Vorige Pagina: (B)

1

Volgen Pagina: (D)

 

Chasseurs de Dragons (2008)  
Frankrijk / Duitsland / Luxemburg
Animatie / Fantasy
80 minuten

geregisseerd door Guillaume Ivernel en Arthur Qwak
met de stemmen van Vincent Lindon, Patrick Timsit en Philippe Nahon

Als het rijk van Lord Arnold bedreigd wordt door een vreselijke draak, gaat zijn nichtje Zoť op zoek naar helden die hen kunnen helpen. Haar zoektocht leidt haar naar Gwizdo en Lian-Chu, die eigenlijk niet meer op draken jagen. Zoť probeert de jagers toch te overtuigen.

 

Cars (2006)  

Verenigde Staten
Animatie / Familie
116 minuten

geregisseerd door John Lasseter
met de stemmen van Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt
 

Lightning McQueen is een ambitieuze nieuweling in de racewereld die onderweg is naar de finale van de Pistons Cup in California. Wanneer hij onverwachts een omweg moet maken door het slaperige Route 66 stadje: Radiator Springs, ontdekt hij dat het leven niet om de finishlijn gaat maar om de reis. Onderweg leert hij ongewone karakters kennen; Sally, een chique Porsche uit 2002, Doc Hudson (een Hudson Hornet uit 1951 met een mysterieus verleden) en Mater, een roestige maar betrouwbare sleepwagen. Zij helpen Lighting McQueen te realiseren dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan prijzen, reputatie, roem en sponsors. 

 

Cats & Dogs (2001)  
Verenigde Staten
Familie / Komedie
87 minuten

geregisseerd door Lawrence Guterman
met Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins en de stem van Tobey Maguire

Er is een geheime oorlog gaande waar de mensen niets van af weten: de eeuwige strijd tussen de honden en de katten. De katten zijn van plan een nieuw vaccin te vernietigen. Dit vaccin zal namelijk alle menselijke allergieŽn voor honden genezen.

 

Chicken Little (2005)  
Verenigde Staten
Animatie / Familie
77 minuten

geregisseerd door Mark Dindal
met de stemmen van Zach Braff, Joan Cusack en Katie Finneran

In een wereld vol pratende dieren leeft ook "Chicken Little". Nadat hij bijna z'n stad vernietigt met een vals alarm, wordt hij door de gehele bevolking met de nek aangekeken. Totdat de Aarde daadwerkelijk wordt overvallen door een invasie van buitenaardse wezens en het aan de kleine kip en zijn vriendjes is om deze te redden...

 

Corpse Bride (2005)  
Groot BrittanniŽ / Verenigde Staten
Animatie / Fantasy
76 minuten

geregisseerd door Tim Burton en Mike Johnson
met de stemmen van Johnny Depp, Helena Bonham Carter en Emily Watson

Victor is nerveus voor zijn huwelijk met Victoria. Hij besluit de huwelijksbeloften te oefenen op een uit de grond stekende tak. Tot zijn schrik verrijst uit de grond The Corpse Bride die claimt dat het huwelijk gegrond is. Victor belandt in The Land Of The Dead terwijl Victoria nog altijd op hem wacht in The Land Of The Living. Vindt Victor nog wel zijn ware liefde als deze twee werelden met elkaar in aanraking komen?

Vorige Pagina: (B)

1

Volgen Pagina: (D)