Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

 

Down with Love (2003)

690/K1

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
101 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Renťe Zellweger, Ewan McGregor en David Hyde Pierce

Down with Love is een ode aan de komedies van Rock Hudson en Doris Day uit de jaren '60 en vertelt het verhaal van een populaire schrijfster, die op elke vraag wel een antwoord heeft, tot een jonge journalist de vragen begint te stellen..

 

Demons from Her Past (2007)

655/K1

Canada / Verenigde Staten
Thriller / Drama
120 minuten

geregisseerd door Douglas Jackson
met Alexandra Paul, Michael Woods en Cynthia Gibb

Het zal je maar gebeurenÖ onschuldig de gevangenis in en als je vrijkomt wil niemand nog maar iets met je te maken hebben. Je bent het uitschot, je wereld is ingestort, niemand kijkt nog naar je om en je leven is compleet verwoest. Allison heeft het allemaal meegemaakt en nu is het haar tijd voor wraak. De schuldigen aan het auto-ongeluk, waarvoor zij onterecht veroordeeld is, zullen het voelen! Deze machtige mannen laten zich echter niet verrassen en zullen haar beslist tegenhouden. Alleen als Allison werkelijk bereid is om alles op het spel te zette, kan ze de waarheid achterhalen, maarÖ is dat haar leven waard?

 

Dances with Wolves (1990)

275/276/K1

Verenigde Staten
Drama / Western
180 minuten / 236 minuten (director's cut)

geregisseerd door Kevin Costner
met Kevin Costner, Mary McDonnell en Graham Greene

Lt. John Dunbar wordt als held onthaald nadat hij per ongeluk de troepen van de Unie naar een overwinning leidt in de Amerikaanse burgeroorlog. Hij vraagt om een positie in het westen, maar hij vindt een verlaten plek. Al snel komt hij er achter dat hij daar niet alleen is: hij ontmoet een wolf en een Indiaanse stam. Hij raakt bevriend met de Indianen, en ontmoet een blanke vrouw die opgegroeid is bij de Indianen.

 

Dreamcatcher (2003)

699/K1

Verenigde Staten / Canada
Horror / Science-Fiction
134 minuten

geregisseerd door Lawrence Kasdan
met Thomas Jane, Morgan Freeman en Tom Sizemore

Vier vrienden ontmoeten elkaar in de bossen voor hun jaarlijkse jachtpartij.

Wanneer een vreemdeling gedesoriŽnteerd hun kamp binnen stompelt raken de vrienden in strijd met een

legerkolonel en een wezen dat van ťťn van hen bezit heeft genomen. 

 

Dreamer: Inspired by a True Story (2005)

700/K1

Verenigde Staten
Drama
91 minuten

geregisseerd door John Gatins
met Kurt Russell, Dakota Fanning en Elisabeth Shue

Ben Crane (Kurt Russell) was ooit een succesvolle renpaardenfokker.

Maar nu zijn stal leeg is werkt hij als paardentrainer voor de onsympathieke Palmer.

Toch is zijn dochtertje Cale gek op haar vader ťn op de paarden.

Ze smeekt hem dagelijks mee te mogen naar de renbaan.

Maar op de dag dat ze eindelijk mee mag, ziet ze hoe het jonge paard SoŮador valt en haar been breekt.

Ben krijgt zijn ontslag en het paard wordt zonder pardon door Palmer afgeschreven.

Maar Ben kan het niet over zijn hart verkrijgen het dier af te maken en hij besluit haar mee naar huis te nemen.

Daar lijkt het afgedankte paard echter net zo veel pech te hebben als Ben.

Cale ziet het niet zo somber in als haar vader en zet alles op alles om SoŮador een tweede kans te geven.

 

Dreamgirls (2006)

701/K1

Verenigde Staten
Drama / Muziek
131 minuten

geregisseerd door Bill Condon
met Jamie Foxx, Beyoncť Knowles en Eddie Murphy

Effie White, Deena Jones, en Lorrell Robinson, drie vriendinnen uit Chicago, vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Samen met hun 'songwriter' C.C. White (Effie's broer), reizen ze naar New York om mee te doen aan een talentenjacht in het Apollo Theatre. Ondanks dat ze dit verliezen blijkt de ambitieuze manager Curtis Taylor, Jr. wel in hen geinteresseerd. Curtis maakt van The Dreamettes een beroemd trio in de 'pop music scene'. Lead zangeres Effie wordt vervangen door de aantrekkelijkere Deena en uiteindelijk ook uit het trio gezet. The Dreamettes worden dan The Dreams, met een lichter geluid en een chique look en ze worden wereldberoemd. Het geld en de beroemdheid brengen hen echter niet alleen maar geluk.

