Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

 

Code Name: The Cleaner (2007)

584/K1

Verenigde Staten
Komedie / Actie
91 minuten

geregisseerd door Les Mayfield
met Cedric the Entertainer, Lucy Liu en Nicollette Sheridan

Jake is een congierge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze femme fatale maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, waarbij zowel de CIA als de FBI betrokken blijkt. De mysterieuze vrouw blijkt kwade bedoelingen te hebben, terwijl een collega agente verliefd op hem wordt. Hij moet zijn hoofd koel houden bij deze knappe vrouwen terwijl hij met een levensgevaarlijke missie bezig is.

 

Crociati (2001)

615/K1

ItaliŽ / Duitsland
Avontuur / Drama
194 minuten (miniserie)

geregisseerd door Dominique Othenin-Girard
met Alessandro Gassman, Johannes Brandrup en Franco Nero

Duizend jaar geleden reisden de eerste kruisvaarders af naar Jeruzalem, dat vandaag de dag nog altijd een plaats van hoop is, maar ook een plaats van terreur en tragedie. In deze miniserie is Jeruzalem het einddoel van een leger Christelijke soldaten, die het Heilige Land willen ďbevrijdenĒ van de moslims. Tegen deze turbulente krijgsachtergrond ontvouwt zich het ontroerende verhaal van de drie jongemannen die met elkaar vechten, maar ook tegen elkaar, terwijl hun lot langzaam maar zeker wordt gevormd.

 

Collateral (2004)

586/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
120 minuten

geregisseerd door Michael Mann
met Tom Cruise, Jamie Foxx en Mark Ruffalo

Max (Foxx) is een taxichauffeur in Los Angeles die door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen wordt om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar tijdens zijn stops een lijst van slachtoffers af. Ruffalo speelt de agent die de moordenaar achtervolgt.

 

Charlotte's Web (2006)  
Verenigde Staten
Familie / Fantasy
97 minuten

geregisseerd door Gary Winick
met Dakota Fanning, de stemmen van Julia Roberts en Kathy Bates

Het varkentje Wilbur wordt getergd door de zenuwen nu het einde van het seizoen nadert op de boerderij. Hij heeft sterke vermoedens dat hij nu op de eettafel zal belanden. Wilbur schakelt de hulp in van Charlotte, een spin die in zijn hok leeft, om zijn leven veilig te stellen. Ze bedenken een plan waarbij iedereen zal weten dat Wilbur niet zomaar een varkentje is en derhalve gered moet worden.

 

Con Express (2002)

591/K1

Verenigde Staten
Actie
94 minuten

geregisseerd door Terry Cunningham
met Sean Patrick Flanery, Arnold Vosloo en Ursula Karven

Tijdens een routine-inspectie van de douane wordt er een illegale vracht met zwaar giftige wapens gevonden. Door deze vondst kan eindelijk de Russische crimineel Simenov (Arnold Vosloo) opgepakt worden. De taak is aan agent Brooks (Sean Patrick Flanery) om hem naar de gevangenis te escorteren. Hierbij krijgt hij assistentie van de mooie Natalya Batalova, een Russische agente, die een persoonlijke vendetta heeft tegen Simeonov. Helaas schieten Simeonov's handlangers hem te hulp, de twee agenten achterlatend in een neerstortend vliegtuig. Zij overleven de crash en gaan direct op weg naar de trein waar het gifgas op vervoerd wordt, wetende dat de Rus deze zo snel mogelijk in zijn bezit wil krijgen.

 

Cable Guy, The (1996)

541/K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
91 minuten

geregisseerd door Ben Stiller
met Jim Carrey, Matthew Broderick en Jack Black

Nadat Steven Kovak door zijn vriendin uit zijn apartement wordt geschopt, trekt hij een nieuw verblijf in. Hij schuift Chip, een medewerker van de kabelmaatschappij, 50 dollar toe om zo gratis kabel te krijgen. Chip pakt deze gelegenheid aan om koste wat het kost Steven's beste vriend te worden. Als Steven hier niet langer in geÔnteresseerd is gaat Chip steeds verder met het ruÔneren van Steven's leven.

