Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

 

Hunter's Prayer The(2017) 62 /K9
Verenigde Staten / Spanje / Duitsland
Actie / Thriller
91 minuten

geregisseerd door Jonathan Mostow
met Sam Worthington, Odeya Rush en Martin Compston

Stephen Lucas is een solistisch werkende huurmoordenaar. Hij wordt ingehuurd om een jonge vrouw, genaamd Ella, te vermoorden. Maar op het moment dat hij de trekker moet overhalen begint hij te twijfelen. Wat volgt is een dodelijk kat- en muisspel, waarbij ze beiden moeten vrezen voor hun leven.

 

Hidden Figures (2016) 30 /K9
Verenigde Staten
Drama
127 minuten

geregisseerd door Theodore Melfi
met Taraji P. Henson, Octavia Spencer en Janelle Monáe

Het verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson. Drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Deze prestatie zou het vertrouwen van de natie herstellen en zou mensen, ongeacht ras of geslacht, inspireren om groots te dromen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

Hacker (2015) 368 /K8
Verenigde Staten / Thailand / Kazachstan / Hongkong / Canada
Misdaad / Drama
105 minuten

geregisseerd door Akan Satayev
met Callan McAuliffe, Lorraine Nicholson en Daniel Eric Gold

Alex, een immigrant uit Oekraïne, komt in Canada in aanraking met een online criminele organisatie. Binnen deze organisatie, Darkweb, leert Alex onder andere creditcards en geldautomaten hacken. Wanneer hij steeds meer leert en zelfs banken en de beurs weet te hacken, gebruikt Alex zijn nieuwe vaardigheden om zijn ouders financieel een handje te helpen. Wanneer zijn moeder ontslagen wordt bij de bank waar ze werkt, begint Alex zijn skills in te zetten als wapen in een vergeldingsactie tegen het volledige bankwezen.

 

Hours (2013) 362 /K8
Verenigde Staten
Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Eric Heisserer
met Paul Walker, Genesis Rodriguez en Judd Lormand

New Orleans. De geliefde vrouw van Nolan (Paul Walker) overlijdt tijdens de bevalling, waardoor hij de zorg voor hun pasgeboren kindje alleen op zich moet nemen. Wanneer Nolan probeert om te gaan met het verlies, verwoest tegelijkertijd orkaan Katrina de kust van Louisiana. Als het ziekenhuis geëvacueerd moet worden, moet Nolan om zijn dochter in leven te houden, de strijd aanbinden met de barre en gevaarlijke omstandigheden en gewapende plunderaars.

 

HoursThe (2002)  351/K8
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Drama
114 minuten

geregisseerd door Stephen Daldry
met Nicole Kidman, Julianne Moore en Meryl Streep

Het is 1949, en de zwangere huisvrouw Laura Brown plant een feestje voor haar echtgenoot. Tegelijkertijd leest ze de roman 'Mrs. Dalloway' van Virginia Woolf. Clarissa Vaughn, een moderne vrouw die in het heden leeft, organiseert een feestje voor haar vriend Richard. Richard is een beroemde auteur die stervende is aan AIDS. Deze twee verhalen zijn gelinkt aan het werk en het leven van Woolf, die de eerdergenoemde roman aan het schrijven is.
 

 

Hacksaw Ridge (2016) 300/K8
Australië / Verenigde Staten
Drama / Oorlog
131 minuten

geregisseerd door Mel Gibson
met Andrew Garfield, Vince Vaughn en Sam Worthington

'Hacksaw Ridge' vertelt het waargebeurde verhaal over Desmond T. Doss. Desmond was een Amerikaanse legerdokter die zich op het slagveld van 1942 bevond, maar weigerde om te moorden en wapens te dragen. Tijdens de slag om Okinawa wist hij 75 mannen te redden, gewonden te evacueren en werd hij een oorlogsheld die risico's nam om de levens van zijn kameraden te redden.
 

 

Hologram for the King A (2016)   281/K8
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland / Verenigde Staten / Mexico
Drama / Komedie
98 minuten

geregisseerd door Tom Tykwer
met Tom Hanks, Alexander Black en Sarita Choudhury

Ver weg van huis, in een nieuwe nog onvoltooide stad middenin de woestijn van Saudi Arabië, wacht Amerikaanse zakenman Alan Clay (Tom Hanks) samen met enkele medewerkers van een bedrijf dat gespecialiseerd is in holografische presentaties dag na dag op Koning Abdullah. Dit alles om het beslag op zijn huis te voorkomen en de studie van zijn dochter te kunnen bekostigen. Maar vooral om maar ein-de-lijk iets geweldigs te bereiken. Ondertussen beleeft hij een onverwachte romance en ontdekt hij wat écht belangrijk is in het leven.

