Vorige Pagina: (F) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: (H)

 

Gran Torino (2008) 86/K3
Verenigde Staten
Actie / Drama
116 minuten

geregisseerd door Clint Eastwood
met Clint Eastwood, Bee Vang en Ahney Her

De racistische oorlogsveteraan Walt Kowalski komt erachter dat zijn Aziatische buurjongen het voorzien heeft op zijn kostbare bezitting, een 'Gran Torino' uit 1972. Kowalski probeert hem te hervormen.

 

Greatest Story Ever Told, The (1965) 827/K1
Verenigde Staten
Drama
260 minuten

geregisseerd door George Stevens
met Max von Sydow, Pat Boone en Carroll Baker

De geboorte, het leven en werk, de kruisiging en de wederopstanding van Jezus Christus. Na de geboorte in een stal en de aanbidding van de Drie Koningen, vluchten Jozef en Maria naar Egypte om aan de wraak van koning Herodes en het vermoorden van onschuldige borelingen te ontsnappen. Bij zijn terugkeer uit Egypte ziet Christus dat zijn volk onderdrukt en vervolgd wordt door de Romeinen

 

Get Smart (2008) 800/K1
Verenigde Staten
Komedie / Actie
110 minuten

geregisseerd door Peter Segal
met Steve Carell, Anne Hathaway en Dwayne Johnson

Maxwell Smart is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99, is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld.

 

Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control (2008) 801/K1
Verenigde Staten
Komedie / Actie
71 minuten

geregisseerd door Gil Junger
met Masi Oka, Nate Torrence en Bryan Callen

De slimmeriken van R&D moeten uit hun lab en comfortzone vertrekken als ze in actie moeten komen om hun nieuwste uitvinding terug te krijgen. Deze uitvinding, een onzichtbaarheidsmantel, moet door hen gevonden worden voordat het in handen komt van de KAOS. Tijdens hun zoektocht worden ze tegengewerkt door het hele onzichtbaarheidsgebeuren en leren ze hoe het is om een echte spion te zijn.

 

Girlfight (2000) 813/K1
Verenigde Staten
Drama
110 minuten

geregisseerd door Karyn Kusama
met Michelle Rodriguez, Jaime Tirelli en Paul Calderon

Op haar 18e staat Diana op het punt om wegens vechten van school gestuurd te worden, haar moeder is dood en ze weet uit eigen ervaring dat mannen voor ellende kunnen zorgen. Wanneer ze haar jongere broer ophaalt bij de gym waar hij boxt besluit ze dat ze zelf wil gaan boxen. Hector besluit haar na enige aarzeling te gaan trainen.

 

Gods and Generals (2003) 821/822/K1
Verenigde Staten
Oorlog / Drama
231 minuten

geregisseerd door Ronald F. Maxwell
met Jeff Daniels, Stephen Lang en Robert Duvall

De film, een prequel van Gettysburg uit 1993, volgt het leven van de legendarische oorlogsheld Stonewall Jackson tijdens verschillende veldslagen in de Amerikaanse Burgeroorlog.

 

Great Debaters, The (2007) 826/K1
Verenigde Staten
Drama
123 minuten

geregisseerd door Denzel Washington
met Denzel Washington, Forest Whitaker en Nate Parker

Het waargebeurde verhaal van professor Melvin B. Tolson (Denzel Washington), die in 1935 voor het eerst een groep studenten bereid wist te vinden om met elkaar in debat te gaan. De op deze manier gevormde groep besluit uiteindelijk mee te doen aan de kampioenschappen tegen Harvard.

 

Gabriel (2007) 794/K1
Australië
Actie
109 minuten

geregisseerd door Shane Abbess
met Andy Whitfield, Dwaine Stevenson en Samantha Noble

In de traditie van de onderwereld openbaart Gabriel de strijd tussen het goede en het kwaad en het vechten voor de menselijke ziel. In de onderwereld vindt het gevecht plaats tussen de gewone en de gevallen engelen. Zij vechten voor één ding: de controle over de stad

 

Golden Compass, The (2007) 819/K1

Nederlands & Engels gesproken

Verenigde Staten / Groot Brittannië
Avontuur / Fantasy
113 minuten

geregisseerd door Chris Weitz
met Nicole Kidman, Daniel Craig en Dakota Blue Richards

Het jonge meisje Lyra Belacqua leeft in Oxford in een parallel universum. Hier zijn de zielen van mensen zichtbaar als dieren die hun overal volgen. Bij kinderen kunnen de zogenaamde deamons nog van gedaante verwisselen. Op een dag hoort ze haar oom een discussie voeren over een nieuw fysiek element: Dust. Dit element heeft de kracht om werelden te verenigen, waardoor het zowel begeerd als gehaat wordt door verschillende partijen, waaronder het Magistraat. Lyra onderneemt een reis naar het element, en moet de strijd aangaan met demonen, geesten en andersoortige wezens, slechts bewapend met een magisch gouden kompas.

 

 

Georgia Rule (2007) 798/K1
Verenigde Staten
Drama / Komedie
113 minuten

geregisseerd door Garry Marshall
met Jane Fonda, Lindsay Lohan en Felicity Huffman

Rachel (Lindsay Lohan) is een rebelse tiener, die door haar labiele moeder (Felicity Huffman) wordt gedwongen om de zomer bij haar grootmoeder (Jane Fonda) door te brengen. De reis die Rachel moet maken en het verblijf bij haar oma, zorgen ervoor dat zij geestelijk sterker en volwassener wordt.