 

Detention (2003)

663/K1

Canada
Actie / Drama
100 minuten

geregisseerd door Sidney J. Furie
met Dolph Lundgren, Alex Karzis en Kata Dobů

Sam Decker is nadat hij als militair heeft gediend in de golfoorlog en in voormalig JoegoslaviŽ teruggekeerd naar zijn eigen buurt om les te geven in de meest harde en gevaarlijke school in de stad. Ook hier blijven de problemen hem achtervolgen, een groep schietgrage criminelen nemen de school over en deinzen voor niets terug. Maar Sam en zijn leerlingen besluiten om hier een stokje voor te steken en proberen samen de relschoppers te elimineren.

 

Da Vinci Code, The (2006)

623/K1

Verenigde Staten
Mystery / Thriller
149 minuten / 167 minuten (Extended version)

geregisseerd door Ron Howard
met Tom Hanks, Audrey Tautou en Ian McKellen

In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vůůr hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci. Geholpen door een agente maakt Langdon zich uit de voeten en begint de speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van het Opus Dei. Want met name de katholieke kerk zit niet op de oplossing te wachten. Ondertussen zitten de politie en de moordenaar hen op de hielen...

 

Departed, The (2006)

657/K1

Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
151 minuten

geregisseerd door Martin Scorsese
met Leonardo DiCaprio, Matt Damon en Jack Nicholson

Colin Sullivan werkt voor de grote en beruchte gangster Frank Costello en krijgt de taak te infiltreren in het politiekorps van Boston. Tegelijkertijd werkt undercover-agent Billy Costigan zich op in de wereld van Costello en probeert diens vertrouwen te winnen. Maar wat zal er gebeuren wanneer Sullivan en Costigan's wegen elkaar kruisen? Wat volgt is een gevaarlijk kat-en-muisspel.

 

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)

703/K1

Verenigde Staten
Komedie
85 minuten

geregisseerd door Troy Miller
met Eric Christian Olsen, Derek Richardson en Luis GuzmŠn

1986: De vrienden Harry en Lloyd, bekend van de eerste Dumb and Dumber-film, zijn nog tieners.

Ze proberen om uit het programma voor 'speciale' studenten te komen, en in het normale highschool-leven terecht te komen. 

 

Dumb & Dumber (1994)

???

Verenigde Staten
Komedie / Avontuur
101 minuten

geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly
met Jim Carrey, Jeff Daniels en Lauren Holly

Harry (Daniels) en Lloyd (Carrey) zijn twee ongelooflijk domme sukkels, die ontzettend veel moeite hebben om een baan vast te houden. Als Lloyd tijdens zijn korte carriŤre als limo-chauffeur Mary Swanson naar het vliegveld brengt, ziet hij dat ze haar koffertje vergeet en besluit deze naar haar toe te gaan brengen. Zonder dat hij het weet had Mary het koffertje bewust voor een stel ontvoerders achtergelaten en deze gaan achter Lloyd aan in de veronderstelling dat hij een slinkse crimineel is, die het geld voor hun neus heeft weggekaapt. Onbewust van de ontvoerders die achter hen aanzitten en ze willen vermoorden, gaan Harry en Lloyd op reis naar Aspen om Mary te zoeken.

 

Dune (2000)

704/705/K1

Verenigde Staten / Canada / Duitsland / ItaliŽ / TsjechiŽ
Science-Fiction / Fantasy
292 minuten (miniserie)

geregisseerd door John Harrison
met William Hurt, Alec Newman en Saskia Reeves

Anno 10.191. Het heelal wordt geregeerd door Padishah Keizer Shaddam IV die zijn gebied op feodale wijze verdeelt onder de nobele families. Twee huizen - Huis Atreides en Huis Harkonnen - liggen in balans voor de absolute macht. Sleutel tot die macht is de beheersing van de productie van een zeldzame delfstof, de Specie. Hertog Leto Atreides lijkt een belangrijke stap voorwaarts te kunnen zetten wanneer de Padishah Keizer hem de onherbergzame zandplaneet Arrakis toewijst, maar in werkelijkheid loopt hij met open ogen in een dodelijke val die de Keizer samen met zijn duivelse opponent Baron Harkonnen voor hem heeft opgezet.

