Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 
Frontera (2014) 74/K7
Verenigde Staten
Drama
103 minuten

geregisseerd door Michael Berry
met Ed Harris, Michael Peña en Eva Longoria

De vrouw van een voormalige sheriff van Arizona wordt gedood tijdens een rit op hun ranch. Het lijkt er op dat een Mexicaanse man, die illegaal de Amerikaanse grens is overgekomen, een fout heeft begaan. De voormalige en huidige sheriff gaan op zoek naar antwoorden waardoor hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.
 

 

Fifty Shades of Grey (2015) 38/K7
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
125 minuten

geregisseerd door Sam Taylor-Johnson
met Dakota Johnson, Jamie Dornan en Eloise Mumford

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

 

Fury (2014) 378/K6
Verenigde Staten / China / Verenigd Koninkrijk
Actie / Oorlog
134 minuten

geregisseerd door David Ayer
met Brad Pitt, Logan Lerman en Shia LaBeouf
'Fury' volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van nazi-Duitsland binnen te dringen.

 

Falcon Rising (2014) 305/K6
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
103 minuten

geregisseerd door Ernie Barbarash
met Michael Jai White, Neal McDonough en Hazuki Kato

Voormalig marinier John 'Falcon' Chapman, een duistere antiheld die lijdt aan een post-traumatische stressstoornis en die wordt gedreven door schuldgevoel, vernietigt zichzelf tenzij hem iets gegeven wordt om te vernietigen. Wanneer Chapman's zus op brute wijze wordt aangevallen tijdens een opdracht in Brazilië, vliegt hij naar Sao Paulo om de aanvallers op te sporen. In de louche onderwereld van de stad komt hij al snel in aanraking met een wereld van drugs, seks, corrupte agenten en georganiseerde misdaadsyndicaten die vechten om de macht.

 

Fine Step A (2014) 278/K6
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Jonathan Meyers
met Luke Perry, Leonor Varela en Armand Assante

Een zeer deskundige ruiter krijgt een traumatisch ongeluk met zijn toppaard. Bij het herstel van het dier krijgt hij de hulp van een jong meisje dat niet alleen het paard helpt, maar ook hem mentaal een handje toesteekt.
 

 

Flowers in the Attic (2014) 271/K6
Canada / Verenigde Staten
Drama / Mystery
86 minuten

geregisseerd door Deborah Chow
met Heather Graham, Kiernan Shipka en Ellen Burstyn

De jaren vijftig van de twintigste eeuw. Vier broers en zussen van wie hun vader onlangs overleed, worden door hun moeder Corinne teruggebracht naar het landgoed van hun welgestelde familie. In een poging om de liefde (en erfenis) van haar stervende vader terug voor zich te winnen, sluiten Corinne en haar moeder de vier kinderen op in de noordelijke vleugel van het grote huis, om hen onwetend te laten over de rijkdom van de grootvader en welke hun rechten zijn bij zijn overlijden.

 

For the Love of Money (2012) 233/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
93 minuten

geregisseerd door Ellie Kanner
met Yehuda Levi, Edward Furlong en James Caan

Tel Aviv, 1973. De jonge Izek groeit op in een louche casino vol met gangsters dat zich achter de bar van de familie bevindt. Wanneer het geweld en de misdaad meer en meer een probleem gaan vormen voor hem en zijn familie verhuist Izek met zijn familie naar Los Angeles. In de hoop een nieuw leven te kunnen beginnen vervolgt hij zijn ambitie om ondernemer te worden door kleine bedrijfjes op te zetten, onroerend goed aan te kopen en een garagebedrijf te runnen. Het succes lijkt hem in de schoot geworpen te worden en na verliefd te zijn geworden op de knappe Aline lijkt het geluk ook aan zijn zijde te staan. Echter duurt het niet lang voordat de misdaad hem weer gevonden heeft. Hij wordt bedreigd door een gevaarlijke gangster, zijn criminele neef en zelfs een Colombiaanse drugsbaron. Als diegenen dicht bij hem de verleiding van het grote geld niet kunnen weerstaan, wordt hij omringd door geweld en heeft hij geen andere keus dan de confrontatie aan te gaan.

