Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10

11

Volgen Pagina: (E)

 

Dark Ride (2006)

631/K1

Verenigde Staten
Horror / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Craig Singer
met Jamie-Lynn DiScala, Patrick Renna en David Rogers

Een groepje studenten stopt na een road trip bij een verlaten amusementspark.

Wat ze achteraf beter niet hadden kunnen doen.

Al gauw bevinden ze zich in een levensgevaarlijke situatie wanneer ze achtervolgd worden door een mysterieuze psychopaat. 

 

Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

678/K

Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Rawson Marshall Thurber
met Vince Vaughn, Christine Taylor en Ben Stiller

Peter La Fleur heeft een sportschool, maar hij zit in de financiŽle problemen.

White Goodman wil graag z'n sportschool overnemen, maar Peter voelt daar niets voor.

Hij heeft nog een maand de tijd om 50.000 dollar bij elkaar te schrapen.

Het lijkt een onmogelijke opgave, totdat hij z'n oog laat vallen op een trefbal competitie.

 

 

D.E.B.S. (2004)

622/K1

Verenigde Staten
Actie / Komedie
91 minuten

geregisseerd door Angela Robinson
met Sara Foster, Jordana Brewster en Devon Aoki

Amy, Dominique, Max and Janet zijn zeer jonge maar vooral zeer sexy D.E.B.S oftewel 'special agents', die 'undercover' werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van menige snoodaard. In schooluniformen, trekt het dappere viertal ten strijde. Tijdens ťťn van hun missies gaat het echter mis; Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl de andere D.E.B.S. denken dat Amy in gevaar is en zich op een reddingsplan beramen, wordt Amy volslagen verliefd op haar voormalige vijand Lucy. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voor bij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld van slechteriken te ontdoen?

 

Dennis P. (2007)

656/K1

Nederland
Misdaad / Komedie
90 minuten

geregisseerd door Pieter Kuijpers
met Edo Brunner, Nadja HŁpscher en John Leddy

Het waargebeurde verhaal van Nederlands grootste diamantrover ooit: Dennis P., die erin slaagde om in een magnetrondoos de hele handelsvoorraad van een diamanthandelaar te ontvreemden. De man wilde de buit, ter waarde van 7 miljoen euro, gebruiken om indruk te maken op zijn grote liefde: een Hilversumse prostituee.

 

Danny the Dog (2005)

468/K2

Frankrijk / Verenigde Staten / Groot BrittanniŽ
Actie / Drama
103 minuten

geregisseerd door Louis Leterrier
met Jet Li, Morgan Freeman en Bob Hoskins

Danny is een slaaf. Hij heeft zijn hele leven zonder enige vorm van scholing doorgebracht en heeft daarom de ontwikkeling van een kind. Danny wordt door zijn eigenaar Bart als een hond behandeld en moet voor hem vechten in illegale vechtwedstrijden. Als Bart na een auto-ongeluk in een coma belandt, komt Danny bij de blinde pianist Sam terecht die hem in huis neemt en hem de prettige kantjes van het leven laat zien.

 

Daredevil (2003)

629/K1

Verenigde Staten
Actie / Fantasy
103 minuten / 133 minuten (director's cut)

geregisseerd door Mark Steven Johnson
met Ben Affleck, Jennifer Garner en Michael Clarke Duncan

Wanneer de jonge wees Matt Murdock in aanraking komt met radioactief afval zorgt dit er voor dat hij niet meer kan zien. Hij heeft hier echter een 'radar-zintuig' voor terug gekregen. Jaren later is Murdock opgegroeid tot een gerespecteerde advocaat. Hiernaast heeft hij echter een geheime identiteit als Daredevil, de man zonder angst, waarmee hij het onrecht bestrijdt dat hem in de rechtzaal niet lukt.

 

Day of Wrath (2006)

637/K1

Groot BrittanniŽ / Hongarije
Thriller / Drama
109 minuten

geregisseerd door Adrian Rudomin
met Christopher Lambert, Blanca Marsillach en Joss Ackland

Tijdens de Spaanse inquisitie gebeuren er in een kleine dorp bizarre moorden. Sheriff Ruy

De Mendoza probeert zo snel mogelijk uit te vinden wie deze moorden pleegt. 

