Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

 

Hope Bridge (2015) 388/K7
Verenigde Staten
Drama
90 minuten

geregisseerd door Joshua Overbay
met Booboo Stewart, Kevin Sorbo en Rebeca Robles

Na de schokkende zelfmoord van zijn vader gaat Jackson opzoek naar de waarheid achter deze verwoestende beslissing. Na een gewelddadige uitbarsting op school komt hij in contact met Eric en Sophie. Gaandeweg komt Jackson steeds meer te weten over de beweegredenen van zijn vader en komt hij achter een lang bewaard geheim. Gaat hijzelf ook deze negatieve weg bewandelen?

 

Home Invasion (2016) 327/K7
Verenigde Staten
Thriller
85 minuten

geregisseerd door David Tennant
met Natasha Henstridge, Jason Patric en Scott Adkins

De rijke vrouw Chloe en haar stiefzoon Jacob zitten alleen in hun afgelegen landhuis. Dan worden zij het doelwit van een trio gespecialiseerde dieven. Chloe's enige manier om hulp in te schakelen is via een telefoontje met een beveiligingssysteemspecialist. Maar de indringers worden steeds dreigender en de connectie begint slechter te worden. Durft zij de telefonist in vertrouwen te nemen en hem te gebruiken als haar ogen om haar naar een veilige plek te leiden?

 

Hunger Games: Mockingjay - Part 2 ,The (2015) 326/K7
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
137 minuten

geregisseerd door Francis Lawrence
met Jennifer Lawrence, Natalie Dormer en Julianne Moore

Nadat Katniss als 'spotgaai' is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen president Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op president Snow te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

 

Hoarder The (2015) 308/K7
Verenigd Koninkrijk
Horror / Thriller
84 minuten

geregisseerd door Matt Winn
met Mischa Barton, Robert Knepper en Valene Kane

Als Ella er achter komt dat haar bankiersvriendje een geheime opslagplaats huurt, vermoedt ze dat het is om een affaire te verbergen. Met behulp van haar beste vriendin Molly breekt ze in in het gebouw. Ze ontdekt echter iets dat nog veel angstaanjagender is. Gevangen in een donker gebouw met een groep neurotische vreemden moet ze vechten om te overleven.

 

Hope Lost (2015) 304/K7
ItaliŽ
Thriller
94 minuten

geregisseerd door David Petrucci
met Mischa Barton, Michael Madsen en Danny Trejo

Alina is een jong Roemeens meisje dat zich verveelt in het stadse leven. Ze droomt ervan de glamoureuze wereld te betreden die ze vaak ziet in Italiaanse soapseries. Op een nacht ontmoet ze in een club Gabriele die beweert dat hij een tv-producent is en haar wil casten voor een realityshow die hij aan het maken is in ItaliŽ. Maar wanneer ze in het land aankomt wordt ze verkocht aan de pooier Manol en gedwongen om op straat te leven.

 

Hollywood Adventures (2015) 303/K7
Verenigde Staten / China
Actie / Komedie
118 minuten

geregisseerd door Timothy Kendall
met Wei Zhao, Xiaoming Huang en Dawei Tong

Xiaoming heeft zijn hele leven op orde, tot op een dag zijn geliefde hun relatie verbreekt en een baan aanneemt als assistente van een bekende Amerikaanse regisseur. Xiaoming laat het daar niet bij zitten en volgt haar naar Amerika. Daar raakt hij echter verzeild in een smokkeloperatie en voor hij het goed en wel beseft wordt hij gezocht door de FBI.

 

Horsemen (2009) 280/K7
Verenigde Staten
Mystery / Horror
110 minuten / 91 minuten (Amerikaanse dvd)

geregisseerd door Jonas Ňkerlund
met Dennis Quaid, Ziyi Zhang en Clifton Collins Jr.

Terwijl hij rouwt om zijn overleden vrouw, krijgt Aidan Breslin (Dennis Quaid), een rechercheur en forensisch expert, te maken met een reeks bizarre moorden, die geÔnspireerd lijken te zijn door de Bijbelse Vier Ruiters van de Apocalyps. Terwijl hij verder graaft om het mysterie te ontrafelen, komt hij tot een schokkende ontdekking...

