Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Bug (2006)

534/K1

Verenigde Staten
Thriller / Drama
102 minuten

geregisseerd door William Friedkin
met Ashley Judd, Harry Connick Jr. en Michael Shannon

Agnes is een eenzame, gescheiden vrouw die nog steeds doodsbang is voor haar ex-echtgenoot. In een onguur motel in Oklahoma leert ze een paranoÔde oorlogsveteraan kennen, die overal waar hij kijkt wormen en insecten denkt te zien.

 

BloodRayne II: Deliverance (2007)

486/K1

Canada
Horror / Actie

99 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Natassia Malthe, Zack Ward en Michael Parť

Tijdens de tijd van het Wilde Westen zijn het niet alleen de stoere cowboys die voor gevaar zorgen; er lopen namelijk ook vampieren rond. En wie had ooit gedacht dat Billy the Kid een vampier was! Het is aan Rayne om het stadje Deliverance veilig te maken en te ontdoen van deze vampieren, ware het niet dat oppervampier Billy the Kid zich niet gemakkelijk gewonnen geeft.

 

Brutal (2007)

531/K1

Verenigde Staten
Horror
91 minuten

geregisseerd door Ethan Wiley
met Jeffrey Combs, Sarah Thompson en Michael Berryman

Een jonge hulpsheriff, Zoe Adams (Sarah Thompson), onderzoekt een aantal moorden en bemerkt al snel dat een seriemoordenaar actief is. Terwijl zij en haar baas, Sherrif Jimmy Fleck (Jeffrey Combs), de druk voelen van het vinden van de moordenaar, begint hun liefdes affaire uiteen te vallen. Ondertussen begint Zoe samen te werken met de autistische bloedhond trainer, Leroy Calhoun (Michael Berryman), en samen combineren ze de punten tussen de moordenaar en de vreemde aanwijzingen. Met Zoe's inschattingsvermogen en Leroy's verbazingwekkende wiskundige talenten lossen ze uiteindelijk het raadsel op en sporen ze de slimme moordenaar op. Maar, wanneer Zoe ontdekt dat zij het ultieme doel is en een obsessie blijkt voor de moordenaar is het de vraag of de mentaal gehandicapte Leroy haar kan redden voor het te laat is.

 

Blades of Glory (2007)

477/K1

Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Josh Gordon en Will Speck
met Will Ferrell, Jon Heder en Will Arnett

Tijdens de Olympische Spelen van 2002 voerden de Amerikaanse kunstschaatsers Chazz en Jimmy hun onderlinge rivaliteit zo hoog op, dat ze allebei voor het leven geschorst werden. De heren hebben toch een mogelijkheid gevonden om zich te kwalificeren voor de volgende Spelen. Echter, dat houdt in dat ze als een koppel moeten aantreden.

 

Bodyguard 2, The (2007)

494/K1

Thailand
Actie
95 minuten

geregisseerd door Petchtai Wongkamlao
met Petchtai Wongkamlao, Jacqueline Apitananon en Tony Jaa

Khamlao is een geheim agent uit de provincie Wongnailum. Die provincie deelt het ISAN-dialect en de cultuur met het buurland Thailand (gelijk aan Laos). Hij word geplaatst in Bangkok voor een geheime missie met als doel terroristen te localiseren. Om dat mogelijk te maken gaat hij undercover als een Luk Thung zanger die werkt voor een platenlabel dat dienst doet als dekmantel voor dealers in wapens van massavernietiging.

 

Bad Company (2002)

431/K1

Verenigde Staten / TsjechiŽ
Actie / Komedie
116 minuten

geregisseerd door Joel Schumacher
met Anthony Hopkins, Chris Rock en Peter Stormare

Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus huurt de CIA zijn tweelingbroer (Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft wordt er een ervaren angent (Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.

 

Bone Collector, The (1999)

495/K1

Verenigde Staten
Thriller
118 minuten

geregisseerd door Phillip Noyce
met Denzel Washington, Angelina Jolie en Michael Rooker

Een forensisch expert is na een ongeluk verlamd en aan bed gekluisterd. Als er een reeks moorden gepleegd wordt, roept hij de hulp in van een jonge agente, die via camera- en radiocontact zijn ogen en oren zal zijn. Samen gaan ze op zoek naar de moordenaar.

