Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

 
Bad Ass (2012) 201/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Craig Moss
met Danny Trejo, Charles S. Dutton en Patrick Fabian

De onderscheiden Vietnamveteraan Frank Vega (Danny Trejo) keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft geen baan meer en ook zijn jeugdliefde keert hem de rug toe. Veertig jaar later beschermt hij een oudere zwarte man tegen een stel skinheads, wat hem tot een lokale held maakt.

 

Bullet (2013) 168/K6
Verenigde Staten
Actie
87 minuten

geregisseerd door Nick Lyon
met Danny Trejo, Eve Mauro en Torsten Voges

Frank "Bullet" Marasco is een zachtaardige, oudgediende agent in Los Angeles. Wanneer hij het op moet nemen tegen een criminele bende, die het op zijn familie voorzien heeft, staat hij met zijn rug tegen de muur. Als vervolgens zijn kleinzoon gekidnapt wordt besluit hij het recht in eigen handen te nemen.

 

Bad Country (2014) 167/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
95 minuten

geregisseerd door Chris Brinker
met Matt Dillon, Willem Dafoe en Neal McDonough

Wanneer politierechercheur Bud Carter huurmoordenaar Jesse Weiland arresteert, haalt hij Jesse over om tipgever te worden en de machtigste misdaadorganisatie van het Zuiden te verraden. Als het syndicaat opdracht geeft Carter te vermoorden en Weiland als verklikker ontmaskert, gaan de twee samenwerken om de bende te ontmantelen.

 

Book Thief The (2013) 165/K6
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
125 minuten

geregisseerd door Brian Percival
met Geoffrey Rush, Emily Watson en Sophie Nélisse

De kleine Liesel wordt na de dood van haar jongere broertje door haar alleenstaande moeder achtergelaten bij kinderloze pleegouders. Ze kan niet lezen of schrijven, totdat haar nieuwe pleegvader haar dit leert. Te midden van de verschrikkingen van de oorlog verslindt Liesel daarop het ene boek na het andere. Ze “leent” de boeken bij de vrouw van de burgemeester. Op een dag bieden haar pleegouders onderdak aan een Joodse onderduiker...

 

Bridges of Madison County The (1995) 161/K6
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
135 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Meryl Streep en Annie Corley

De fotograaf Robert Kincaid vraagt de weg bij de boerderij van huisvrouw Francesca Johnson, wiens echtgenoot en kinderen niet aanwezig zijn. De details van de vier-dagen durende romance houdt Francesca bij in een dagboek, welke na haar dood door haar kinderen wordt gevonden.

 

Bless Me, Ultima (2013) 149/K6
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
106 minuten

geregisseerd door Carl Franklin
met Luke Ganalon, Miriam Colon en Benito Martinez

Antonio Marez is een jongen die opgroeit in New Mexico tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer er een mysterieuze curandera (shaman) genaamd Ultima bij zijn familie komt wonen leert zij hem over de krachten van de spirituele wereld. Terwijl hun relatie groeit, begint Antonio te twijfelen aan de katholieke leer die hij heeft meegekregen van zijn ouders. Gebaseerd op de controversiële roman van auteur Rudolfo Anaya.

 

Bringing Down the House (2003) 147/K6
Verenigde Staten
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Adam Shankman
met Steve Martin, Queen Latifah en Eugene Levy

Ondanks hun echtscheiding houdt advocaat Peter Sanderson nog steeds zielsveel van zijn ex-vrouw Kate. Hij kan maar niet begrijpen wat hij fout heeft gedaan en waarom ze hem verlaten heeft. Toch probeert hij het verleden te vergeten. En dat lukt best dankzij de knappe juriste waarmee hij via internet kennis heeft gemaakt. Hun eerste echte kennismaking blijkt echter een ontnuchtering. Charlene, de dame in kwestie, is een ontsnapte gevangene die haar onschuld staande houdt en hoopt dat Peter haar naam alsnog kan zuiveren. Kan ze Peter ervan overtuigen om haar te helpen?

 

Butler The (2013) 141/K6
Verenigde Staten
Drama
132 minuten

geregisseerd door Lee Daniels
met Forest Whitaker, Oprah Winfrey en David Oyelowo

‘The Butler’ vertelt het waargebeurde verhaal van Eugene Allen (Forest Whitaker), een kamerheer die meer dan drie decennia actief is geweest in het Witte Huis. Hij was in dienst van acht verschillende presidenten. Zijn carrière begon in 1952 toen Harry Truman de regerende president was en eindigde uiteindelijk in 1986, ten tijde dat Ronald Reagan president van Amerika was.

