Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
Baytown Outlaws The (2012) 525 /K5
Verenigde Staten
Actie / Komedie
98 minuten

geregisseerd door Barry Battles
met Thomas Brodie-Sangster, Billy Bob Thornton en Eva Longoria

Nadat haar ex-man Carlos (Billy Bob Thornton) Celeste (Eva Longoria) drie keer in haar buik geschoten heeft, is het tijd om wraak te nemen. In de strijd om haar petekind Rob (Thomas Brodie-Sangster) huurt ze drie vogelvrij verklaarde redneck broers in om hem terug bij haar te brengen. Maar niets is ooit zo simpel in het Amerikaanse zuiden. Wat begint als een eenvoudige reddingsactie verandert in een groots gevecht. Dit vreemde team moet zich een weg banen langs knappe vrouwelijke huurlingen, Indiaanse jagers en federale agenten, terwijl ze Celestes onschuldige kind moeten beschermen.

 
Bourne Legacy,The (2012) 502/K5
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
135 minuten

geregisseerd door Tony Gilroy
met Jeremy Renner, Rachel Weisz en Edward Norton

Jason Bourne heeft de vuile was van de illegale clandestiene programma's Treadstone en Blackbriar buiten gehangen. Om zich in te dekken besluit de top van de samenzwering om de overgebleven agenten permanent uit te schakelen. Onder hen bevindt zich Aaron Cross (Jeremy Renner), afkomstig van het Outcome programma, die samen met een hieraan verbonden wetenschapper (Rachel Weisz) op de vlucht slaat.

 
Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la Fiesta! (2012) 497 /K5
Verenigde Staten
Komedie / Familie
89 minuten

geregisseerd door Lev L. Spiro
met Frances Fisher, de stemmen van Odette Annable en George Lopez

Papi en Chloe gaan samen met hun vijf speelse pups en hun eigenaren Rachel en Sam naar het chique Langham hotel, compleet met een luxe spa voor honden. Maar er ontstaat een probleem als Rosa, de kleinste telg, zich kleiner en minder bijzonder vindt dan ooit. Nu is het aan Papi om Rosa te helpen, en haar innerlijke kracht naar boven te krijgen. En die blijkt groter te zijn dan ze had kunnen dromen...

 
Big Miracle (2012) 496 /K5
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Ken Kwapis
met John Krasinski, Drew Barrymore en Kristen Bell

De plaatselijke verslaggever Adam Carlson (John Krasinski) kan niet wachten om te ontsnappen uit het noordelijke puntje van Alaska om een grotere markt te ontdekken. Maar net op het moment dat hij een primeur heeft met het belangrijkste item uit zijn carriŤre, begint de rest van de wereld er ook op te duiken. Wanneer een oliemagnaat, staatshoofden en hongerige journalisten neerstrijken in het ijskoude gebied maakt Adam zich het meest zorgen om Rachel Kramer (Drew Barrymore). Niet alleen is ze een uitgesproken milieuactivist, ze is ook zijn ex-vriendin. Als de tijd begint te dringen moeten ze het opnemen tegen een onwaarschijnlijk verbond van inheemse bewoners, oliemaatschappijen en Russische en Amerikaanse militairen, om drie walvissen die gevangen zitten in de poolcirkel te bevrijden.

 
Black Gold (2011) 487 /K5
Frankrijk / ItaliŽ / Qatar
Drama
130 minuten

geregisseerd door Jean-Jacques Annaud
met Antonio Banderas, Mark Strong en Freida Pinto

ArabiŽ in de jaren 30. De tijd van een ontdekking die de hele wereld zal veranderen; het zwarte goud, olie. De jonge Arabische prins Auda (Tahar Rahim) die getrouwd is met de beeldschone Leyla (Freida Pinto) raakt verwikkeld in een strijd tussen twee rivaliserende Emirs. De een is zijn conservatieve vader Amar (Mark Strong) en de ander zijn moderne, liberale schoonvader Nesib (Antonio Banderas). Het pact tussen de Emirs over het niemandsland 'De Gouden Gordel' wordt geschonden, nadat Nesib het land gebruikt voor olie-exploitatie aan een Amerikaanse bedrijf. Auda komt voor een keuze te staan waarbij hij moet kiezen tussen zijn afkomst en toekomst.

