Vorige Pagina: (Q)

1

Volgen Pagina: (S)

 
Resident Evil: Vendetta (2017) 47 /K9
Japan
Animatie / Actie
97 minuten

geregisseerd door Takanori Tsujimoto
met de stemmen van Matthew Mercer, Cristina Valenzuela en Arif S. Kinchen

Chris Redfield staat aan het hoofd van de "BSAA", een speciale eenheid. Samen met zijn team begeeft hij zich naar een landhuis, waar het krioelt van de zombies. De zombies zijn ge´nfecteerd met een nieuw type zombievirus. Hij loopt er Glenn Arias tegen het lijf, een criminele handelaar. Glenn wordt gezocht door Interpol. Wanneer er in het landhuis plotsklaps een explosie plaatsvindt, weet Glenn te ontsnappen. Dr. Rebecca Chambers, die als adviseur voor de "BSAA" werkt, schiet Redfield ten hulp. Zij begint het met ontwikkelen van een medicijn tegen het virus. Ondertussen gaat Redfield samen met agent Leon S. Kennedy op zoek naar Arias.

 

Robin Hood (1973)  
Verenigde Staten
Animatie / Avontuur
83 minuten

geregisseerd door Wolfgang Reitherman
met de stemmen van Brian Bedford, Peter Ustinov en Phil Harris

De film vertelt de legende van Robin Hood met dieren als personages. Robin Hood is een outlaw die een bende start in Sherwood Forest. Hij wil het onrecht van de plaatselijk Sheriff bestrijden, die de bevolking grote bedragen belasting laat betalen.

 

Ratatouille (2007)  
Verenigde Staten
Animatie / Familie
110 minuten

geregisseerd door Brad Bird
met de stemmen van Patton Oswalt, Lou Romano en Peter O'Toole

Remy is een rat die constant zijn leventje in het dure Franse restaurant Gusteau op het spel zet. Niet alleen vanwege zijn liefde voor lekker eten, maar ook omdat hij dolgraag zelf topkok wil zijn. Wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken krijgt aangeboden, de talenten van Remy ontdekt, is dat de kans voor de rat om zijn droom uit te laten komen. Linguini en Remy werken vervolgens samen en proberen Gusteau's restaurant weer op de kaart te zetten. 

 

Robots (2005)  
Verenigde Staten
Animatie / Science-Fiction
91 minuten

geregisseerd door Chris Wedge en Carlos Saldanha
met de stemmen van Ewan McGregor, Halle Berry en Robin Williams

De jonge robot Rodney Copperbottom is de zoon van een arme bordenwasser. Hij verhuist naar Robot City, in de hoop het daar te maken als uitvinder. Dit blijkt echter niet mee te vallen: zijn idool Bigweld is nergens te vinden, en zijn bedrijf wordt gerund door de op geld belustte robot Ratchet.

 

Road to El Dorado, The (2000)  
Verenigde Staten
Animatie / Familie
89 minuten

geregisseerd door Bibo Bergeron, Will Finn, Don Paul en David Silverman
met de stemmen van Kevin Kline, Kenneth Branagh en Rosie Perez

Twee oplichters krijgen per toeval de map in handen naar de befaamde stad van goud: El Dorado. Ze gaan als verstekelingen aan boord van een schip, en komen na een lange zoektocht in El Dorado terecht. Daar worden ze als goden onthaald.

 

Vorige Pagina: (Q)

1

Volgen Pagina: (S)