Vorige Pagina: (D) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: (F)

 
Exposed (2016) 198/K8
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
102 minuten

geregisseerd door Gee Malik Linton
met Keanu Reeves, Ana de Armas en Mira Sorvino

Na de dood van zijn partner gaat rechercheur Scott Galban (Keanu Reeves) op zoek naar de waarheid. Tegelijkertijd beginnen mysterieuze gebeurtenissen een lokale, jonge Latina vrouw te beďnvloeden. De vrouw beweert dat ze getuige is geweest van een wonder.

 

End of a Gun (2016) 180/K8
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Keoni Waxman
met Steven Seagal, Jade Ewen en Florin Piersic Jr.

Decker (Steven Seagal) is een voormalige federaal agent die zijn geld verdient als bewaker van een winkelcentrum. Hij mag alleen "observeren en rapporteren" en nooit actie ondernemen. Maar wanneer hij het pad kruist van Lisa (Jade Ewen) die in elkaar wordt geslagen door haar vriend, is Decker gedwongen om haar te redden en de aanvaller te doden. In plaats van felicitaties, wordt Decker ontslagen voor zijn heldendaden en wordt hij mogelijk strafrechtelijk vervolgd. Lisa, die Decker's situatie kent, vraagt hem om haar te helpen om $2 miljoen te stelen uit de auto van haar vriend die bij het politiedepot staat opgeslagen. Met succes stelen ze het geld, maar dit brengt beiden alleen in groter gevaar want het geld moest worden geleverd aan een drugsbaas. Hij stuurt een team van huurmoordenaars om het geld terug te krijgen. Ondertussen stapelen de lichamen zich rondom Decker op en krijgen ze nu ook de politie achter zich aan...

 

Exorcism of Molly Hartley The (2015) 164/K8
Verenigde Staten
Horror
96 minuten

geregisseerd door Steven R. Monroe
met Sarah Lind, Devon Sawa en Gina Holden

Molly Hartley is inmiddels een volwassen vrouw, die nog steeds bezeten is door een demon. Zes jaar na haar afstuderen komt ze erachter dat een geheim genootschap haar ziel aan de duivel verkocht heeft. Daardoor wordt Molly ineens verdacht van moord en komt ze in een psychiatrische inrichting terecht. Haar enige hoop op redding is een uitdrijving door een priester, voordat de demon voorgoed haar ziel zal overnemen.

 

Essex Vendetta 144/K8
 

 

Escobar: Paradise Lost (2014) 143/K8
Frankrijk / Spanje / België
Romantiek / Thriller
120 minuten

geregisseerd door Andrea Di Stefano
met Josh Hutcherson, Benicio Del Toro en Claudia Traisac

Nick is een jonge surfer wiens droom werkelijkheid wordt wanneer hij zijn broer gaat bezoeken in Colombia. Tegen de idyllische achtergrond van blauwe lagunes en witte stranden wordt hij stapelverliefd op de mooie Colombiaanse Maria. Alles lijkt perfect, tot hij haar oom ontmoet, een zekere Pablo Escobar.

 

Emma's Chance (2016) 130/K8
Verenigde Staten
Drama / Familie
93 minuten

geregisseerd door Anna Elizabeth James
met Greer Grammer, Joey Lawrence en Missi Pyle

Tijdens de reddingsactie van een paard, schept Emma een onwaarschijnlijke band met een verwaarloosd paard waar niemand anders op mag rijden. Ze leert het dier nieuwe vaardigheden aan en krijgt zijn vertrouwen. Ondertussen bedenkt Emma een plan om haar eer te herstellen en de ranch te redden.

 

 Electra Woman and Dyna girl (2016) 79/K8
Verenigde Staten
Komedie
90 Minuten

geregisseerd door Dexter Fletcher
met Grace Helbig, Trevor Lerner, Hannah Hart

Pierre (Anton Yelchin) keert na de dood van zijn ouders terug naar zijn geboorteplaats en valt voor de betoverende, mysterieuze Stella (Zooey Deschanel). Als hun relatie sterker wordt, komt Pierre plotseling terecht in een gevaarlijke situatie met een gewelddadige crimineel (John Hawkes), die de koers van Stella’s leven abrupt verandert.Ook met Aubrey Plaza, Frank Langella, Alia Shawkat en Ciaran Hinds.