 

Fruitvale Station (2013) 208/K6
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Ryan Coogler
met Michael B. Jordan, Octavia Spencer en Melonie Diaz

Oscar Grant was een 22-jarige inwoner van de Bay Area die hield van zijn vrienden, royaal was naar vreemden en moeite had om de waarheid te delen met de moeder van zijn prachtige dochter. Hij was bang en moedig, charmant en rauw en net zo menselijk als de gemeenschap waarvan hij deel uitmaakte. De gemeenschap gaf hem aandacht, riep zijn naam, en filmde hem met hun mobiele telefoons op het moment dat de spoorwegpolitie, die sterk en intimiderend was, hem in koele bloede neerschoot bij de Fruitvale metrohalte op nieuwjaarsdag 2009.

 

Fall The (2006) 145/K6
Verenigde Staten / India
Avontuur / Fantasy
117 minuten

geregisseerd door Tarsem Singh
met Lee Pace, Catinca Untaru en Justine Waddell

In het ziekenhuis ontmoet een klein meisje met een gebroken sleutelbeen een bedlegerige man die haar een verhaal begint te vertellen. Naarmate het verhaal vordert komen werkelijkheid en fantasie samen.

 

Fall of the Roman Empire The (1964) 130/K6
Verenigde Staten
Drama / Avontuur
188 minuten

geregisseerd door Anthony Mann
met Sophia Loren, Stephen Boyd en Christopher Plummer

Als keizer Marcus Aurelius merkt dat hij spoedig zal sterven, besluit hij zijn wrede zoon Commodus te onterven en in plaats daarvan zijn generaal Livius, die tevens Commodus' halfbroer is, als opvolger aan te wijzen. Omdat een aantal officieren bang zijn voor hun baan in de door Livius beoogde vreedzame politiek, bedenken ze een plan om de keizer te vermoorden voordat hij zijn testament officieel kan bekrachtigen.

 

Five Thirteen (2013) 128/K6
Verenigde Staten
Drama
104 minuten

geregisseerd door Kader Ayd
met Tom Sizemore, Bishop Lamont en Costas Mandylor

Twee broers uit Los Angeles proberen een beter leven te gaan leiden door te profiteren van de corruptie om hen heen. Doordat ze zich in een gevaarlijke wereld van drugs en geweld begeven, komen ze in contact met allerlei grote criminelen en de zaken lopen al snel zodanig uit de hand dat de twee broers volledig controle verliezen.

 

Force of Execution (2013) 125/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
99 minuten

geregisseerd door Keoni Waxman
met Steven Seagal, Ving Rhames en Danny Trejo

Alexander Coates (Steven Seagal) zijn criminele imperium legt hem geen windeieren en is verwoestend voor zijn vijanden. Totdat zijn beste huurmoordenaar, Roman Hurst, een routineklus verprutst. Alexander spaart het leven van zijn protegé maar verlamt zijn handen waardoor hij niet meer kan werken. Wanneer Iceman (Ving Rhames), een meedogenloze moordenaar, verschijnt moet hij nog eenmaal de hulp inroepen van Hurst.

 

Frozen Ground, The (2013) 66/K6
Verenigde Staten
Thriller
105 minuten

geregisseerd door Scott Walker
met Nicolas Cage, John Cusack en Vanessa Hudgens

Glenn Flothe (Nicolas Cage), een rechercheur uit Alaska, is vast van plan een einde te maken aan de moorden van Robert Hansen (John Cusack), een seriemoordenaar die dertien jaar lang onopgemerkt bleef. Naarmate de lichamen zich opstapelen in de straten van Anchorage slaat de angst toe onder de bevolking. Flothe start een persoonlijke klopjacht om de moordenaar te vinden, waarbij hij zijn eigen leven op het spel zet. Wanneer een 17-jarig meisje ontsnapt aan Hansen, vindt Flothe eindelijk een aanknopingspunt.

