Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

 

Honey (2003) 892/K1

Verenigde Staten
Drama / Muziek
94 minuten

geregisseerd door Bille Woodruff
met Jessica Alba, Mekhi Phifer en Lil' Romeo

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien,

maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver.

Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo'n moeilijk vak. 

 

Hoot (2006) 895/K1

Verenigde Staten
Familie / Komedie
105 minuten

geregisseerd door Wil Shriner
met Logan Lerman, Brie Larson en Cody Linley

De jonge Roy Eberhardt verhuist met zijn familie van Montana naar Florida.

Daar aangekomen verwikkelt hij zich met enkele nieuwe vrienden in de strijd om een populatie uilen te

beschermen die in gevaar zijn gebracht. 

 

Hostage (2005) 896/K1
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Misdaad
113 minuten

geregisseerd door Florent Emilio Siri
met Bruce Willis, Jonathan Tucker en Ben Foster

Jeff Talley (Bruce Willis) is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.

 

Hot Boyz (1999) 899/K1
Verenigde Staten
Actie
98 minuten

geregisseerd door Master P
met Gary Busey, Silkk the Shocker en Snoop Dogg

Kool is een artiest met een zwarte band karate, en verliefd op LaShawna. Op een avond is ze getuige van een steekpartij, en ontdekt ze dat het slachtoffer een agent is. Ze wordt opgepakt op verdenking van de moord, en moet de bak in. Kool wil er alles aan doen om haar onschuld te bewijzen, en besluit hiervoor samen te werken met de detective Tully, die hem wel kan gebruiken om te infiltreren in een misdaadorganisatie.

 

House of 1000 Corpses (2003) 903/K1
Verenigde Staten
Horror / Komedie
88 minuten

geregisseerd door Rob Zombie
met Sid Haig, Karen Black en Bill Moseley

Twee verdwaalde koppels arriveren bij een oud, donker huis. Er blijkt een familie te huizen die zich bezig houdt met moord, hekserij en kannibalisme. Meer dan 1000 geheimen liggen begraven in het veld achter het huis.

 
House of 9 (2005) 904/K1

Verenigde Staten / Groot BrittanniŽ
Thriller / Horror
86 minuten

geregisseerd door Steven R. Monroe
met Dennis Hopper, Kelly Brook en Hippolyte Girardot

In een groot, oud huis komen negen mensen bijeen die niets van elkaar af weten.

Uiteindelijk zal er maar ťťn persoon levend het huis dienen te verlaten. 

 

House of Wax (2005) 902/K1
AustraliŽ / Verenigde Staten
Horror / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Jaume Collet-Serra
met Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray en Paris Hilton

Een groep tieners komt met autopech vast te staan in het stille stadje Ambrose. Hier worden zij de prooi van een aantal moordzuchtige broers. Ze ontdekken dat de broers de hoofdattractie van het plaatsje, het wassenbeeldenmuseum, aan het uitbreiden zijn. Ongelukkige bezoekers van het plaatsje worden door hen tot wassenbeelden getransformeerd. 

 

Hooligans (2005) 828/K1
Verenigde Staten / Groot BrittanniŽ
Misdaad / Drama
109 minuten

geregisseerd door Lexi Alexander
met Elijah Wood, Charlie Hunnam en Ross McCall

Het verhaal gaat over een Amerikaanse student (Elijah Wood) die van Harvard gestuurd wordt. Hij reist daarna naar London en komt terecht in de hooligan scene. Hij sluit zich aan bij West Ham United en raakt verzeild in de strijd tussen de hooligans van West Ham United en Millwall.

 

Hollow Man (2000) 889/K1
Verenigde Staten / Duitsland
Thriller / Science-Fiction
112 minuten

geregisseerd door Paul Verhoeven (I)
met Elisabeth Shue, Kevin Bacon en Josh Brolin

Sebastian Caine, de ingenieuze leider van een team wetenschappers, wil een middel om onzichtbaar te worden beslist op zichzelf testen en wordt inderdaad onzichtbaar. Dan blijkt het tegenmiddel om hem weer zichtbaar te maken niet te werken en zit hij gevangen in zijn onzichtbare lichaam. Terwijl zijn collega's hard op zoek gaan naar het juiste tegenmiddel, ontdekt Caine de ongekende macht die hij nu heeft. Langzaam maar zeker verandert hij in een monster die een vijand wordt voor alles en iedereen.

 

Hollow Man 2 (2006) 890/K1
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
91 minuten

geregisseerd door Claudio Fšh
met Christian Slater, Peter Facinelli en Laura Regan

Vervolg op Paul Verhoevens Hollow Man waarin een privť-detective (Peter Facinelli) en een biologe (Laura Regan) het doelwit worden van een onzichtbare sluipmoordenaar. Ook de regering lijkt hier iets te maken mee te hebben.

 

How the Grinch Stole Christmas (2000) 912/K1
Verenigde Staten / Duitsland
Komedie / Familie
104 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Jim Carrey, Taylor Momsen en Jeffrey Tambor

In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorpot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de 'Grinch'.

