Vorige Pagina: (F) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: (H)

 

Grown Ups (2010) 126/K5
Verenigde Staten
Komedie
102 minuten

geregisseerd door Dennis Dugan
met Adam Sandler, Kevin James en Chris Rock

Vijf goede vrienden en teammaten hebben elkaar sinds hun middelbare school niet meer gezien. Om hun overleden basketbalcoach te herdenken besluiten ze, 35 jaar later tijdens het '4th of July' weekend, allemaal nog eens bij elkaar te komen. Ze ontdekken al snel dat ze allemaal erg veranderd zijn in die 35 jaar

 

Ghost Writer, The (2010) K5/61
Frankrijk / Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Mystery / Thriller
128 minuten

geregisseerd door Roman Polanski
met Ewan McGregor, Pierce Brosnan en Olivia Williams

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter (Ewan McGregor) ingehuurd wordt om de memoires te schrijven van de voormalige premier van Groot-Brittannië Adam Lang (Pierce Brosnan), is dat de kans van z'n leven. Althans, dat zegt de agent van de schrijver. Tijdens de opdracht stuit hij echter op heel wat geheimen, waardoor de ghostwriter verstrikt raakt in een web van politieke intriges.

 

Green Zone (2010) K5/31
Frankrijk / Verenigde Staten / Spanje / Verenigd Koninkrijk
Oorlog / Thriller
115 minuten

geregisseerd door Paul Greengrass
met Matt Damon, Greg Kinnear en Brendan Gleeson

Enkele Amerikaanse militairen onder leiding van Roy Miller (Matt Damon) gaan in de Irakese woestijn op zoek naar massavernietigingswapens nadat een CIA-agent hem een intrige onthult. Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht over de totstandkoming van de oorlog. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een andere ooghoek en beseft dat het doel van de missie op de helling staat.

 

Good Intentions (2010)

474/K4

Verenigde Staten
Komedie
85 minuten

geregisseerd door Jim Issa
met Elaine Hendrix, Luke Perry en Jon Gries

Etta Milford is een liefdevolle vrouw, schattige moeder en...gewapende overvaller. Etta's man verbrast steeds hun geld aan tijdelijke uitvindingen. Wanneer ze besluit om in het geheim de gelduitgaven in eigen handen te nemen gaan de dingen al snel de verkeerde kant op. Met hun spaargeld weg, haar man achterdochtig en hun kinderen losgeslagen, verzint Etta een regeling om hun geld terug te krijgen en haar familie te redden. Er zijn enkel nog een paar dingetjes die ze eerst moet regelen, waaronder het chanteren van de sheriff en het overvallen van de kruidenierswinkel.

 

Growth (2009)

455/K4

Verenigde Staten
Thriller / Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Gabriel Cowan
met Mircea Monroe, Christopher Shand en Brian Krause

In 1989 werd er op het 'Cuttyhunk Island' een onderzoek gedaan naar de menselijke evolutie door proeven op parasieten. Alhoewel het onderzoek er in eerste instantie veelbelovend uit zag, ging er toch iets gruwelijk mis. Driekwart van de bevolking op het eiland werd hierdoor uitgeroeid. Jamie Akerman (Mircea Monroe) wist te ontkomen. Nu twintig jaar later gaat ze terug naar het eiland om haar familie-eigendommen te verkopen. Eenmaal op het eiland blijkt dat een nieuwe generatie parasieten het leven op het eiland nog altijd moeilijk maken...

 

Good Hair (2009)

438/K4

Verenigde Staten
Documentaire / Komedie
95 minuten

geregisseerd door Jeff Stilson
met Chris Rock, Kerry Washington en Nia Long

Wanneer Chris Rock's dochter huilend aan hem vraagt waarom zij geen goed kapsel kan krijgen, besluit hij op zoek te gaan naar het antwoord. Hij bezoekt verschillende haarsalons, laboratoriums en zelfs Indiase tempels om uit te vinden wat het invloed van het kapsel is op het leven van de Afro-Amerikaan. Daarnaast geven Amerikaanse beroemdheden als Ice-T, Nia Long, Kerry Washington en Raven Symone hun visie op het onderwerp.