 

Bonnie and Clyde (1967) 133/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
111 minuten

geregisseerd door Arthur Penn
met Warren Beatty, Faye Dunaway en Gene Hackman

Zij werd in 1910 geboren in Rowena,Texas. In haar jeugd verhuisde ze naar West-Dallas. Ze komt aan de kost als dienster in een café, maar begint in 1931 haar carrière in de misdaad. Hij werkte zich op van kruimeldief tot overvaller. Toen hij de kassa van een benzinestation plunderde, werd hij echter gevat en veroordeeld tot twee jaar cel. In 1931 wordt hij wegens goed gedrag uit de gevangenis ontslagen. Zij heet Bonnie Parker, hij Clyde Barrow. Samen vormen ze het beruchte bankroversduo Bonnie en Clyde...

 

Barbarian and the Geisha The (1958) 109/K6
Verenigde Staten
Drama
105 minuten

geregisseerd door John Huston
met John Wayne, Eiko Ando en Sam Jaffe

Townsend Harris wordt door President Pierce naar Japan gestuurd om de eerste te zijn die daar werk zal verrichten als Amerikaanse consul. Harris ondervindt een enorme vijandigheid tegen buitenlanders en weet niet goed hoe hij hier mee om moet gaan.

 

Bounty Killer (2013) 108/K6
Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Henry Saine
met Matthew Marsden, Kristanna Loken en Christian Pitre

Het is al weer 20 jaar geleden sinds multinationale conglomeraten de controle over de planeet hebben overgenomen. Hun onverzadigbare honger naar winst en macht hebben geleid tot een nieuwe wereldoorlog die bekend staat als de 'Corporate Wars'. Temidden van deze puinhopen is de 'Raad van de Negen Rozen' ontstaan. Het doel: het lokaliseren en elimineren van elke witte boord die, direct of indirect, verantwoordelijk wordt geacht voor de vernietiging van de wereld.

 

Bro' (2012) 94/K6
Verenigde Staten
Actie / Drama
89 minuten

geregisseerd door Nick Parada
met Danny Trejo, Larry Fessenden en Gunner Wright

Johnny is een verlegen student die weinig succes heeft bij de vrouwen, totdat zijn nieuwe vriendin Stephanie hem aan haar feestende, drugsdealende, freestyle motorcrossende broer Jesse voorstelt. Jesse neemt de jonge hond Johnny onder zijn hoede en voor het eerst ontdekt hij waar hij altijd van gedroomd heeft: geld, feesten en veel vrouwen. Hij ontmoet een verleidelijke vrouw die hem verder wegtrekt van zijn behulpzame moeder en leven in Burbank. Hij wordt zelfzuchtig en eigenwijs wat ervoor zorgt dat hij in de cel terechtkomt. Na zijn vrijlating besluit Johnny wat er echt belangrijk is in het leven en realiseert zich dat niet iedereen een tweede kans krijgt.

 

Barabbas (2012) 93/K6
Verenigde Staten / Italië
Drama
200 minuten

geregisseerd door Roger Young
met Billy Zane, Cristiana Capotondi en Filippo Nigro

Pontius Pilatus vraagt het verzamelde Joodse volk wie hij moet vrijlaten: de profeet Jezus of de dief Barabbas; het volk kiest voor Barabbas. Die viert zijn vrijlating uitbundig met zijn vrienden. Wanneer hij zijn minnares Rachel gaat opzoeken, wijst die hem af. Ze heeft zich bekeerd tot het nieuwe geloof van de profeet Jezus....

 
Blood of Redemption (2013) 89/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
85 minuten

geregisseerd door Giorgio Serafini en Shawn Sourgose
met Dolph Lundgren, Vinnie Jones en Billy Zane

Quinn Forte (Billy Zane) had het allemaal: macht, geld, een broer die hem aanbad en een vrouw die van hem hield. Hij had echter ook vijanden. In de loop van een avond verliest hij alles wanneer hij verraden wordt door een naaste en gearresteerd wordt. Zijn vader, de grondlegger van het criminele imperium, wordt gedood en zijn broer vermoedt dat Quinn hier achter zit. Als hij uit de gevangenis komt probeert hij zijn verleden achter zich te laten, wat een onmogelijke taak lijkt. Campbell (Vinnie Jones), de meedogenloze nieuwe leider van 'The Company', laat hem niet met rust. In plaats van te vluchten besluit Quinn samen met zijn vroegere handlanger en vriend, 'The Swede' (Dolph Lundgren), terug te vechten.

