Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Before the Devil Knows You're Dead (2007)

447/K1

Verenigde Staten
Drama / Thriller
123 minuten

geregisseerd door Sidney Lumet
met Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke en Albert Finney

Twee broers besluiten uit geldnood een overval te plegen. Zorgvuldig voorbereid gaan ze ervan uit dat alles goed gaat. Geen geweld, geen doden en dus geen slachtoffers. Maar als een van hen zich niet aan afspraak houdt, valt het hele plan in het water en moet er haastig een nieuwe uitweg bedacht worden.

 

Black Christmas (2006)

467/K1

Canada / Verenigde Staten
Horror / Thriller
84 minuten

geregisseerd door Glen Morgan
met Michelle Trachtenberg, Mary Elizabeth Winstead en Katie Cassidy

Kerstmis nadert. Een studentenhuis voor meisjes is haast uitgestorven. De achtergebleven bewoners vieren het begin van de kerstvakantie. Vervolgens verdwijnt een van de meisjes van de studentenvereniging. Deze gebeurtenis zet een angstaanjagende en bloederige reeks van brute moorden in het bijna verlaten studentenhuis in gang. De dreiging is overal en niemand is veilig…

 

Book of Swords, The (2002)

500/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Peter Allen
met Ho Sung Pak, Taimak en Kevin Ula Christie

Lucky en Lang werken als undercover-agenten aan een uiterst gevaarlijke zaak. Om de machtige bazen van de onderwereld tot stoppen te dwingen nemen ze grote risico's. Als de broers van Lucky en Lang worden vermoord besluit Lang te verdwijnen, om zich voor te bereiden op het onvermijdelijke. Drie jaar later is hij terug om een oude rekening te vereffenen.

 

Beowulf (1999)

456/K1

Verenigde Staten
Fantasy / Actie
95 minuten

geregisseerd door Graham Baker
met Christopher Lambert, Oliver Cotton en Rhona Mitra

In een mysterieus kasteel, aan de rand van niemandsland, wordt elke nacht een aantal bewoners vermoord. In dit kasteel woont ook Kyra, de onstuimige dochter van de kasteelheer. Kyra wordt verliefd op Beowulf - half mens, half god - wiens taak het is om het kwaad te bestrijden en haar te beschermen. Op een nacht staat Beowulf oog in oog met zijn lot: de kwaadaardige demoon Grendel...

 

Boogeyman 2 (2007)

499/K1

Verenigde Staten
Horror / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Jeff Betancourt
met Danielle Savre, Renée O'Connor en Tobin Bell

Laura (Danielle Savre) wordt al van kinds af aan geteisterd door nachtmerries van de Boogeyman. Ze besluit zich aan te melden bij een verzorgingscentrum om haar angst onder ogen te komen.

 

Boogeyman (2005)

498/K1

Verenigde Staten / Nieuw-Zeeland / Duitsland
Horror / Thriller
89 minuten

geregisseerd door Stephen T. Kay
met Barry Watson, Emily Deschanel en Skye McCole Bartusiak

Tim lijkt een normaal en gelukkig leven te leiden in Chicago. Niets is echter minder waar, want hij wordt achterna gezeten door een angstaanjagend verleden dat te maken heeft met het monster uit de slaapkamerkast: de Boogeyman. Wanneer Tims moeder overlijdt, met wie hij geen contact meer had, keert hij terug naar zijn ouderlijk huis op het platteland. Tim moet zijn angsten onder ogen komen en ze zien te overwinnen. De enige manier om dit te bereiken is een nacht alleen door te brengen in het mysterieuze vervallen Victoriaanse huis.

 

Brave One, The (2007)

509/K1

Verenigde Staten
Thriller / Actie
119 minuten

geregisseerd door Neil Jordan
met Jodie Foster, Terrence Howard en Mary Steenburgen

Erica Bain (Jodie Foster) heeft een radioprogramma in New York. Ze leidt een gelukkig leven en is stapelgek op haar verloofde. Dit wordt haar allemaal ontnomen wanneer het stel wordt overvallen. Zij raakt zwaargewond en hij overlijdt aan zijn verwondingen. Erica kan deze tragedie niet verwerken en speurt 's nachts de straten af naar de mannen die zij verantwoordelijk houdt. Haar strijd voor rechtvaardigheid trekt de aandacht en de stad siddert door haar anonieme daden. De politie van New York maakt wanhopig jacht op de dader en een rechercheur zit haar op de hielen. Ze zal moeten beslissen of ze doorgaat op het ingeslagen pad en verandert in degene die ze probeert te bestrijden.