 

Graves, The (2010) 413/K4

Verenigde Staten
Horror / Thriller

88 minuten

geregisseerd door Brian Pulido
met Clare Grant, Jillian Murray en Bill Moseley

Megan en Abby Graves zijn twee onafscheidelijke zusters. Megan is zojuist geslaagd voor haar marketing diploma en heeft gelijk een baan gevonden. Om dat te vieren gaan de twee er een weekend op uit. Hun plannen moet hen brengen naar het ongerepte Arizona met zijn prachtige hippe plekjes. In plaats hiervan komen ze terecht in het schimmige, verlaten mijnstadje Skull City Mine. Het stadje herbergt een aantal geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Op zeker moment raakt Abby gewond. Om haar te redden moet Megan het mysterie van Skull City Mine zien te ontrafelen.

 

 

Ghost Machine (2009) 348/K4
Verenigd Koninkrijk
Science-Fiction / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Chris Hartwill
met Sean Faris, Rachael Taylor en Luke Ford

Een groep jonge militairen leent een ultra geheime gevechtsimulator voor een weekend gamen. Wanneer ze het systeem instellen op een gevangenis waar 9/11 gevangenen gemarteld werden, komen ze erachter dat iets of iemand zichzelf naar het systeem geupload heeft. Een dodelijke nieuwe speler doet nu mee: Hoe overleven ze het laatste level van de game wanneer ontsnappen onmogelijk is en de vijand niet te stoppen?

 

Gamer (2009)

333/K4

Verenigde Staten
Thriller / Science-Fiction
95 minuten

geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor
met Gerard Butler, John Leguizamo en Alison Lohman

In een futuristische toekomst krijgen gevangenen die ter dood zijn veroordeelt de kans om hun vrijheid te winnen door mee te doen aan een uiterst gevaarlijk virtual reality spel dat live wordt uitgezonden. Er is maar één regel: vechten tot de dood. Kable is afkomstig van één van de vele competities. Hij probeert zijn onafhankelijkheid te winnen en eens voor altijd een eind te maken aan dit gruwel door helemaal van onderaan te beginnen en tot de top te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen de genie van het spel, Zaal.

 

Goods: Live Hard, Sell Hard, The (2009)

308/K4

Verenigde Staten
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Neal Brennan
met Jeremy Piven, Ving Rhames en Kathryn Hahn

Don Ready (Jeremy Piven), is een tweedehands autoverkoper die wordt ingehuurd door een bijna failliete autodealer om van de feestdag 'Fourth of July' een gigantisch winstproject te maken.

 

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

195/K4

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
118 minuten

geregisseerd door Stephen Sommers
met Channing Tatum, Sienna Miller en Joseph Gordon-Levitt

Tien jaar in de toekomst moet het elite korps die bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra. Deze organisatie handelt in verboden wapens en wordt gerund door een Schotse man. Wanneer deze leider van Cobra door heeft dat G.I. Joe zijn wapenhandel in gevaar brengt, wil hij keihard terugslaan.

 

Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)

169/K4

Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Thomas Carter
met Cuba Gooding Jr., Kimberly Elise en Aunjanue Ellis

Benjamin S. Carson heeft geen gemakkelijke jeugd, geen vader en op school bakt hij er weinig van. Zijn moeder is vastbesloten hier iets aan te doen en zet haar zoon er toe aan per week verschillende boeken te lezen en hem te leren rekenen. Benjamin heeft ook nog te kampen met een slecht temperament en dit maakt het leren alleen maar moeilijker. Uiteindelijk weet hij zichzelf er toch toe te zetten, komt binnen bij een geneeskunde studie en werkt zich op tot beroemd en succesvol neuroloog.

 

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

165/K4

Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door Mark Waters
met Matthew McConaughey, Jennifer Garner en Michael Douglas

De succesvolle en knappe vrijgezel Connor (Matthew McConaughey) wijst de ene na de andere vrouw de deur. Connor houdt van vrouwen maar voor relaties voelt hij niet zo veel. Hij wil maar één ding: plezier maken. Zelfs de relatie met zijn jeugdliefde Jenny liep op de klippen. Dan wordt hij door drie geesten bezocht die hem langs zijn mislukte relaties loodsen. Dan beseft hij pas dat hij Jenny niet zomaar met een ander kan laten trouwen...

