Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

 

Death Toll (2007)

647/K1

Verenigde Staten
Actie
90 minuten

geregisseerd door Phenomenon
met Lou Diamond Phillips, DMX en Keshia Knight Pulliam

New Orleans heeft het hoogste moordcijfer van de Verenigde Staten. Na de vreselijke ramp met de orkaan Katrina is het stadsbestuur vastbesloten de strijd aan te binden met de zeer gewelddadige 'druglords'. Onder leiding van een FBI agent wordt een crack team samengesteld dat de drugshandel en het geweld daaromheen moet tegengaan. Ze moeten het ondermeer opnemen tegen de meedogenloze bendeleider The Dog.

 

Doomsday (2008)

686/K1

Groot BrittanniŽ / Verenigde Staten / Zuid-Afrika
Actie / Science-Fiction
105 minuten

geregisseerd door Neil Marshall
met Rhona Mitra, Malcolm McDowell en Bob Hoskins

Een dodelijk virus beŽindigt voortijdig de levens van honderdduizenden mensen in Schotland, waarna het land door een grote muur hermetisch van de rest van de wereld wordt afgesloten. Mensen die proberen te ontsnappen worden doodgeschoten en de muur zelf herbergt allerhande wapens om vluchten van besmetten te voorkomen. 30 jaar later duikt het virus, 'The Reaper' genaamd, plots opnieuw op, ditmaal in hartje London. Een elite-team wordt achter de muur in Schotland gestuurd om op zoek te gaan naar het werk van dokter Kane, die voor de uitbraak 30 jaar geleden dicht bij een doorbraak in onderzoek was.

 

Day of the Dead (2008)

636/K1

Verenigde Staten
Horror
87 minuten

geregisseerd door Steve Miner
met Mena Suvari, Nick Cannon en Stark Sands

Als militair Sarah haar zieke moeder naar het ziekenhuis brengt, ontdekt ze dat een heleboel mensen in het Amerikaanse stadje tegelijkertijd ziek zijn geworden. Het duurt vervolgens niet lang voor het gruwelijke virus die deze zieke mensen in hun lichaam hebben hun drager transformeren in bloeddorstige wezens. Sarah, een paar collega's en nog wat andere mensen worden vervolgens aangevallen door deze hongerige monsters. Ze moeten nu alles op alles zetten om uit de handen van deze zombies te blijven en te overleven.

 

Dedication (2007)

650/K1

Verenigde Staten
Drama / Romantiek
111 minuten

geregisseerd door Justin Theroux
met Billy Crudup, Tom Wilkinson en Mandy Moore

Een kinderboekenschrijver (Billy Crudup) wordt door zijn uitgever (Bob Balaban) gedwongen zijn gewoonlijke samewerking met een illustrator (Wilkinson) op te zeggen. In plaats daarvan moet hij samen gaan werken met een vrouwelijke collega (Mandy Moore). Dit verloopt echter niet vlekkeloos.

 

Diamond Dogs (2007)

668/K1

Canada / China
Actie / Avontuur
94 minuten

geregisseerd door Shimon Dotan
met Dolph Lundgren, William Shriver en Yu Nan

Een huurling genaamd Xander Ronson wordt ingehuurd om in MongoliŽ een Boeddhabeeld te bewaken. Maar het Boeddhabeeld wordt tijdens zijn afwezigheid gestolen door Russische terroristen. Ronson gaat op zoektocht naar het beeld. Al snel blijkt dat het Boeddhabeeld eeuwig leven aan een mens geeft.

 

DoodEind (2006)

684/K1

Nederland
Horror
90 minuten

geregisseerd door Erwin van den Eshof
met Victoria Koblenko, Terence Schreurs en Anniek Pheifer

Tijdens een gezellige avond rond het kampvuur worden zeven jeugdvrienden plotseling aangevallen door een stel bloeddorstige honden. Ze weten zich in een oud, verlaten landhuis te verschansen, maar dat blijkt niet zo verlaten als gedacht. Ze horen geluiden, deuren sluiten vanzelf en ze zien de beangstigende verschijning van een vrouw. Maar het is pas het begin van de duivelse opgave om het huis veilig weer te verlaten. De paniek, de toenemende kou, vermoeidheid en onderlinge conflicten maken hun zoektocht naar een uitweg tot een hel. Toch zullen de overlevenden het angstige verleden van het huis helemaal moeten ontrafelen voordat er weer licht door de duistere gangen zal schijnenÖ

