Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Ben 10: Alien Swarm (2009

448/K4

Verenigde Staten
Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Alex Winter
met Barry Corbin, Ryan Kelley en Galadriel Stineman

Ben is een jongen met speciale krachten. Op een dag wordt hij benaderd door een mysterieuze vrouw genaamd Elena. Ze wil dat hij haar helpt een buitenaardse bedreiging te ontmaskeren.Ben besluit met zijn vrienden die ook superkrachten hebben de vrouw te helpen.

 

Blind Side, The (2009)

433/K4

Verenigde Staten
Drama
128 minuten

geregisseerd door John Lee Hancock
met Sandra Bullock, Quinton Aaron en Tim McGraw

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Micheal Oher (Quinton Aaron), een jonge, dakloze Afro-Amerikaanse jongen. Michael wordt op een avond opgemerkt door Leigh Anne Touhy (Sandra Bullock) en omdat hij geen slaapplaats heeft biedt Leigh Anne hem onderdak aan. Dit zet een serie gebeurtenissen in gang die het leven van zowel Michael als die van de familie Touhy voorgoed zal veranderen...

 

Brothers (2009) 432/K4
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
104 minuten

geregisseerd door Jim Sheridan
met Jake Gyllenhaal, Natalie Portman en Tobey Maguire

Als Sam op een missie in Afghanistan vermist wordt en er weinig hoop is dat hij levend terugkeert, probeert Tommy het verlies van zijn broer op te vangen door de verantwoordelijkheid voor Grace en de kinderen op zich te nemen. Tegen de verwachting in groeien Tommy en Grace steeds meer naar elkaar toe. Maar dan komt Sam terug...

 

Bitch Slap (2009) 422/K4
Verenigde Staten
Actie
104 minuten

geregisseerd door Rick Jacobson
met Kevin Sorbo, Renée O'Connor en America Olivo

Bitch Slap gaat over drie vrouwen (een ongelukkige stripper, een moorddadige drugskoerier en een invloedrijke rechtspersoon) die midden in de woestijn een maffiabaas proberen af te persen. Dat gaat natuurlijk niet van een leien dakje, onthullingen worden gedaan en terwijl het onderlinge vertrouwen wegebt arriveren er andere kapers op de kust.

 

Boondock Saints II: All Saints Day, The (2009) 414/K4
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
118 minuten

geregisseerd door Troy Duffy
met Sean Patrick Flanery, Norman Reedus en Julie Benz

Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Wanneer ze er echter achter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken...

 

Box, The (2009) 386/K4
Verenigde Staten
Mystery / Thriller
115 minuten

geregisseerd door Richard Kelly
met James Marsden, Cameron Diaz en Frank Langella

Norma en Arthur Lewis, een jong stel dat in de buitenwijken woont, krijgen een simpel houten doosje cadeau. Een vreemdeling komt langs met het bericht dat de eigenaar van het doosje $1.000.000 zal krijgen als die op een knop drukt. Maar de druk op de knop zorgt er ook voor dat ergens anders op de wereld iemand sterft, iemand die ze niet kennen. Met de doos maar 24 uur in hun bezit, zitten Norma en Arthur met een dilemma. Gebaseerd op de "Button, Button" aflevering van The Twilight Zone.

 

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, The (2009) 362/K4
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
121 minuten

geregisseerd door Werner Herzog
met Nicolas Cage, Val Kilmer en Eva Mendes

Een corrupte, cocaïnesnuivende rechercheur mag een onderzoek leiden naar de moord op vijf illegale immigranten uit Senegal, in New Orleans. Tevens ligt hij in de clinch met een pooier van de prostituee op wie hij verliefd is.

 

Battlestar Galactica: The Plan (2009) 258/K4
Verenigde Staten
Science-Fiction
112 minuten

geregisseerd door Edward James Olmos
met Edward James Olmos, Tricia Helfer en Dean Stockwell

De Cyclons begonnen ooit als bedienden voor de mensheid. Zij kwamen in opstand, zijn geëvolueerd en nu lijken ze zelfs op ons. Hun plan is simpel: vernietig het ras dat ons tot slaaf gemaakt heeft. Maar na hun verwoestende aanvallen blijven er menselijke overlevenden over en de Cyclons moeten nu improviseren. 'Battlestar Galactica: The Plan' vertelt het verhaal van twee machtige Cyborg-leiders die elk afzonderlijk te werk gaan en vastbesloten zijn om hun taak af te werken.

 

Buddy Holly Story, The (1978) 255/K4
Verenigde Staten
Drama / Muziek
113 minuten

geregisseerd door Steve Rash
met Gary Busey, Don Straud en Charles Martin Smith

De film laat de muziekcarrière zien van de befaamde Buddy Holly: van zijn liedjes, zijn huwelijk en zijn scheiding tot zijn uiteindelijke dood.

 

Bourne Supremacy, The (2004) 227/K4
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Thriller
108 minuten

geregisseerd door Paul Greengrass
met Matt Damon, Joan Allen en Brian Cox

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken...

