Vorige Pagina: (W)

1

Volgen Pagina: (A)

 

101 Dalmatians (1996)  
Verenigde Staten
Familie / Komedie
103 minuten

geregisseerd door Stephen Herek
met Jeff Daniels, Joely Richardson en Glenn Close

De gemene Cruella de Vil is een mode-gigante met een gevaarlijke liefde voor bont. Cruella's mode-ontwerpster Anita en haar echtgenoot Roger zijn dolblij als hun dalmatiŽrs Pongo en Perdita de trotse ouders worden van een nest schattige puppies. Als Cruella hier van hoort, zet ze alles op alles om de vachtjes van de DalmatiŽrs pups te pakken te krijgen voor haar nieuwe kledinglijn. Als ze samen met twee stuntelige handlangers alle puppies uit Londen probeert te ontvoeren, slaan de vachtjes op de vlucht.

 

102 Dalmatians (2000)  
Verenigde Staten
Komedie / Familie
100 minuten

geregisseerd door Kevin Lima
met Glenn Close, Gťrard Depardieu en Ioan Gruffudd

Cruella De Vil komt na de nodige therapie als een herboren vrouw uit de gevangenis. Tot haar groot genoegen heeft ChloŽ, haar reclasseringsambtenaar, thuis een dalmatiŽr-familie. Het is een kwestie van tijd voordat De Vil weer terug valt in haar oude gedrag. 

 

101 Dalmatians II: Patch's London Adv... (2003)  
Verenigde Staten
Animatie / Komedie
70 minuten

geregisseerd door Jim Kammerud en Brian Smith
met de stemmen van Barry Bostwick, Jason Alexander en Martin Short

De kleine Patch voelt zich een beetje verloren tussen al die vlekken en verlangt er naar zich van de andere puppies te onderscheiden. Hij droomt ervan een 'Wonderhond' te worden, net als zijn favorite televiester, Superwoef. Als Patch per ongeluk van zijn familie gescheiden raakt, grijpt hij zijn kans om zijn held te ontmoeten. Op een wonderbaarlijke wijze wordt hij zelfs het maatje van Superwoef! Ondertussen is Cruella kunstliefhebster geworden nadat ze de gevelkte schilderijen van een excentrieke nieuwe kunstliefhebber heeft ontdekt. Om hem te inspireren ontvoert ze alle andere puppies.

 

Vorige Pagina: (W)

1

Volgen Pagina: (A)

 

 

 

  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> </body>

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --> </font></font> </body> </html>