 

Deaths of Ian Stone, The (2007)

648/K1

Verenigde Staten / Groot BrittanniŽ
Horror / Thriller
128 minuten

geregisseerd door Dario Piana
met Mike Vogel, Christina Cole en Michael Feast

Ian Stone is een doodnormale jongen, die op een nacht een lijk ontdekt aan de kant van de weg. Maar als hij het lichaam onderzoekt, wordt hij plotseling aangevallen en komt van schrik op de rails terecht, waarna hij wordt overreden door een trein. Ian wordt vervolgens wakker in een kantoor en ontdekt nog steeds in leven te zijn. Ian komt dan tot de ontdekking dat hij elke dag op dezelfde tijd zal worden opgejaagd en uiteindelijk wordt vermoord. De volgende dag zal hij echter weer wakker worden in een nieuw leven en opnieuw sterven, later die dag. Ian besluit om op zoek te gaan naar antwoorden op zijn vele vragen. Maar zijn meest dringende vraag is en blijft wanneer hij ťcht het loodje zal gaan leggen.

 

Daddy Day Camp (2007)

625/K1

Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Fred Savage
met Cuba Gooding Jr., Paul Rae en Josh McLerran

Charlie Hinton en Phil Ryerson zijn twee vrienden die een zomerkamp voor kinderen gaan leiden. Het blijkt dat dit nog niet zo gemakkelijk is, vooral als je geen verstand van kamperen hebt, de faciliteit te wensen overlaat en de kamperende kinderen ook niet de makkelijksten zijn. Als het kamp door alle problemen op het punt van sluiten staat, is Charlie genoodzaakt zijn vader kolonel Buck Hinton in te schakelen.

 

Daddy's Little Girls (2007)

627/K1

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
95 minuten

geregisseerd door Tyler Perry
met Gabrielle Union, Idris Elba en Tracee Ellis Ross

Een succesvol advocate (Union) wordt verliefd op een monteur, een alleenstaande vader met drie kinderen die geldproblemen heeft (Elba). Er ontstaan problemen in hun prille relatie als zijn ex-vrouw weer komt opduiken en dreigt de kinderen mee te nemen.

 

Daddy Day Care (2003)

626/K1

Verenigde Staten
Komedie
92 minuten

geregisseerd door Steve Carr
met Eddie Murphy, Anjelica Huston en Jeff Garlin

Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen een eigen kinderdagverblijf op te richten, het 'Daddy Day Care'.

 

Death Sentence (2007)

646/K1

Verenigde Staten
Actie / Drama
110 minuten

geregisseerd door James Wan
met Kevin Bacon, John Goodman en Kelly Preston

John Hume, een lokale ondernemer in Boston, leidt een vredig en liefdevol leven met zijn gezin. Dit vredige bestaan wordt onderbroken wanneer zijn oudste zoon tijdens een overval op brute wijze wordt vermoord. Als de daders, leden van een drugsbende, ook nog eens onder hun straf uitkomen, neemt hij het recht in eigen handen.

 

Doing Hard Time (2004)

679/K1

Verenigde Staten
Drama
100 minuten

geregisseerd door Preston A. Whitmore II
met Boris Kodjoe, Michael K. Williams en Steven Bauer

De 7-jarige zoon van Michael Mitchell wordt doodgeschoten tijdens een mislukte drugsdeal. De twee schutters worden gearresteerd, maar er is geen bewijs dat ťťn van hen het dodelijke schot gelost heeft, waardoor zij er met een relatief kleine straf vanaf komen. Michael, die zijn vrouw vlak daarvoor al aan kanker heeft verloren kan niet leven met dit onrecht. Hij beraamt een plan, waarvoor hij zelf eerst in dezelfde gevangenis als de twee criminelen moet belanden.

 

Deck the Halls (2006

649/K1

Verenigde Staten
Komedie / Familie
95 minuten

geregisseerd door John Whitesell
met Danny DeVito, Matthew Broderick en Kristin Davis

Steve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Danny (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Danny' zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is. Deze wens zet Steve z'n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Danny puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Danny te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.