 

Hitman: Agent 47 (2015) 260/K7
Verenigde Staten / Duitsland
Actie / Misdaad
108 minuten

geregisseerd door Aleksander Bach
met Rupert Friend, Zachary Quinto en Hannah Ware

Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeŽerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creŽren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

 

Holland: Natuur in de Delta (2015) 254K7
Nederland
Documentaire
96 minuten

geregisseerd door Mark Verkerk

De film 'Holland - Natuur in de Delta' is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Het is een documentaire die ons als nooit tevoren de dynamiek en de veerkracht van het land waarin wij leven zal tonen. Het verhaal van de natuurfilm wordt verteld vanuit een cultuurhistorische context en gezien vanuit het perspectief van hoofdpersonages als de zeearend, bever, haas, pimpernelblauwtje en stekelbaars.

 

Hitler: The Rise of Evil (2003) 250/K7
Canada / Verenigde Staten
Drama
179 minuten

geregisseerd door Christian Duguay
met Robert Carlyle, Thomas Brodie-Sangster en Stockard Channing

Oostenrijk, 1899. De tienjarige Adolf is een jongen zonder sociale vaardigheden. Zijn moeder Klara is de enige die hem een normale jongen vindt. Ze overstelpt hem met liefde. Wanneer ze acht jaar later borstkanker krijgt en nog enkele maanden te leven heeft, kiest Adolf resoluut voor zichzelf. Hij reist naar Wenen om zijn droom waar te maken: een groot kunstenaar worden.

 

Heavens Fall (2006) 221/K7
Verenigde Staten
Drama
107 minuten

geregisseerd door Terry Green (II)
met David Strathairn, Timothy Hutton en Leelee Sobieski

De succesvolle advocaat Sam Leibowitz uit New York reist naar het Zuiden in 1933 om daar negen jonge zwarte mannen te verdedigen die ervan beschuldigd worden twee blanke vrouwen te hebben verkracht op een trein.

 

Home of the Brave (2006) 220/K7
Verenigde Staten / Marokko
Drama / Oorlog
105 minuten

geregisseerd door Irwin Winkler
met Samuel L. Jackson, Jessica Biel en 50 Cent

Een oorlogsdokter keert terug naar huis na enkele maanden aan het Iraakse front te hebben gezeten. Maar zijn familie, vrienden en vooral zijn vrouw, herkennen hem niet meer. Met hem keren veel soldaten terug van de strijd, ieder met zo zijn eigen problemen om weer terug te keren in de 'normale' maatschappij.

 

Heist (2015) 211/K7
Verenigde Staten
Actie / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Scott Mann
met Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan en Kate Bosworth

Een vader heeft niet het geld of de middelen om te betalen voor de medische behandeling van zijn dochter. Als laatste redmiddel besluit hij samen met een hebzuchtige medewerker een casino te beroven. De twee kapen een bus vol gijzelaars, maar het gaat niet als gepland.
 

 

Hollywood Homicide (2003) 159/K7
Verenigde Staten
Actie / Komedie
111 minuten

geregisseerd door Ron Shelton
met Harrison Ford, Josh Hartnett en Lena Olin

Detective Joe Gavilan en zijn jonge collega K.C. Calden onderzoeken de moord op een beloftevolle rapgroep in een nachtclub in Hollywood. Alle sporen wijzen in de richting van de beruchte platenbaas Antoine Sartain. Er doen immers geruchten de ronde dat die in het verleden wel vaker artiesten heeft omgebracht omdat ze onder hun contract uit wilden komen. Hun onderzoek wordt echter belemmerd door privťproblemen. Terwijl Gavilan met financiŽle zorgen kampt en nauwlettend in de gaten wordt gehouden door Interne Zaken, twijfelt Calden aan zijn toekomst als agent. Hij droomt immers luidop van een acteercarriŤre.
 

