Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

 

Christine (1983)

571/K1

Verenigde Staten
Thriller / Horror
110 minuten

geregisseerd door John Carpenter
met Keith Gordon, John Stockwell en Alexandra Paul

Arnie Cunningham is een timide jongeman die zich niet goed in zijn vel voelt en op school altijd het slachtoffer van grappen wordt. Op een dag ziet hij echter de wagen van zijn dromen, een Plymouth Fury uit 1957. Tegen de zin van zijn ouders koopt hij de wagen en begint hem helemaal op te poetsen en te restaureren . De wagen heeft van de vorige eigenaar de naam "Christine" gekregen en langzamerhand begint Arnie zijn karakter te veranderen. Al gauw blijkt er een abnormale band te bestaan tussen Arnie en zijn auto. Vrienden kijken hulpeloos toe hoe Arnie volledig door de wagen ingepalmd wordt.

 

Cassandra's Dream (2007)

548/K1

Verenigde Staten / Groot Brittannië
Drama
108 minuten

geregisseerd door Woody Allen
met Ewan McGregor, Colin Farrell en Tom Wilkinson

De Londense volksbuurten, vandaag. Twee broers, de ene een verstokte gamejunkie, de andere een wanhopige wannabe zakenman, hebben dringend centen nodig. Veel centen. Wanneer hun oom – die fortuin maakte in Amerika – hen voorstelt om hen te helpen, ziet de toekomst er plots een stuk beter uit. Alleen krijgen ze pas geld als ze hem een nogal aparte "dienst" bewijzen. Beide broers reageren heel verschillend op het vreemde verzoek en groeien stilaan uit elkaar.

 

Club Dread (2004)

582/K1

Verenigde Staten
Komedie / Horror
104 minuten

geregisseerd door Jay Chandrasekhar
met Bill Paxton, Jay Chandrasekhar en Brittany Daniel

Club Dread is een vakantieparadijs voor alleenstaanden, voor de kust van Costa Rica. Er is echter een nadeel: er loopt een seriemoordenaar rond op het eiland. Het is aan de medewerkers van het paradijs om de moordenaar te vinden... of op z'n minst om te verbergen wat er gaande is.

 

Charlie Wilson's War (2007)

559/K1

Verenigde Staten
Drama / Komedie
97 minuten

geregisseerd door Mike Nichols
met Tom Hanks, Julia Roberts en Philip Seymour Hoffman

Charlie Wilson is een berucht congreslid uit Texas, wiens voorliefde voor drank en vrouwen hem de bijnaam Good Time Charlie heeft opgeleverd. Hij raakt in de jaren '80 betrokken bij een schandaal dat handelt over twee meisjes, cocaïne en een bubbelbad, maar weet dit wonderbaarlijk genoeg te overleven. Wilson weet zich daarna politiek te revancheren door een geheime Amerikaanse operatie in Afghanistan op te zetten tegen de Russen.

 

Comebacks, The (2007)

590/K1

Verenigde Staten
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Tom Brady
met David Koechner, Eric Christian Olsen en Matthew Lawrence

Coach Fields (David Koechner) is werkelijk de allerslechtste footballcoach die je je kunt voorstellen. Samen met zijn gezin verhuist hij naar Plainfolk, Texas om een nieuwe start te maken. Maar als hij dan een nieuw team opzet en helemaal opnieuw wil beginnen, ontdekt hij dat hij een team heeft met alleen maar losers en idioten. Maar hoewel Fields er een hard hoofd in heeft dat zijn jongens ooit fatsoenlijk football leren spelen, besluit hij zich toch voor zijn team in te blijven zetten.

 

Cold Mountain (2003)

585/K1

Verenigde Staten
Drama / Oorlog
154 minuten

geregisseerd door Anthony Minghella
met Jude Law, Nicole Kidman en Renée Zellweger

Wanneer de Zuiderlijke soldaat Inman (Jude Law) tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog gewond raakt, besluit hij te deserteren en aan een gevaarlijke reis te beginnen naar zijn geboortedorp. Hij hoopt hier herenigd te worden met zijn liefje Ada (Nicole Kidman), die alles op alles moet zetten om te overleven in deze zware tijden. Ze krijgt hulp van Ruby (Renée Zellweger), die Ada helpt bij het runnen van haar boerderij.

 

Catacombs (2007)

550/K1

Verenigde Staten
Thriller / Horror
100 minuten

geregisseerd door Tomm Coker en David Elliot
met Shannyn Sossamon, Cabral Ibaka en Pink

Een jonge vrouw gaat samen met haar vrienden voor de eerste keer op reis naar het buitenland. Eenmaal in Parijs gaan ze naar een feestje, dat gehouden wordt in de Parijse ondergrondse catacomben van de 14de eeuw, waar de lichamen van 7 miljoen mensen opgeborgen zijn. Wanneer zij haar vrienden kwijtraakt en verdwaalt in het doolhof, krijgt ze het gevoel dat iets akeligs haar achtervolgt.

