Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

 

D'Artagnan et les Trois Mousquetaires (2005)

201/K4

Frankrijk / Canada / Verenigd Koninkrijk / Tsjechië
Avontuur / Drama
210 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Pierre Aknine
met Vincent Elbaz, Emmanuelle Béart en Tchéky Karyo

De musketiers vechten aan de zijde van de koningin van Frankrijk, die verbanning en een wisse dood te wachten staat als de ambitieuze kardinaal Richelieu zijn zin krijgt. De kardinaal brengt zijn sinistere plannen ten uitvoer met behulp van de beeldschone maar levensgevaarlijke Milady de Winter, die in het bezit is van mysterieuze, bovennatuurlijke krachten. Zullen haar duivelse krachten D'Artagnan en zijn vrienden verslaan?

 

Drag Me to Hell (2009)

197/K4

Verenigde Staten
Horror / Thriller
99 minuten

geregisseerd door Sam Raimi
met Alison Lohman, Justin Long en Lorna Raver

Christine Brown (Alison Lohman) is een ambitieuze bank-employee met een prima leventje. Op een dag echter verschijnt de mysterieuze vrouw Mrs. Ganush (Lorna Raver) aan het bankloket om een toeslag op haar huur te bewerkstelligen. Moet Christine toegeven aan deze bedelaarsactie of de ambities van haar baas laten prevaleren? Christine kiest voor het laatste waardoor Mrs. Ganusch het huis uit wordt gezet. Omgekeerd plaatst de oude vrouw de machtige vloek van de Lamia op Christine, en transformeert haar leven in een hel. Noodgedwongen zoekt zij de hulp van helderziende Rham Jas (Dileep Rao) om haar ziel van eeuwige verdoemenis te redden.

 

Dadnapped (2009)

185/K4

Verenigde Staten
Actie

90 minuten

geregisseerd door Paul Hoen
met Emily Osment, Kirsten Storms en Jason Earles


Melissa's vader is een auteur die boeken schrijft over een tienerspion. Melissa concurreert met haar zussen, die allen zo hun eigen redenen hebben om te denken dat het personage gebaseerd is op een van hen. Wanneer de vader op een dag mysterieus verdwijnt, is het aan Melissa om hem op te sporen

 

Dance Flick (2009)

161/K4

Verenigde Staten
Komedie
83 minuten

geregisseerd door Damien Wayans
met Chelsea Makela, Marlon Wayans en Shawn Wayans

Een rijk, blank meisje verhuist naar de stad om een carrière als danseres te beginnen. Een serie vreemde, avontuurlijke, maar vooral hilarische momenten zorgen ervoor dat haar carriere in de danswereld moeilijker verloopt, dan dat ze in eerste instantie had gedacht.

 

Dolan's Cadillac (2009)

122/K4

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Thriller
105 minuten

geregisseerd door Jeff Beesley
met Christian Slater, Emmanuelle Vaugier en Wes Bentley

Elizabeth, de vrouw van Robinson een leraar natuurkunde, wordt getuige van een executie in de woestijn en is het volgende doel van de moordenaar. Dit is de bekende meester van de misdaad; Jimmy Dolan. Dolan slaagt erin Elizabeth om te brengen, voordat zij tegen hem kan getuigen. Omdat er geen getuige is van de moorden, gaat Dolan vrijuit en zal Robinson zelf wraak moeten nemen...

 

Dragonball Evolution (2009)

119/K4

Verenigde Staten / Japan
Actie / Fantasy
84 minuten

geregisseerd door James Wong
met Justin Chatwin, Yun-Fat Chow en James Marsters

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er maar zeven van op de wereld.

 

Devil Wears Prada, The (2006)

666/K1

Verenigde Staten
Komedie / Drama
109 minuten

geregisseerd door David Frankel
met Anne Hathaway, Meryl Streep en Adrian Grenier

Andrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen.

Ze wordt de assistente van de hoofredactrice Miranda Priestley.

Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig. 