 

Hell or High Water (2016)   280/K8
Verenigde Staten
Drama / Misdaad
102 minuten

geregisseerd door David Mackenzie
met Chris Pine, Ben Foster en Jeff Bridges

Na dertien jaar celstraf keert Tanner (Ben Foster) terug naar zijn familielandgoed waar zijn broer Toby (Chris Pine) en neefjes wonen. Wanneer ze dreigen hun ouderlijke huis te verliezen, beginnen de onafscheidelijke broers aan een reeks vakkundige overvallen op kleine, lokale banken. Omdat het steeds om maar kleine bedragen gaat, hopen Tanner en Toby onder de radar van de FBI te blijven. Alles loopt gesmeerd totdat officier Hamilton (Jeff Bridges), die opkijkt tegen zijn pensioen, zich in de zaak vastbijt.

 

Hollow Point The (2016)  279 /K8
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Gonzalo López-Gallego
met Patrick Wilson, Ian McShane en John Leguizamo

De film vertelt het verhaal over een mislukte Mexicaanse karteldeal op de landelijke wegen van een grensstadje. De sheriff van het stadje (Patrick Wilson) moet samenwerken met de gepensioneerde sheriff (Ian McShane) die hij vervangen heeft, om de bron van de deal te onderzoeken en de mysterieuze huurmoordenaar van het kartel te stoppen.
 

 

Honey 3: Step And Flow (2016) 114/K8
Verenigde Staten
Speelfilm
97 Minuten

geregisseerd door Bille Woodruff
met Adrian Galley | Bobby Lockwood | Cassie Ventura | Dena Kaplan | Kenny Wormald

Op een prestigieuze school in Zuid-Afrika, bedenken Melea en haar vriendje een hip-hop versie van Romeo
en Juliet. Aan deze droom van Melea komt een einde wanneer ze het schoolgeld niet meer kan betalen en de
school zal moeten verlaten. Vastberaden om haar droom te realiseren, overtuigt ze de gemeenschap om haar
te steunen met deze artistieke en unieke visie. Wanneer tijdens de repetities de rivaliteit en de ego’s in de weg
komen te staan valt alles uit elkaar. Maar Melea durft nog één keer te dromen en alles te riskeren voor een
optreden dat je nooit meer zult vergeten. Van de regisseur van Honey en Honey 2, Honey 3 is vol met dans,
romantische driehoeksverhoudingen en muziek die je niet wilt missen.

 

Hard Target 2 (2016) 113/K8
Verenigde Staten
Actie / Thriller
95 minuten

geregisseerd door Roel Reiné
met Scott Adkins, Robert Knepper en Rhona Mitra

Wes Baylor, een in ongenade gevallen martial arts fighter wordt na een gewonnen gevecht uitgenodigd om in Thailand te komen vechten. Daar aangekomen blijkt dit gevecht zo zijn eigen spelregels te hebben. In de jungle wordt Wes vrijgelaten, waarna een manhunt op Wes op touw gezet wordt. Wes zal samen met zijn vrouwelijke collega Sofia zich een weg uit de jungle moeten vechten, terwijl hij op de hielen gezeten wordt door een stel tot de tanden bewapende bad guys.

 

Hello, My Name Is Doris (2015) 108/K8
Verenigde Staten
Drama
95 minuten

geregisseerd door Michael Showalter
met Sally Field, Max Greenfield en Beth Behrs

Doris Miller (Sally Field) is een vrouw van halverwege de zestig, die al enige tijd gestopt is met werken. Op een dag woont ze een congres bij waar ze moet samenwerken met een veel jongere collega (Max Greenfield). Doris vindt hem gelijk erg leuk en het duurt niet lang of ze probeert van alles om hem het hof te maken.

 

Hear Me Move (2015) 107/K8
Zuid-Afrika
Drama
103 minuten

geregisseerd door Scottnes L. Smith
met Nyaniso Dzedze, Wandile Molebatsi en Makhaola Ndebele

Muzi is geboren en opgevoed in Johannesburg. Hij is de zoon van een bekende streetdancer. Na 12 jaar ontdekt hij de waarheid over zijn vaders tragische dood. Zijn vader werd vermoord op een straatfeest. Wanneer hij gaat samenwerken met zijn vaders danspartner gaat hij ondanks de waarschuwingen van zijn moeder volledig op in het dansen.

 

Huntsman: Winter's War, The (2016) 90/K8
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
107 minuten

geregisseerd door Cedric Nicolas-Troyan
met Chris Hemsworth, Charlize Theron en Jessica Chastain

Lang voordat de boze koningin Ravenna verslagen werd door het zwaard van Sneeuwwitje, keek ze stilaan toe hoe haar zus Freya verraden werd en hun koninkrijk ontvluchtte. Met Freya's gave om elke vijand te bevriezen heeft de jonge ijskoningin tientallen jaren in een winters paleis een leger aan dodelijke jagers, waaronder de inmiddels tegen haar gekeerde jagers Eric en Sara, gecreëerd. Wanneer ze over de ondergang van haar zus hoort, roept ze haar resterende soldaten op om de magische spiegel op te halen. Ze komt er echter achter dat Ravenna terug tot leven gewekt kan worden, om vervolgens hun krachten te bundelen en het betoverde land te bedreigen.

