Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 

Funny People (2009)

443/K4

Verenigde Staten
Komedie / Drama
146 minuten / 153 minuten (Unrated version)

geregisseerd door Judd Apatow
met Adam Sandler, Seth Rogen en Leslie Mann

Funny People gaat over komediant George Simmons (Adam Sandler). Hij is succesvol, vrouwen houden van hem en mannen willen zoals hem zijn. Keerzijde is het feit dat Simmons zelf een ingenomen, arrogante zak is die om niemand iets geeft. Hier lijkt verandering in te komen als hij erachter komt dat hij niet meer zolang te leven heeft.

 

From Paris with Love (2010)

411/K4

Frankrijk
Actie
92 minuten

geregisseerd door Pierre Morel
met John Travolta, Jonathan Rhys Meyers en Amber Rose Revah

De Parijse voorsteden waren de afgelopen jaren vaak het toneel van gewelddadige botsingen tussen jongeren en de politie. Op veel plaatsen is sprake van een hoge werkloosheid onder de jeugd. 'From Paris With Love' gaat over een jonge ambassademedewerker in Parijs die een spion van de Amerikaanse geheime dienst tegen het lijf loopt, die voor een geheime missie in de Franse hoofdstad is.

 

Fireball (2009)

366/K4

Thailand
Actie / Drama
94 minuten

geregisseerd door Thanakorn Pongsuwan
met Sam Kasem, Preeti Barameeanant en Arucha Tosawat

Wanneer Tai wordt vrijgelaten uit de gevangenis, vindt hij zijn tweelingbroer Tan in een coma nadat hij de wereld van Fireball betrad. Fireball is een ondergrondse sport die op basketbal is gebaseerd. Tai wordt zelf ook lid van de sport, om te ontdekken wat en hoe het gebeurde. Hij zweert wraak te nemen...

 

Final Destination, The (2009)

341/K4

Verenigde Staten
Horror / Thriller
82 minuten

geregisseerd door David R. Ellis
met Bobby Campo, Shantel VanSanten en Nick Zano

Nick en een paar vrienden gaan voor het weekend naar een circuit om een autorace te bekijken. Er gebeurt echter een verschrikkelijk ongeluk. Een auto rijdt met hoge snelheid het publiek in. Er vallen veel doden en het lijkt er zelfs op dat het stadion in elkaar gaat vallen, totdat Nick erachter komt dat het maar een visioen was. Hij besluit om samen met zijn vrienden te vluchten voor wat komen gaat, maar de ''dood'' zal de overlevenden blijven achtervolgen om alles wat gebeurd zou moeten zijn, recht te zetten.

 

Feast 3: The Happy Finish (2009)

335/K4

Verenigde Staten
Horror / Actie
80 minuten

geregisseerd door John Gulager
met Jenny Wade, Craig Henningsen en Martin Klebba

De overlevenden uit deel twee worden gered door de geheimzinnige helderziende, Shot Bus Gus, die schijnbaar de capaciteit heeft om de beesten te controleren. Hij leidt hen de riolen in aangezien ze naar de grote stad reizen. Tevens krijgen ze hulp van karatedeskundige Jean-Claude Seagal en leren ze dat de beesten van een plek genaamd "Hive" komen. Bewapend met deze kennis, besluiten ze de beesten voor eens en voor altijd te vernietigen.

 

Four Christmases (2008)

272/K4

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie
82 minuten

geregisseerd door Seth Gordon
met Reese Witherspoon, Vince Vaughn en Robert Duvall

Kate (Reese Witherspoon) en Brad (Vince Vaughn) zijn een gelukkig stel samen. Met de kerst in aantocht schijnen ze alles voor elkaar te hebben totdat hun ouders vragen dat ze kerst bij hun komen vieren. Omdat al hun ouders gescheiden leven zorgt dit voor problemen.

 

Fired Up (2009)

199/K4

Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Will Gluck
met Nicholas D'Agosto, Sarah Roemer en Eric Christian Olsen

Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) en Nick Brady (Eric Christian Olsen) zijn twee sterren van hun footballteam die deelnemen aan een cheerleaderkamp in plaats van het nieuwe footballkamp die er aan zit te komen. Ze worden al snel overspoeld door prachtige jonge vrouwen en ze hebben de tijd van hun leven, totdat Nick stapelverliefd wordt op Carly (Sarah Roemer), die hun niet helemaal vertrouwt.