 

Cougar Club (2007)

604/K1

Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Christopher Duddy
met Jason Jurman, Warren Kole en Joe Mantegna

Spence en Hogan krijgen een deprimerend leven na de universiteit. Ze moeten voor scheidingsadvocaten werken die verschrikkelijk tegen de twee doen. De vriendin van Spence doet verschrikkelijk tegen hem en Hogan heeft geen sociaal leven. Maar dan richten ze een succesvolle club op waar mannen bijeenkomen om naar een succesvolle relatie te zoeken. Al snel beginnen de twee steeds meer volwassen te worden, wanneer ze in zakelijke situaties terecht komen.

 

Cry-Baby (1990)

616/K1

Verenigde Staten
Komedie
85 minuten

geregisseerd door John Waters
met Johnny Depp, Amy Locane en Susan Tyrrell

Wade "Cry Baby" Walker is lid van de beruchte groep Drapes, een groep criminelen, volgens de Squares (de brave tegenovergestelde groep van de Drapes) tenminste. Op een dag wordt Wade Walker(Johnny Depp) verliefd op Allison Vernon-Williams(Amy Locane) en ook Allison valt voor de charmes van Cry-Baby. Dit zorgt uiteraard voor veel problemen: het oude liefje van Allison, een square, kan het niet verkroppen dat zijn ex met de Drape omgaat. Na een grote rel op een feest van de Drapes wordt Cry-Baby opgesloten tot zijn 21ste. Allison krijgt nu allemaal valse geruchten over Cry-Baby te horen en wil niets met hem meer te maken hebben. Maar daar laat Cry-Baby het niet bij.

 

Christmas with the Kranks (2004

572K1

Verenigde Staten
Komedie
98 minuten

geregisseerd door Joe Roth
met Tim Allen, Jamie Lee Curtis en Dan Aykroyd

Luther Krank (Allen) is een man die besluit om Kerstmis en alles wat erbij hoort over te slaan. In plaats hiervan gaat hij op vakantie met zijn vrouw Nora (Curtis). Maar wanneer zijn dochter op het laatste moment besluit om met de feestdagen naar huis te komen wordt hij gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen.

 

Crying Freeman (1995)

790/K1

Canada / Frankrijk / Japan / Verenigde Staten
Actie / Misdaad
100 minuten

geregisseerd door Christophe Gans
met Mark Dacascos, Julie Condra en Rae Dawn Chong

Als de beeldschone Emu getuige is van een bloedige aanslag op een lid van de Chinese mafia, stelt de dader (de Freeman) zich aan haar voor. Zoals de traditie bepaalt zal zij moeten sterven door zijn hand. Maar als de twee opnieuw oog in oog staan, krijgt de Freeman het niet over zijn hart om haar van het leven te beroven. De traide waar hij voor werkt beschouwt deze aktie als verraad en zweert wraak.

 

Contract, The (2006)

600/K1

Verenigde Staten
Thriller
97 minuten

geregisseerd door Bruce Beresford
met John Cusack, Morgan Freeman en Corey Johnson

Tijdens zijn begeleiding van het ziekenhuis naar de gevangenis, slaan de mannen van huurmoordenaar Frank Carden toe en deze komt, samen met zijn politiebegeleider in de auto te water. Ray Keene en zijn zoon Chris, die in het nabijgelegen natuurgebied kamperen, vinden de huurmoordenaar en Ray is vastbesloten Frank mee te nemen. Maar dan krijgt het drietal de mannen van Frank achter zich aan.

 

Cabin Fever (2002)

540/K1

Verenigde Staten
Horror / Thriller
94 minuten

geregisseerd door Eli Roth
met Rider Strong, Jordan Ladd en James DeBello

Vijf schoolvrienden gaan op vakantie in een afgelegen vakantiehuisje in de bergen. Plotseling blijkt een van hen besmet met een vreemd virus. Naarmate het virus zich onder de vrienden verspreid, en ze steeds zieker worden, komt hun ware aard naar boven.