 

Conan the Barbarian (1982)

592/K1

Verenigde Staten
Actie / Fantasy
129 minuten

geregisseerd door John Milius
met Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones en Max von Sydow

Wanneer zijn ouders vermoord worden door de slechte Thulsa Doom wordt Conan naar een slavenkamp gestuurd. Terwijl de jaren verstrijken wordt hij een krachtige man, en hij blijft vastberaden om de dood van zijn ouders te wreken. Hij ontdekt dat Thulsa Doom de leider is van een mysterieuze slangen-cult, en in zijn pogingen om hem te vinden maakt hij enkele krachtige vrienden en gevaarlijke vijanden.

 

Conan the Destroyer (1984)

593/K1

Verenigde Staten
Actie / Fantasy
103 minuten

geregisseerd door Richard Fleischer
met Arnold Schwarzenegger, Grace Jones en Wilt Chamberlain

Prinses Jehnna wordt gevangen genomen door een tovenaar. De slechte koningin Taramis (die Jehnna wil offeren om de troon voor eeuwig voor zichzelf te houden) roept de hulp van Conan in om haar te redden. Conan accepteert het aanbod aangezien Taramis magische krachten heeft waarmee zijn dode geliefde teruggebracht kan worden.

 

Connors' War (2006)

597/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Nick Castle
met Anthony 'Treach' Criss, Nia Peeples en Sage Brocklebank

Connors (Anthony 'Treach' Criss) is een blinde held van de CIA die zijn zicht 48 uur terugkrijgt om ťťn definitieve top-secret opdracht te voltooien. Hij merkt al snel dat de opdracht niet is wat het lijkt te zijn en hij schakelt de hulp in van een mooie arts (Nia Peeples) om de jacht te openen op degenen die hem hebben verraden.

 

Constantine (2005)

599/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Thriller / Horror
121 minuten

geregisseerd door Francis Lawrence
met Keanu Reeves, Rachel Weisz en Djimon Hounsou

John Constantine (Keanu Reeves) is naar de hel geweest en teruggekeerd. Hij is geboren met een gave die hij niet wil hebben: het vermogen om engelen en demonen te herkennen die in menselijke gedaante op aarde leven. Zijn hulp wordt ingeroepen door een wanhopige, maar sceptische politie-onderzoekster Angela Dodson (Rachel Weisz) voor het oplossen van de mysterieuze dood van haar geliefde tweelingzuster. Het onderzoek neemt hen mee in de wereld van de demonen en engelen die in Los Angeles leven. Zij zijn beiden gevangen in een noodlottige reeks van bovenaardse gebeurtenissen. Is er uit deze hel op aarde nog een ontsnapping mogelijk?

 

Cow Belles (2006)

606/K1

Verenigde Staten
Komedie / Familie
88 minuten

geregisseerd door Francine McDougall
met Alyson Michalka, Amanda Michalka en Jack Coleman

De verwende zusjes Taylor en Courtney hebben het goed voor elkaar. Hun vader is eigenaar van een groot zuivelbedrijf, wat betekent dat de zussen zich weinig zorgen hoeven te maken over hun financiŽle zaken. Alles wat ze willen krijgen ze van hun vader, van design kleding tot de mooiste auto's. Als op een dag de twee zussen de keuken totaal ruÔneren, heeft vader het gehad met zijn kroost. Hij zorgt ervoor dat de twee een zomerbaantje krijgen om ze zo proberen te leren wat verantwoordelijkheid is. Als het dan opeens slecht gaat met het bedrijf van hun vader moeten ze een belangrijke keuze maken...

 

Cradle 2 the Grave (2003)

607/K1

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
101 minuten

geregisseerd door Andrzej Bartkowiak
met Jet Li, DMX en Mark Dacascos

Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt om dure diamanten als losgeld te ontvangen begint de leider van een groep getalenteerde dieven een samenwerking met een Taiwanese officier. Hun race tegen de klok om de stenen te vinden leidt tot informatie over de distributie van een nieuw, erg dodelijk, wapen.

 

Crank (2006)

609/K1

Verenigde Staten / Groot BrittanniŽ
Actie / Misdaad
87 minuten

geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor
met Jason Statham, Amy Smart en Efren Ramirez

Een huurmoordenaar ontdekt dat hij is vergiftigd en binnen een uur zal sterven. Wat volgt is een lange, wanhopige tocht van moord en geweld in de straten van Los Angeles om iets aan de situatie te kunnen doen..

