Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 

Blood Out (2011)

245/K5

Verenigde Staten
Actie

90 minuten

geregisseerd door Jason Hewitt
met Val Kilmer, Luke Goss en AnnaLynne McCord

Michael (Goss) is zogezegd een goede agent. Hij gaat undercover in de gewelddadige onderwereld om gerechtigheid te zoeken voor zijn jongere broer David, die vermoord werd door zijn eigen bende. David probeerde te ontsnappen uit de wereld van de misdaad, zodat hij kon trouwen met de knappe Anya (McCord). Hij werd vermoord om de mantra van de gang te handhaven, 'blood out'. Op zijn zoektocht ontdekt Michael een organisatie van mensenhandel geleid door de internationale bendeleider Arturo (Kilmer). Uiteindelijk wordt hij gedwongen zich te storten in een strijd tussen goed en kwaad.

 
Big Mommas: Like Father, like Son (2011) 220/K5
Verenigde Staten
Komedie
107 minuten

geregisseerd door John Whitesell
met Martin Lawrence, Brandon T. Jackson en Faizon Love

Malcolm moet opnieuw in actie komen wanneer zijn stiefzoon Trent getuige is geweest van een moord. Hij en Trent gaan daarom undercover op een kunstacademie voor jongedames, als Big Momma en Charmaine. Ondertussen zoeken ze door naar de moordenaar, maar die is ook op zoek naar hen...

 
Black Swan (2010) 207/K5
Verenigde Staten
Drama / Thriller
103 minuten

geregisseerd door Darren Aronofsky
met Natalie Portman, Mila Kunis en Vincent Cassel

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurrentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Zwanenmeer-ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Thomas Leroy (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.

 
Big Bang, The (2011) 200/K5

Verenigde Staten
Actie / Thriller

135 minuten

geregisseerd door Tony Krantz
met Antonio Banderas, Sienna Guillory en Sam Elliott

Ned Cruz is een privé-detective die op zoek is naar een vermiste stripper, maar wanneer Ned er achter komt dat iedereen die hij ondervraagd heeft dood gevonden is, wordt de zaak erg gecompliceerd. Zijn zoektocht brengt hem verder naar de woestijn van New Mexico waar hij een paar vreemde figuren ontmoet, zoals een geflipte Russische boxer, een paar ruziënde LAPD-agenten en een oude excentrieke miljardair, die onder andere op zoek is naar zijn mooie en veel jongere vrouw...

 
Burlesque (2010) 198/K5
Verenigde Staten
Drama / Muziek
119 minuten

geregisseerd door Steve Antin
met Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell

Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.

 
Beverly Hills Chihuahua 2 (2011)  185/K5

Verenigde Staten
Komedie

124 minuten

geregisseerd door Alex Zamm
met de stem van Odette Yustman, George Lopez en Christine Lakin

De schattige Chihuahua’s, Chloe en Papi zijn terug en klaar om samen aan hun nieuwe leven te beginnen. Met hun gezin van vijf pups genieten ze van het leven in het huis van tante Vivian die met haar nichtje, Rachel, op vakantie is. Rachel’s vriend Sam Cortez past op het huis wanneer hij erachter komt dat zijn eigen huis van hem en zijn familie wordt ontnomen. Chloe en Papi weten dat ze actie moeten ondernemen. Met de hulp van hun pups en hun vriend de Duitse Herder zullen zij proberen om deze dag tot een goed einde te brengen!

 
Beverly Hills Chihuahua (2008)                              Nederlands gesproken 198/K4
Verenigde Staten
Avontuur / Komedie
91 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met de stemmen van Drew Barrymore en Salma Hayek en Jamie Lee Curtis

Tijdens een vakantie in Mexico raakt de verwende chihuahua Chloe uit Beverly Hills opeens verdwaald in de ongure straten. Voor de eerste keer in haar leven moet ze haarzelf zien te redden en noodgedwongen vrienden maken met de plaatselijke dieren om haar weg naar huis te vinden.

