Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

 

Happening, The (2008) 844/K1
Verenigde Staten / India
Drama / Mystery
91 minuten

geregisseerd door M. Night Shyamalan
met Mark Wahlberg, Zooey Deschanel en John Leguizamo

Het getrouwde stel Elliot (Mark Wahlberg) en Alma (Zooey Deschanel) moet samen met een groep vreemden vluchten voor een apocalyptische crisis die de wereld dreigt op te slokken. Deze vreselijke gebeurtenis zorgt ervoor dat mensen helemaal doordraaien en zichzelf doden. Veel mensen denken dat het een virus, of zelfs een terroristische aanslag is, maar niemand kan het met zekerheid zeggen. Tot een ietwat excentrieke bioloog met een mogelijke uitleg komt.

 

Human Trafficking (2005) 911/K1
Canada / Verenigde Staten
Misdaad / Drama
180 minuten

geregisseerd door Christian Duguay
met Mira Sorvino, Donald Sutherland en Robert Carlyle

Het verhaal over de moderne slavernij: jonge meisjes en vrouwen die van minder bedeelde delen van de wereld verkocht worden in het Westen. Ze worden zeer slecht behandeld en dienen vaak als sexueel danwel handelsobject. Kate Morozov en Bill Meehan zijn twee Amerikaanse wetsdienaars die de opdracht hebben deze handel tegen te gaan. Zij krijgen al snel te maken met de wrede crimineel Sergei Karpovich.

 

Headless Horseman (2007) 862/K1
Verenigde Staten
Horror
87 minuten

geregisseerd door Anthony C. Ferrante
met Billy Aaron Brown, Rebecca Mozo en Richard Moll

Een groep oudere universiteitsstudenten zijn op weg, in hun busje, naar een halloweenfeest en nemen een kortere weg door de bossen. Het busje krijgt pech, maar zij worden geholpen door de jonge lokale bewoner Candy, wiens vader de garage in het nabijgelegen dorpje runt. De dorpelingen zijn meer dan een beetje eigenaardig, alles is in de mist gehuld en nadat er iemand van hun groep onthoofd teruggevonden wordt, beslissen onze helden om meteen te vluchten. Er zij echter enkele grote problemen: het busje rijdt nog steeds niet, de dorpelingen willen niet dat ze vertrekken en de 'Ruiter zonder Hoofd' belet hun vlucht op elke weg dat zij ook maar nemen.

 

Hive, The (2008) 886/K1
Verenigde Staten
Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Peter Manus
met Elizabeth Healey, Mark Ramsey en Jessica Reavis

Het kleine Aziatische eilandje Ban Tao, kampt al langer met een mierenprobleem, maar nu is het probleem groter dan normaal. Meer en meer mensenetende mieren zwermen rond in grote getallen en overrompelen het gehele eiland, alles vernietigend wat hun pad kruist. De lokale militairen kunnen hen normaal stoppen met vlammenwerpers, maar deze keer tonen de mieren een zekere vorm van intelligentie. Zij werken volgens een strategie, lopen niet in de val en ze weten wanneer ze moeten vechten en wanneer ze zich moeten terugtrekken. De vraag is nu, tot wie wendt men zich, als men overtroffen wordt door hordes dodelijke insecten?

 

Her Best Move (2007) 870/K1
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
102 minuten

geregisseerd door Norm Hunter
met Leah Pipes, Scott Patterson en Lalaine

Sara Davis heeft het zwaar op de middelbare school, maar het wordt nog zwaarder wanneer ze ontdekt wordt als groot talent door het Amerikaanse Nationale team. Nu heeft ze geen tijd meer voor schoolprojecten of vriendjes. Niet iedereen is er zo blij mee dat Sara nooit meer ergens tijd voor heeft.

 
How She Move (2007) 909/K1
Canada
Drama
94 minuten

geregisseerd door Ian Iqbal Rashid
met Rutina Wesley, Clé Bennett en David Carmon

De ouders van Raya (Rutina Wesley) zijn door een ongeval al hun vermogen kwijtgeraakt. Omdat er niet veel geld over is kan Raya niet meer op een privé school en belandt ze op een openbare school. Omdat Raya graag medicijnen wil gaan studeren heeft ze geld nodig en grijpt daarom de kans om bij een step dance groep te komen om zo geld te verdienen om haar droom uit te laten komen.

 

Hard as Nails (2001) 847/K1
Verenigde Staten
Actie
84 minuten

geregisseerd door Brian Katkin
met Allen Scotti, Kim Yates en Matt Westmore

Alexi (Allen Scotti) is een agent die undercover werkt bij de Russische maffia. Deze organisatie werkt als coverup in een striptent. Alexi heeft voor een wapendeal gezorgd met de Japanse Maffia en alles loopt gesmeerd tot één lid van de Japanse bende, Takura (Matt Westmore), één van de meisjes van de striptent aanrandt. De zaak loopt helemaal uit de hand en twee onschuldige mensenlevens worden ten einde gebracht. Alexi is het beu en wil niet meer undercover werken voor de Russische maffia, maar Tony (John Timmons), eveneens een politieman, overtuigt hem om door te gaan met de deal, anders zullen er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. De Russische Maffia komt te weten dat Alexi voor de politie werkt en ze forceren één van de strippers, Kat (Kim Yates) om hem dood te schieten. Voor Kat is dit een moeilijk moment want zij houdt van Alexi. Zal zij haar grote liefde om het leven brengen? Of zal ze haar eigen leven opofferen voor hem?

