Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 
Fifty Shades of Black (2016) 70/K8

Verenigde Staten
Komedie

99 minuten


geregisseerd door Michael Tiddes
met Marlon Wayans, Kali Hawk en Mike Epps

Christian Black is een miljonair die aan het hoofd staat van Black Enterprises. Wanneer Hannah hem voor een krantenartikel moet interviewen is ze dan ook best een beetje nieuwsgierig. De ontmoeting verloopt op zijn zachtst gezegd stroef als ze met haar hoofd klem komt te zitten tussen de liftdeuren. Mr. Black blijkt ook nog eens op illegale wijze aan zijn startkapitaal te zijn gekomen.

 

Four Warriors The (2015) 27/K8
Verenigd Koninkrijk
Avontuur
95 minuten

geregisseerd door Phil Hawkins
met Christopher Dane, Hadrian Howard en Fergal Philips

Vier strijders keren terug naar huis, uitgeput van de zware gevechten die ze hebben gevoerd tijdens de kruistochten. Onderweg stuiten ze op een dorp dat in doodsangst leeft nadat de mannen en kinderen op geheimzinnige wijze zijn ontvoerd. De achterblijvers vrezen dat het allemaal te maken heeft met een profetie over een oeroude demon die vastbesloten is de wereld in het duister te storten. Hoewel de strijders zelf dolgraag naar hun dierbaren willen, besluiten ze de dorpelingen te helpen. Ze vermoeden dat de vermisten in handen zijn gevallen van slavenhandelaren en beginnen aan een zoektocht die de bergen in voert. Gaandeweg raken ze steeds meer doordrongen van de ernst van de profetie en het enorme belang van hun reddingsactie...

 

Fire City: End of Days (2015) 418/K7
Verenigde Staten
Fantasy / Horror
101 minuten

geregisseerd door Tom Woodruff Jr.
met Mary-Margaret Humes, Harry Shum Jr. en Danielle Chuchran

In een alternatieve wereld verschuilen demonen zich in menselijke vorm. Atum is een eeuwenoude demon die zijn kracht krijgt van de ellende van de mensheid. Wanneer de mensen langzaamaan geluk vinden, beginnen Atum en zijn groep kracht te verliezen. De demonen zullen beter hun best moeten doen de lokale bevolking boos te maken.

Fleming (2014) 16/K8
Verenigd Koninkrijk
Drama
177 minuten

geregisseerd door Mat Whitecross
met Dominic Cooper, Lara Pulver en Rupert Evans

Biografie over Ian Fleming, de Britse auteur die het personage James Bond creŽerde. We zien dat Flemings eigen leven al even spannend, boeiend en seksueel geladen was als het leven van zijn favoriete personage. Met name zijn ontmoeting tijdens de oorlog met barones Anne O'Neill bezorgde Fleming de nodige spanning.

 

Fathers and Daughters (2015) 401/K7
Verenigde Staten / ItaliŽ
Drama
116 minuten

geregisseerd door Gabriele Muccino
met Russell Crowe, Amanda Seyfried en Aaron Paul

De wereld van Jake Davis (Russell Crowe), een schrijver die de Pulitzer-prijs heeft gewonnen, komt op zijn kop te staan wanneer hij door een dodelijk auto-ongeluk zijn 5-jarige dochtertje, Katie, alleen op moet voeden. Overmand door een schuldgevoel voor het verlies van zijn vrouw, worstelt hij met de dagelijkse routine van het opvoeden van een kind, wat nog eens verergerd wordt door zijn arrogante familieleden die Katie van hem weg willen nemen. Jaren later vecht de 30-jarige Katie (Amanda Seyfried) tegen de demonen die ontstaan zijn uit haar moeilijke jeugd. Ondertussen probeert Jake ten koste van alles zijn dochter bij zich te houden.

 

Fifth Estate The (2013) 387/K7
Verenigde Staten / BelgiŽ
Drama
124 minuten

geregisseerd door Bill Condon en R.J. Cutler
met Benedict Cumberbatch, Dan Stevens en Alicia Vikander

De film vertelt het verhaal van Julian Assange (Benedict Cumberbatch) en zijn compagnon Daniel Domscheit-Berg (Daniel BrŁhl) in de vroege, onstuimige dagen van de oprichting van Wikileaks. De controversiŽle organisatie veranderde de geschiedenis door duizenden geheime documenten op internet te publiceren. Het succes van de website zorgde ervoor dat ze op slag beroemd werden en veranderde de informatiestroom naar nieuwsmedia in de wereld en in het algemeen.