 

Derailed (2005)

658/K1

Verenigde Staten
Drama / Thriller
107 minuten

geregisseerd door Mikael HŚfstrŲm
met Clive Owen, Jennifer Aniston en Vincent Cassel

De film gaat over een getrouwde reclame-hotshot, wiens leven een dramatische wending neemt wanneer hij op een ochtend zijn gebruikelijke trein naar kantoor mist. Hij vergeet een kaartje te kopen voor de volgende en een medepassagiere helpt hem uit de brand. Hij raakt met haar aan de praat en hun affaire begint. Een bezoekje aan een hotel loopt echter verkeerd af.

 

Dark Water (2005)

632/K1

Verenigde Staten
Drama / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Walter Salles
met Jennifer Connelly, Ariel Gade en Tim Roth

Een jonge vrouw is met haar ex-echtgenoot verwikkeld in een zware strijd over de voogdij van haar vijfjarige dochter Ceci. Ondanks haar psychiatrisch verleden, hoopt ze sterker te staan door werk te vinden en een eigen appartement te huren. Door haar werk zal ze echter zo nu en dan haar dochter moeten verwaarlozen en bovendien blijkt er een grote vochtige plek te zijn op het plafond van het appartement.

 

Date Movie (2006)

633/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
83 minuten

geregisseerd door Aaron Seltzer
met Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin

Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.

 

Dawn of the Dead (2004)

634/K1

Verenigde Staten
Horror / Actie
100 minuten / 109 minuten (unrated director's cut)

geregisseerd door Zack Snyder
met Sarah Polley, Ving Rhames en Jake Weber

Een Amerikaanse stad wordt onder de voet gelopen door een heuse zombie-plaag, en niemand lijkt de hongerige ondoden te kunnen stoppen. Een groep mensen, waaronder een zuster en een politieagent, besluiten voor al deze waanzin te vluchten en zoeken tijdelijk hun heil in een verlaten winkelcentrum.

 

Daybreak (1993)

638/K1

Verenigde Staten
Science-Fiction / Romantiek
91 minuten

geregisseerd door Stephen Tolkin
met Cuba Gooding Jr., Martha Plimpton en Moira Kelly

Amerika is in de nabije toekomst een fascistische staat waar tevens een verschrikkelijke epidemie rondgaat. De mensen denken dat de zieken alle zorgen en alle comfort krijgen in quarantaine-kampen, maar in feite laat men ze er in miserabele omstandigheden sterven. Een meisje, gespeeld door Moira Kelly, komt de waarheid te weten wanneer ze verzetsstrijder Torch (Cuba Gooding Jr.) ontmoet. Ze besluit zich ook in te zetten tegen deze wanpraktijken.

 

Deep Blue Sea (1999)

651/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
105 minuten

geregisseerd door Renny Harlin
met Saffron Burrows, Thomas Jane en LL Cool J

Zakenman Russell Franklin investeerd vele miljoenen dollars in een medisch project dat een remedie moet vinden tegen de ziekte van Alzheimer. Biologe Susan McAllister schaart zich achter het project en heeft ontdekt dat er zich in de hersenen van haaien een stof bevindt die menselijke hersencellen opnieuw kan activeren. Om haar research te vervolledigen en een nog efficiŽnter geneesmiddel te kunnen ontwikkelen, gaat Susan over tot de genetische manipulatie van haaien. Ze kweekt exemplaren met een enorme hersencapaciteit, maar ontdekt dat de haaien er zo bijzonder intelligent en bovendien zo ontzettend agressief van worden...

 

Deep Rising (1998)

652/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
102 minuten

geregisseerd door Stephen Sommers
met Treat Williams, Famke Janssen en Anthony Heald

Wanneer een stel meedogenloze kapers het meest luxe cruiseschip ter wereld overvallen, komen ze tot de schokkende ontdekking dat iedereen aan boord op mysterieuze wijze verdwenen is. Zonder dat ze het kunnen zien worden ze door iets angstaanjagends gadegeslagen: een allesverslinderd monster dat vanuit zee de met afschuw vervulde indringers vermoordt. Met man en macht doen ze er alles aan om te ontsnappen van het cruiseschip.