 

Dungeons & Dragons (2000)

706/K1

Verenigde Staten / TsjechiŽ
Avontuur / Fantasy
107 minuten

geregisseerd door Courtney Solomon
met Jeremy Irons, Thora Birch en Marlon Wayans

De jonge keizerin van Izmer, Savina, wil gelijkheid en voorspoed voor haar onderdanen. De slechte MagiŽr Profion is op haar macht uit. Om Profion de baas te blijven moet Savina op zoek naar de staf van Savrille. Als ze deze in haar bezit heeft, heeft ze de macht over de machtige Rode Draken.

 

Da Vinci Treasure, The (2006)

624/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Peter Mervis
met C. Thomas Howell, Lance Henriksen en Nicole Sherwin

Michael Archer is een forensisch onderzoeker die geobsedeerd is door een verborgen schat. Om deze schat te vinden dient hij een serie aanwijzingen te volgen die verborgen zitten in een werk van Leonardo Da Vinci. Er zijn echter meer kapers op de kust, ook Dr. John Coven wil de schat bemachtigen. Om dat te bereiken ontziet hij niets of niemand.

 

Day after Tomorrow, The (2004)

635/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
124 minuten

geregisseerd door Roland Emmerich
met Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal en Ian Holm

Weerdeskundige Jack Hall waarschuwt met weinig succes voor de invloed die de opwarming van de aardbol zal hebben op het klimaat. Wanneer het noordelijk halfrond van de planeet daadwerkelijk het slachtoffer wordt van tornado's, overstromingen en gigantisch lage temperaturen wordt hij eindelijk serieus genomen. Terwijl het zuiden van Amerika in aller ijl wordt geŽvacueerd, wordt de noorderlingen geadviseerd binnen te blijven, en op het beste te hopen. Hall besluit naar het noorden af te reizen om hier zijn zoon te vinden, die samen met enkele medestudenten gestrand is in een bibliotheek.

 

Descent, The (2005)

659/K1

Groot BrittanniŽ
Horror / Avontuur
99 minuten

geregisseerd door Neil Marshall
met MyAnna Buring, Craig Conway en Natalie Jackson Mendoza

Een groep jonge vrouwen met dezelfde hobby, namelijk speleologie, gaat op onderzoek uit in een diepe grot.

De vrouwen komen in de grot iets tegen wat ze liever nooit hadden gezien en moeten alles in het werk stellen om weer levend uit de grot te geraken. 

 

Detonator, The (2006)

664/K1

Verenigde Staten / RoemeniŽ
Actie / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Po-Chih Leong
met Wesley Snipes, Silvia Colloca en Matthew Leitch

CIA-agent Sonni Griffith krijgt de opdracht een Russische dame naar de V.S.

te begeleiden en haar te beschermen tegen de wapenhandelaren die haar te pakken willen krijgen.

Ondertussen moet Sonni ook zijn uiterste best doen de verrader bij de CIA te ontmaskeren die de ingeschakelde huurlingen telkens naar hen toe leidt.

 

Dracula III: Legacy (2005)

697/K1

Verenigde Staten
Horror
100 minuten

geregisseerd door Patrick Lussier
met Jason Scott Lee, Jason London en Rutger Hauer

Enkele studenten in de medicijnen besluiten een 'dode' vampier mee te nemen die ze in het mortuarium van de stad gevonden hebben.

Ze trachten een stof te maken uit zijn bloed met vijf miljoen in het vooruitzicht als het ze lukt. 

 

Down to Earth (2001)

691/K1

Verenigde Staten / Duitsland / Canada
Komedie
87 minuten

geregisseerd door Chris Weitz en Paul Weitz
met Chris Rock, Regina King en Chazz Palminteri

Lance Burton, een komiek zonder al teveel succes, wordt na een verkeersongeluk per ongeluk naar de hemel overgeplaatst.De fout wordt aan de hemelpoort hersteld: terugkeren in z'n eigen lichaam is onmogelijk, maar hij kan wel het lichaam overnemen van een rijke, blanke man. Dit zorgt voor de nodige komische verwikkelingen.

 

Dalton, Les (2004)

698/K1

Frankrijk / Spanje / Duitsland
Komedie / Western
86 minuten

geregisseerd door Philippe HaÔm
met Til Schweiger, Eric Judor en Ramzy Bedia

De Daltons komen in aanvaring met Lucky Luke als zij hun neven willen wreken, die Lucky Luke destijds om zeep heeft geholpen. In eerste instantie zijn ze zeer onhandig en wekken meer meelij en spot op dan angst. Na enige oefening weten ze faam te maken. Lucky Luke rekent hen echter in. Elke keer als de Daltons uit de gevangenis ontsnappen (en dat is bijzonder vaak) wordt Lucky Luke weer opgetrommeld om hen terug te brengen.

 

Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html> </html>