 
Battleship (2012) 465/K5
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
131 minuten

geregisseerd door Peter Berg
met Liam Neeson, Alexander SkarsgŚrd en Taylor Kitsch

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

 
Broken Trail (2006) 419/420 /K5
Canada / Verenigde Staten
Western
184 minuten

geregisseerd door Walter Hill
met Robert Duvall, Thomas Haden Church en Greta Scacchi

Oregon, 1898. Print Ritter, zijn neef Tom Harte en Heck Gilpin moeten een kudde van zo'n 500 paarden afleveren in Sheridan, Ohio. Ze worden ongewild de beschermers van vijf mishandelde en in de steek gelaten Chinese meisjes. Hun pogingen om de meisjes zo goed mogelijk te beschermen worden bemoeilijkt doordat ze onderweg te maken krijgen met diverse outlaws, waaronder de medogenloze 'Big Ears', die de meisjes willen ontvoeren om ze af te leveren bij de bordeelhoudster 'Big Rump' Kate.

 
Blackthorn (2011) 418 /K5
Spanje / Verenigde Staten / Bolivia / Frankrijk
Western
98 minuten

geregisseerd door Mateo Gil
met Sam Shepard, Stephen Rea en Eduardo Noriega

Na zijn vlucht uit de Verenigde Staten werd aangenomen dat Butch Cassidy in Bolivia in 1908 is overleden. De waarheid is dat hij zich 20 jaar heeft schuilgehouden onder de naam James Blackthorn. Hij vindt het nu tijd terug te keren naar de Verenigde Staten om zijn zoon, die hij al die tijd niet heeft gezien, te ontmoeten. Voordat zijn reis begint, ontmoet hij een Spaanse ingenieur en ze besluiten samen op te trekken, op weg naar hun laatste avontuur.

 
Bang Bang Club, The (2010) 390 /K5
Canada / Zuid-Afrika
Drama
106 minuten

geregisseerd door Steven Silver
met Malin Ňkerman, Taylor Kitsch en Ryan Phillippe

The Bang Bang Club vertelt het waargebeurde verhaal van een groep van vier fotografen die de gruwelijke rassenrellen in Zuid-Afrika van begin jaren negentig in beeld brachten. Met gevaar voor eigen leven probeerden zij telkens de beste, meest confronterende en meest compromisloze fotoís te maken van de verschrikkingen die daar plaatsvonden. De lange harde weg van Apartheid naar een democratie met gelijke kansen voor blank en zwart ging met veel bloedvergieten gepaard. De vier mannen van de Bang Bang Club kwamen echter niet ongeschonden uit de strijd tevoorschijn.

 
Bridesmaids (2011) 365/K5
Verenigde Staten
Komedie
125 minuten

geregisseerd door Paul Feig
met Kristen Wiig, Maya Rudolph en Rose Byrne

Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

 
Bad Teacher (2011) 345/K5
Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Jake Kasdan
met Cameron Diaz, Justin Timberlake en Jason Segel

Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).

 
Blitz (2011) 340/K5
Verenigd Koninkrijk
Thriller
97 minuten

geregisseerd door Elliott Lester
met Jason Statham, Paddy Considine en Aidan Gillen

Detective Sergeant Brant (Jason Statham) staat voor hete vuren nadat hij zich heeft misdragen tegenover de politie psychiater. Inspecteur Roberts' vrouw is omgekomen bij een gruwelijk auto-ongeluk en detective Falls probeert haar draai nog te vinden als enige zwarte vrouwelijke detective. Maar wanneer een seriemoordenaar genaamd de "blitz" het op agenten gemunt heeft maakt dit het er voor de drie niet gemakkelijker op.

 
Blue Crush 2 (2011) 333/K5
Verenigde Staten / Zuid-Afrika
Drama / Romantiek
120 minuten

geregisseerd door Mike Elliott
met Sharni Vinson, Elizabeth Mathis en Gideon Emery

De beeldschone 18-jarige Dana is een topsurfer met een kast vol trofeeŽn. Wanneer haar vader haar onder druk zet om het rustiger aan te doen en naar de universiteit te gaan, vlucht ze weg uit haar huis in Beverly Hills. Ze reist af naar de stranden van Zuid-Afrika, naar 's werelds mooiste surfplekken. Het is tevens het land van herkomst van haar overleden moeder. Hier begint ze aan een zwerftocht langs de adembenemend mooie zuidkust van Afrika om haar moeders droom te verwezenlijken: een lange foutloze rit over de moordende golven van J-Bay.