Finding Normal (2013) 386/K7
Verenigde Staten
Komedie
80 minuten

geregisseerd door Brian Herzlinger
met Candace Cameron Bure, Trevor St. John en Lou Beatty Jr.

Meester multi-tasker, Dr. Lisa Leland (Candice Cameron Bure) is een succesvolle chirurg die op weg is naar de andere kant van het land om een nieuwe praktijk te starten, samen met haar even briljante vriend, die tevens arts is. Onderweg loopt ze tegen problemen aan door een aanvaring met een politie agent uit een klein stadje en wordt Lisa veroordeeld tot een taakstraf in Normal, North Carolina. In deze uithoek, waar ze geen mobiel bereik heeft, wifi of haar creditcard kan gebruiken, vult Leland haar tijd in door in te vallen voor een noodlijdende arts. Het normale leven wat ze daar leidt zou misschien nou net kunnen zijn wat ze al die tijd al zocht...

 

Freezer (2014) 358/K7
Verenigde Staten
Actie / Thriller
82 minuten

geregisseerd door Mikael Salomon
met Dylan McDermott, Peter Facinelli en Yuliya Snigir

Robert (Dylan McDermott) is een doodnormale man met een doodnormaal leven. Op een dag ontwaakt hij in een industriŽle vriezer waar hij opgesloten zit. Een stel Russische criminelen bedreigen hem met de dood, tenzij hij de 8 miljoen dollar die hij van hen gestolen heeft teruggeeft. Het enige probleem is dat Robert geen benul heeft waar ze het over hebben. Dan ontdekt hij onder een stapel dozen Sam (Peter Facinelli), geslagen en mishandeld. Als beide mannen vechten voor hun leven in de koude vriezer openbaart de waarheid over hun situatie zich langzaam.

 

Five Fingers (2006).jpg 319/K7
Verenigde Staten
Thriller / Drama
84 minuten

geregisseerd door Laurence Malkin
met Laurence Fishburne, Ryan Phillippe en Colm Meaney

Het verhaal van de idealistische Nederlandse pianist Martijn (Ryan Philippe) die op verzoek van zijn vriendin naar Marokko reist om een voedselprogramma te starten voor kinderen. Kort nadat hij zijn Britse gids Gavin (Colm Meany) heeft ontmoet, worden de twee ontvoerd door terroristen. Ze worden geblinddoekt en met riemen vastgebonden aan stoelen wakker in een verlaten warenhuis. De ontvoerders, geleid door Ahmat, (Laurence Fishburne) zijn sceptisch over Martijnís altruistische motieven. Wat volgt is een ondervraging die verhevigt met iedere ruwe vraag en ieder hard antwoord.

 

Far from Heaven (2002) 272/K7
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Todd Haynes
met Julianne Moore, Dennis Quaid en Dennis Haysbert

Cathy is de perfecte jaren '50 huisvrouw. Op een avond betrapt ze haar echtgenoot met een andere man, en haar nette wereldje valt uit elkaar. In haar verdriet vindt ze troost in de vriendschap met haar Afro-Amerikaanse tuinman. Gezien de taboes die hier op rusten raakt haar leven nog verder in de war.

 

Fantastic Four (2015) 252/K7
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
100 minuten

geregisseerd door Josh Trank
met Miles Teller, Kate Mara en Michael B. Jordan

Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

 

Frida (2002) 239/K7
Verenigde Staten / Canada / Mexico
Drama
123 minuten

geregisseerd door Julie Taymor
met Salma Hayek, Alfred Molina en MŪa Maestro

Het bewogen leven van de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo. Op jonge leeftijd raakte ze verminkt bij een busongeval, maar ze kanaliseerde haar lichamelijke pijn en de emotionele frustratie van haar stormachtige huwelijk met de beroemde muralist Diego Rivera in een magistraal oeuvre van kleurrijke en provocerende doeken. Ze beleefde ook heel intens de politieke, artistieke en seksuele revoluties van haar tijd. Frida Kahlo en haar echtgenoot Diego Rivera, werden de meest geprezen kunstenaars uit de Mexicaanse geschiedenis.

 

Freelancers (2012) 224/K7
Verenigde Staten
Actie / Misdaad
96 minuten

geregisseerd door Jessy Terrero
met 50 Cent, Forest Whitaker en Robert De Niro

Malo (50 Cent) is de zoon van een overleden politieagent, die voor hetzelfde beroep als zijn vader kiest. De nieuweling wordt onder de vleugels genomen door de voormalige partner van zijn vader en komt terecht in een team bestaande uit ruige en onbetrouwbare agenten. Zijn nieuwe baas is Vic Sarcone (Robert De Niro). Het duurt niet lang voordat Malo zich begint af te vragen aan welke kant van de wet hij zich bevindt.

