Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

 

Half Light (2006)

452/K4

Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Drama / Thriller
110 minuten

geregisseerd door Craig Rosenberg
met Demi Moore, Hans Matheson en James Cosmo

Rachel Carlson (Demi Moore) is een succesvol schrijfster van thrillers. Aan haar geluk komt abrupt een eind als haar zoontje van vijf verdrinkt en haar huwelijk op de klippen loopt. Ze raakt behoorlijk in de war. Wanneer zij via een vriend een huisje huurt in een afgelegen dorpje in Schotland, hoopt zij in alle vrede haar rouwproces te kunnen verwerken. Ze ontmoet de vuurtorenwachter, Angus McCulloch, met wie ze romantische momenten beleeft. In het dorp vertelt ze over haar ontmoeting. De dorpelingen vertellen haar dat McCulloch echter jaren geleden overleed, nadat hij in een vlaag van woede zijn vrouw en haar minnaar vermoordde...

 

House Broken (2009)

451/K4

Verenigde Staten
Komedie
84 minuten

geregisseerd door Sam Harper
met Danny DeVito, Skyler Stone en Caitlin Crosby

Om samen met zijn vrouw van zijn pensioen te genieten, besluit Cathkart (DeVito) zijn zoons van in de twintig uit huis te krijgen. Het lukt hem maar niet om zijn zoons zover te krijgen dat ze op zichzelf gaan wonen. Maar hij gaat door, koste wat het kost...

 

Hachiko: A Dog's Story (2009)

440/K4

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama / Familie
93 minuten

geregisseerd door Lasse Hallström
met Richard Gere, Joan Allen en Sarah Roemer

Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baas naar het station brengt en vervolgens weer opwacht. Maar als zijn baas op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten. Tijdens zijn zwerftochten op het station en door de omgeving komt hij in contact met omwonenden en werknemers.

 

Hurt Locker, The (2008)

427/K4
Verenigde Staten
Oorlog / Drama
130 minuten

geregisseerd door Kathryn Bigelow
met Jeremy Renner, Anthony Mackie en Brian Geraghty

Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James de leiding krijgt over een getraind ontmijningsteam, sleept hij zijn ondergeschikten roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig. Terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos...

 

Halloween (2007) 839/K1
Verenigde Staten
Horror
109 minuten

geregisseerd door Rob Zombie
met Malcolm McDowell, Brad Dourif en Sheri Moon

Nadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Een ieder die zijn pad kruist, is in levensgevaar.

 

Halloween II (2009)

346/K4

Verenigde Staten
Horror
103 minuten

geregisseerd door Rob Zombie
met Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell en Tyler Mane

Het is weer Halloween en Michael Myers keert terug naar zijn geboortedorp, Haddonfield, om wat onafgemaakte ''familiezaken'' op te lossen. Zijn zus Laurie Strode is in het ziekenhuis beland, na haar laatste ontmoeting met Michael. Ze denkt dat ze hem heeft vermoord, maar de nu gehavende Michael Myers leeft nog en zoekt zijn zus op in het ziekenhuis. Daar laat Michael een spoor van dood en verderf achter, maar Laurie weet te ontsnappen. Terwijl zijn jeugdherinneringen hem achtervolgen en hij weer in contact komt met zijn moeder lijkt niets Michael te kunnen stoppen om zijn gestoorde verleden achter zich te laten...

 

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009)               Nederlands gesproken

338/K4

Duitsland
Familie / Fantasy
88 minuten

geregisseerd door Stefan Ruzowitzky
met Alina Freund, Ingo Naujoks en Anja Kling

Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.

 

Hercules (2005)

872/K4

Verenigde Staten
Avontuur / Drama
180 minuten (miniserie)

geregisseerd door Roger Young
met Paul Telfer, Leelee Sobieski en Timothy Dalton

Alcmene, prinses van Thebe, wacht op de terugkomst van haar ten strijde getrokken echtgenoot Amphitrion. De wellustige oppergod Zeus vergrijpt zich aan het zedige bruidje en verwekt bij haar een zoon. Deze zoon, de flink uit de kluiten gewassen Hercules, wordt verstoten door zijn moeder, benijd door zijn broer Iphicles en gehaat door Hera, de vrouw van Zeus. Zij richt al haar goddelijke toorn op Hercules omdat hij het levende bewijs is van de ontrouw van haar man. Gelukkig heeft de halfgod Hercules ook medestanders:zijn pleegvader Amphitrion, die verrukt is van het grote potentieel van de jongen; zijn trouwe metgezel Linus, die belooft Hercules' roem te verspreiden; het blinde orakel Tiresias, die Hercules een grootse toekomst voorspelt; de schone nimf Deianeira, die heimelijk verliefd op hem is...en de priesteres Megara, die zijn vrouw wordt.