 

Bullet to the Head (2012) 73/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
91 minuten

geregisseerd door Walter Hill
met Sylvester Stallone, Sung Kang en Jason Momoa

Een huurmoordenaar vormt een team met een jonge NYPD rechercheur in een gewaagd onderzoek dat hen van de groezelige achterbuurten van New Orleans naar de machtige top van Washington leidt. Het onwaarschijnlijke duo, bij elkaar gebracht door twee wrede moorden, neemt het op tegen iedereen die hen in de weg staat, en wil koste wat het kost wraak nemen.

 

Broken City (2013) 72/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
109 minuten

geregisseerd door Allen Hughes
met Mark Wahlberg, Russell Crowe en Catherine Zeta-Jones

De zaken gaan niet goed voor ex-politieagent Billy Taggert (Mark Wahlberg). Dan wordt hij ingehuurd door de burgemeester van New York (Russell Crowe) om uit te zoeken of zijn vrouw (Catherine Zeta-Jones) hem ontrouw is. Wanneer haar minnaar echter dood wordt aantroffen, is dit het begin van een politiek en financieel web van samenzweringen, leugens en bruut geweld.

 

Battle of the Damned (2013) 60/K6
Verenigde Staten / Singapore
Actie / Sciencefiction
88 minuten

geregisseerd door Christopher Hatton
met Dolph Lundgren, Melanie Zanetti en Matt Doran

Na een catastrofale breuk in de beveiliging van een testfaciliteit, blijven slechts een handvol overlevenden over met hun kleine arsenaal aan wapens. De catastrofe heeft geleid tot een virale uitbraak waardoor honderden mensen gedood of gemuteerd zijn. Onder leiding van militair Max Gatling (Dolph Lundgren) hebben de overlevenden geleerd om te vechten met de geïnfecteerden, in de hoop dat de redding nabij is. Wat ze echter niet hadden verwacht is de opkomst van een andere dodelijke bedreiging...

 
Bending the Rules (2012) 571/K5
Verenigde Staten
Actie / Drama
83 minuten

geregisseerd door Artie Mandelberg
met Jamie Kennedy, Alicia Witt en Jennifer Esposito

Detective Nick Blades is politieagent in New Orleans, maar hij wordt beschuldigd van corruptie. Zijn assistent Theo Gold heeft de eer om Nick achter de tralies te krijgen. Als de twee partners recht tegenover elkaar komen te staan en stuiten op een crimineel plot, blijken geduld en geluk de twee ingrediënten om af te rekenen met een gevaarlijke moordenaar. Voordat ze elkaar vermoorden.

 
Beasts of the Southern Wild (2012) 567/K5
Verenigde Staten
Drama
92 minuten

geregisseerd door Benh Zeitlin
met Quvenzhané Wallis, Dwight Henry en Jonshel Alexander

Hushpuppy, een onversaagd zesjarig meisje, woont bij haar vader, Wink, in "de Badkuip", een gemeenschap ten zuiden van de Mississippi-Delta, aan de rand van de wereld. Alhoewel Wink van zijn dochter houdt bereidt hij haar met harde hand voor op de ineenstorting van het heelal; op een periode waarin hij er niet meer zal zijn om haar te beschermen. Wanneer Wink een mysterieuze ziekte krijgt, raakt de natuur van slag en stijgen de temperaturen. De ijskappen smelten en een leger van prehistorische wezens genaamd aurochs wordt losgelaten. Met het water dat steeds maar stijgt, de aurochs die komen en de gezondheid van Wink die achteruit gaat, gaat Hushpuppy op zoek naar haar verloren moeder.

 
Bad Blood: The Hatfields and McCoys (2012) 536/K5
Verenigde Staten
Actie / Western
90 minuten

geregisseerd door Fred Olen Ray
met Jeff Fahey, Christian Slater en Perry King

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog keert soldaat Asa McCoy na een hevig gevecht terug naar huis in West-Virginia. Onderweg komt hij zijn buren tegen, de Hatfields, die sympathisanten van de Confederatie zijn. Woedend over het feit dat één van hun buren strijd voor de Unie, schieten de Hatfields Asa neer, waarna er een decennia lange vete ontstaat tussen de families. Het wordt echter gecompliceerd wanneer twee jonge volwassenen van elke kant van de familie verliefd worden op elkaar...

 

Vorige Pagina: (B) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgen Pagina: (C)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>