 

Diamonds (2008)

42/43/K4

Verenigde Staten / Zuid-Afrika / Canada / Verenigd Koninkrijk
Drama
180 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Andy Wilson
met Derek Jacobi, Judy Davis en Stephen McHattie

Nadat haar dochter om het leven is gekomen tijdens een slachtpartij bij een diamantamijn, reist de Amerikaanse senator Joan Cameron naar Oost-Congo om uit te zoeken wat er precies met haar dochter is gebeurd. Haar zoektocht naar de waarheid brengt enkel een web van hebzucht, leugens en geweld aan het licht, met diamanten als bloedrode draad. Voor haar ogen ontrafelt zich het internationale netwerk van de handel in diamanten, 's werelds zuiverste en meest oogverblindende edelstenen.

 

Dragon Hunter (2008)

71/K4

Verenigde Staten
Avontuur / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Steve Shimek
met Brad Johnson, Newell Alexander en Erik Denton

Al van net na zijn geboorte was hij een wees, toen zijn ouders vermoord werden in een gemene Orc-aanval en werd Kendrick of Elwood opgevoed door zijn oudere broer Darius. Alhoewel hij op dat ogenblik zelf pas negen was, wijdde Darius zijn hele leven aan de zorg voor Kendrick en het verjagen van de Orcs van hun land. Terwijl hij opgroeide als een groot strijder, schermde hij Darius af van al het mogelijke kwaad. Nu, na jaren van betrekkelijke rust, duikt er een nieuw gevaar op, nog veel dodelijker dan de Orcs of andere vijandige mannen. Verhalen over aanvallen van draken verspreiden zich als een lopend vuurtje en brengen het land in paniek. In herinnering van zijn moeder haar voorspelling als zou er een machtige drakendoder in hun bloedlijn zijn, begeleidt Darius Kendrick op een gevaarlijke reis naar het kasteel van  Ocard, de trainingsgronden van de drakendoders.

 

Dragonquest (2009)

67/K4

Verenigde Staten
Fantasy
90 minuten

geregisseerd door Mark Atkins
met Marc Singer, Jason Connery en Daniel Bonjour

Een eeuwenoude tovenaar wekt een gigantisch, mythologisch beest tot leven. Een jonge held krijgt de taak om op pad te gaan en een hele reeks opdrachten uit te voeren, om zo een bijzondere draak te ontwaken. Deze draak zou de jonge held dan namelijk kunnen helpen met het verslaan van het gruwelijke monster.

 

Day the Earth Stood Still, The (2008)

50/K4

Verenigde Staten
Drama / Science-Fiction
103 minuten

geregisseerd door Scott Derrickson
met Keanu Reeves, Jennifer Connelly en Kathy Bates

Een vertegenwoordiger van een buitenaards ras dat een drastische evolutie heeft doorgemaakt om haar eigen klimaatveranderingen te overleven, Klaatu (Keanu Reeves) komt naar de aarde om de mensen in te lichten, hoe slecht hun planeet er aan toe is. Klaatu, die reeds een negatieve indruk van het menselijk ras heeft, wordt opgesloten door de Verenigde Naties. Daarop besluit hij dat de mensheid moet worden uitgeroeid om de aarde te redden. Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) en haar stiefzoon Jacob (Jaden Smith) proberen Klaatu ervan te overtuigen dat het menselijk ras wel degelijk bestaansrecht heeft.

 

Direct Contact (2009)

10/K4

Verenigde Staten / Duitsland
Actie
90 minuten

geregisseerd door Danny Lerner
met Dolph Lundgren, Gina May en Michael Paré

Mike Riggins, die bij de Amerikaanse dienst zat en opereerde in Oost-Europa, zit nu in de gevangenis. Er wordt hem vrijheid en geld aangeboden maar hiervoor moet hij de ontvoerde Ana Gala, een Amerikaanse vrouw op zien te sporen. Kort nadat hij haar bevrijd heeft, komt Mike erachter dat het hele ontvoeringsverhaal alleen maar een list was. Vervolgens wordt Mike opgejaagd door de overheid en de onderwereld. Zij willen Mike omleggen en Ana in bezit krijgen. Mike moet nu zien dat hij achter de waarheid komt en Ana veilig op Amerikaanse bodem krijgt.

