Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

 

Crossing Over (2009)

79/K4

Verenigde Staten
Drama
113 minuten

geregisseerd door Wayne Kramer
met Harrison Ford, Ray Liotta en Ashley Judd

Allemaal zijn ze afkomstig uit verschillende landen, maar toch met hetzelfde doel naar Amerika gekomen: legaal burger van Los Angeles worden. Overzicht van de onzekere levens van asielzoekers en de moeilijke periode waarin ze proberen een thuis te vinden.

 

Count of Monte Cristo, The (2002)

73/K4

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Ierland
Avontuur / Actie
131 minuten

geregisseerd door Kevin Reynolds
met Guy Pearce, James Caviezel en Luis Guzmán

De schipper Edmond Dantes wordt onterecht veroordeeld van verraad na een brief aangenomen te hebben van de verbannen Napoleon. Zijn 'beste vriend' Fernand is verantwoordelijk voor het feit dat hij opgepakt wordt, aangezien hij uit is op de verloofde van Edmond. Dantes komt vast te zitten op het Chateau d'If, waar hij wraak zweert op de personen die verantwoordelijk zijn voor zijn arrestatie.

 

Contract Killers (2007)

58/K4

Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Justin B. Rhodes
met Nick Mancuso, Frida Show en Rhett Giles

Jane is een huurmoordenaar die voor de CIA werkt. Tijdens een opdracht om iemand te vermoorden, ontdekt ze een samenzweringcomplot om de Amerikaanse economie te schaden. Omdat zij te veel weet, vraagt haar werkgever aan een team van huurmoordenaars om haar te vermoorden, voordat het openbaar wordt. Nu moet zijn niet alleen zichzelf, maar ook haar land redden voordat het te laat is.

 

Cadillac Records (2008)

94/K3

Verenigde Staten
Drama / Muziek
109 minuten

geregisseerd door Darnell Martin
met Adrien Brody, Jeffrey Wright en Beyoncé Knowles

Wanneer de joodse clubeigenaar Leonard Chess en de pas in het grote Chicago gearriveerde plantagearbeider en muzikaal talent Muddy Waters hun krachten besluiten te bundelen, is dit het begin van het legendarische blueslabel Chess Records. In het vervolg van de jaren '40 en '50 maken zij van de blues een populaire muziekstroming die met de komst van artiesten als Howlin' Wolf, Chuck Berry en Etta James zelfs rasoverschrijdend wordt. Helaas gaat het succes ook gepaard met de nodige interne strubbelingen zoals drugs, alcohol en overspel.

 

Colour of Magic, The (2008)

1/K4

Verenigd Koninkrijk
Fantasy / Komedie
191 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Vadim Jean
met David Jason, David Bradley en Sean Astin

De magische Schijfwereld heeft z'n eerste toerist. Rincewind, een onbekwame oud-tovenaarsstudent, krijgt als taak om Twoflower door de straten van de stadstaat Ankh Morpork te gidsen. Rincewind heeft twee problemen. Ten eerste is hij als angsthaas niet de beste persoon om een rijke toerist rond te leiden in de gevaarlijke stad, en ten tweede staat de wereld op het punt te vergaan...

 

Carolina Moon (2007)

617/K1

Verenigde Staten / Canada
Mystery / Drama
95 minuten

geregisseerd door Stephen Tolkin
met Claire Forlani, Oliver Hudson en Josie Davis

Tori (Claire Forlani) is een meisje met visioenen. Ondanks haar gave kan ze niet voorkomen dat haar beste vriendin wordt vermoord. Het is voor Tori zelf onduidelijk wie de dader is, maar de hoofdverdachte voor Tori is haar eigen vader die haar dezelfde avond nog heeft mishandeld en een erg agressief karakter heeft. Een paar weken na deze vreselijke gebeurtenis verhuist Tori en vertrekt uit het kleine plaatsje Carolina. Achttien jaar later komt ze weer terug in haar geboorteplaats om haar eigen winkel te openen en achter de waarheid te komen. Hier is echter niet iedereen blij mee, omdat een aantal mensen Tori verdenken van de moord op haar vriendin. Sinds Tori haar terugkeer in Carolina krijgt ze weer last van visioenen. Samen met de broer van haar jeugdvriendin, Cade (Oliver Hudson) komt ze achter de verschrikkelijke waarheid....

 

Changeling (2008)

561/K1

Verenigde Staten
Drama
140 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Angelina Jolie, John Malkovich en Michael Kelly

Op een dag verdwijnt Walter, het zoontje van Christine Collins. Ze schakelt de politie in die haar pas laat serieus neemt. Dan wordt Walter gevonden, maar Christine meldt onmiddellijk bij de LAPD dat deze knaap niet haar zoon is. De corrupte politie van L.A ligt op dat moment onder vuur in de media en kan de vondst van de verdwenen jongen goed gebruiken. Christine wordt dan ook niet serieus genomen. Ondertussen ligt de zoektocht naar de echte Walter Collins stil en tikt de klok door.

