Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 
First Kill (2017) 202 /K9
Verenigde Staten
Actie / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Steven C. Miller
met Bruce Willis, Hayden Christensen en Gethin Anthony

Een vader (Hayden Christensen) en zoon zijn getuige van een schietpartij tussen een bankovervaller en een misdadiger terwijl ze op een jachtuitje zijn. De bankovervaller neemt de jonge jongen in gijzeling om het geld van de overval terug te vorderen. De woedende vader en een politiechef (Bruce Willis) moeten vervolgens hun krachten bundelen om de kidnapping te beëindigen.

 

Family Man A (2016) 174 /K9
Verenigde Staten / Canada
Drama
108 minuten

geregisseerd door Mark Williams
met Gerard Butler, Alison Brie en Willem Dafoe

Dane Jensen (Gerard Butler) is een gedreven headhunter uit Chicago die werkzaam is bij een arbeidsbemiddelingsbureau. Wanneer Dane's baas zijn pensioen aankondigt zet hij Dane tegenover Lynn Vogel, ook een gedreven medewerker maar een complete tegenpool van Dane, in een strijd om de controle over het bedrijf over te nemen. Als Dane zich opmaakt voor de strijd krijgt hij te horen dat zijn 10-jarige zoon Ryan gediagnosticeerd is met kanker. Plots moet Dane kiezen tussen het verwezenlijken van zijn professionele droom en tijd door brengen met zijn familie, die hem nu meer dan ooit nodig heeft.

 

Farewell to Arms A (1957) 134 /K9
Verenigde Staten
Drama / Oorlog
152 minuten

geregisseerd door Charles Vidor
met Jennifer Jones, Rock Hudson en Vittorio De Sica

Italië, Eerste Wereldoorlog. De Amerikaanse luitenant Frederic Henry wint al gauw het vertrouwen van de Italiaanse soldaten en het hart van de Engelse verpleegster Catherine. Als Henry vanuit Milaan weer moet terugkeren naar zijn eenheid, vertelt ze hem dat ze een kind krijgt. Als Henry terugkeert van het front gaan de twee naar Montreux, waar ze zich verheugen op de geboorte van het kind. Het geluk is echter niet met hen...

 

Flags of Our Fathers (2006) 128 /K9
Verenigde Staten
Oorlog / Historisch
132 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Ryan Phillippe, Jesse Bradford en Adam Beach

Het is februari 1945. Terwijl de overwinning in Europa eindelijk in zicht komt, woedt de oorlog in de Stille Oceaan in alle hevigheid voort. Eén van de belangrijkste en bloedigste veldslagen speelde zich af op het eiland Iwo Jima. Vijf mariniers en een veldarts van de marine planten de Amerikaanse vlag op de Suribachiberg. De foto die daarvan wordt gemaakt, wordt een symbool van de overwinning. De Amerikaanse soldaten worden op slag beroemd en worden ingezet om geld bij het volk op te halen om de verdere oorlog te kunnen betalen.

 

Fate of the Furious The (2017) 100 /K9
Verenigde Staten / Japan / Frankrijk / Canada / Verenigd Koninkrijk / Amerikaans Samoa
Actie / Misdaad
136 minuten / 160 minuten

geregisseerd door F. Gary Gray
met Vin Diesel, Dwayne Johnson en Charlize Theron

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft.

 

Fifty Shades Darker (2017)  7/K9
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
115 minuten

geregisseerd door James Foley
met Dakota Johnson, Jamie Dornan en Tyler Hoechlin

Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

 

Frank & Lola (2016)  349/K8
Verenigde Staten
Mystery / Romantiek
88 minuten

geregisseerd door Matthew M. Ross
met Imogen Poots, Michael Shannon en Justin Long

In de nacht van Halloween wordt Frank, een chef-kok in een restaurant in Las Vegas, verliefd op Lola, die nieuw is in de stad. Lola bewijst echter dat ze net zo mysterieus is als dat ze mooi is. Voor Frank is liefde de eerste stap naar een obsessie, wat leidt tot verraad en uiteindelijk een achtervolging.

 

From a House on Willow Street (2016) 340 /K8
Zuid-Afrika
Horror
90 minuten

geregisseerd door Alastair Orr
met Sharni Vinson, Carlyn Burchell en Zino Ventur

Een groepje criminelen kidnapt in Kaapstad de dochter van een welgestelde diamanthandelaar. Ze sluiten haar op in hun schuilplaats en bedenken hoe ze de ontvoering gaan afhandelen. Al snel doen de ontvoerders de verschrikkelijke ontdekking dat de vrouw bezeten is door een zeer krachtige demon.
 

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) 312 /K8
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
133 minuten

geregisseerd door David Yates
met Eddie Redmayne, Katherine Waterston en Dan Fogler

1926. Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.
 

 

Fences (2016)   288/K8
Verenigde Staten
Drama
139 minuten

geregisseerd door Denzel Washington
met Denzel Washington, Viola Davis en Mykelti Williamson

Troy Maxson, een Afro-Amerikaanse vader, werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Hij probeert een goede echtgenoot en vader te zijn, maar de verloren droom vreet nog steeds aan hem, wat ervoor zorgt dat hij een besluit neemt dat zijn familie verscheurt.
 

 

Forger The (2014)  577/K3
Verenigde Staten
Misdaad / Drama
92 minuten

geregisseerd door Philip Martin (I)
met John Travolta, Christopher Plummer en Tye Sheridan

Ray Cutter (Travolta) is een kruimeldief die erin slaagt om zich uit de gevangenis te 'kopen' zodat hij tijd kan doorbrengen met zijn zieke zoon (Sheridan). Maar Ray en zijn vader (Plummer) moeten samen nog één laatste grote klus doen om het syndicaat dat zijn vroegtijdige vrijlating financierde terug te betalen.