 

Crash (2004)

610/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Misdaad
113 minuten

geregisseerd door Paul Haggis
met Sandra Bullock, Brendan Fraser en Matt Dillon

Het verhaal volgt een groep mensen van verschillende komaf in de straten van Los Angeles, terwijl hun levens elkaar kruisen. De rode draad is een moordzaak, en de detective die belast is met het onderzoek.

 

Cube 2: Hypercube (2002)

618/K1

Canada
Thriller / Science-Fiction
95 minuten

geregisseerd door Andrzej Sekula
met Geraint Wyn Davies, Kari Matchett en Grace Lynn Kung

Acht vreemden worden wakker in een vreemde, kubusvormige ruimte, zonder dat ze weten hoe ze er gekomen zijn. Ze komen er al snel achter dat ze in een vreemde vier-dimensionale ruimte zitten waar onze natuurkunde-wetten niet van toepassing zijn. Ze moeten de geheimen van de 'hypercube' zien te ontrafelen om te kunnen overleven. De film combineert het concept van vier-dimensionale kubussen met het verhaal van het eerste deel.

 

Cursed (2005)

620/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Horror / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Wes Craven
met Christina Ricci, Joshua Jackson en Jesse Eisenberg

Tijdens een heldere nacht met volle maan verliezen Ellie (Christina Ricci) en haar broer Jimmy de macht over het stuur en storten met hun auto in een ravijn. Ze ontsnappen aan de dood, maar hun leven is daarna niet meer hetzelfde. Het ongeluk blijkt veel meer dan een noodlottige samenloop van omstandigheden. De broer en zus beschikken plotseling over onverklaarbare lichamelijke krachten en zijn allebei enorm prikkelbaar. Ze worden beheerst door oncontroleerbare impulsen en kunnen hun nieuwe dierlijke 'gaven' maar moeilijk in bedwang houden. Het mysterie rond hun vloek moet opgelost worden voordat alles en iedereen meegesleurd wordt in de gevaarlijke klauwen van dit krachtige kwaad....

 

Civil Brand (2002)

578/K1

Verenigde Staten
Drama
95 minuten

geregisseerd door Neema Barnette
met LisaRaye, N'Bushe Wright en Da Brat

Vrouwelijke gevangenen sluiten een vriendschap met een jonge rechtenstudent, die part-time als bewaker werkt. Samen ontdekken zij dat een organisatie de plantage-achtige werkomgeving van de gevangenis financieert en er zijn voordeel mee doet. In een protest tegen deze 'slavernij', nemen de vrouwen de gevangenis in gijzeling.

 

Circuit 2: The Final Punch, The (2002)

576/K1

Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Jalal Merhi
met Olivier Gruner, Lorenzo Lamas en Michael Blanks

In een gevangenis, geleid door corrupte personen, is een geheime vechtclub ontstaan; "The Circuit". Het gaat goed totdat de journaliste Nicole Kent erachter komt. Ze wordt gewelddadig verkracht en voor dood achtergelaten. Haar verloofde Dirk Longstreet (Gruner) moet nu de gevangenis in om haar te wreken.

 

Creep (2004)

612/K1

Groot BrittanniŽ / Duitsland
Horror / Thriller
85 minuten

geregisseerd door Christopher Smith
met Franka Potente, Vas Blackwood en Sean Harris

Kate (Franka Potente) wacht op de trein om naar huis te gaan. Terwijl ze wacht valt ze in slaap. Als ze wakker wordt, is het hele station verlaten. Gelukkig komt er nog een trein, maar ze blijkt de enige passagier te zijn. Halverwege een tunnel stopt de trein en de lichten gaan uit...

 

Coyote Ugly (2000)

549/K1

Verenigde Staten
Drama / Komedie
100 minuten

geregisseerd door David McNally
met Piper Perabo, Adam Garcia en John Goodman

Coyote Ugly vertelt het verhaal van Violet Sanford, een jonge vrouw die naar

New York vertrekt om een carriere als songwriter te beginnen.

Ze krijgt een baantje in de nachtclub "Coyote Ugly".  

 

Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>