 
Beneath the Blue (2010) 173/K5

Verenigde Staten
Drama

92 minuten

geregisseerd door Michael D. Sellers
met Caitlin Wachs, Michael Ironside en David Keith

Alyssa (Caitlin Wachs) is inmiddels achttien jaar oud en werkt samen met haar vader (David Keith) als zeebioloog in hun hightech onderzoekslab op het eiland Grand Bahama. Hier doen ze onderzoek naar het vermogen van een dolfijn om in 3D te kunnen kijken. Wanneer enkele dolfijnen plotseling zonder aantoonbare reden sterven en aanspoelen, denkt Alyssa dat het iets te maken heeft met Craig en zijn zus die zij op het eiland heeft ontmoet. Zij lijken niet te passen tussen de rest van de toeristen die met de dolfijnen willen zwemmen

 
Barbarossa (2009) 140/K5
Italië / Roemenië
Drama / Avontuur
139 minuten

geregisseerd door Renzo Martinelli
met Rutger Hauer, Raz Degan en Kasia Smutniak

De noordelijke landen worden geregeerd door de Germaanse keizer Frederik I, bijgenaamd "Barbarossa". Het is zijn droom om ook centraal Europa te veroveren, zodat zijn rijk weer net zo groot wordt, als eens het rijk van Karel de Grote was. Een jongeman uit Milaan, genaamd Alberto Da Giussano, heeft echter een klein leger opgericht, bestaande uit 900 vechtlustige mannen die nergens voor terugdeinzen. Alberto is vastbesloten om de keizer te verslaan en Noord-Europa te bevrijden.

 
Bannen Way, The (2010) 119/K5
Verenigde Staten
Actie
93 minuten

geregisseerd door Jesse Warren
met Mark Gantt, Vanessa Marcil en Michael Ironside

Neal Bannen is een charmante crimineel met een zwak voor mooie vrouwen. Zijn vader is chef van de politie en zijn oom is een maffiabaas. Neal wil zijn leven veranderen en zijn criminele levensstijl voorgoed achter zich laten.

 
Black Death (2010) 95/K5
Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Avontuur / Drama
102 minuten

geregisseerd door Christopher Smith
met Eddie Redmayne, Sean Bean en Carice van Houten

Het Middeleeuwse Engeland wordt geteisterd door de pest. Lijken liggen bij honderden verspreid en het land is ondergedompeld in chaos. De Kerk verliest zijn greep op de bevolking, bij wie de angst overheerst. Alle hoop is gevestigd op een dorp dat vooralsnog gespaard lijkt te blijven voor de ziekte. Het ligt veraf gelegen, omringd door moeras. Er wordt gefluisterd dat het dorp geleid wordt door een tovenares. Deze Langiva (Carice van Houten) zou doden weer tot leven kunnen wekken. De gevreesde ridder Ulrich (Sean Bean) krijgt van de Kerk de opdracht deze geruchten te onderzoeken. Als gids neemt hij de jonge monnik Osmund (Eddie Redmayne) mee, die hem en zijn bende huurlingen als gezant van God veilig door het moerasland naar het dorp moet leiden. De reis is hachelijk en vol gevaren, maar pas in het dorp zelf stuiten ze op de ultieme gruwel.

 
Beyond a Reasonable Doubt (2009) 92/K5
Verenigde Staten
Drama / Mystery
105 minuten

geregisseerd door Peter Hyams
met Jesse Metcalfe, Michael Douglas en Amber Tamblyn

Om de relativiteit van het rechtsapparaat aan te tonen, beschuldigt een journalist zichzelf van een misdaad. Hij fabriceert daar toe allerhande bewijzen. Zijn collega is de enige die beschikt over de tegenbewijzen, maar als die omkomt in een verkeersongeval wordt hij ter dood veroordeeld

 
Beatdown (2010) 86 /K5
Verenigde Staten
Actie
89 minuten

geregisseerd door Mike Gunther
met Rudy Youngblood, Danny Trejo en Eric Balfour

De 21-jarige Brandon heeft een groot probleem: de maffia wil het geld dat zijn dode broer hen schuldig is. De enige optie die hij heeft is zich uit deze moeilijke positie te vechten. Hij maakt vrienden en vijanden en begint zich te realiseren dat hij eigenlijk vecht om zichzelf en de mensen die hij lief heeft gelukkig te maken.