 

Hardwired (2009)

216/K4

Verenigde Staten / Canada
Actie / Science-Fiction
94 minuten

geregisseerd door Ernie Barbarash
met Val Kilmer, Cuba Gooding Jr. en Rachel Luttrell

Na een tragisch ongeluk verliest Luke Gibson niet alleen z’n zwangere vrouw; ook z’n complete geheugen is hij kwijt. Hexx Corporation, een innovatief psychisch centrum, installeert echter een implantaat in Luke’s hoofd waardoor hijzelf in leven blijft. De implantaat is daarentegen niet zonder gevolgen als blijkt dat Hexx Corporation sinistere plannen heeft met de nieuwe technologie.

 

Haunting of Molly Hartley, The (2008) 225/K4
Verenigde Staten
Thriller / Drama
82 minuten

geregisseerd door Mickey Liddell
met Haley Bennett, Chace Crawford en Shannon Marie Woodward

Molly Hartley is een 17-jaar oude meid, die in een nieuw stadje komt wonen, na de psychotische ineenstorting van haar moeder. Ze probeert haar plek te vinden tussen de verschillende groepjes klasgenoten op haar nieuwe privé-school, maar wordt tevens geteisterd door akelige visioenen en stemmen in haar hoofd die een donker verleden openbaren.

 

Hills Run Red, The (2009) 200/K4
Verenigde Staten
Horror
81 minuten

geregisseerd door Dave Parker
met Janet Montgomery, Tad Hilgenbrink en Ewan Bailey

Een groot filmfanaat probeert alles uit de kast te halen om de originele print van een beruchte slasherfilm te achterhalen. Samen met twee vrienden komt hij terecht in een donker bosgebied, waar de film zou zijn opgenomen. Maar dan ontdekt het drietal dat de filmdagen van deze beruchte slasher nooit zijn gestopt en dat ze hun uiterste best moeten doen om niet deel uit te maken van de film.

 

Hellbinders (2009) 179/K4

Verenigde Staten
Actie

81 minuten

geregisseerd door Mitch Gould, Hiro Koda en David Wald
met Johnny Yong Bosch, Richard Cetrone en Esteban Cueto

Huurling Max is een listig en zelfbewust type, dat altijd bereid is alles voor geld te riskeren. Maar bij zijn nieuwe opdracht lijkt hij een gelijkwaardige tegenstander gevonden te hebben. Ryu is een elite-killer die naar Los Angeles is gekomen om op een groep agressieve Yakuza's te jagen. In een bloedig gevecht op een binnenplaats merkt Ryu ineens dat zijn vijand bovennatuurlijke krachten heeft. Tempelridder Cain vocht 800 jaar eerder al in het Heilige Land tegen de demonen en wist toen te zegevieren. Maar nu keren de demonen terug. Max, Ryu en Cain worden tot een ongewone alliantie gedwongen en moeten een gezamelijke weg vinden om de demonen tegen te houden, voordat ze de gevreesde poort naar de hel openen.

 
House (2008) 62/K4
Verenigde Staten
Thriller / Horror
101 minuten

geregisseerd door Robby Henson
met Allana Bale, Heidi Dippold en Michael Madsen

Een echtpaar met veel problemen, uit elkaar gegroeid door de dood van hun zoontje en hun verschillende jobs, gaan niet naar hun therapeut en komen daardoor in een ongeval terecht. Na het ongeval worden ze beiden wakker in een angstaanjagend huis met nog twee andere mensen, en de twee eigenaars van het huis. Als ze ontdekken dat de mensen in dit huis al hun diepste geheimen weten, moeten de vier gasten vechten voor hun gezondheid, en moeten ze weten te overleven tegen de verschrikkelijke Tin Man.