 

Felony (2013)  569/K3
Australië / Verenigde Staten
Thriller
105 minuten

geregisseerd door Matthew Saville
met Tom Wilkinson, Joel Edgerton en Jai Courtney

Drie rechercheurs raken in een web van leugens verwikkeld na een tragisch ongeval waarbij een kind in kritieke toestand achterblijft. Eén van hen is schuldig aan een misdrijf, de ander probeert het ongeval in de doofpot te steken terwijl de derde net poogt om de waarheid aan het licht te brengen.

 

Freedom (2014)  568/K3
Verenigde Staten
Drama / Familie
98 minuten

geregisseerd door Peter Cousens
met Cuba Gooding Jr., Diane Salinger en William Sadler

Een slavenfamilie, onder leiding van Samuel Woodward, ontsnapt uit een zuidelijke plantage met behulp van de Underground Railroad. Hun reis naar Canada is zowel gevaarlijk als intrigerend. Gelovigen, musici, spoorwegarbeiders, acteurs en vele anderen helpen de familie om uit handen te blijven van de beruchte slavendrijver Plimpton die hen achtervolgt.

 

Foxcatcher (2014)  564 /K3
Verenigde Staten
Drama
129 minuten

geregisseerd door Bennett Miller
met Channing Tatum, Steve Carell en Mark Ruffalo

'Foxcatcher' vertelt het waargebeurde verhaal van de Olympische Kampioenen en tevens broers Mark Schultz (Channing Tatum) en Dave Schultz (Mark Ruffalo) en hun relatie met de excentrieke John du Pont (Steve Carell). John is de erfgenaam van Du Pont Chemical. Hun samenwerking leidde uiteindelijk tot een schokkende tragedie.

 

False Witness (2008) 225/K8
Verenigd Koninkrijk / Australië
Actie / Misdaad
180 minuten

geregisseerd door Peter Andrikidis
met Dougray Scott, Rachael Blake en Jeremy Lindsay Taylor

Er wordt een grote hoeveelheid heroïne aangetroffen in een container die verzegeld zou zijn door de Britse diplomaat Ian Porter. Scotland Yard onderzoekt de zaak en komt terecht in de wereld van spionage, contraspionage en terrorisme. Als Porter wordt verhoord, ontdekt commandant Julie Hales dat Porter bevriend is geraakt met Krousov, een beruchte heroïnesmokkelaar. Ze ziet een kans om deze crimineel eindelijk op te pakken en biedt Porter immuniteit als hij getuigt tegen Krousov. Porter en z'n ex-vrouw Pippa worden naar het buitenland geloodst om daar een nieuw leven te beginnen, met een nieuwe identiteit.

 

Free State of Jones (2016) 190/K8
Verenigde Staten
Drama / Thriller
139 minuten

geregisseerd door Gary Ross
met Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw en Keri Russell

De Amerikaanse burgeroorlog. Een zuidelijke boer uit Jones county, genaamd Newton Knight (Matthew McConaughey), stapt uit het leger en komt samen met andere boeren en gelijkgestemden in opstand tegen de Geconfedereerde Staten van Amerika. Daarbij weten ze een nieuwe staat op te richten: de Free State of Jones.

 

Family Fang The (2015) 182/K8
Verenigde Staten
Drama / Komedie
105 minuten

geregisseerd door Jason Bateman
met Nicole Kidman, Jason Bateman en Christopher Walken

Annie en Buster Fang hebben het grootste deel van hun volwassen leven besteed aan het proberen zich te distantiëren van hun ouders, beide beroemde kunstenaars. Maar na een onwaarschijnlijk ongeval worden broer en zus gedwongen om voor het eerst in tien jaar terug naar huis te keren. Daar raken ze verstrikt in een duister mysterie rond de verdwijning van hun ouders.

 

Fall of the KraysThe (2016) 161/K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad
116 minuten

geregisseerd door Zackary Adler
met Simon Cotton, Kevin Leslie en Josh Myers

Het verhaal van de gebroeders Kray en de 'Firm' gaat hier verder. De wankele geestelijke toestand van de broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

 

Freeheld (2015) 112/K8
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
103 minuten

geregisseerd door Peter Sollett
met Julianne Moore, Ellen Page en Michael Shannon

Laurel Hester werkt als rechercheur in New Jersey. Ze is nooit open geweest over haar seksuele voorkeur totdat ze verliefd wordt op Stacie Andree, een jongere, openlijk lesbische automonteur. Wanneer Laurel te horen krijgt dat ze terminaal ziek is, vraagt ze de wetgevers van New Jersey haar politiepensioen aan Stacie te geven in geval ze overlijdt.

 

Forest The(2016) 87/K8
Verenigde Staten
Horror
93 minuten

geregisseerd door Jason Zada
met Natalie Dormer, Taylor Kinney en Yukiyoshi Ozawa

Aokigahara, ook wel het zelfmoordbos genoemd, is een bos dat ligt aan de voet van de berg Fuji in Japan. Het wordt zo genoemd omdat er in Aokigahara veel zelfmoorden worden gepleegd. De jonge Amerikaanse Sara zoekt haar tweelingzus, die op mysterieuze wijze is verdwenen in het bos. Ze krijgt het advies om op het pad te blijven en niet af te dwalen.

 

Vorige Pagina: (E) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgen Pagina: (G)

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </html>