 
Back-Up Plan, The (2010) K5/56
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
106 minuten

geregisseerd door Alan Poul
met Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin en Eric Christian Olsen

Zoe (Jennifer Lopez) wil graag moeder worden en is van mening dat het veel te lang duurt om op een juiste man als vader te wachten. Ze besluit zich kunstmatig te laten bevruchten. Juist op de grote dag ontmoet ze ene Stan (Alex O'Loughlin), een man die wel eens de ware zou kunnen zijn. Om hem niet af te schrikken besluit ze haar zwangerschap geheim te houden

 
Brooklyn's Finest (2009) K5/39
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
140 minuten

geregisseerd door Antoine Fuqua
met Richard Gere, Don Cheadle en Ethan Hawke

Het verhaal van drie agenten in Brooklyn uit verschillende onderdelen van het korps. Na een tijd kruisen hun wegen als ze met dezelfde misdaad te maken krijgen.
 

 
Bounty Hunter, The (2010) K5/38
Verenigde Staten
Komedie / Actie
106 minuten

geregisseerd door Andy Tennant
met Gerard Butler, Jennifer Aniston en Christine Baranski

Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

 
Ballistica (2010) K5/30

Verenigde Staten
Actie

87 minuten

geregisseerd door Gary Jones
met Paul Logan, Martin Kove en Robert Davi

Damian is getraind in ballistiek, een dodelijke vorm van sluipen en het gebruik van vuurwapens. Hij is één van de weinigen die dit perfect onder de knie heeft. Hij is het beste wapen van de CIA tegen terrorisme. Een dodelijke organisatie, bekend als 'Hand of Truth', heeft een bom ontwikkeld die miljoenen levens zal eisen. Samen met zijn commandant, Riley, gaat Damian op zoek naar de bom, en naar de man die erachter zit.

 
Bare Knuckles (2010) K5/29
Verenigde Staten
Actie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Eric Etebari
met Martin Kove, Jeanette Roxborough en Chris Mulkey

Als een alleenstaande moeder, Samantha Rogers, tijdens haar werk als serveerster in een bar, in een vechtpartij terechtkomt, ziet Sonny Cool het licht om terug in de zaken te gaan. Hij vertelt Samantha alles over een groot gevechtsgala. Samantha is geïnteresseerd en doet mee, aangezien haar dochter medische hulp nodig heeft.

 

Book of Eli, The (2010) 25/K5
Verenigde Staten
Drama / Actie
118 minuten

geregisseerd door Albert Hughes en Allen Hughes
met Denzel Washington, Gary Oldman en Mila Kunis

In de nabije toekomst is Amerika een kaal en gevaarlijk niemandsland geworden. Gewapend met zijn jachtgeweer, zwaard en instinct heeft Eli deze wereld jarenlang afgezworven, zichzelf verdedigend tegen uiterst gewelddadige bendes op zoek naar overlevingsmiddelen. In Californië geeft de zelfverklaarde dictator Carnegie zijn bende opdracht Eli te overmeesteren. Tijdens dit kat en muis spel ontmoet Eli Carnegie's stiefdochter Solara, die hem vertelt over haar stiefvaders wrede en vernietigende plannen om het gebied te veroveren. Samen vervolgen ze Eli's weg naar San Francisco, waar het einddoel ligt van zijn lange reis: het afleveren van belangrijke informatie die de redding van de gehele mensheid kan betekenen.

 

Beyond Sherwood Forest (2009) 13/K5
Canada
Drama
93 minuten

geregisseerd door Peter DeLuise
met Robin Dunne, Lauro Chartrand en Richard de Klerk

De sheriff van Nottingham heeft het gemunt op Robin en zijn groep helden die rondhangen in het Sherwood Forrest. Om zijn vijanden te vernietigen, creëert de sheriff een onstuitbaar schepsel dat 's nachts transformeert in Alina, een opvallende vrouw. Robin moet een remedie vinden om Alina normaal te krijgen, nog voor ze haar terreur verspreidt, dit alles terwijl hij zijn jeugdliefde Marion moet beschermen tegen het boze

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>