 

Hotel for Dogs (2009) 38/K4
Verenigde Staten
Komedie / Familie
100 minuten

geregisseerd door Thor Freudenthal
met Emma Roberts, Don Cheadle en Lisa Kudrow

Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng 'geen huisdieren'-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond Friday zoeken. Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschapelijk werkster Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Vervolgens maken ze er een een perfect thuis van voor Friday en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen gescheiden te worden als ze gesnapt worden. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf.

 

Hit and Run (2009)

37/K4

Verenigde Staten
Drama / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Enda McCallion
met Laura Breckenridge, Kevin Corrigan en Christopher Shand

Nogal dronken van een feestje stapt studente Mary Murdock in haar auto. Onderweg denkt ze plotseling een kat aan te rijden. Maar eenmaal thuisgekomen krijgt Mary de schrik van haar leven als ze ontdekt dat er een man bijna dood aan de bumper van haar Jeep zit. Op dat moment staat Mary voor een paar bijzonder moeilijke keuzes.

 

Helen of Troy (2003) 38/K3
Malta / Griekenland / Verenigde Staten
Avontuur / Drama
175 minuten (miniserie)

geregisseerd door John Kent Harrison
met Sienna Guillory, Matthew Marsden en John Rhys-Davies

Helena is getrouwd met de koning van Sparta, maar wordt hopeloos verliefd op Paris, een knappe Trojaanse prins. De minnaars vluchten samen naar Troje, waar koning Priamus hen onderdak biedt. Agamemnon, de meedogenloze broer van de koning van Sparta, zet zich in om Helena terug te halen en leidt het goed getrainde Spartaanse leger naar Troje. Na een belegering van tien jaar krijgen de Grieken met hun beroemde paard van Troje toegang tot de vesting. Dit is het begin van het beslissende gevecht dat uiteindelijk het lot van de twee rijken zal beslechten.

 

Helen of Troy (1956)

38/K3

Verenigde Staten / Italië
Avontuur
118 minuten

geregisseerd door Robert Wise
met Rossana Podestŕ, Jacques Sernas en Cedric Hardwicke

Als prins Paris verliefd wordt op de Griekse koningin Helena, neemt hij haar, met toestemming van de godin Hera, mee naar Troje. Dit is voor de Grieken, die toch al plannen hadden voor een aanval op Troje, net het argument wat ze nodig hadden om definitief een oorlog te beginnen.

 

Hellboy II: The Golden Army (2008)

869/K1

Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
110 minuten

geregisseerd door Guillermo del Toro
met Ron Perlman, Selma Blair en Luke Goss

Een oud bestand tussen het mensenrijk en een veel ouder ras van mythische wezens staat op het punt verbroken te worden. De verbannen prins Nuada wil de mensheid uit de wegruimen om zo plaats te maken voor de wezens die nu in verschuiling moeten leven. Het is aan Hellboy om Nuada te stoppen voordat hij het allesvernietigende Gouden Leger kan wekken. Samen met een team van het Bureau voor Paranormaal Onderzoek en Defensie, met onder meer zijn pyrokinetische vriendin Liz, de aquatische empatholoog Abe en de protoplastische mysticus Johann wordt er heen en weer gependeld tussen beide werelden. Uiteindelijk zal Hellboy, een schepsel dat in geen van beide werelden echt geaccepteerd wordt, moeten kiezen tussen zijn eigen volk of de mensenwereld waarin hij is opgegroeid.

 

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)

852/K1

Verenigde Staten
Komedie
102 minuten

geregisseerd door Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg
met Kal Penn, John Cho en Roger Bart

Omdat de bloedmooie Maria uit hun leven verdwijnt door naar Amsterdam te vertrekken, besluiten de twee vrienden Harold Lee en Kumar Patel haar achterna te gaan. Maar onderweg naar Amsterdam probeert het tweetal een grote waterpijp mee te smokkelen. Het duurt niet lang voordat de passagiers in het vliegtuig de twee aanzien voor terroristen. Vanaf dat moment komen Harold en Kumar in de meest bizarre situaties terecht.

 

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

851/K1

Verenigde Staten / Canada / Duitsland
Avontuur / Komedie
88 minuten

geregisseerd door Danny Leiner
met John Cho, Kal Penn en Malin Akerman

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk:

ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten. 

 

Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></p> </font> </font> <font color="#511989"> <p><font face="Times New Roman"><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><style> body {SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #000000; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #E6D295; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #E6D295;} </style><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><NOSCRIPT><NOSCRIPT><PLAINTEXT><PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>