 

High-Rise (2015) 80/K8
Verenigd Koninkrijk
Drama / Actie
119 minuten

geregisseerd door Ben Wheatley
met Tom Hiddleston, Jeremy Irons en Sienna Miller

Robert Laing, een jonge arts, laat zich verleiden door de levensstijl in een elegante veertig verdiepingen tellende torenflat, een geïsoleerde gemeenschap die zich heeft afgesneden van de rest van de maatschappij in een luxueuze torenblok, ontworpen door architect Anthony Royal. Laing neemt zijn intrek op de vijfentwintigste verdieping en ontdekt een wereld van complexe loyaliteiten. Hij begint ook een relatie met Charlotte, de toegewijde assistente van Royal.

 

Henri 4 (2010) 77/78/K8
Duitsland / Frankrijk / Tsjechië / Spanje
Drama / Oorlog
155 minuten

geregisseerd door Jo Baier
met Julien Boisselier, Joachim Król en Andreas Schmidt

Frankrijk, 16e eeuw: Protestanten en Katholieken vechten voor hun land en macht. Aan het hoofd van de Protestanten staat Henry of Navarre die zijn mannen leidt in de strijd tegen Parijs, de Katholieken en tegen zijn moeders grote rivaal, Catherine de Medici, Koningin van Frankrijk. Catherine de Medici biedt Henry de hand van haar dochter Margot als teken van verzoening maar het huwelijk eindigt in een bloedbad. Henry overleefd de 'St. Bartholomew's Day of Massacre' maar wordt gevangen gehouden in het Louvre. Als hij na 4 jaar ontsnapt verandert hij 5 keer van godsdienst en doet er alles aan om op de troon te komen.

 

Hyena Road (2015) 20/K8
Canada
Drama / Oorlog
120 minuten

geregisseerd door Paul Gross
met Rossif Sutherland, Paul Gross en Clark Johnson

Een sluipschutter die zijn doelwitten nooit als mensen beschouwde, raakt betrokken bij het leven van één van hen. Een geheim agent die nog nooit moord overwogen heeft, wordt de motor van een complot om te doden. Een legendarische islamitische strijder die de oorlog achter zich gelaten had, wordt nu het centrum van het gevecht. Drie verschillende mannen, drie verschillende werelden, drie verschillende conflicten - ze bevinden zich alle drie op het kruispunt van de moderne oorlogsvoering, een duistere wereld van vluchtige moraal waar niet alles is wat het lijkt.

 

How to Be Single (2016) 19/K8
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
110 minuten

geregisseerd door Christian Ditter
met Dakota Johnson, Rebel Wilson en Alison Brie

New York is gevuld met eenzame zielen die op zoek zijn naar de perfecte match. Dat kan een serieuze relatie zijn, een scharrel of alles daar tussenin. Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David hebben gemeen dat ze, tussen de flirtige tekstberichten en onenightstands door, moeten leren vrijgezel te zijn in een wereld waarin de definitie van liefde constant verandert.

 

Hail, Caesar! (2016) 18/K8
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Japan
Komedie / Mystery
106 minuten

geregisseerd door Ethan Coen en Joel Coen
met Josh Brolin, George Clooney en Alden Ehrenreich

Hollywood, de jaren 50. Het verhaal volgt een enkele dag uit het leven van Eddie Mannix (Josh Brolin), een klusjesman voor filmstudio’s, die geconfronteerd wordt met een reeks problemen om op te lossen. Tot een van die problemen behoort de mysterieuze verdwijning van een filmster.

 

How to Plan an Orgy in a Small Town (2015) 414/K7
Canada
Komedie
101 minuten

geregisseerd door Jeremy Lalonde
met Jewel Staite, Lauren Holly en Katharine Isabelle

Als tiener moest Cassie Cranston ooit opkrassen uit Beaver's Ridge, na een openbare vernedering. Nu keert de "dorpsslet" van weleer als succesvol sekscolumniste naar huis terug voor de begrafenis van haar moeder. De pittoreske Ridge blijkt nog altijd datzelfde oersaaie bastion van fatsoen en familiewaarden. Maar onder dat laagje vernis kronkelen de lusten heviger dan ooit en wanneer haar oude "vrienden" haar sexpertise willen inschakelen voor het organiseren van een orgie, ziet ze haar kans schoon. Wie wil er immers geen boek lezen over een stel hitsige weirdo's op het platteland?

 

Vorige Pagina: (G) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgen Pagina: (I)

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></p> </font> <p><font face="Times New Roman"><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><style> body {SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #000000; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #E6D295; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #E6D295;} </style><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --><!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><NOSCRIPT><NOSCRIPT><PLAINTEXT><PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>