 

D-War (2007)

708/K1

Zuid-Korea / Verenigde Staten
Fantasy
90 minuten

geregisseerd door Hyung-rae Shim
met Jason Behr, Amanda Brooks en Robert Forster

Vijfhonderd jaar geleden vocht de Koreaanse krijger Haram met Imoogi serpent Buraki, een 200 meter lang mythisch monster, om zijn geliefde, Narin, te redden. Nu zijn de Imoogi terug op aarde en verwoesten zij Los Angeles. Verslaggever Ethan Kendrick wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Hij komt erachter dat Sarah Daniels hem hierbij zal moeten helpen.

 

Death Proof (2007)

644/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
127 minuten

geregisseerd door Quentin Tarantino
met Kurt Russell, Rosario Dawson en Vanessa Ferlito

Voor Austins coolste DJ, Jungle Julia, biedt het vallen van de nacht de gelegenheid zich te ontspannen met haar beste vriendinnen, Shanna en Arlene. Van Guero's tot aan de Texas Chili Parlor worden deze sexy chicks verlekkerd nagekeken. Niet alle aandacht is echter onschuldig: ongemerkt worden ze gevolgd door Stuntman Mike. Deze doorleefde rebel loert naar ze vanuit zijn opgevoerde Chevy Nova, en terwijl de meiden zich aan het bier zetten, loopt slechts enkele meters verder het toerental van Mike's geheime wapen gevaarlijk hoog op....

 

Disturbia (2007)

675/K1

Verenigde Staten
Drama / Thriller
104 minuten

geregisseerd door D.J. Caruso
met Shia LaBeouf, Sarah Roemer en David Morse

Na de dood van zijn vader wordt middelbare scholier Kale Brecht (Shia LaBeouf) nukkig, teruggetrokken en gedeprimeerd - zodanig dat hij na een wilde uitbarsting op school onder toezicht wordt geplaatst. De verordening houdt onder meer in dat hij huisarrest heeft. Zijn moeder, Julie (Carrie-Anne Moss), werkt dag en nacht om rond te komen maar oogst van hem slechts onverschilligheid en lethargie. Terwijl hij thuis verblijft begint hij argwaan te krijgen ten opzichte van zijn buurman : het begint er steeds meer op te lijken dat deze een seriemoordenaar is. Maar zijn deze verdenkingen slechts het product van een opkomende claustrofobie?

 

Dead Mary (2007)

641/K1

Canada / Verenigde Staten
Horror
103 minuten

geregisseerd door Robert Wilson
met Dominique Swain, Reagan Pasternak en Jefferson Brown

Kim en enkele van haar beste vrienden rijden naar een afgelegen hutje aan het meer om herinnering op te halen uit hun schoolperiode. 't Werd verondersteld een perfecte reŁnie en weekenduitstapje te gaan worden. Maar dan beslist de groep het demonische spel "Dead Mary" te gaan spelen, ze roepen per ongeluk een wraakzuchtige geest op.

 

Die Hard (1988)

348/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
131 minuten

geregisseerd door John McTiernan
met Bruce Willis, Alan Rickman en Bonnie Bedelia

De enige reden waarom de New Yorkse agent in Los Angeles zit, is dat hij de kerst bij zijn kinderen wil zijn. Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt om een kluis met zeven sloten te openen. Door zijn verdekte positie weet hij de groep gijzelaars te ontlopen om zo de terroristen uit te schakelen en hun plan te saboteren.

 

Die Hard 2 (1990)

349/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
124 minuten

geregisseerd door Renny Harlin
met Bruce Willis, Bonnie Bedelia en William Atherton

Als de agent John McClane weer eens voor kerst in Washington is, ziet hij iets vreemds op de luchthaven. Hij grijpt in en ontdekt dat het om zeer zware jongens gaat, al weet hij niet wat ze van plan zijn. Als de politie eenmaal doorheeft dat hij gelijk heeft is het al te laat. Terroristen hebben de luchthaven en de toestellen in de lucht in hun macht en in ťťn van die toestellen zit John's vrouw. Hij tracht verborgen te blijven, de terroristen uit te schakelen en zeker niet makkelijk dood te gaan, net als vorig jaar.

 

Die Hard 3: With a Vengeance (1995)

350/K1

Verenigde Staten
Actie / Thriller
131 minuten

geregisseerd door John McTiernan
met Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Jeremy Irons

Op een publieke plek in New York vindt een explosie plaats, die opgeŽist wordt door een man die zich Simon noemt en alleen met John McClane wil praten. McClane is een zwaar alcoholistische agent die z'n badge niet meer heeft, maar alleen als hij de opdrachten van Simon uitvoert zullen de explosies stoppen.

 

Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>