 

Fists of Righteous Harmony (2008) 186/K4
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
93 minuten

geregisseerd door Metin Gungor, Aaron Huisenfeldt en Joe Saldana
met Andrew Hwang, Siso Kamburov en Joe Saldana

Een groep doorgewinterde misdaadvechters, genaamd de FISTS, zijn tegenwoordig moderne motorfietsen helden door hun spectaculaire ninja- technieken. Zijn proberen de krachten van het kwaad te bestrijden. De Dark Monk, de leider van het kwaad, wil complete paniek zaaien en onschuldige mensen van het leven beroven. Hij wil de FISTS elimineren, te beginnen met Syko. Op deze manier heeft hij vrij baan.

 

Fighting (2009)

129/K4
Verenigde Staten
Actie / Drama
105 minuten

geregisseerd door Dito Montiel
met Channing Tatum, Terrence Howard en Brian J. White

De jonge Sean Arthur probeert te overleven in New York City door imitatiegoederen te verkopen. Sean's afstandelijke vader stond garant voor een moeilijke jeugd en hij staat daardoor onverschillig tegenover zijn huidige leefwereld. Deze onverschilligheid verandert echter wanneer Sean de ervaren straatvechter en trainer Harvey Boarden ontmoet. Sean ziet weer perspectief, ontwikkelt met hulp van Boarden zijn vechtlust en zal zelfs vechten om te winnen, niet alleen om het prijzengeld, maar ook vanwege de onverwachte nieuwe relaties die hem kracht geven.

 

Fast & Furious (2009)

75/K4

Verenigde Staten
Actie
107 minuten

geregisseerd door Justin Lin
met Vin Diesel, Paul Walker en John Ortiz

Brian O'Conner (Paul Walker) is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto (Vin Diesel) is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurd via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.

 

Friday the 13th (2009)

93/K4

Verenigde Staten
Horror
97 minuten

geregisseerd door Marcus Nispel
met Jared Padalecki, Derek Mears en Amanda Righetti

Een groep jongeren trekt de bossen van Crystal Lake in, waar een groot aantal wietplanten zou groeien. Echter dwaalt er een zieke geest rond die de jongeren één voor één op gruwelijke wijze afslacht. Zes weken later trekt een groepje vrienden in een luxe vakantievilla om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Ze komen in contact met Clay, een jongen die opzoek is naar zijn zus die zes weken daarvoor op mysterieuze wijze in de omgeving van Crystal Lake verdween. Wanneer Clay met een meisje uit het vriendengroepje op onderzoek uitgaat, in de hoop zijn zus terug te vinden, doen ze een verschrikkelijke ontdekking.

 

Forgotten Ones, The (2009) 88/K4
Verenigde Staten
Horror
90 minuten

geregisseerd door Jorg Ihle
met Marc Bacher, Justin Baldoni en Nikki Griffin

Doordat hun boot crasht, komt een groep vrienden terecht in de jungle van een eiland dat niet op de kaart ligt. Hier vallen zij ten prooi aan een kannibalistische vijand die de menselijke evolutie vergeten is.

 

Final Approach (2007) 80/81/K4
Verenigde Staten
Actie / Thriller
162 minuten

geregisseerd door Armand Mastroianni
met Dean Cain, Anthony Michael Hall en Ernie Hudson

Bij een FBI inval, geleid door Jack Bender (Dean Cain), wordt de sekteleider Silas Jansen gearresteerd, maar vallen er tevens verscheidene onnodige doden. Dit resulteert in Bender zijn ontslag. Een jaar later vliegt hij terug naar huis na een mislukte sollicitatie. Een groep militante Amerikaanse terroristen, onder leiding van Greg Gilliad (Anthony Michael Hall), kapen echter diezelfde vlucht, Flight 732, en worden alle passagiers gegijzeld. Hun eis: de vrijlating van hun leider Silas Jansen

 

Femme Musketeer, La (2004) 49/K4
Kroatië / Duitsland / Frankrijk
Actie / Avontuur
166 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door Steve Boyum
met Gérard Depardieu, Michael York en Nastassja Kinski

Het is het jaar 1660. Het Franse volk is verdeeld. Moeten zij de kerk of de staat steunen, de kardinaal of de koning? Beiden houden er een privé-leger op na. De kardinaal heeft zijn lijfwachten; de koning steunt op zijn musketiers. Eén musketier onderscheidt zich van de rest. Ze erfde haar moeders schoonheid en haar vaders legendarische zwaard. Haar vader, Jacques d'Artagan, de beroemdste musketier van Frankrijk, heeft haar een gedegen opleiding gegeven.