 

Butterfly on a Wheel (2007)

539/K1

Groot Brittannië / Canada
Thriller / Drama
98 minuten

geregisseerd door Mike Barker
met Pierce Brosnan, Gerard Butler en Maria Bello

Neil en Abby Warner hebben een goed en gelukkig leven. Samen met hun dochter Sophie leiden ze een prettig en zorgeloos bestaan. Hun leven verandert totaal op het moment dat Sophie gekidnapt wordt. Ten einde raad besluiten ze de orders van de kidnapper (Pierce Brosnan) op te volgen, om zo hun dochter terug te krijgen. De moed zakt hen echter in de schoenen wanneer duidelijk wordt dat de man een psychopaat is, die niets te verliezen heeft.

 

Blue Crush (2002)

489/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Romantiek / Avontuur
104 minuten

geregisseerd door John Stockwell
met Kate Bosworth, Michelle Rodriguez en Mika Boorem

Anne Marie werkt samen met haar vriendin bij een hotel op Hawaii, om het saaie leventje te ontspringen staan ze elke morgen altijd vroeg op om zo samen de hoge golven op de surfplank te trotseren. Hun droom is om ooit de grote surfwedstrijd te winnen. Maar dan opeens verschijnt Matt. Ze verliest haar balans en ze worden verliefd. Haar surfconditie heeft daar echter wel onder te lijden.

 

Balls of Fury (2007)

434/K1

Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Ben Garant
met Dan Fogler, Thomas Lennon en Christopher Walken

De in ongenade gevallen pingpong kampioen Randy Daytona (Dan Fogler) wordt opnieuw het illegale pingpong-circuit ingezogen als hij gerecruteerd wordt door CIA-agent Ernie Rodriquez (George Lopez) voor een geheime missie. Randy zal undercover een toernooi moeten winnen. Een toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt door maffia-leider Feng (Christopher Walken). Het is gebruikelijk dat de verliezers van het toernooi geëxecuteerd worden.

 

Botched (2007)

504/K1

Duitsland / Ierland / Groot Brittannië / Verenigde Staten
Actie / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Kit Ryan
met Stephen Dorff, Sean Pertwee en Bronagh Gallagher

Wanneer Ritchie Donovan (Stephen Dorff) te horen krijgt dat dierbaren van hem zijn gegijzeld door de Russische maffia, wordt hij door hen gechanteerd en kan hij geen kant op. Hij moet allerlei smerige klusjes voor hen opknappen of anders worden de gijzelaars één voor één vermoord.

 

Beyond Hypothermia (1996)

131/K3

Hongkong
Drama / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Patrick Leung
met Sang Woo Han, Ching Wan Lau en Chien-lien Wu

Mei is de meest getalenteerde en meest gevreesde huurmoordenaar in Hong Kong. In haar persoonlijke leven is ze minder succesvol, want ze is ontzettend eenzaam. Haar geheime beroep maakt romantische verwikkelingen bijzonder gevaarlijk. De enige personen waarmee ze regelmatig contact heeft, zijn haar baas en een tante die haar van een armoedige jeugd in Cambodja heeft gered.

 

Bone Dry (2007)

496/K1

Verenigde Staten
Thriller / Drama

99 minuten

geregisseerd door Brett A. Hart
met Luke Goss, Lance Henriksen en Tommy 'Tiny' Lister

Eddie wordt door een gehulde gedaante de woestijn in gejaagd waar hij onderdeel wordt van een spel. Het doel van het spel is om Eddie als prooi te gebruiken. Naarmate Eddie verder de woestijn in gepushed wordt, is hij genoodzaakt zijn grenzen te verleggen. Naarmate de jacht vordert raakt Eddie nieuwsgierig naar zijn tegenstander. Eddie moet de vele vallen doorstaan om uiteindelijk zijn belager te confronteren. Uiteindelijk blijken goed en kwaad niet zo ver uit elkaar te liggen

 

Brothers Solomon, The (2007)

528/K1

Verenigde Staten
Komedie
91 minuten

geregisseerd door Bob Odenkirk
met Will Arnett, Chi McBride en Will Forte

Een stel sympathieke, maar niet al te snuggere broers proberen aan de wens van hun stervende vader te voldoen. Ze gaan hard op zoek naar de perfecte vrouw, om te proberen hun vader voor zijn dood nog grootvader te maken. Maar dit gaat niet zo makkelijk als ze in eerste instantie hadden gedacht.