 

Hunt for the Unicorn Killer, The (1999) 881/K1
Verenigde Staten
Thriller / Drama
240 minuten

geregisseerd door William A. Graham
met Kevin Anderson, Tom Skerritt en Naomi Watts

In 1972 ontmoet de studente Holly Maddux (Watts) de charmatische sekteleider Ira Einhorn (Anderson). Ze ontdekt al snel dat achter deze briljante publieke verschijning een donker en verwarde geest schuilt. Holly's vader (Skerrit) maakt zich erg bezorgd om de stormachtige relatie van zijn dochter met Einhorn. Als ze opeens verdwijnt, vreest hij dan ook het ergste.

 

Hunt for Eagle One: Crash Point, The (2006) 915/K1
Verenigde Staten
Actie / Oorlog
86 minuten

geregisseerd door Henry Crum
met Mark Dacascos, Theresa Randle en Jeff Fahey

Een groep terroristen steelt een gloednieuw militair apparaat, de "Ground Control Encoder", waarmee de besturing van vliegtuigen op afstand kan worden overgenomen. Wanneer de Amerikaanse overheid erachter komt dat de terroristen met dit systeem een vliegtuig op een geheime Amerikaanse militaire basis in Zuidoost AziŽ willen storten, wordt luitenant Matt Daniels weer opgetrommeld. Aan hem en zijn team om de Decoder op te sporen en een potentiŽle wereldoorlog te voorkomen.

 

How to Lose a Guy in 10 Days (2003) 913/K1
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
116 minuten

geregisseerd door Donald Petrie
met Kate Hudson, Matthew McConaughey en Kathryn Hahn

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen! 

 

No Good Deed (2002) 255/K2
Verenigde Staten / Duitsland
Misdaad / Thriller
103 minuten

geregisseerd door Bob Rafelson
met Samuel L. Jackson, Milla Jovovich en Stellan SkarsgŚrd

Rechercheur Jack Friar komt bij toeval op het spoor van een vreemde bende criminelen die op het punt staat een bank te beroven, terwijl Jack voor een vriend op zoek is naar een verdwenen tiener in Turk Street. Jack wordt door de bende gegijzeld tot ze hebben besloten wat ze met hem gaan doen. De vriendin van de leider, de mooie Erin, moet een oogje op Jack houden terwijl de rest weg is. Erin is heel goed in het manipuleren van de mannelijke bendeleden, maar ze laat hem een heel andere kant van haar zien, namelijk een melancholische romanticus, die bovendien een klassiek pianiste zou kunnen zijn geworden. Erin vindt de situatie wel opwindend, en Jack weet niet of zij meent wat ze zegt, of dat ze ook hem aan het manipuleren is. Voordat de bende weer terug is zijn de rollen van Jack en Erin zo gewijzigd dat het de vraag is wie er uiteindelijk met het gestolen geld vandoor gaat...

 

Hannibal Rising (2007) 843/K1
Frankrijk / Groot BrittanniŽ / Verenigde Staten
Drama / Thriller
117 minuten

geregisseerd door Peter Webber
met Gaspard Ulliel, Li Gong en Charles Maquignon

Prequel voor Red Dragon met het verhaal over de jeugdjaren van Hannibal Lecter, van zijn kindertijd in Litouwen via zijn levensperiode in Frankrijk tot aan zijn ondergang in de V.S. Getoond wordt onder andere hoe traumatische gebeurtenissen in zijn kinderjaren invloed op hem hadden.

 

Hunted, The (2003) 916/K1
Verenigde Staten
Actie
94 minuten

geregisseerd door William Friedkin
met Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro en Connie Nielsen

Voormalig militair overlevings-expert L.T. Bonham gaat samenwerken met FBI-agente Abby Durrell om de getrainde huurmoordenaar Aaron Hallam op te pakken. Deze neemt de 2 echter mee in een kat-en-muis spel waarin hij zijn achtervolgers telkens een stap voorblijft.

 

House Party (1990) 905/K1
Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door Reginald Hudlin
met Christopher Reid, Robin Harris en Martin Lawrence

Kid is uitgenodigd op een feestje bij zijn vriend Play. Na school volgt er een knokpartijtje en Kid krijgt huisarrest van zijn vader. Kid 'ontsnapt' uit zijn huis en trekt er op uit. Hij weet alleen niet dat drie jongens van zijn school besloten hebben om hem een lesje te leren.

 

House Party 2 (1991) 906/K1
Verenigde Staten
Komedie
94 minuten

geregisseerd door George Jackson en Doug McHenry
met Christopher Reid, Christopher Martin en Martin Lawrence

De tieners Kid en Play verlaten hun geboortestad en zijn vastbesloten het te gaan maken op de universiteit. Play besluit bovendien om tussen zijn studie door een platenlabel op te starten, maar lijkt wel heel erg veel hooi op zijn vork te hebben genomen.

 

House Party 3 (1994) 907/K1
Verenigde Staten
Komedie
100 minuten

geregisseerd door Eric Meza
met Christopher Reid, Christopher Martin en Angela Means

Kid heeft inmiddels een knap vriendinnetje gevonden, en de twee zijn vastbeloten om te gaan trouwens. Dit is voor zijn beste vriend Play een uitgelezen kans om een wilde vrijgezellenfuif te organiseren, bier en strippers incluis. 

 

Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>