Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 

Felon (2008)

750/K1
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
104 minuten

geregisseerd door Ric Roman Waugh
met Val Kilmer, Stephen Dorff en Harold Perrineau

Een brave familievader met een veelbelovende toekomst verliest alles wat hij heeft, wanneer hij een inbreker in zijn huis per ongeluk doodmaakt. Veroordeeld voor onvrijwillige doodslag, moet hij de komende drie jaar doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis waar de regels van de normale maatschappij niet langer gelden.

 

Fool's Gold (2008) 775/K1
Verenigde Staten
Avontuur / Actie
113 minuten

geregisseerd door Andy Tennant
met Kate Hudson, Matthew McConaughey en Donald Sutherland

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat hun geld verdient met het zoeken naar schatten. Helaas hebben ze al jaren niets meer gevonden en zitten ze dus ook aan de rand van bankroet. Als gevolg daarvan loopt hun huwelijk ook niet bepaald soepel meer en ze besluiten een scheiding aan te vragen. Maar op dat moment komen ze in aanraking met een aanwijzing die leidt naar een enorme schat...

 

Fast Track: No Limits (2008) 742/K1
Duitsland
Actie / Thriller
96 minuten

geregisseerd door Axel Sand
met Erin Cahill, Andrew W. Walker en Alexia Barlier

Katie heeft een baantje bij haar vaders garage, maar 's nachts is de garage een centrum voor illegale straatraces. Samen met andere jonge mensen maakt ze de straten onveilig, want de snelheid, vrijheid en risico zijn een deel van hun leven.

 

Forbidden Kingdom, The (2008) 776/K1
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
113 minuten

geregisseerd door Rob Minkoff
met Jet Li, Jackie Chan en Michael Angarano

Een tiener uit New York is geobsedeerd door klassieke kung-fu films. Op een dag maakt hij een buitengewone ontdekking in Chinatown: hij vindt de legendarische Ru Yi staf van de Chinese strijder, Sun Wukong ''the Monkey King''. Met het verloren gewaande overblijfsel in handen, wordt de tiener onverwacht terug gestuurd naar het oude China om daar de ware betekenis van kung-fu te leren. Daar ontmoet hij martial arts krijgers om Sun Wukong te bevrijden.

 

First Sunday (2008) 768/K1
Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
96 minuten

geregisseerd door David E. Talbert
met Ice Cube, Katt Williams en Tracy Morgan

Durell en LeeJohn zijn naast beste vrienden, stuntelende kleine criminelen. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God moeten doorbrengen en meer te verduren krijgen dan ze verwacht hadden.

 

Final Fantasy VII: Advent Children (2005) 756/K1
Japan
Animatie / Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Tetsuya Nomura en Takeshi Nozue
met de stemmen van Takahiro Sakurai, Shinichirô Miki en Kyosuke Ikeda

Twee jaar na de gebeurtenissen in de game Final Fantasy VII, wordt ex-militair Cloud Strife geconfronteerd met een nieuw gevaar, genaamd het Star-Scar Syndrome. Ook Sephiroth lijkt opnieuw zijn opwachting te maken.

 

Final Fantasy: The Spirits Within (2001) 182/K3
Japan / Verenigde Staten
Animatie / Science-Fiction
98 minuten

geregisseerd door Hironobu Sakaguchi en Moto Sakakibara
met de stemmen van Ming Na, Alec Baldwin en Steve Buscemi

Het is 2065: er staat een grote aanval op geest-achtige aliens op het punt om te beginnen. Dr. Aki Ross probeert de geheimen van de aliens op tijd te ontdekken, om zo zowel de planeet als haar geïnfecteerde lichaam te redden. Terwijl Aki en haar mentor Dr. Sid op zoek zijn naar een vreedzame oplossing, wil de generaal Hein maar één ding: de aliens in één grote aanval voorgoed vernietigen. Gebaseerd op de reeks Final Fantasy computerspellen.