 

Eye in the Sky (2015) 17/K8
Verenigd Koninkrijk
Drama / Thriller
102 minuten

geregisseerd door Gavin Hood
met Helen Mirren, Aaron Paul en Alan Rickman

Kolonel Catherine Powell (Mirren) staat aan het hoofd van een geheime drone missie om een groep terroristen gevangen te nemen in Nairobi, Kenia. Wanneer ze verneemt dat de groep een zelfmoordaanslag plant, verandert haar doel in het doden van de terroristen. Steve Watts (Paul), de piloot die de drone bestuurt, neemt het schuiladres waar de terroristen verblijven in het vizier, net op het moment dat een 9-jarig meisje zich in de ‘kill zone’ begeeft. Powell zal nu met advocaten en politici moeten bepalen of de actie doorgaat of niet.

 

Er Ist Wieder Da (2015) 385/K7
Duitsland
Komedie
116 minuten

geregisseerd door David Wnendt
met Michael Kessler, Oliver Masucci en Stephan Grossmann

De voormalige Duitse leider Adolf Hitler wordt versuft wakker ergens in het midden van Berlijn. Verward probeert hij te reconstrueren wat er gebeurd is en hij ontdekt al snel dat er sinds de Tweede Wereldoorlog 70 jaar zijn verstreken. Maar wat is er gebeurd met Duitsland in de tussentijd? Overal buitenlanders, er is democratie en men betaalt met de euro, wat Hitler helemaal niet bevalt. Omdat de mensen denken dat hij een komiek en imitator is, belandt hij al snel in een tv-programma als komische act.

Emelie (2015) 357/K7
Verenigde Staten
Thriller
80 minuten

geregisseerd door Michael Thelin
met Sarah Bolger, Joshua Rush en Susan Pourfar

De familie Thompson krijgt te horen dat hun reguliere oppas niet kan komen. Ze besluiten daarom haar vriendin Anna te regelen om op hun kinderen te passen terwijl ze zelf uitgaan. In het begin lijkt Anna een droom die uitkomt voor de kinderen, als ze hen met dingen laat spelen die normaal niet mogen. Maar wanneer haar gedrag steeds vreemdere vormen begint aan te nemen verandert de sfeer.

 

El Cartel de los Sapos (2011) 356/K7
Colombia
Misdaad / Drama
81 minuten

geregisseerd door Carlos Moreno
met Manolo Cardona, Tom Sizemore en Juana Acosta

Martin Gonzalez is een jongeman uit de lagere sociale klasse. Hij ontdekt dat de wereld van de drugshandel voor hem een springplank kan zijn om de liefde te winnen van Sophia, een goed meisje waarvan hij vooraf kan weten dat ze voor hem onbereikbaar is. Zijn vrijmoedigheid, laag bewustzijn en jeugdigheid maken dat hij een actief en vitaal onderdeel wordt van het gevaarlijke Cartel Norte del Valle, een criminele organisatie die zichzelf definieert als een bloeddorstig en krachtig 'economisch' apparaat, nadat zij het concurrerende Cali Cartel uitschakelden. Na jaren van drugs, misdaad en slechte vrienden kan Martin eindelijk de aandacht van Sophia trekken.

 

Extraction (2015) 301/K7
Canada
Thriller
83 minuten

geregisseerd door Steven C. Miller
met Kellan Lutz, Bruce Willis en Gina Carano

Leonard Turner is een voormalige CIA-agent die niet meer zichzelf is sinds zijn vrouw is vermoord. Zijn zoon Harry is een frisse, jonge CIA-medewerker die in de voetsporen van zijn vader treedt. Samen werken ze aan de ontwikkeling van een superwapen genaamd de Condor. Wanneer Leonard wordt gekidnapt en er geen plan is om zijn vader te redden, besluit Harry zijn eigen reddingsoperatie te lanceren.

 

Ex Machina (2015) 288/K7
Verenigd Koninkrijk
Sciencefiction / Thriller
108 minuten

geregisseerd door Alex Garland
met Domhnall Gleeson, Oscar Isaac en Alicia Vikander

Caleb, een 26-jarige programmeur die werkzaam is voor het grootste internetbedrijf ter wereld, wint een wedstrijd waarbij hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van Nathan, de teruggetrokken CEO van het bedrijf. Wanneer Caleb echter aankomt op de afgelegen locatie, ontdekt hij dat hij moet deelnemen aan een vreemd en fascinerend experiment waarin hij te maken krijgt met de eerste echte kunstmatige intelligentie, ondergebracht in het lichaam van een mooi robotmeisje.