 

Desperado (1995)

660/K1

Verenigde Staten / Mexico
Actie / Romantiek
106 minuten

geregisseerd door Robert Rodriguez
met Antonio Banderas, Salma Hayek en Joaquim de Almeida

De vreedzame reizende muzikant kon de misdaad niet langer aanzien, zeker niet na de dood van zijn vriendin. In zijn gitaarkoffer zitten nu dodelijke wapens en hij vermoordt drugdealers onderweg naar Bucho, de moordenaar van zijn vriendin. Hij kan er niet eeuwig mee doorgaan, maar kan niet rusten tot hij Bucho gevonden heeft.

 

Desperation (2006)

661/K1

Verenigde Staten
Horror
131 minuten (miniserie)

geregisseerd door Mick Garris
met Tom Skerritt, Steven Weber en Annabeth Gish

Een groep mensen wordt op de Nevada-snelweg, ter hoogte van het plaatsje Desperation, gearresteerd door een bezeten politieagent. Ze weten niet dat deze agent menselijke lichamen nodig heeft om voort te leven...

 

Detective (2005)

662/K1

Verenigde Staten
Misdaad / Drama
185 minuten (miniserie)

geregisseerd door David S. Cass Sr.
met Tom Berenger, Annabeth Gish en Cybill Shepherd

Rechercheur Malcolm Ainslie, een voormalig katholiek priester, onderzoekt tegenwoordig moordzaken voor de politie van Miami. Hij wordt opgeroepen om Elroy Doil een bekentenis af te nemen. Deze veroordeelde seriemoordenaar, die door Ainslie zelf is opgepakt, zal de volgende ochtend geŽxecuteerd worden. Doil wordt verdacht van een reeks moorden, maar is er maar voor eentje veroordeeld. Hij wil schoon schip maken en alles vertellen wat hij weet. Ainslie kan dit aanbod niet weerstaan, want de inmiddels vier jaar eerder gepleegde moorden laten hem maar niet los. De slachtoffers zijn bejaarden en zijn op een barbaarse manier vermoord. De moordenaar zegt zelf een wraakengel van God te zijn. Maar Doils motieven zijn nog duisterder en ronduit verbijsterend, want hij blijkt zwaar getekend door het leven te zijn. Het volledige verhaal van de misdrijven dat Doil beloofd had aan Ainslie te onthullen, is al even duister en verbijsterend. Beide mannen belanden daardoor op een kronkelig pad dat hen terugvoert naar hun eigen verleden. Ze gaan twijfelen over wat ze van elkaar denken te weten, over misdaad en straf, en over waarheid en rechtvaardigheid.

 

Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

665/K1

Verenigde Staten
Komedie
83 minuten

geregisseerd door Mike Bigelow
met Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom

Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliŽnten aan zijn voeten...

 

Dukes of Hazzard, The (2005)

702/K1

Verenigde Staten
Actie / Komedie
106 minuten

geregisseerd door Jay Chandrasekhar
met Seann William Scott, Johnny Knoxville en Jessica Simpson

Op het eerste oog is alles rustig in Hazzard County, maar schijn bedriegt. Boss Hogg is van plan om van Hazzard een mijn te maken, maar daar willen Bo en Luke een stokje voor steken, met hulp van Cooter, Uncle Jessie en vooral de charmes van Daisy.

 

Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005)

707/K1

Verenigde Staten
Fantasy
105 minuten

geregisseerd door Gerry Lively
met Mark Dymond, Clemency Burton-Hill en Bruce Payne

De kwade magiŽr Damodar heeft, na een lange zoektocht, de kwaadaardige zwarte orb met daarin de krachten van de Drakengod Falasuur in zijn bezit gekregen. Met de kracht van de bol kan hij zijn wraak op het koninkrijk van Ismir beginnen. Berek, de alom geroemde legercommandant, kiest een groep van vier mensen om de orb te stelen van Damodar. De krachtige zwaardvechtster Lux, de tovenares Omarline, de priester Dorian en de dief Nim. Samen vechten zij tegen de steeds machtiger wordende Damodar en zijn leger van vreselijke creaturen. Ondertussen in Ismir, werkt de vrouw van Berek, Melora, samen met de andere magiers, aan een manier om de kwaadaardige orb te vernietigen terwijl zij lijdt onder een steeds erger wordende vloek opgelegd door Damodar, die haar van binnenuit opeet.

 

Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10

11

Volgen Pagina: (E)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>