 

Hero Wanted (2008) 873/K1
Verenigde Staten
Actie / Drama
94 minuten

geregisseerd door Brian Smrz
met Cuba Gooding Jr., Ray Liotta en Norman Reedus

Vuilnisman Liam Case (Cuba Gooding Jr.) wordt samen met een bankmedewerker na een mislukte bankoverval voor dood achtergelaten. Als hij wakker wordt in het ziekenhuis wil hij maar een ding: wraak. Tijdens zijn herstelperiode komt hij er echter achter dat hij niet alleen wraak wil op de bankovervallers, maar dat deze ook achter hem aan zitten.

 

Hitman (2007) 885/K1
Verenigde Staten / Frankrijk
Actie / Misdaad
100 minuten

geregisseerd door Xavier Gens
met Timothy Olyphant, Dougray Scott en Olga Kurylenko

Een huurmoordenaar die werkt voor 'The Agency' en wiens naam alleen bekend staat als Agent 47 komt terecht in een politiek complot. Hij wordt achtervolgd door zowel Interpol als het Russische leger terwijl hij door Oost Europa heen trekt.

 

Hostel (2005) 887/K1
Verenigde Staten
Horror
95 minuten

geregisseerd door Eli Roth
met Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson

Drie jongens, twee Amerikaanse en een IJslandse, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.

 

Hostel: Part II (2007) 898/K1
Verenigde Staten
Horror
93 minuten

geregisseerd door Eli Roth
met Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn..

 

Heartstopper (2006) 865/K1
Canada
Horror
95 minuten

geregisseerd door Bob Keen
met Meredith Henderson, Nathan Stephenson en Robert Englund

Twee jonge volwassenen, opgenomen in een kliniek, zien hun situatie snel verergeren wanneer de betreffende kliniek door een storm van de buitenwereld wordt afgesloten en wordt geterroriseerd door een brute moordenaar.

 

Heartbreak Kid, The (2007) 864/K1
Verenigde Staten
Komedie
105 minuten

geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly
met Ben Stiller, Michelle Monaghan en Malin Akerman

Na een serie van mislukte relaties begint Eddie Cantrow bijna de hoop op te geven om ooit nog getrouwd te raken. Daar komt echter verandering als hij de bloedmooie Lila ontmoet, die hij al na een aantal weken ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect totdat ze op huwelijksreis gaan in Cabo, waar hij er achter komt dat zij lang niet zo perfect is als hij dacht. Ook ontmoet hij er de mooie Miranda, die Eddie aan het twijfelen zet of het wel een goede zet was om met Lila te trouwen.

 

High School Musical (2006) 877/K1
Verenigde Staten
Komedie / Muziek
98 minuten

geregisseerd door Kenny Ortega
met Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens en Ashley Tisdale

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.

 

High School Musical 2 (2007) 878/K1
Verenigde Staten
Familie / Muziek
105 minuten

geregisseerd door Kenny Ortega
met Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens en Ashley Tisdale

Iedereen van de East High Wild Cats heeft een baantje bij de Evan's Country Club, dat eigendom is van Ryan en Sharpay's ouders. Elk jaar organiseert de countryclub een talentenjacht waar ze het het op moeten nemen tegen een andere club. Deze race wordt echter lastiger dan de voorgaande jaren, omdat Sharpay Ryan laat vallen en een duet met Troy wil doen tijdens de talentenjacht.

 

High School Musical 3: Senior Year (2008)

K1/879

Verenigde Staten
Muziek / Familie
112 minuten

geregisseerd door Kenny Ortega
met Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens en Ashley Tisdale

Het is hun laatste jaar op de middelbare school en Troy en Gabriella kunnen maar niet wennen aan de gedachte dat ze van elkaar zullen worden gescheiden. Samen met de andere Wildcats besluiten ze een musical op te zetten waarin ze hun gevoelens kunnen uiten met betrekking tot de onzekere toekomst.

 

Hard Ground (2003) 849/K1
Verenigde Staten
Western
120 minuten

geregisseerd door Frank Q. Dobbs
met Burt Reynolds, Bruce Dern en Amy Jo Johnson

Het is eind 1800 als Sheriff Nate Hutchinson de gevangene McKay om hulp vraagt, om een onlangs ontsnapte gevangene op te sporen. Tijdens hun jacht, komen ze erachter dat ze bloedverwanten zijn.

 

Hacia la Oscuridad (2007) 835/K1
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
94 minuten

geregisseerd door José Antonio Negret
met Roberto Urbina, America Ferrera en David Sutcliffe

Het verhaal handelt om 90 minuten in het leven van een ontvoerde Colombiaan. Naast zijn eigen leed zien we de gevolgen van de ontvoering voor zijn directe en indirecte omgeving: zijn gefrustreerde familie, de speciale politie-eenheid die hem dient te bevrijden en de man die is aangewezen om het losgeld af te leveren

 

Hairspray (2007) 837/K1
Verenigde Staten
Komedie / Muziek
117 minuten

geregisseerd door Adam Shankman
met John Travolta, Nikki Blonsky en Zac Efron

Remake van de gelijknamige film uit 1988. Baltimore, begin jaren '60. Tracy Turnblad, een moddervet maar swingend meisje ziet haar droom uitkomen als zij door de auditie van de Corny Collins Show heen komt. Nu zij eenmaal in deze populaire dansshow zit wil zij ook haar zwarte vrienden er in krijgen, maar dit is vragen om problemen.

 

Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> <p>&nbsp;</p> <p><font face="Times New Roman" color="#511989"><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><style> body {SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #000000; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #E6D295; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #E6D295;} </style><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><NOSCRIPT><NOSCRIPT><PLAINTEXT><PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></p> </body> </html>