 

Every Thing Will Be Fine (2015) 232/K7
Duitsland / Canada / Frankrijk / Zweden / Noorwegen
Drama
118 minuten

geregisseerd door Wim Wenders
met James Franco, Rachel McAdams en Charlotte Gainsbourg

Na een ruzie met zijn vriendin rijdt een schrijver doelloos rond. Dan rijdt hij per ongeluk een kind aan dat overlijdt. Het ongeval en de nasleep ervan zorgen voor een zwaar trauma. Met moeite probeert hij om te gaan met het gebeuren en verder te gaan met zijn leven. Maar elke keer als hij in de spiegel kijkt ziet hij een moordenaar.

 

Everest (2015) 218/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Avontuur / Thriller
121 minuten

geregisseerd door Baltasar Kormákur
met Jason Clarke, Josh Brolin en Emily Watson

1996. Ondanks waarschuwingen over een grote storm die voorspeld is, gaan twee teams op klimexpeditie naar de top van de Mount Everest. Een team staat onder leiding van gids Rob Hall (Jason Clarke), het andere team wordt geleid door Scott Fischer (Jake Gyllenhaal). Journalist Jon Krakauer (Michael Kelly) gaat mee om verslag te doen van het 'commercieel' uitbuiten van Mount Everest. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

 

El Gringo (2012) 216/K7
Verenigde Staten
Actie / Drama
103 minuten

geregisseerd door Eduardo Rodriguez
met Scott Adkins, Christian Slater en Yvette Yates

Een corrupte agent van de narcoticabrigade (Scott Adkins) steekt de Mexicaanse grens over met een kogel in zijn arm en miljoenen aan contant geld. Zijn droom om te gaan genieten van een vervroegd pensioen aan het strand van Acapulco wordt echter weggevaagd wanneer Mexicaanse drugskartels en de Amerikaanse overheid op zoek gaan naar het geld.

 

Emperor (2012) 214/K7
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
98 minuten

geregisseerd door Peter Webber
met Tommy Lee Jones, Matthew Fox en Eriko Hatsune

Dit is een verhaal over liefde en begrip dat zich afspeelt tijdens de spanningen en onzekerheden van de dagen die onmiddellijk volgen na de Japanse overgave aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Binnen de staf van Generaal Douglas MacArthur (Jones), die de feitelijke leider van Japan is als opperbevelhebber van de bezettende macht, moet een Japan-expert, Generaal Bonner Feller (Fox), een beslissing van historisch belang nemen: moet Keizer Hirohito berecht en veroordeeld worden als oorlogsmisdadiger? Zijn beslissing wordt in grote mate beďnvloed door zijn herinneringen aan en de zoektocht naar Aya, een Japanse studente die hij jaren geleden ontmoet heeft in de VS.

 

Echo Effect (2015) 201K7
Verenigde Staten
Actie
88 minuten

geregisseerd door Kevin Carraway
met Michael Jai White, Steve Austin en Max Ryan

Een marinier keert terug naar huis van zijn derde missie. Thuis aangekomen is hij getuige van de brute moord op zijn broer. Vervolgens is hij het doelwit van een dodelijke samenzwering die zo groot is dat hij niemand kan vertrouwen, behalve zichzelf.
 

 

Emma (2009) 185/186/187/K7
Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
240 minuten

geregisseerd door Jim O'Hanlon
met Romola Garai, Dan Fredenburgh en Louise Dylan

Deze verfilming van het gelijknamige boek van Jane Austen gaat over Emma Woodhouse, een jonge vrouw wier hobby het is om mensen te koppelen. Wanneer ze bevriend raakt met Harriet Smith, probeert ze voor haar vriendin de meest geschikte partner te vinden. Zelf wil Emma nooit trouwen. Maar uiteindelijk lopen de dingen een stuk anders dan ze verwacht had.

 

 Edge of Love The (2008) 169/K7
Verenigd Koninkrijk
Drama / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door John Maybury
met Keira Knightley, Cillian Murphy en Sienna Miller

Vera (Keira Knightley) en Caitlin (Sienna Miller) hebben veel overeenkomstige eigenschappen en interesses, maar de meest opvallende is de man waarvan ze houden: Dylan Thomas. Ware het niet dat Dylan met Caitlin getrouwd is, en dat Vera ook een echtgenoot heeft. Er ontstaat een complexe relatie waarin menig vriendschap op het spel komt te staan.

 

Vorige Pagina: (D) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: (F)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </html>