 

Game Plan, The (2007) 795/K1
Verenigde Staten
Komedie / Familie
110 minuten

geregisseerd door Andy Fickman
met Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick en Roselyn Sanchez

Joe Kingman is een professionele american footballspeler in de NFL. Hij is vrijgezel en geniet van het leven als bekend sporticoon. Maar dan blijkt dat hij een inmiddels 7-jarig dochtertje heeft uit een vorige relatie. Feesten, vriendinnen en afspraakjes moeten opeens gedeeltelijk plaatsmaken voor balletlessen, verhaaltjes voor het slapengaan en poppen.

 

Good Luck Chuck (2007) 816/k1
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Mark Helfrich
met Dane Cook, Jessica Alba en Dan Fogler

Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden

 

Gettin' It (2006) 802/K1
Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Nick Gaitatjis
met Patrick Censoplano, Cheryl Dent en Sajen Corona

Silver is een sullige tienerjongen, een maagd bij wie de hormonen door het lijf gieren. Maar een date krijgen lukt hem niet. Totdat een misverstand over een doos condooms met de maat XXL tot het gerucht leidt, dat hij nogal groot geschapen is. Het duurt dan ook niet lang tot de voormalige loser dates heeft met kinky strippers en smachtende huisvrouwen.

 

Ghost Lake (2004) 805/K1
Verenigde Staten
Horror
109 minuten

geregisseerd door Jay Woelfel
met Tatum Adair, Timothy Prindle en Gregory Lee Kenyon

Rebecca heeft haar beide ouders verloren. Om dit te verwerken gaat ze naar het dorpje Rushford Lake, waar ze samen met haar ouders vaak kwam. Maar wanneer ze daar is gebeurt er iets vreemds. Het lijkt wel of de doden vanuit het meer herrijzen...

 

Gryphon (2007) 832/K1
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
87 minuten

geregisseerd door Andrew Prowse
met Jonathan LaPaglia, Larry Drake en Amber Benson

In een mystiek land, dat door de burgeroorlog wordt verscheurd, is een prinses genoodzaakt om met een rivaliserende prins een team te vormen. Om hun land weer veilig te maken, moeten zij het samen opnemen tegen een boosaardige magiër en zijn reusachtige vliegende demon.

 

Gridiron Gang (2006) 829/k1
Verenigde Staten
Drama
120 minuten

geregisseerd door Phil Joanou
met The Rock, Xzibit en Vanessa Ferlito

Sean Porter is de leider van een jeugd-detentieinstelling. Hij heeft de nodige problemen met alle jeugdige delinquenten die onder zijn toezicht vallen en is van mening dat ze meer zelfrespect en sociale verantwoordelijkheid moeten voelen. Hiertoe richt hij samen met zijn medewerker Moore een footballteam op dat op high-school niveau mee moet kunnen draaien. Aan hen en de jongeren de opdracht om aan de scepis van Porters superieuren en de footballcoaches in de league een einde te maken.

 

Getting Played (2005) 803/K1
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
79 minuten

geregisseerd door David Silberg
met Vivica A. Fox, Bill Bellamy en Carmen Electra

Andrea, Lauren en Emily zijn drie intelligente en sexy vriendinnen die genoeg hebben van de mannen in hun leven. De drie besluiten een spelletje te spelen om te bewijzen dat alle mannen voorspelbare en makkelijk te verleiden idioten zijn. Daarvoor nemen ze één man als proefobject en ze willen hem laten geloven dat zijn droom werkelijkheid wordt. Ze onderschatten echter de plannetjes die deze man zelf in zijn gedachten heeft.

 

Gravedancers, The (2006) 825/K1
Verenigde Staten
Horror / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Mike Mendez
met Clare Kramer, Dominic Purcell en Josie Maran

Harris, Kira en Sid zijn drie oude vrienden die elkaar na jaren weer ontmoeten bij de begrafenis van hun vriend Devin. Tijdens een nacht vol drank besluit het drietal afscheid te nemen van hun overleden makker. Op het kerkhof vinden ze een kaart met een spreuk. Ze lezen hem hardop voor, dronken dansend op de graven.Wat ze niet weten, is dat daarmee een eeuwenouden vloek in werking treedt. Het duurt niet lang of Harris, Kira en Sid vallen ten prooi aan wraakzuchtige geesten die slecht één doel hebben: de grafschenners meesleuren naar het dodenrijk. Hun enige hoop zijn twee paranormale onderzoekers. Kunnen zij het kwaad stoppen?

 

Ghost Son (2006) 808/K1

Italië / Zuid-Afrika / Spanje / Groot Brittannië
Mystery / Thriller
135 minuten


geregisseerd door Lamberto Bava
met Laura Harring, Pete Postlethwaite en John Hannah

Zij is Stacey, hij is Mark. Stacey is gelukkig, door Mark voelt ze eindelijk dat ze leeft. Maar dan verdwijnt Mark plotseling. Diezelfde nacht nog droomt ze van een nacht met Mark, een nacht waar ze de liefde in bedrijven. Negen maanden later is Mark nog steeds niet terug, en Stacey bevalt van een jongen, Martin. Ze begint in een andere wereld te leven waar werkelijkheid en fictie samen met elkaar gaan, en ze realiseert zich dat de kans bestaat dat Martin de zoon van een geest is.

 

Ghost Rider (2007) 806/K1
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
114 minuten

geregisseerd door Mark Steven Johnson
met Nicolas Cage, Eva Mendes en Sam Elliott

Dit is het verhaal van een motorstuntman, Johnny Blaze (Cage), die zijn ziel verkoopt aan een duistere macht om de levens van zijn geliefden te redden. Jaren later wordt Johnny's ziel vrijgelaten als hij akkoord gaat om de legendarische Ghost Rider, een bovennatuurlijke wezen van wraak en gerechtigheid, te worden.

 

Vorige Pagina: (F) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: (H)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </html>