 

How to Make Love Like an Englishman (2014) 145/K7
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
115 minuten

geregisseerd door Tom Vaughan
met Pierce Brosnan, Salma Hayek en Jessica Alba

Wanneer een professor aan de universiteit van Cambridge de liefde van zijn leven ontmoet, wordt hij gedwongen zijn losbandige leven te overzien. Daarbij stuit hij op het probleem dat hij het bed heeft gedeeld met een afgestudeerde studente - tevens stiefzuster van zijn ware liefde - die zwanger van hem is.

 

Hot Pursuit (2015) 113/K7
Verenigde Staten
Actie / Komedie
87 minuten

geregisseerd door Anne Fletcher
met Reese Witherspoon, SofŪa Vergara en Jodi Lyn Brockton

Een gespannen politieagente (Reese Witherspoon) die volgens het boekje werkt moet de sexy en onbevangen weduwe (Sofia Vergara) van een grote drugsbaron beschermen. De twee vrouwen beginnen aan een roadtrip door Texas met corrupte agenten en gevaarlijke moordenaars op hun hielen.

 

Hackney's Finest (2014) 97/K7
Verenigd Koninkrijk
Actie / Komedie
90 minuten

geregisseerd door Chris Bouchard
met Nathanael Wiseman, Arin Alldridge en Enoch Frost

Sirus levert regelmatig pakketjes aan Welsh-Jamaicaanse gangsters voor drugsdealer Asif. Deze avond vindt de deal echter plaats in het huis van Sirus, tot groot ongenoegen van zijn vriendin Amanda. Alles gaat echter fout als blijkt dat Asif door de politie verhoord is en ze onder surveillance de deal moeten uitvoeren.

 

Halo - Nightfall (2015) 35/K7
Verenigde Staten
Actie / Avontuur / Sci-Fi
98 minuten

Met: Steven Waddington, Siennah Buck, Mike Colter

Tijdens het onderzoek naar terroristische activiteiten op de verre kolonie wereld
van Sedra komt Jameson Locke met zijn team gevangen in een verschrikkelijke
biologische aanval die hen blootstelt aan een veel diepere gevaar.

 

Hobbit The: The Battle of the Five Armies (2014) 13/K7
Nieuw-Zeeland / Verenigde Staten
Avontuur / Fantasy
144 minuten

geregisseerd door Peter Jackson
met Martin Freeman, Benedict Cumberbatch en Ian McKellen
Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hebben hun koninkrijk heroverd op Smaug, maar onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Door wraak gedreven zorgt Smaug voor vele slachtoffers onder de inwoners van Meerstad. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en heeft zijn vriendschap hiervoor over, daar waar Bilbo gedwongen wordt een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar er zijn grotere gevaren op komst. Gandalf ziet namelijk dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme legers met Orks naar de Eenzame Berg stuurt. Wanneer duisternis nadert, staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze: zich verenigen of hun koninkrijk ten onder zien gaan. Bilbo vecht ondertussen voor zijn leven en dat van zijn vrienden tijdens de epische oorlog van de vijf legers, terwijl de toekomst van Midden-Aarde aan een zijden draadje hangt.

 

Horns (2013) 08/K7
Verenigde Staten / Canada
Fantasy / Horror
120 minuten

geregisseerd door Alexandre Aja
met Daniel Radcliffe, Juno Temple en Kelli Garner
Ig Perrish (Daniel Radcliffe) wordt beschuldigd van de gewelddadige verkrachting en moord op zijn vriendin (Juno Temple). Hij houdt stug vol het niet gedaan te hebben en vlucht in drank. Maar als hij de volgende ochtend wakker wordt, heeft hij niet alleen een enorme kater. Ook groeien er opeens hoorns uit zijn hoofd. Daar blijft het niet bij, want Ig ontdekt dat zijn hoorns mensen aanzet om fouten op te biechten en toe te geven aan hun egoÔstische impulsen. Hij besluit zijn bizarre, maar effectieve nieuwe kracht te gebruiken om uit te zoeken hoe zijn vriendin echt om het leven is gekomen en wraak te nemen op de dader.

 

Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></p> </font> <p><font face="Times New Roman"><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><style> body {SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #000000; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #E6D295; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #E6D295;} </style><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><NOSCRIPT><NOSCRIPT><PLAINTEXT><PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>