 

Bibelcode, Der (2008) 221/222/K4
Frankrijk / Oostenrijk / Duitsland
Drama
180 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Christoph Schrewe
met Cosma Shiva Hagen, Olivier Sitruk en Joachim Fuchsberger

De bijbelonderzoeker Bachmann wordt vermoord voor de ogen van zijn dochter Johanna. Samen met zijn assistent Simon, een Franse religieuze geleerde, start de jonge politieagente een zoektocht naar de moordenaar van haar vader. Daarbij stoten zij op een spoor vol geheimzinnige bijbelcodes, waarin wordt gesteld wat de toekomst van de mensheid kan zijn. Achtervolgd door de machtige kardinaal Rhades, raken Johanna en Simon in Vaticaanstad betrokken in een moordcomplot tegen de paus. Maar niet alleen zijn leven is in gevaar, het hele bestaan van de mensheid staat op het spel. Om de plannen van de kardinaal te dwarsbomen, wordt moeten ze dringend de sleutel van de bijbelcode te vinden. .

 

Blood and Chocolate (2007) 481/K1
Verenigde Staten
Horror / Romantiek
98 minuten

geregisseerd door Katja von Garnier
met Agnes Bruckner, Olivier Martinez en Maria Dinulescu

Een jonge weerwolvin (Agnes Bruckner) staat voor een moeilijke beslissing. Ze moet kiezen tussen het behouden van het geheim van haar familie en de liefde van een jonge man (Olivier Martinez).

 

Burning Plain, The (2008) 214/K4
Verenigde Staten / Argentinië
Drama
111 minuten

geregisseerd door Guillermo Arriaga
met Charlize Theron, Kim Basinger en Joaquim de Almeida

Mariana, een 16-jarig meisje, probeert in een Mexicaans grensstadje het gebroken leven van haar ouders weer bij elkaar te krijgen. Sylvia, een vrouw uit Portland, moet een emotionele reis ondernemen om zich te verlossen van de zonden uit haar verleden. Gina en Nick, een stel, moeten afrekenen met een clandestiene affaire en Maria, een jong meisje, helpt haar ouders om verlossing te vinden. Deze vijf mensen ontdekken dat hun acties het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood, alsook een tocht naar verlossing.

 

Blood: The Last Vampire (2009) 182/K4
Hongkong / Japan / Frankrijk
Actie / Horror
91 minuten

geregisseerd door Chris Nahon
met Gianna Jun, Allison Miller en Andrew Pleavin

Een vampier genaamd Saya, maakt deel uit van een geheime overheidsorganisatie die jacht maakt op Demonen en deze ook doodt. Ze wordt in een militaire school geplaatst om te onderzoeken wie van haar klasgenoten is vermomd als een demon.

 

Blood and Bone (2009) 160/K4
Verenigde Staten
Actie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Ben Ramsey
met Michael Jai White, Julian Sands en Eamonn Walker

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Isaiah Bone heeft vroeger verschillende personen opgelicht. Hij sluit zich aan in een circuit van ondergrondse vechters met de bedoeling wraak te nemen op een genadeloze leider van een gangsterbende. Hij kom terecht in een wereld waar geen regels tellen, hij maakt zijn wetten zelf.

 

Baby on Board (2009) 154/K4
Verenigde Staten
Komedie
95 minuten

geregisseerd door Brian Herzlinger
met Heather Graham, Jerry O'Connell en Lara Flynn Boyle

Het leven van een gelukkig getrouwd yuppen-koppel komt op zijn kop te staan, als blijkt dat de vrouw (Heather Graham) onverwacht zwanger is. Hun in de puntjes geregelde leven is opeens zo veranderd, dat ze niet weten wat ze nu moeten beginnen.

 

Better Way to Die, A (2000) 302/K1
Verenigde Staten
Actie
96 minuten

geregisseerd door Scott Wiper
met Andre Braugher, Joe Pantoliano en Natasha Henstridge

De overwerkte Boomer geeft zijn baan als agent op. Hij wil zich toeleggen op de belangrijke dingen des levens. De rust waar hij zo naar verlangt, wordt hem echter niet gegund. Boomer wordt per ongeluk aanzien voor een overheidsagent die op de hielen wordt gezeten door een wraakzuchtige maffiabaas.

 

Blackbeard (2006) 63/K4
Verenigde Staten
Drama
189 minuten (miniserie, 3 delen)

geregisseerd door Kevin Connor
met Angus Macfadyen, Mark Umbers en Richard Chamberlain

Dit is het verhaal van Edward Teach, de man die onder de naam Blackbeard de zee onveilig zou maken. In de gouden eeuw van de piraterij, aan het einde van de achtiende eeuw, is Blackbeard de wreedste en meest gevreesde piraat. Hij stond bekend om zijn wrede daden en gewoonten. Hij vermoorde mensen voor zijn reputatie, en die heeft hem wereldberoemd gemaakt.

 

Bridge of San Luis Rey, The (2004) 55/K4
Spanje / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Drama
120 minuten

geregisseerd door Mary McGuckian
met Robert De Niro, Kathy Bates en Harvey Keitel

Lima, ergens in de 18e eeuw. Vijf mensen komen om bij een ongeluk waarbij een brug instort. Een priester gaat op zoek naar een hogere, goddelijke, reden voor deze bloederige ramp. In zijn zoektocht vindt hij bepaalde achtergronden van de mensen, die bij het ongeluk omkwamen. Maar hij komt tevens in conflict met de kerk.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>