 

Furious 6 (2013) 37/K6
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
130 minuten

geregisseerd door Justin Lin
met Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson

Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

 
Flukt (2012) 19/K6
Noorwegen
Actie
76 minuten

geregisseerd door Roar Uthaug
met Ingrid Bolsø Berdal, Hallvard Holmen en Tobias Santelmann

Tien jaar nadat de Zwarte Dood (een epidemie die tussen 1346 en 1351 in Europa woedde) het land heeft geteisterd, gaat een arme familie op zoek naar betere levensomstandigheden. Op een verlaten bergpas worden ze aangevallen door een bende meedogenloze bandieten. Ze sparen alleen het leven van de 19-jarige Signe. Ze wordt gevangen genomen en meegenomen naar het kamp. Hier komt ze erachter dat haar een erger lot staat te wachten dan de dood, en de enige oplossing is om te ontsnappen...

 
Far Off Place A (1993) 12/K6
Verenigde Staten
Avontuur / Familie
103 minuten

geregisseerd door Mikael Salomon
met Reese Witherspoon, Ethan Embry en Jack Thompson

De tieners Nonnie Parker en Harry Winslow hebben als enigen de aanval van een bende stropers overleefd. Hun leven is in gevaar en samen trekken ze de woestijn in op zoek naar de enige man die hen kan helpen, kolonel Mopani Theron. Samen met hem en de bosjesman Xhabbo trekken de kinderen de Kalahari-woestijn door op zoek naar een veilige verblijfplaats.

 
Flight (2012) 545 /K5
Verenigde Staten
Drama
138 minuten

geregisseerd door Robert Zemeckis
met Denzel Washington, Kelly Reilly en Don Cheadle

Whip Whitaker (Denzel Washington) is een piloot die ternauwernood zijn passagiersvliegtuig veilig aan de grond weet te brengen als de apparatuur het begeeft. Hij wordt als held onthaald, maar na onderzoek blijkt dat hij onder invloed was van drugs en alcohol. Hij gaat door een diep dal, omdat hij vindt dat hij ten onrechte tot held is gebombardeerd. De pilotenvakbond doet ondertussen zijn best om de zaak onder de pet te houden om zo de luchtvaart niet in een kwaad daglicht te stellen.

 
Fire with Fire (2012) 517 /K5
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
97 minuten

geregisseerd door David Barrett
met Bruce Willis, Josh Duhamel en Rosario Dawson

Na een slopende dag op het werk denken brandweerman Jeremy Coleman (Josh Duhamel) en zijn collega's de dag te eindigen met een drankje. Wanneer Jeremy de slijterij binnenloopt is hij onbewust getuige van de brute moord op de eigenaar door Hagan, een blanke racist. Nadat hij ternauwernood weet te ontsnappen verdiept rechercheur Mike Cella (Bruce Willis) zich in de recente misdaden van Hagan. Wanneer Hagan wordt opgepakt en Jeremy hem moet identificeren in een line-up blijkt Hagan maar al te goed te weten dat Jeremy achter het spiegelglas staat als hij zijn volledige naam en adres opsomt. Voorafgaand aan het proces wordt Jeremy gedwongen zijn carrière opzij te zetten als hij in een getuigebeschermingsprogramma geplaatst wordt. Hij vindt echter troost in een ontluikende romance met Talia Durham (Rosario Dawson), een US Marshal.

 
For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012) 489 /K5
Mexico
Drama / Oorlog
145 minuten

geregisseerd door Dean Wright
met Andy Garcia, Oscar Isaac en Catalina Sandino Moreno

De Cristero-oorlog tussen 1926 en 1929, waarbij een opstand ontstaat tegen de Mexicaanse overheid die het land wil seculariseren. We volgen de verhalen van een stel doodnormale mensen uit het hele land die er voor kiezen om op te komen voor hun vrijheid. Gevangen in een burgeroorlog moeten ze allemaal beslissen hoe ver ze willen gaan, en hoeveel risico ze willen nemen om hun doel te bereiken.

Flicka: Country Pride (2012) 468/K5
Verenigde Staten
Familie
111 minuten

geregisseerd door Michael Damian
met Kacey Rohl, Lisa Hartman en Max Lloyd-Jones

Toby (Clint Black) gaat aan de slag in een stal en neemt Flicka op sleeptouw. Kelly, de tienerdochter van de eigenaar, ontwikkelt al snel een band met het wilde paard. Als ruiter in de dop hoopt Kelly dat ze Flicka kan dresseren om deel te nemen aan een naderende wedstrijd, hoewel haar moeder dat afkeurt.

 

Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </html>