 

Believers (2007)

451/K1

Verenigde Staten
Horror / Thriller

102 minuten

geregisseerd door Daniel Myrick
met Johnny Messner, John Farley en Elizabeth Bogush

Ambulancebroeders David Vaughn en Victor Hernandez krijgen op een dag een telefoontje van een jong meisje, wiens moeder bewusteloos is geraakt midden in een verlaten gebied. Maar als David en Victor op de plek arriveren, ontdekken ze dat juist hun leven in groot gevaar is. Opgesloten in een oud, verlaten gebouw probeert David erachter te komen wie hem hier heeft opgesloten, en wat ze van hem willen. De waarheid is gruwelijker dan hij ooit had kunnen denken.

 

 

Beloved (1998)

453/K1

Verenigde Staten
Drama
172 minuten

geregisseerd door Jonathan Demme
met Danny Glover, Oprah Winfrey en Thandie Newton

1873. Na 18 jaar komt hij weer in haar leven, een man die slaaf was op dezelfde plantage. Bij voorbaat verontschuldigt ze zich voor haar huis, en als hij de eerste stap binnenzet merkt hij dat het spookt in huis. Haar overleden oudste dochter is nooit groot geworden en kan gooien met voorwerpen als ze humeurig is. Niet lang na zijn komst houdt de overleden dochter zich echter stil, en haar plaats in huis wordt ingenomen door een vreemdelinge die zich aandient. Vanwege dier interesse in verhalen van vroeger en achtergestelde ontwikkeling is ze ook een welkome aanvulling in het leven van zowel de moeder als de nog levende moeder.

 

Bedazzled (2000)

445/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Harold Ramis
met Brendan Fraser, Elizabeth Hurley en Frances O'Connor

Elliot Richards is niet populair, zijn sociale leven is onbestaand, zijn beroep als technisch adviseur stelt niet veel voor en hij koestert bovendien een onbeantwoorde liefde voor zijn collega Alison Gardner. De vernederingen beu, smeekt Elliot om een beter leven en de liefde van Alison. Zijn verbazing is groot wanneer blijkt dat zijn smeekbede verhoord wordt. Zijn hulpkreet werd beantwoord door niemand anders dan de Duivel zelf. Maar uiteraard moet er een prijs betaald worden: de Duivel wil Elliots ziel

 

Broken Arrow (1996)

525/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
108 minuten

geregisseerd door John Woo
met John Travolta, Christian Slater en Samantha Mathis

Vic Deakins en Riley Hale worden op een geheime missie gestuurd met aan boord nucleaire wapens. Tijdens deze missie ontdekt Hale dat Deakins een meesterlijk plan heeft uitgebroed om in het bezit te komen van deze levensgevaarlijke wapens. Terwijl de klok doortikt en de levens van miljoenen op het spel staan, zet Hale met behulp van hetgeeen dat hij van zijn vroegere maat geleerd heeft alles in om Deakins dodelijke spel te stoppen.

 

Beowulf & Grendel (2005)

457/K1

Canada / IJsland / Groot BrittanniŽ
Actie / Avontuur
105 minuten

geregisseerd door Sturla Gunnarsson
met Gerard Butler, Benedikt Clausen en Stellan SkarsgŚrd

De Noordse stad Heorot is al jaren in de greep van de bloeddorstige reusachtige trol Grendel.

Koning Hrothgar roept de hulp in van Beowulf, de grootste krijger van het land.

Samen met zijn mannen trekt Beowulf ten strijde tegen het helse gedrocht.

Beowulf, die zich steeds ongemakkelijker voelt over de mythevorming rond zijn persoon, begint te twijfelen aan zijn missie wanneer hij ontdekt dat

Hrothgar voor een groot deel verantwoordelijk is voor de verwoestende acties van Grendel.

De strijd tussen Goed en Kwaad ligt dus niet zo eenvoudig als aanvankelijk gedacht...

 

Beethoven (1992)

460/K1

Verenigde Staten
Komedie / Familie
87 minuten

geregisseerd door Brian Levant
met Charles Grodin, Bonnie Hunt en Nicholle Tom

De familie Newton hebben het thuis gezellig, maar ze lijken iets te missen.

Dan komt een klein puppy hun leven binnen lopen.

Beethoven, zoals ze hem noemen, groeit echter uit tot een gigantische hond met alle huishoudelijke gevolgen.

Dokter Varnick, de lokale dierenarts wil Beethoven gebruiken om mee te experimenteren.