 

Condemned, The (2007)

594/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Scott Wiper
met Steve Austin, Rick Hoffman en Vinnie Jones

Joe Conrad (Steve Austin) zit in een dodencel in een corrupte gevangenis ergens in Midden-Amerika. Dan doet er zich plotseling een mogelijkheid voor om zijn straf te ontlopen : een rijke televisieproducer heeft hem uitgezocht om deel te nemen aan een spannende reality TV-show. De corrupte gevangenisleiding wordt simpel omgekocht. Hij wordt gedropt op een verlaten eiland ergens in de oceaan. Daar wacht hem een dodelijk lot : hij moet een strijd op leven en dood aangaan met negen andere ter dood veroordeelden. Alleen diegene die overblijft zal zijn vrijheid terug krijgen.

 

Captivity (2007)

546/K1

Verenigde Staten / Rusland
Thriller
92 minuten

geregisseerd door Roland Joffé
met Elisha Cuthbert, Daniel Gillies en Pruitt Taylor Vince

Jennifer (Elisha Cuthbert) is een model dat, samen met een chauffeur, gekidnapt wordt door een seriemoordenaar en vastgehouden in een klein kamertje.

Terwijl de psychopaat hen systematisch terroriseert, putten de slachtoffers kracht uit elkaar en worden ze verliefd.

 

 

Chilly Dogs (2001)

569/K1

Groot Brittannië / Canada
Komedie / Avontuur
100 minuten

geregisseerd door Bob Spiers
met Skeet Ulrich, Natasha Henstridge en Leslie Nielsen

Op zijn kantoortje in Los Angeles hoort Kevin Manley dat hij een groot landgoed erft van zijn overleden opa in Alaska. Maar vóór het stuk land van hem is, moet Kevin één taak volbrengen: bewijzen dat hij een échte Manley is. Hij reist naar het ijskoude, uitgestrekte Alaska om de beroemde sleehondenrace van 1000 mijl over het ijs te volbrengen. Om duistere redenen willen een aantal dorpsbewoners niet dat het land in handen van Kevin komt. De oude, gierige zaakwaarnemer Thornton en de beeldschone Bonnie proberen met hulp van een ex-politieagent er een stokje voor te steken dat Kevin heelhuids aankomt...

 

Contractor, The (2007)

601/K1

Bulgarije / Groot Brittannië / Verenigde Staten
Actie
105 minuten

geregisseerd door Josef Rusnak
met Wesley Snipes, Eliza Bennett en Lena Headey

Een scherpschutter (Snipes) leeft een teruggetrokken leventje op zijn ranch ergens in Montana. Op een dag wordt hij door zijn werkgever teruggeroepen, omdat hij een mislukte aanslag op een terrorist weer moet hervatten. Na het beramen van een succesvolle aanslag op dezelfde terrorist, komt hij er achter dat hij er ingeluist is. Hij vermoorde geen terrorist maar een hoge politiefunctionaris (Dance). Hij duikt onder en raakt bevriend met een meisje van 12 jaar (Bennet) die hem helpt.

 

Copying Beethoven (2006)

602/K1

Verenigde Staten / Duitsland
Drama / Muziek
104 minuten

geregisseerd door Agnieszka Holland
met Ed Harris, Diane Kruger en Joe Anderson

April, 1824. Vlak voor de premiere van Beethovens negende symfonie, krijgt hij ruzie met zijn assistent Schlemmer, die daarop vertrekt.

Beethoven laat het Weense conservatorium weten, dat ze hun meest talentvolle student moeten sturen om hem te helpen de symfonie voor te bereiden.Het conservatorium stuurt Anna Holtz, die met hem aan het werk gaat en hem tot enkele van zijn later wereldberoemde stukken inspireert.

 

Curse of King Tut's Tomb, The (2006)

619/K1

Verenigde Staten
Actie
170 minuten

geregisseerd door Russell Mulcahy
met Casper van Dien, Simon Callow en Leonor Varela

De zoektocht naar de waarheid achter het beruchte verhaal over de tombe van Toetanchamon, verandert in een strijd tussen leven en dood. Twee archeologen proberen de waarheid boven tafel te krijgen. Eén van hen is Danny Freemont, hij probeert de krachten van de tombe voor de mensheid te gebruiken. Zijn collega Morgan is echter van plan om de krachten geheel voor zichzelf te houden, om er vervolgens de wereld mee te domineren.

 

Canes (2006)

543/K1

Canada
Horror / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Michael Bafaro
met Edward Furlong, Chandra West en Michael Madsen

David loopt nietsvermoedend over straat en wordt plotseling slachtoffer van een straatroof met verstrekkende gevolgen. Hij verliest zijn gezichtsvermogen en moet als een blinde verder door het leven. Dan belooft een mysterieuze verschijning hem te helpen. De prijs voor deze service is echter hoog, namelijk zijn ziel. Langzaam maar zeker raakt hij dieper verwikkeld in een duivelse en gewelddadige wereld, waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.

 

Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>