Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

 

Cinderella Story, A (2004)

353/K1

Verenigde Staten / Canada
Komedie / Romantiek
91 minuten

geregisseerd door Mark Rosman
met Hilary Duff, Chad Michael Murray en Jennifer Coolidge

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

 

Cake (2005)

542/K1

Canada / Verenigde Staten
Komedie
94 minuten

geregisseerd door Nisha Ganatra
met Heather Graham, David Sutcliffe en Taye Diggs

De 29-jarige Pippa McGee (Heather Graham) is een schrijfster met een vrije geest, die besluit het bedrijf van haar vader, een conservatief bruidstijdschrift, over te nemen. Ze heeft altijd relaties gemeden, en zodoende heeft ze ondanks haar knappe uiterlijk nog geen enkele serieuze relatie gehad. Nu blijkt echter dat er op vaders kantoor meerdere knappe mannen werken.

 

Can't Hardly Wait (1998)

544/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
100 minuten

geregisseerd door Harry Elfont en Deborah Kaplan
met Jennifer Love Hewitt, Seth Green en Ethan Embry

Een groep jongeren heeft hun middelbare school afgerond, en iedereen heeft zo z'n plannen voor het eindfeest. De verliefde Preston wil zijn gevoelens bekennen aan de populairste meid van de klas die net gedumpt is door haar vriendje. Kenny, een wannabe rapper, is vastberaden zijn maagdelijkheid kwijt te raken. Dit plan moet hij echter even opzij zetten wanneer hij zijn oude meningsverschillen met Denise moet oplossen.

 

Casper Meets Wendy (1998)

275/K3

Verenigde Staten
Familie / Avontuur
95 minuten

geregisseerd door Sean McNamara en Bruce McCarthy
met Hilary Duff, Cathy Moriarty en Shelley Duvall

Wendy is een meisje dat door haar heksentantes wordt opgevoed. Ze heeft een saai leventje en een saaie vakantie voor de boeg. Op vakantie mag ze weinig van haar tantes, ze mag niet uit, ze mag niet uit huis. Totdat ze bij toeval Casper, het vriendelijke spookje ontmoet, die net zo eenzaam is als zij en ook achtergesteld word door zijn ooms. Samen bedenken ze een plan om Casper's ooms en Wendy's tantes te koppelen. Maar spoken en heksen zijn bang voor elkaar.

 

Castingx (2005)  
Nederland
Thriller
92 minuten

geregisseerd door Ad Bol
met Klemens Patijn, Ellen Ten Damme en Johnny Melville

Psychologische thriller over een eenzame pompbediende en diens verleden. Het vervallen, ouderwetse benzinestation staat ergens op de grens van de bewoonde wereld en de verlaten woestijn. De pombediende is een in zichzelf gekeerde, vreemde jongen. De stille Steven doodt de tijd met het observeren en filmen met de bewakingscamera van vrouwen die af en toe bij het benzinestation stoppen. Vader Charly, eigenaar van de pomp, produceert goedkope pornofilms en besteedt zijn tijd verder aan drinken en zijn zoon pesten. Op een dag stopt de mooie Helena bij de benzinepomp. Steven raakt geïntrigeerd door de schilderes, die in een nabijgelegen hotel haar intrek neemt. Steven begint haar te bespieden en te filmen en legt contact. Dan krijgt hij op een dag een oude videoband, waardoor zijn verleden zich in flarden aan hem opdringt.

 

Caved In (2006)

553/K1

Verenigde Staten
Science-Fiction / Avontuur
92 minuten

geregisseerd door Richard Pepin
met Christopher Atkins, Colm Meaney en Angela Featherstone

Vermomd als op en top avonturiers, leiden een paar kunstdieven onbewust een groep rijke toeristen die op expeditie zijn, naar een verlaten zoutmijn. Ze zijn overal op voorbereid behalve op die ene slinkse moordenaar: een zich reeds lang verborgen houdend en doodgewaand organisme.

 

Cemetery Gates (2006)  
Verenigde Staten
Horror / Science-Fiction
92 minuten

geregisseerd door Roy Knyrim
met Reggie Bannister, Nicole DuPort en Ky Evans

Een genetisch gemanipuleerde Tasmanian devil heerst over een kerkhof en doodt iedereen die maar in de buurt komt van het kerkhof, nadat hij door milieu-activisten is bevrijd.

 

Chaos (2006)

557/K1

Canada / Groot Brittannië / Verenigde Staten
Actie / Misdaad
102 minuten

geregisseerd door Tony Giglio
met Jason Statham, Ryan Phillippe en Wesley Snipes

Op een ochtend vallen vijf gemaskerde mannen in Seattle een bank binnen en gijzelen de bankbedienden en klanten. Als de politie ter plaatse komt en de wijk afzet, wil Lorenz, de leider van de bende, alleen onderhandelen met inspecteur Quentin Conners, die onlangs geschorst werd na een serieuze misstap. Met tegenzin gaat Connors akkoord om weer in dienst te treden, vooral omdat hij nu moet samenwerken met een groentje bij de politie, inspecteur Shane Dekker.

 

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

560K1

Verenigde Staten
Actie / Komedie
107 minuten

geregisseerd door McG
met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu

Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.