 

George and the Dragon (2004)

100/K4

Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Avontuur / Fantasy
93 minuten

geregisseerd door Tom Reeve
met James Purefoy, Piper Perabo en Patrick Swayze

De eerste kruistocht om het Heilig Land te bevrijden is geëindigd. Een groep van ridders, schildknapen, soldaten en priesters maakt hun terugreis door een Europa dat voor altijd veranderd is. George verlangt ernaar om zijn zwaard aan de wilgen te hangen en zich te binden aan een rustig, vredig leven. Op hun tocht naar Engeland reist George naar het noorden waarvan hij gehoord heeft dat het land goed is, de bevolking schaars en van een vriendelijke Koning genaamd Edgar. Hij vindt Koning Edgar in een verschrikkelijke staat. Zijn mooie dochter Lunna is onlangs verdwenen. In ruil voor een klein stuk land, gaat George akkoord om Prinses Lunna te vinden. Met de trouwe dienaar van Edgar, Elmendorf, gaat George op zoek.

 

Gone with the Wind (1939)

379/380/K4

Verenigde Staten
Drama / Romantiek
238 minuten

geregisseerd door Victor Fleming
met Clark Gable, Vivien Leigh en Olivia de Havilland

1861, in het zuiden van de Verenigde Staten. Scarlett viert haar zestiende verjaardag op Tara, het landgoed van haar familie. Ze is verliefd op Ashley, die evenwel verloofd is met haar nicht Melanie. Scarlett bekent Ashley haar gevoelens maar die kan haar liefde niet beantwoorden. Rhett Butler, een avontuurlijke en knappe kerel met een twijfelachtige reputatie, is toevallig getuige van hun intieme gesprek. Diezelfde dag breekt de burgeroorlog uit tussen de noordelijke en de zuidelijke staten. Kort nadien trouwt Melanie met Ashley, terwijl Scarlett trouwt met Melanie's broer Charles. Maar Charles gaat naar het front...

 

Gardens of the Night (2007)

87/K4

Verenigde Staten
Drama
110 minuten

geregisseerd door Damian Harris
met Gillian Jacobs, Evan Ross en Jeremy Sisto

Twee jonge kinderen worden ontvoerd op achtjarige leeftijd en pas op hun zestiende weer vrijgelaten. Zonder toekomst en met een verleden vol verschrikkingen dienen ze te overleven op straat. Met alleen elkaar om op te vertrouwen staat hen een moeilijke tijd te wachten.

 

Glenn Miller Story, The (1953)

51/K4

Verenigde Staten
Drama
115 minuten

geregisseerd door Anthony Mann
met James Stewart, June Allyson en Harry Morgan

Glenn Miller moest zijn trombone keer op keer verpanden zodat hij geld had tot zijn volgende optreden. Spelen was zijn leven maar door te dirigeren kon hij zijn eigen sound weergeven.

 

Ghost Town (2008)

16/K4

Verenigde Staten
Komedie / Fantasy
102 minuten

geregisseerd door David Koepp
met Ricky Gervais, Téa Leoni en Greg Kinnear

Als Bertram Pincus (Ricky Gervais) na zijn dood weer wakker wordt, blijkt hij over de gave te beschikken om geesten te zien. Een van hen (Greg Kinnear) probeert hem te strikken om het nieuwe huwelijk van zijn weduwe (Téa Leoni) te beëindigen.

 

Guardian, The (2006) 833/K1
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
136 minuten

geregisseerd door Andrew Davis
met Kevin Costner, Ashton Kutcher en Melissa Sagemiller

Ben Randall (Kevin Costner), een legendarische reddingszwemmer, is met zijn bemanning neergestort waardoor hij niet meer optimaal zijn werk kan doen. Hij wordt naar een school voor reddingszwemmers in opleiding gestuurd. Daar steekt een leerling, Jake Fischer (Ashton Kutcher), met kop en schouders boven iedereen uit. Ben geeft Jake de opdracht om met hem mee te gaan naar Alaska voor een levensgevaarlijke reddingsmissie.

 

Gene Generation, The (2007)

13/K4

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction

96 minuten

geregisseerd door Pearry Reginald Teo
met Bai Ling, Parry Shen en Alec Newman

In een toekomstige wereld behoort Michelle tot een nieuwe generatie huurmoordenaars. Ze heeft vooral te maken met DNA-hackers die het lichaam van mensen binnenvallen en vermoorden. In de tussentijd probeert ze haar lastige broertje Jackie uit de problemen te houden. Maar wanneer Jackie via criminele vrienden in precies die onderwereld verzeilt raakt waar Michelle tegen strijdt, moet ze hem zien te redden.
 

 

Vorige Pagina: (F) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: (H)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html> <p><font face="Times New Roman" color="#511989"><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><style> body {SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #000000; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #E6D295; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #E6D295;} </style><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><NOSCRIPT><NOSCRIPT><PLAINTEXT><PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p>