 

City of Ember (2008)

577/K1

Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
95 minuten

geregisseerd door Gil Kenan
met Saoirse Ronan, Harry Treadaway en Bill Murray

Generaties lang hebben de inwoners van de Stad van Ember geleefd in een prachtige wereld vol met wonderbaarlijk glinsterende lichten. Als de inwoners er achter komen dat deze lichten hun kracht beginnen te verliezen en de lichtbron sterk achteruit gaat begint een race tegen de tijd. Twee tieners beginnen een avontuur waarin zij het bestaan van de Stad van Ember willen achterhalen en alle inwoners moeten helpen ontsnappen voordat de lichten voor altijd uit zullen gaan.

 

Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The (2008)

574/K1

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Avontuur / Fantasy
144 minuten

geregisseerd door Andrew Adamson
met Ben Barnes, Skandar Keynes en de stem van Liam Neeson

Eén jaar na avonturen uit de “The Lion the Witch and the Wardrobe”, keren de Koningen en Koninginnen van Narnia terug naar het verre koninkrijk waar ze tot de ontdekking komen dat er al meer dan 1300 Narnia-jaren zijn verstreken.Tijdens hun afwezigheid is er een einde gekomen aan De Gouden Eeuw. Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door Koning Miraz, die het land regeert zonder genade. De vier broers en zussen ontmoeten al snel een nieuw intrigerend personage: Narnia’s gerechtvaardige erfgenaam op de troon, de jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich schuil te houden voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden om zo zijn eigen zoon op de troon te plaatsen. Met de hulp van de Rode Dwerg, van “Reepicheep”, een dappere sprekende muis, de das “Trufflehunter” en de Zwarte Dwerg “Nikabrik” vangen de Narnianen, geleid door Peter en Caspian, een ongelofelijke tocht aan om de leeuw Aslan te vinden en Narnia te redden uit de klauwen van Miraz. Zo trachten ze de magie en glorie van Narnia te herstellen …

 

Cottage, The (2008)

603/K1

Groot Brittannië
Komedie / Horror
92 minuten

geregisseerd door Paul Andrew Williams
met Andy Serkis, Jennifer Ellison en Steve O'Donnell

Op een nacht komt er een auto aan bij een afgelegen huisje. De broers David en Peter kruipen uit de auto en inspecteren het huisje. Het is perfect voor hun plan, het ontvoeren van Tracey, de dochter van maffiabaas Arnie. Andrew, de stiefbroer van Tracey helpt de broers. Maar twee handlangers van Arnie hebben Andrew gevolgd en wachten nu buiten op hun baas. Tijdens het wachten ontsnapt Tracey en vlucht door de bossen op zoek naar een huis met een telefoon om haar vader te bellen. Maar dat had ze beter niet gedaan..

 

College Road Trip (2008)

588/K1

Verenigde Staten
Komedie
83 minuten

geregisseerd door Roger Kumble
met Raven, Martin Lawrence en Margo Harshman

Chief James Porter (Martin Lawrence) is de overbezorgde vader van overijverige student Melanie Porter (Raven-Symoné). Wanneer Melanie besluit het hele land rond te touren op zoek naar de perfecte universiteit, kan haar vader haar niet alleen laten gaan. En dus besluit hij haar te vergezellen tijdens haar zoektocht.

 

Cutthroat Island (1995)

621/K1

Verenigde Staten / Frankrijk / Italië / Duitsland
Avontuur
119 minuten

geregisseerd door Renny Harlin
met Geena Davis, Matthew Modine en Frank Langella

Jamaica, 1668. Morgan Adams' vader was een illustere piraat. Van hem heeft ze op zijn sterfbed de helft van een kaart gekregen, waarop de coördinaten staan waar een schat begraven ligt. Maar Morgan heeft ook nog een ander doel: ze wil de dood van haar vader, die door zijn broer Dawg Brown werd omgebracht, wreken. Om aan beide missies te kunnen beginnen, probeert ze de bemanning van haar vaders boot te overhalen om met haar mee te varen naar Cutthroat Island, waar de schat begraven ligt...

 

Céline (2008)

554/K1

Canada
Drama / Muziek
130 minuten

geregisseerd door Jeff Woolnough
met Christine Ghawi, Enrico Colantoni en Peter MacNeill

Céline is het waargebeurde verhaal van zangeres Céline Dion. Op twaalfjarige leeftijd, tijdens het Eurovisie Songfestival, werd ze al ontdekt als zangeres en toen begon het echte leven van Céline Dion. Nadat ze een nummer voor Disney's' 'Beauty and the Beast' zong ging ze door met haar succes en ze verkocht meer dan 200 miljoen albums. Echt bekend werd ze toen ze de titelsong 'My Heart Will Go On'' van de film 'Titanic' zong. Tijdens al haar succes weet ze haar privé leven goed van de buitenwereld gescheiden te houden.