 
Boys on the Run (2001) 298/K5
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
98 minuten

geregisseerd door Pol Cruchten
met Jesse Littlejohn, Raquel Beaudene en James Lafferty

Charly, een 14 jarige brandstichter belandt op Beaufort, een strenge tuchtschool. Genegeerd door de andere jongens sluit hij vriendschap met Joe. Ze besluiten te ontsnappen en vluchten naar de bergen. Daar weten ze te overleven door jacht en visvangst. Plotseling klinken er geweerschoten. Dan duikt Raindrop op, ook veertien jaar op de vlucht voor Captain, haar stiefvader en zijn gewelddadige militie. Met zijn drieen proberen ze de spoorweg te bereiken.

 
Bloodrayne: The Third Reich (2010) 283/K5
Verenigde Staten / Canada / Duitsland
Actie / Fantasy
95 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Natassia Malthe, Michael Parť en Brendan Fletcher

Rayne vecht tegen de Nazi's in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze wordt geconfronteerd met Ekart Brand, een Nazileider die als doel heeft om Hitler in te spuiten met Rayne's bloed in een poging hem te veranderen in een dhampir (half mens, half vampier) en hem hierdoor onsterfelijk te maken.

 
Barely Legal (2011) 282/K5
Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Jose Montesinos
met Jeneta St. Clair, Lisa Younger en Melissa Johnston

Sue, Cheryl en Lexi zijn eerstejaars studenten op het college. Ze zijn hun hele leven al vrienden, omdat hun moeders elkaar in het ziekenhuis ontmoet hebben. Ieder jaar doen ze iets speciaals om hun verjaardag te vieren en dit jaar worden ze achttien. De drie zijn vastbesloten hun maagdelijkheid te verliezen.

 
Beastly (2011) 281/K5
Verenigde Staten
Fantasy / Romantiek
86 minuten

geregisseerd door Daniel Barnz
met Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens en Mary-Kate Olsen

De film - geÔnspireerd door het klassieke verhaal van ''Beauty and the Beast'' - speelt zich af in een moderne setting. Nadat de arrogante tiener Kyle Kingson zijn Gothic klasgenote heeft vernederd, spreekt zij een vloek over hem uit die hem verandert van 'lekker ding' in een afzichtelijk monster. Om de toverspreuk te verbreken moet Kyle iemand vinden die van hem houdt zoals hij nu is.

 
Battle: Los Angeles (2011) 267/K5
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
116 minuten

geregisseerd door Jonathan Liebesman
met Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan

Al jaren worden er over de hele wereld ufoís waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

 
Ben Hur (2010) 266/K5
Verenigd Koninkrijk / Canada / Spanje
Actie / Drama
240 minuten

Zonder Ondertitels

geregisseerd door Alejandro FernŠndez
met Joseph Morgan, Emily VanCamp en Alex Kingston

Judah Ben Hur en Messala Octavius zijn beste vrienden, die samen opgroeiden in het huishouden van Hur in Jeruzalem, onder de Romeinse bezetting. Dan wordt Messala weggerukt uit de Hur-familie door zijn van hem vervreemde vader, een Romeinse senator, die aandrong op een militaire opleiding in Rome. Jaren later keert Messala terug naar Jeruzalem, waar hij belast wordt met de leiding van het Romeinse garnizoen. Ben Hur, nu een succesvol ondernemer, is verloofd met Esther. Maar er breekt een opstand uit tegen de Romeinse overheersing op de dag dat Pontius Pilatus, de prefect van de provincie Judea, aankomt in Jeruzalem. Messala die belast is met de bescherming van Pilatus, beschuldigt ten onrechte de familie Hur van het aanzetten tot de opstand. Messala wil een publiek voorbeeld stellen door Judah in slavernij te brengen en zijn moeder en zuster naar de gevangenis te sturen.

 
Black Hawk Down (2001) 258/K5
Verenigde Staten
Oorlog / Drama
144 minuten

geregisseerd door Ridley Scott
met Josh Hartnett, Ewan McGregor en Tom Sizemore

Het waargebeurde verhaal van de slag om Mogadishu, de langste grondstrijd met Amerikaanse troepen sinds Vietnam. Een elite-team van 120 Amerikaanse militairen werd op 3 oktober 1993 in Mogadishu gedropt om 2 Somalische luitenanten te ontvoeren. In plaats hiervan werden echter 2 Amerikaanse helikopters neergeschoten. Wat bedoeld was als een operatie van een uur, duurde 15 uur, met 18 Amerikaanse doden, 73 Amerikaanse gewonden, en meer dan honderd dode SomaliŽrs tot gevolg.

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>