 

Four Horsemen, The (2008) 782/K1
Canada
Actie / Drama
118 minuten

geregisseerd door Sidney J. Furie
met Mark O'Brien, Nick Abraham en Curtis Morgan

Vier ster-footballspelers van een middelbare school laten zich inlijven bij de Mariniers om te gaan vechten in Irak. Wanneer één van hen gedood wordt en een ander gewond, keren zij naar huis terug en ontdekken dat het heel moeilijk is om hun oude leventje weer op te pikken. De herinneringen aan de gebeurtenissen in Irak, samen met een gebrek aan publieke steun, zorgt er voor dat velen van hen op het punt staan om er psychologisch onderdoor te gaan.

 

Final Inquiry The (2006) 757/K1
Italië / Verenigde Staten / Spanje / Bulgarije
Avontuur / Drama
132 minuten

geregisseerd door Giulio Base
met Daniele Liotti, Dolph Lundgren en F. Murray Abraham

Drie jaar na de kruisiging van Jezus van Nazareth, duiken de geruchten op dat hij een profeet zou zijn die opstond uit de dood. Deze geruchten doen de bevolking opstaan tegen de Romeinse overheersing. De Romeinse keizer Tiberius stuurt Taurus, een loyale officier naar Judea om Jezus of zijn vermiste lichaam te vinden en het verhaal te ontkrachten.

 

Feel the Noise (2007) 749/K1
Verenigde Staten
Drama
86 minuten

geregisseerd door Alejandro Chomski
met Giancarlo Esposito, Omarion Grandberry en Melonie Diaz

De jonge talentvolle rapper Rob, uit de Bronx, moet na een ruzie met de plaatselijke bende vluchten voor zijn leven en besluit na Puerto Rico te gaan. Daar komt hij in aanraking met Pastoor Roberto die hem in contact brengt met reggaeton, een spirituele plaatselijke dans met invloeden van hip hop, reggae en Latin beats.

 

Full of It (2007) 792/K1
Verenigde Staten / Zuid-Afrika / Italië
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Christian Charles
met Ryan Pinkston, Teri Polo en Carmen Electra

Sam Leonard is een verlegen jongen en niet al te populair op school. Om meer in de spotlight te komen begint hij verhalen te verzinnen en hij werkt zichzelf steeds dieper in de nesten met zijn leugens...

 

Fire Serpent (2007) 760/K1
Verenigde Staten
Horror / Science-Fiction
89 minuten

geregisseerd door John Terlesky
met Nicholas Brendon, Sandrine Holt en Randolph Mantooth

Als brandweermannen fanatiek een woeste inferno bestrijden, realiseren politici dat de heftige uitbarsting eigenlijk een vuur schepsel van de zon is, die de aarde met de grond gelijk maakt. Nu moeten de federale agenten zich in de strijd mengen om de buitenaardse vuurzee te doven die de mensheid dreigt te vernietigen.

 

Flood (2007) 773/K1
Groot Brittannië / Verenigde Staten
Actie / Drama
110 minuten

geregisseerd door Tony Mitchell
met Robert Carlyle, Jessalyn Gilsig en Joanne Whalley

Als een razende storm, gecombineerd met een huizenhoge zee, een kolossale vloedgolf ontketent die genadeloos de Oostkust van Engeland en het Theems Estuary bedreigt, zijn er ook enorme stortbuien die Londen dreigen te overspoelen. Het leven van miljoenen Londenaars is de inzet. Top marine-ingenieurs en de barrière-expert Rob, zijn ex-vrouw Sam en zijn vader Leonard Morrison, hebben maar een paar uur om de stad van een afgrijselijke ondergang te redden.

 

Framed for Murder (2007) 784/K1
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Douglas Jackson
met Elisa Donovan, Susan Walters en Perry King

June (Elisa Donovan) wordt beschuldigd voor de moord op haar man Tony. Het lukt haar niet om haar onschuld te bewijzen en zij wordt veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf. Eenmaal vrijgekomen realiseert June zich dat zij haar onschuld moet bewijzen voordat zij aan een nieuw leven kan beginnen. Wat zij niet weet is dat diegene die haar voor de moord op haar man heeft laten opdraaien op het punt staat dit opnieuw te doen. Komt June op tijd achter de waarheid of wordt zij opnieuw vals beschuldigd.