 

Belly (1998)

452/K1

Verenigde Staten
Misdaad
95 minuten

geregisseerd door Hype Williams
met DMX, Nas en Method Man

Sincere is een jongen van de straat die bevriend is met de gangster Tommy Brown.

Ze worden flink rijk van het dealen in drugs, maar worden op een gegeven moment gedwongen een ander leven te overwegen,als het dealen steeds gevaarlijker wordt. 

 

Bewitched (2005)

458/K1

Verenigde Staten
Komedie / Fantasy
102 minuten

geregisseerd door Nora Ephron
met Nicole Kidman, Will Ferrell en Shirley MacLaine

Jack Wyatt is een matige filmster die zijn carriŤre een nieuwe impuls wil geven, door Darren Stephens te spelen in een nieuwe reeks van de klassieke tv-serie Bewitched. Jack ontmoet de prachtige Isabel en vindt haar uitermate geschikt om zijn vrouw Samantha in de serie te spelen. Hij weet echter niet dat Isabel daadwerkelijk een echte heks is, wat haar natuurlijk zeer geschikt maakt voor de rol.

 

Blood Diamond (2006)

482/K1

Verenigde Staten
Avontuur / Thriller
143 minuten

geregisseerd door Edward Zwick
met Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly en Djimon Hounsou

De film speelt zich af in het Sierra Leone van 1999, als het land verwikkeld is in een gewelddadige burgeroorlog. Danny Archer is een smokkelaar die gespecialiseerd is in het verkopen van zogenaamde "bloed-diamanten", waarmee de rebellen gefinancierd werden. Zijn leven krijgt een wending wanneer hij in aanraking komt met een boer wiens zoon is gaan vechten bij de kindsoldaten van de gewapende oppositie.

 

Boo (2005)

497/K1

Verenigde Staten
Horror
94 minuten

geregisseerd door Anthony C. Ferrante
met Trish Coren, M. Steven Felty en Jilon Ghai

Een groepje studenten willen op Halloween iets griezeligs organiseren voor hun vriendinnetjes. Iets griezeligs in een verlaten ziekenhuis. En ze komen er al gauw achter dat het er spookt...

 

Boyz n the Hood (1991)

507/K1

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
107 minuten

geregisseerd door John Singleton
met Ice Cube, Cuba Gooding Jr. en Morris Chestnut

Drie vrienden, de halfbroers Doughboy en Ricky Baker, en Tre Styles, groeien op in de achterbuurten van Los Angeles. Tre wordt opgevoed door z'n vader, Furious Styles, die hem normen en waarden bijbrengt. Ricky staat op het punt om een football-beurs te krijgen op een universiteit, terwijl Doughboy zich vooral met geweld en alcohol bezig houdt.

 

Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

518/K1

Groot BrittanniŽ / Frankrijk / Duitsland / Ierland / Verenigde Staten
Drama / Komedie
108 minuten

geregisseerd door Beeban Kidron
met Renťe Zellweger, Colin Firth en Hugh Grant

Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.

 

Bride & Prejudice (2004)

513/K1

Groot BrittanniŽ / Verenigde Staten
Muziek / Komedie
111 minuten

geregisseerd door Gurinder Chadha
met Aishwarya Rai, Martin Henderson en Daniel Gillies

Als Mrs. Bakshi uit een Indiaas dorpje tijdens een bruiloft vastberaden op zoek gaat naar geschikte huwelijkskandidaten voor haar vier dochters is het de intelligente en koppige Lalita (Aishwarya Rai) die zich daar tegen verzet. Zij wil trouwen uit liefde en dat veroorzaakt heel wat kopzorgen bij haar moeder. Dan ontmoet Lalita de rijke Amerikaan Will Darcy (Martin Henderson) en er slaat direct een vonk over. Maar zijn het vonken van liefde of van juist van minachting? Lalita vindt Darcy eigenlijk maar een Californische snob en Lalita komt op Darcy over als een mooie dame die alleen niet erg veel van de wereld weet. En net als ze beiden ten onder lijken te gaan aan hun eigen vooroordelen en aan de roddels die inmiddels verspreid worden, keert de zaak zich ten goede van de twee. Als ze hun trots de baas kunnen en hun vooroordelen opzij kunnen zetten is er eindelijk plaats voor wederzijdse liefde.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>