 

Forces Spťciales (2011) 212/K7
Frankrijk
Actie / Avontuur
109 minuten

geregisseerd door Stťphane Rybojad
met Diane Kruger, Djimon Hounsou en BenoÓt Magimel

De journaliste Elsa Casanova wordt door de Taliban gegijzeld. Op de vooravond van haar executie onderneemt een groep elitesoldaten van de special forces een ultieme reddingsoperatie. Wat volgt is een meedogenloze klopjacht in het stammengebied van Afghanistan. In dit vijandige gebied en in hun strijd tegen de verbetenheid van de Taliban groeit een innige band tussen deze karaktervrouw en de soldaten, die met gevaar voor eigen leven de taak hebben om haar levend terug te brengen.

 

Fugitive The (1993) 155/K7
Verenigde Staten
Actie / Thriller
130 minuten

geregisseerd door Andrew Davis
met Harrison Ford, Tommy Lee Jones en Jeroen Krabbť

Dr. Richard Kimble (Ford) wordt ten onrechte gearresteerd voor de moord op zijn vrouw. Hij ontsnapt tijdens zijn transport naar de gevangenis en begint zelf een zoektocht naar de echte dader. Hij wordt hierbij op de hielen gezeten door US-Marshall Samuel Gerard (Jones), die ook steeds minder overtuigd raakt van de schuld van Kimble.

 

Faith of Our Fathers (2015) 152/K7
Verenigde Staten
Drama
95 minuten

geregisseerd door Carey Scott
met Kevin Downes, David A.R. White en Stephen Baldwin

Vietnam 1969. Hoewel Steven George en Eddie Adams zij aan zij vechten, konden ze niet meer van elkaar verschillen. Steven is klein, schuchter maar zeer vriendelijk en helemaal niet agressief van aard en praat graag over de mensen thuis om de tijd te doden. Eddie echter is een man van weinig woorden volgens wie praten over thuis gewoon tijdverlies is. Visalia 1997. Opgegroeid zonder vader blijft John Paul George met vele vragen zitten over de dood van zijn vader in de Vietnamoorlog. Tot hij op een dag Wayne Adams ontmoet, de zoon van Eddie.

 

Free Fall (2014) 129/K7
Verenigde Staten
Thriller / Actie
90 minuten

geregisseerd door Malek Akkad
met D.B. Sweeney, Sarah Butler en Malcolm McDowell

Wanneer een topmanager vermoedelijk zelfmoord heeft gepleegd, rouwen alle collega's bij Gault Capital om het verlies van hun collega. Maar dan komt Jane erachter dat haar baas, de charismatische miljardair Thaddeus Gault, verdacht wordt van grootschalige financiŽle fraude. De organisatie stuurt vervolgens 'crisismanager' Frank op haar af om haar het zwijgen op te leggen. Tijdens haar vlucht komt Jane echter vast te zitten in een lift van een leegstaand gebouw. Wat volgt is een kat-en-muis-spel, waarbij Jane moet zien te ontsnappen aan haar belager.

 

Far from the Madding Crowd (2015) 105/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama
119 minuten

geregisseerd door Thomas Vinterberg
met Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts en Tom Sturridge

Bathsheba Everdene (Mulligan) is een mooie, trotse vrouw met een onafhankelijke geest. Ze wordt door drie zeer verschillende mannen het hof gemaakt: Gabriel Oak (Schoenaerts), een schapenhouder, Frank Troy (Sturridge), een roekeloze sergeant en William Boldwood (Sheen), een welgestelde en wat oudere vrijgezel.

 

Forbidden-Kiingdom-2015 103/K7
Verenigde Staten
Fantasie
115 minuten

Vroege 18de eeuw. Cartograaf Jonathan Green onderneemt een wetenschappelijke ontdekkingsreis van Europa naar het verre Oosten. Nadat hij door TranssylvaniŽ en de Karpaten getrokken is, bevindt hij zich in een klein dorpje in een onbetreedbaar woud. De bewoners van dit dorpje zijn vreemd en hebben een diepe gracht gegraven in de naÔeve overtuiging dat ze zich zo van het kwaad kunnen redden. Ze hebben echter niet door dat deze dreiging vanuit henzelf komtÖ

 

Furious Seven (2015) 76/K7
Verenigde Staten / Japan
Actie / Misdaad
140 minuten

geregisseerd door James Wan
met Vin Diesel, Paul Walker en Michelle Rodriguez

Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw's broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en "Mr. Nobody" gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd 'God's Eye', om zo achter Deckard's locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

 

Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </html>