 

Fifth Commandment, The (2008)

17/K4

Verenigde Staten
Actie / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Jesse V. Johnson
met Rick Yune, Keith David en Bokeem Woodbine

De kleine Chance Templeton overleeft als enige de slachting van zijn familie. Hij wordt door een man gered, die hem adopteert. In de loop der jaren groeit er een band tussen Chance en Miles, de zoon van zijn adoptievader. Als tiener worden de banden tussen hem en Miles abrupt afgebroken. Terwijl Chance een gevreesde huurmoordenaar wordt, heeft Miles een baan als bodyguard. Als ze elkaar weer ontmoeten in Bangkok, weten ze het verleden te begraven en vechten ze met z'n tweeën tegen het kwaad.

 

Fly Away Home (1996) 67/K3
Verenigde Staten
Familie / Avontuur
107 minuten

geregisseerd door Carroll Ballard
met Jeff Daniels, Anna Paquin en Dana Delany

Amy (Anna Paquin) verliest bij een auto-ongeluk haar moeder en wordt door haar vader Thomas (Jeff Daniels), uitvinder en kunstenaar meegenomen naar zijn boerderij. Daar beginnen bulldozers aan het afbreken van het bos bij de boerderij. Amy redt een nest ganzeneieren uit de klauwen van de bulldozer en weet ze uit te broeden. De gansjes beschouwen Amy als hun moeder en lopen overal achter haar aan. Maar op een dag zal Amy ze toch voor moeten bereiden op het daadwerkelijke vliegen en de grote trek naar het zuiden. Samen met haar vader werkt ze aan een speciaal vliegtuig en beginnen aan de spannende tocht om de ganzen naar de plaats van hun overwintering te brengen.

 

Fire & Ice (2008) 342/K3
Verenigde Staten / Roemenië
Avontuur / Fantasy
84 minuten

geregisseerd door Pitof
met Amy Acker, Tom Wisdom en Arnold Vosloo

In de tijd van ridders en magiërs wordt een land geterroriseerd door draken. Het is aan prinses Luisa en Gabriel, een ridder, om deze dreiging tegen te gaan.

 

Fireproof (2008) 769/K1
Verenigde Staten
Drama
122 minuten

geregisseerd door Alex Kendrick
met Kirk Cameron, Erin Bethea en Ken Bevel

Brandweerman Caleb Holt (Kirk Cameron) slaagt er altijd weer in om mensen - die hij niet kent - uit brandende gebouwen te redden. Hij is een held voor veel mensen, maar niet voor zijn eigen vrouw Catherine (Erin Bethea). Hun relatie verloopt niet soepel en het komt tot een scheiding. Dan beseft Caleb dat het anders moet en probeert hij het vertrouwen van zijn vrouw terug te winnen...

 

Flame and the Arrow, The (1950)

238/K1

Verenigde Staten
Avontuur
88 minuten

geregisseerd door Jacques Tourneur
met Burt Lancaster, Virginia Mayo en Robert Douglas

Dardo Bartoli (Burt Lancaster) is atletisch in de weer als rebellenleider in het middeleeuwse Italië die tracht zijn volk de victorie te brengen tegen Duitse veroveraars.

 

Forgetting Sarah Marshall (2008) 778/K1
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
112 minuten

geregisseerd door Nicholas Stoller
met Jason Segel, Kristen Bell en Mila Kunis

Peter Bretter (Jason Segel) en zijn vriendin Sarah Marshall (Kristen Bell) zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar Hawaii. Sarah blijkt echter naar dezelfde bestemming te gaan, alleen heeft zij haar nieuwe vriend meegenomen.

 

Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>