 

Cheaper by the Dozen (2003)

563K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
99 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Steve Martin, Bonnie Hunt en Hilary Duff

Tom Baker krijgt een baan als football-coach in Chicago, waardoor hij, zijn vrouw en hun twaalf kinderen naar de grote stad moeten verhuizen. Ook Tom's vrouw krijgt het druk, omdat haar boek eindelijk gepubliceerd gaat worden. Het levert hen dan ook veel problemen op om de kinderen enigszins normaal op te voeden.

 

Cheaper by the Dozen 2 (2005)

564K1

Verenigde Staten
Avontuur / Komedie
100 minuten

geregisseerd door Adam Shankman
met Steve Martin, Bonnie Hunt en Hilary Duff

Tom (Steve Martin) en Kate (Bonnie Hunt) Baker nemen hun gezin van 12 kinderen mee op vakantie naar Lake Winnetka. Daar komen ze de familie Murtaugh opnieuw tegen. Jimmy Murtaugh is de trotse vader van 8, voor hun leeftijd bijzonder getalenteerde kinderen. De Bakers willen natuurlijk niet achterblijven en gaan de 'strijd' aan.

 

Click (2006)

581K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
98 minuten

geregisseerd door Frank Coraci
met Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

 

Chronicles of Narnia: The Lion, the W... (2005)

581K1

Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
140 minuten

geregisseerd door Andrew Adamson
met Georgie Henley, William Moseley en Skandar Keynes

Vier Britse kinderen worden naar het buitenhuis van een professor gestuurd, waar ze veilig zullen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze vinden een magische garderobe, waarmee ze in het mysterieuze land Narnia kunnen komen. Het land wordt overheerst door een slechte heks, en om haar te kunnen verslaan, moeten de kinderen leeuwenkoning Aslan vergezellen.

 

Coach Carter (2005)

583K1

Verenigde Staten / Duitsland
Drama
136 minuten

geregisseerd door Thomas Carter
met Samuel L. Jackson, Rick Gonzalez en Ashanti

Highschool basketball coach Ken Carter krijgt veel kritiek op zijn manier van coachen. Hij laat zijn hele team een contract tekenen dat eisen stelt aan hun schoolprestaties. Als ze niet aan die eisen voldoen, mogen ze niet spelen, wat Coach Carter de nodige problemen oplevert. Met discipline wil hij zijn team laten winnen, zowel op het veld als in de schoolbanken...

 

Collateral Damage (2002)

587K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
108 minuten

geregisseerd door Andrew Davis
met Arnold Schwarzenegger, John Turturro en Elias Koteas

De brandweerman Gordon Brewer komt terecht in de gevaarlijke wereld van het internationale terrorisme nadat zijn vrouw en kind omgekomen zijn bij een bomaanslag. Gefrustreerd door het officiële onderzoek, en bang dat de verantwoordelijk nooit gestraft zou worden, neemt Brewer het heft in eigen hand.

 

Cleopatra (1963)

580K1

Verenigde Staten / Groot Brittannië / Zwitserland
Drama
192 minuten / 243 minuten (roadshow-versie)

geregisseerd door Joseph L. Mankiewicz
met Elizabeth Taylor, Richard Burton en Rex Harrison

De film vertelt het verhaal van koningin Cleopatra VII van Egypte die haar macht wil stabiliseren door gebruik te maken van de spanningen in het Romeinse Rijk. Caesar bezoekt haar in Egypte, heeft een relatie met haar, en keert terug naar Rome. Ze baart zijn kind en bezoekt Rome om haar plaats aan Caesars zijde te claimen. Hij wordt vermoord voor dit gebeurt. Vervolgens keert ze terug naar Egypte, Marcus Antonius volgt haar en wordt verliefd op haar.

 

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

558K1

Verenigde Staten
Fantasy / Familie
115 minuten

geregisseerd door Tim Burton
met Johnny Depp, Freddie Highmore en Helena Bonham Carter

Chocolade-fabrikant Willy Wonka schrijft een prijsvraag uit waarmee vijf gelukkigen een rondleiding door zijn fabriek kunnen krijgen. Charlie is één van de winnaars. Tijdens de rondleiding krijgen de andere kinderen één voor één met pech te maken.

 

Catwoman (2004)

551K1

Verenigde Staten
Actie / Fantasy
104 minuten

geregisseerd door Pitof
met Halle Berry, Sharon Stone en Benjamin Bratt

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.

 

Carlito's Way: Rise to Power (2005)

547K1

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
100 minuten

geregisseerd door Michael Scott Bregman
met Jay Hernandez, Mario Van Peebles en Luis Guzmán

In de film volgen we Carlito Brigante, een kleine misdadiger en kruimeldief in het Harlem van de jaren '60. De Puerto Ricaan ontpopt zich echter binnen korte tijd tot de nieuwe heroïnekoning van de stad.

 

Confessions of a Teenage Drama Queen (2004)

596K1

Verenigde Staten
Komedie / Familie
89 minuten

geregisseerd door Sara Sugarman
met Lindsay Lohan, Alison Pill en Barbara Mamabolo

Een familie met een mooie dochter heeft altijd onder de spotlights van New York geleefd en moet nu verhuizen naar een klein gehucht waar de dochter alle aandacht die ze eerst wel had weer opnieuw moet verdienen.

 

Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>