 

Crash n' Burn (2008)

611/K1

Verenigde Staten
Actie
100 minuten

geregisseerd door Russell Mulcahy
met Erik Palladino, Heather Marie Marsden en Mirelly Taylor

Autodieven, ook wel choppers genoemd, leiden een ruig bestaan. Wie veel geld wil verdienen moet niet alleen snel en slim zijn, maar ook beschikken over stalen zenuwen. Kevin Hawkins, eens een autodief van formaat, heeft zijn leven gebeterd. Als undercoveragent voor de FBI is nu zijn voornaamste doel om een groep gevaarlijke autodieven, opererend onder de naam LAC, op te rollen.

 

Chocolate (2008)

570/K1

Thailand
Actie
110 minuten

geregisseerd door Prachya Pinkaew
met Yanin Vismistananda, Hiroshi Abe en Pongpat Wachirabunjong

Zen is een jonge autistische vrouw die een fantastische martial arts experte is geworden door het kijken naar televisiebeelden en door naast een Muy Thai school te wonen. Ze is de dochter van Zin, de Thaise vrouw van Yakuza baas Masashi. Zin lijdt aan kanker maar heeft geen geld voor een operatie. Haar dochter Zen besluit hierop een oude Yakuza vete opnieuw leven in te blazen om het geld voor haar moeder te krijgen.

 

Children of Huang Shi, The (2008)

568K1

Australië / China / Duitsland
Drama
114 minuten

geregisseerd door Roger Spottiswoode
met Jonathan Rhys Meyers, Radha Mitchell en Yun-Fat Chow

De jonge Britse journalist George Hogg redt een groep weeskinderen tijdens de Japanse invasie in China in 1937. Terwijl de Japanners steeds dichterbij komen, neemt Hogg, samen met een Australische verpleegster, de kinderen mee op een meer dan 1000 kilometer lange tocht door China naar een veilige omgeving

 

Confessions of a Pit Fighter (2005)

595/K1

Verenigde Staten
Actie / Drama
119 minuten

geregisseerd door Art Camacho
met Armand Assante, Hector Echavarria en James Russo

Na zeven jaar in de gevangenis te hebben gezeten gaat Eddie Castillo bij zijn jongere broer David wonen. Hij wil een rustig en stabiel leven opbouwen. Al snel merkt Eddie dat zijn broer bij illegale gevechten betrokken is, hetzelfde soort gevechten waardoor Eddie in de gevangenis was beland. Hij probeert David tevergeefs ervan te overtuigen te stoppen en uiteindelijk komt David tijdens een gevecht om het leven. Dit zet Eddie ertoe terug te keren naar de wereld van de illegale straatgevechten om wraak te nemen op de moordenaar van David. Hierbij moet hij het opnemen tegen The Matador, een meedogenloze, niets en niemand ontziende kooivechter.

 

Cantante, El (2006)

545/K1

Geen Nederlandse Ondertitels

Verenigde Staten
Drama
116 minuten

geregisseerd door Leon Ichaso
met Marc Anthony, Jennifer Lopez en Federico Castelluccio

Het verhaal over Hector Lavoe (Anthony), één van de grootste Latijns-Amerikaanse zangers van de jaren '70. Hij was een salsa-zanger met een zoetgevooisde stem en de reputatie van een wildeman. Zijn carrière en privé-leven komen in grote problemen door zijn heroïne-verslaving en daaropeenvolgend een besmetting door het HIV-virusats delicten. Hij raakt tijdens een zaak betrokken bij een uitvoerig web van intriges wanneer blijkt dat een moord in de doofpot is gestopt.

 

 

Cleaner (2007)

579/K1

Verenigde Staten
Thriller
93 minuten

geregisseerd door Renny Harlin
met Samuel L. Jackson, Ed Harris en Eva Mendes

Tom is een voormalige politie-agent met een lichte neurose richting angst voor onhygiene, die deze eigenschap ook in zijn werk meeneemt: namelijk het schoonmaken van plaats delicten. Hij raakt tijdens een zaak betrokken bij een uitvoerig web van intriges wanneer blijkt dat een moord in de doofpot is gestopt.

 

Conspiracy (2008)

598/K1

Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Adam Marcus
met Val Kilmer, Gary Cole en Jennifer Esposito

Een commando van de Amerikaanse Marine raakt gewond tijdens een gevecht in Irak en wordt terug gestuurd naar de VS. Eenmaal aangekomen wil hij een vriend opzoeken. Maar als hij daar aankomt ontdekt hij dat zijn vriend is verdwenen en dat iedereen in de buurt ontkent ooit van hem te hebben gehoord.

 

Vorige Pagina: (B)

1

2

3

4

5 6 7 8 9 10 11

Volgen Pagina: (D)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>