 

Defiance (2008)

14/K4

Verenigde Staten
Drama / Oorlog
137 minuten

geregisseerd door Edward Zwick
met Daniel Craig, Liev Schreiber en Jamie Bell

Drie Joodse broers ontsnappen uit het door de Nazi's bezette Polen. Zij vluchten richting Wit-Rusland, waar zij zich aansluiten bij Russische verzetstrijders en beginnen met het bouwen van een degelijke uitvalsbasis, die als bescherming moet dienen voor hen zelf en voor allen die in gevaar verkeren.

 

Dark Knight, The (2008)

630/K1

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
152 minuten

geregisseerd door Christopher Nolan
met Christian Bale, Heath Ledger en Gary Oldman

Bruce Wayne, ook wel Batman, en Lt. James Gordon bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent. Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker: een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.

 

Death Race (2008)

645/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
105 minuten

geregisseerd door Paul W.S. Anderson
met Jason Statham, Ian McShane en Joan Allen

Het verhaal speelt in een post-apocalyptische wereld. In een gevangenis hebben de directeur en bewakers een gruwelijk spel verzonnen. De gevangenen moeten meedoen met een op televisie uitgezonden race-wedstrijd dat voor velen dodelijk afloopt. Ex-coureur Jensen Ames wordt onterecht opgepakt en krijgt de keuze om mee te doen aan de race, met het masker van de populaire raceheld Frankenstein, of weg te rotten in een cel.

 

Double Jeopardy (1999)

674/K1

Verenigde Staten / Duitsland / Canada
Thriller
105 minuten

geregisseerd door Bruce Beresford
met Ashley Judd, Tommy Lee Jones en Bruce Greenwood

Libby wordt schuldig bevonden van de schijnbare moord op haar man Nick. Als ze na zes jaar gevangenis voorwaardelijk vrijkomt, gaat ze op zoek naar haar zoontje met behulp van reclasseringsbeambte Travis Lehman, en komt ze ook achter de waarheid met betrekking tot haar man.

 

Definitely, Maybe (2008)

653/K1

Groot Brittannië / Verenigde Staten / Frankrijk
Komedie / Romantiek
112 minuten

geregisseerd door Adam Brooks
met Ryan Reynolds, Elizabeth Banks en Abigail Breslin

Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?

 

Darkman (1990)

157/K4

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
96 minuten

geregisseerd door Sam Raimi
met Liam Neeson, Frances McDormand en Larry Drake

Peyton Westlake is een wetenschapper die een manier ontdekt om synthetische huid te produceren. Dit blijkt een revolutionaire uitvinding te zijn, maar het probleem is dat je de huid maar 100 minuten kan gebruiken en deze niet bloot gesteld mag worden aan licht. Als gangsters Peyton aanvallen, raakt zijn huid vreselijk verbrand. Peyton is uit op wraak en gaat voortaan door het leven als Darkman.

 

Darkman II: The Return of Durant (1994)

158/K4

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
93 minuten

geregisseerd door Bradford May
met Arnold Vosloo, Larry Drake en Kim Delaney

Darkman ontdekt dat Durant nog steeds in leven is. Als snel pakt hij zijn criminele handeltje weer op. Hij bevrijdt een gestoorde wetenschapper uit een inrichting en dwingt hem om een levensgevaarlijk wapen te ontwikkelen. Nu Darkman al weer verbeteringen heeft aangebracht aan zijn experiment met synthetische huid gaat hij opnieuw de strijd aan met Durant om hem voor altijd uit te schakelen.

 

Darkman III: Die Darkman Die (1996)

159/K4

Verenigde Staten
Actie
87 minuten

geregisseerd door Bradford May
met Arnold Vosloo, Jeff Fahey en Darlanne Fluegel

Darkman heeft geld nodig om door te kunnen gaan met zijn experimenten dus besluit hij een krat met geld van drugsbaron Peter Rooker te stelen. Hij probeert erachter te komen hoe hij aan de krachten van Darkman kan komen. Hij probeert hem in de val te lokken en zijn geheim te ontrafelen.

 

Vorige Pagina: (C)

1

2

3

4

5

6

7 8 9 10 11 12

Volgen Pagina: (E)

 

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>