eigen relatie opbouwen. En dan wordt Rose, dood gevonden in haar eigen huis. Een onderzoek wordt gestart.

 

Bubble Boy (2001)

533/K1

Verenigde Staten
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Blair Hayes
met Jake Gyllenhaal, Swoosie Kurtz en Marley Shelton

Hoewel hij al zijn hele leven opgesloten zit in een beschermende plastic ballon, onder het immer waakzame oog van zijn overbeschermende moeder, heeft Jimmy nooit het idee gehad dat hij iets miste. Tot zijn buurmeisje ervandoor gaat om bij de Niagara watervallen te trouwen! Nu de bruiloft binnen enkele dagen zal plaatsvinden heeft Jimmy geen andere keus dan een mobiele plastic ballon te maken. Daarin zal hij dwars door het land reizen om de bruiloft tegen te houden, en haar de liefde te verklaren!

 

Bulletproof Monk (2003)

535/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
104 minuten

geregisseerd door Paul Hunter
met Yun-Fat Chow, Seann William Scott en Jaime King

De film vertelt het verhaal van een mysterieuze onsterfelijke Tibetaanse kung-fu meester. Hij heeft de afgelopen 60 jaar de wereld rondgereisd om een antiek document te beschermen, dat de sleutel is tot ongelimiteerde macht. De monnik moet echter op zoek naar een nieuwe beschermer, en besluit de jonge Kar te gaan trainen. Samen proberen ze de wereld te beschermen door het document uit handen te houden van een slechte kung-fu meester.

 

Bulworth (1998)

536/K1

Verenigde Staten
Komedie
108 minuten

geregisseerd door Warren Beatty
met Warren Beatty, Sean Astin en Halle Berry

Senator Jay Bulworth is totaal gedesillusioneerd geraakt door het liegen en bedriegen waar hij zich als politicus aan schuldig maakt. Hij huurt een huurmoordenaar in om zichzelf zo van het leven te beroven. Hij besluit echter om voor zijn dood eerst zijn reputatie te zullen verpesten, en mensen te gaan wijzen op de corruptie in de politiek. Hij doet dit door toespraken te houden vol racisme en haat. Dan wordt hij echter verliefd op een zwarte vrouw...

 

Bridge of Dragons (1999)

515/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
92 minuten

geregisseerd door Isaac Florentine
met Dolph Lundgren, Cary-Hiroyuki Tagawa en Valerie Chow

In de nasleep van een oorlog strijden twee overgebleven volkeren tegen elkaar, die de populatie voorgoed uit dreigen te roeien. Al sinds zijn jonge jaren vecht Warchyld tegen de vijand, maar nu begint hij aan het doel van de strijd te twijfelen. Warchyld wordt op een missie gestuurd om een vijandelijk depot te vernietigen. Hij keert terug naar zijn meerderen en weigert nog te doden op hun bevel. Hierdoor wordt hij een serieuze bedreiging en wordt er een moordenaar achter hem aan gestuurd.

 

Biker Boyz (2003)

465/K1

Verenigde Staten
Actie
110 minuten

geregisseerd door Reggie Rock Bythewood
met Laurence Fishburne, Larenz Tate en Orlando Jones

De film vertelt het verhaal van Manuel Galloway, beter bekend als 'The King of Cali'. Manuel is de leider van een motorbende die bestaat uit Afro-Amerikaanse mannen, over het algemeen mannen met een kantoorbaan die 's avonds hun nette pakken omwisselen voor leren outfits. Tijdens de jaarlijke wedstrijd in Fresno probeert Manuel zijn titel te behouden.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>