 

Foolproof (2003) 777/K1
Canada
Actie / Thriller
94 minuten

geregisseerd door William Phillips
met Ryan Reynolds, David Suchet en Kristin Booth

Kevin, Sam en Rob zijn de oprichters van een clubje genaamd 'Foolproof'. Het clubje bedenkt en berekent via high-tech apparatuur perfect uitgedachte plannen voor op het eerste gezicht onmogelijke overvallen. In theorie dan... Totdat ze door een gangster gechanteerd worden om ook daadwerkelijk een overval te plegen.

 

Father of the Bride (1991) 745/K1
Verenigde Staten
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Charles Shyer
met Steve Martin, Kimberly Williams en Diane Keaton

Als Annie haar ouders vertelt dat ze gaat trouwen, slaat dit bij vader George in als een bom. Hij kan maar niet accepteren dat hij zijn kleine meid gaat verliezen aan een andere man. Annie en haar moeder gaan dolblij beginnen met de voorbereidingen voor deze heugelijke dag. Maar George is allesbehalve blij als de kosten behoorlijk hoog uitvallen en de rest ook niet gesmeerd loopt.

 

Father of the Bride Part II (1995) 746/K1
Verenigde Staten
Familie / Komedie
106 minuten

geregisseerd door Charles Shyer
met Steve Martin, Diane Keaton en Martin Short

George Banks (Steve Martin) is nog maar net bekomen van zijn dochters trouwdag, als de lieve meid hem komt vertellen dat ze zwanger is. Hij ziet het niet zitten om nu al grootvader te worden. De schrik wordt echter groter als zijn vrouw Nina Banks (Diane Keaton) hem vertelt dat ze ook zwanger is. De ramp is compleet als ze Franck Eggelhoffer (Martin Short) weer inhuren om een dubbel welkomsfeest voor de baby's te organiseren.

 

Firefight (2003) 761/K1
Canada
Actie / Thriller
94 minuten

geregisseerd door Paul Ziller
met Stephen Baldwin, Nick Mancuso en Steve Bacic

Een gepantserde truck rijdt door een gigantische bosbrand. Het vuur is echter geen ongelukje... brandweerman Jonas (Steve Bacic) en helikopterpiloot George (Nick Mancuso) hebben het vuur samen met hun crew aangstoken om zo de aandacht af te leiden van de truck die ze willen stelen. De brand wordt echter steeds groter en ze hebben het vuur niet meer onder controle. Tot overmaat van ramp eist een bende psychoten, geleid door de gestoorde Wolf (Steven Baldwin), zijn deel op. Een gevaarlijke race begint. Wie zal er uiteindelijk met het gestolen geld vandoor gaan, nog voor het in rook opgaat? Temidden van de woedende vlammenzee onttrekt zich een felle strijd. Beide partijen zijn bereid tot het uiterste te gaan en de ander volledig uit te schakelen. Tenminste... als ze niet door de om zich heen grijpende vuurzee worden opgeslokt..

 

Fountain, The (2006) 780/K1

Verenigde Staten
Science-Fiction / Drama
96 minuten

geregisseerd door Darren Aronofsky
met Hugh Jackman, Rachel Weisz en Ellen Burstyn

Een man krijgt te maken met spirituele vragen over de dood, liefde en onsterfelijkheid in drie verschillende perioden: het huidige leven,

500 jaar geleden en 500 jaar in de toekomst.

Hierdoor wordt ons fragiele bestaan in deze wereld onder de loep genomen. 

 

Firehouse Dog (2007) 762/K1

Verenigde Staten
Familie / Komedie
111 minuten

geregisseerd door Todd Holland
met Josh Hutcherson, Bree Turner en Bruce Greenwood

Rexxx, Hollywoods beroemdste filmhond, is verdwaald en komt terecht bij een armoedige brandweerkazerne.

Daar ontmoet hij een jongen (Hutcherson) en samen proberen ze de kazerne uit het slop te trekken. 

 

Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>