 

Blade: House Of Chthon (2006)

474/K1

Verenigde Staten

Actie

85 minuten

Blade is terug! De onsterfelijke vampierdoder, die zelf half mens en half vampier is, heeft dezelfde krachten als de bloedzuigers waar hij op jaagt. In dit nieuwe avontuur staat Blade tegenover Marcus, een gevaarlijke vampier erop uit is de mensheid te vernietigen. In zijn zoektocht kruist hij het pad van Krista, een oorlogsveterane uit Irak die op zoek is naar haar tweelingbroer. Blade vermoedt dat haar broer het slachtoffer is geworden van Marcus. Geholpen door wapenexpert Shen binden Blade en Krista de strijd aan met Marcus en zijn demonische creaturen. Het gevolg is een bloederige kruistocht teneinde de oprukkende vampiers te stoppen...

 

Bourne Ultimatum, The (2007)

517/K1

Verenigde Staten
Thriller / Actie
111 minuten

geregisseerd door Paul Greengrass
met Matt Damon, Julia Stiles en David Strathairn

Jason Bourne is de aan geheugenverlies lijdende spion, die toe is aan een volgende poging om meer te weten te komen over zijn eigen identiteit. Na een fatale schietpartij in Moskou reist Bourne de hele wereld af, van verscheidene steden in Europa, via Tanger (Marokko) naar New York, terwijl hij achtervolgd wordt door moordenaars van officiele en minder officiele groeperingen.

 

Bratz: The Movie (2007)

508/K1

Verenigde Staten
Komedie
110 minuten

geregisseerd door Sean McNamara
met Malese Jow, Skyler Shaye en Logan Browning

Zolang Yasmin, Jade, Sasha en Cloe zich kunnen herinneren zijn ze al BFF (Best Friends Forever). Ze hebben nooit ergens ruzie over, maar dit verandert op hun nieuwe middelbare school. De dochter van het schoolhoofd is namelijk bang dat de Bratz populairder worden dan zij, dus zorgt ze ervoor dat de vier meiden zich verspreiden over verschillende groepjes op het schoolplein. De groepjes drijven de Bratz steeds verder uit elkaar, totdat de hartsvriendinnen zich realiseren dat hun vriendschap in gevaar is. Ze besluiten de school eens een lesje te leren over wat echte vriendschap is... en mode natuurlijk!

 

Black Water (2007)

472/K1

Australië
Thriller
90 minuten

geregisseerd door David Nerlich en Andrew Traucki
met Maeve Dermody, Ben Oxenbould en Diana Glenn

Grace, haar vrienden Jim en Adam en haar jongere zus Lee beslissen om tijdens hun vakantie dwars door Noord-Australië een riviertrip te ondernemen. Wanneer de reizigers door een een moeras varen, slaat hun bootje plotseling om en dan blijkt dat Jim spoorloos verdwenen is. Zich realiserend dat ze net aangevallen werden door een krokodil, sleurt Adam Grace weg van de plaats des onheils, naar de veiligheid van een boom. Maar Lee tracht zich nog krampachtig vast te houden aan de gekapseisde boot. Adam en Grace proberen er alles aan te doen om Lee en de boot op het droge te krijgen, maar de boot zit muurvast. Gestrand in het midden van een half overstroomd moeras, moeten de drie reizigers een manier zien te vinden om hun avontuurlijke trip alsnog te overleven.

 

Blind Dating (2006)

479/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
95 minuten

geregisseerd door James Keach
met Chris Pine, Eddie Kaye Thomas en Jane Seymour

De blinde Danny heeft moeite met het zetten van de eerste stappen op het liefdesvlak. De hulp van zijn niet zo snuggere oudere broer helpt ook niet veel. Dan ontmoet hij de Indiase Leeza, maar uitgerekend zij is al beloofd aan een ander.

 

Black Snake Moan (2006)

471/K1

Verenigde Staten
Drama / Romantiek
115 minuten

geregisseerd door Craig Brewer
met Samuel L. Jackson, Christina Ricci en Justin Timberlake

De godvrezende blueslegende Lazarus Woods (Samuel L. Jackson) heeft de loodzware zware taak op zich genomen om de nymfomane Rae (Christina Ricci) te genezen van haar seksverslaving

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body>