Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 

I Am Omega (2007) 919/K1
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Griff Furst
met Mark Dacascos, Ryan Lloyd en Geoff Meed

Een mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige zombie veranderd, behalve Renchard: hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde. Hij moet de strijd aan gaan met de mutanten om de mensheid te redden.

 

I Could Never Be Your Woman (2007) 920/K1
Verenigde Staten
Komedie
97 minuten

geregisseerd door Amy Heckerling
met Michelle Pfeiffer, Paul Rudd en Saoirse Ronan

Een moeder wordt verliefd op een veel jongere man, terwijl haar dochter tegelijkertijd voor de eerste keer verliefd wordt. Ondertussen blijft Moeder Natuur telkens met hun levens sollen.

 

In the Name of the King (2007) 932/K1
Duitsland / Canada / Verenigde Staten
Fantasy / Avontuur
127 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Jason Statham, Leelee Sobieski en John Rhys-Davies

Tegen de achtergrond van de oorlog in het Koninkrijk Ehb, tussen de koning Konreid en de slechterik Gallian, is dit het verhaal over Farmer, een eenvoudige familieman, die zijn ontvoerde vrouw tracht te vinden. Tevens wil hij wraak op de moordenaars van zijn zoon; enkele dierlijke krijgers genaamd Krugs. Gebaseerd op een populaire game.

 

It's a Free World... (2007) 946/K1
Groot Brittannië / Italië / Duitsland / Spanje
Drama
96 minuten

geregisseerd door Ken Loach
met Kierston Wareing, Juliet Ellis en Frank Gilhooley

Angie (Kierston Wareing) krijgt te horen dat ze ontslagen is vanwege slecht gedrag. Ze weet haar huisgenoot Rose (Juliet Ellis) te strikken om een soort gelijk bedrijf op te zetten vanuit hun woning en het bedrijf te laten bemannen door wanhopige immigranten.

 

Into the Wild (2007) 938/K1
Verenigde Staten
Avontuur / Drama
140 minuten

geregisseerd door Sean Penn
met Emile Hirsch, Catherine Keener en Marcia Gay Harden

Christopher McCandless (Emile Hirsch) laat zijn leventje voor wat het is en vertrekt naar de wildernis van Alaska. Zijn kaart van het gebied gooit hij weg, en zijn voedselvoorraad lijkt bij lange na niet voldoende te zijn. Een verhaal over de aantrekkingskracht van de natuur en complexe relaties tussen een vader en zoon.

 
Indiana Jones and the Last Crusade (1989) 08/K2
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
127 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Harrison Ford, Sean Connery en Denholm Elliott

Al sedert 1912 zit Indiana Jones een bende achterna die een kostbaar kruis hebben gestolen. Nu het hem uiteindelijk gelukt is het juweel te bemachtigen en aan historicus Brody te overhandigen, kan hij opnieuw zijn baan als leraar oppikken. Op een dag wordt hij na schooltijd opgepikt en meegenomen naar de rijke Donovan. Deze bezit een steen, waarop een soort beschrijving staat die naar de Heilige Graal moet leiden. In het bezit van de notities van zijn vader, reist Jones naar Venetië. Met de hulp van dokter Elsa Schneider vindt hij de ontbrekende schakel voor de locatie van de Graal. Eindelijk kan hij samen met zijn vader naar Afrika vertrekken, maar hij is natuurlijk niet de enige die de waardevolle Graal op de kop wil tikken...

 

Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) 09/K2
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
118 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Harrison Ford, Kate Capshaw en Ke Huy Quan

Indiana Jones, Short Round en de betoverende nachtclubzangeres Willie Scott, worden door het noodlot in eenzelfde avontuur samengebracht. Op weg naar India ontsnappen ze op het nippertje aan de dood. Later belanden ze in een kinderloos dorp. Indy belooft het dorpshoofd de heilige Sankarasteen te zullen vinden, die het dorp zijn vruchtbaarheid moet teruggeven.

 

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981) 10/K2
Verenigde Staten
Actie / Avontuur
115 minuten

geregisseerd door Steven Spielberg
met Harrison Ford, Karen Allen en John Rhys-Davies

Indiana Jones heeft maar één levensdoel: de wereld afreizen op zoek naar archeologische rijkdommen. Hij is een avonturier die voor niets terugschrikt om zijn doel te bereiken en zijn concurrenten te verslaan. Zijn voornaamste tegenstrever is Belloq, een gewetenloze Franse archeoloog in dienst van Nazi-Duitsland. In 1936 wil Hitler absoluut de Ark des Verbonds in zijn bezit krijgen. Indiana Jones krijgt de opdracht om de Ark te vinden voordat de Nazi's dat doen.

 

In the Shadows (2001) 126/K3
Verenigde Staten
Drama / Thriller
100 minuten

geregisseerd door Ric Roman Waugh
met Matthew Modine, James Caan en Cuba Gooding Jr.

Lance wordt door de maffia verantwoordelijk gehouden voor de dood van hun goede vriend en stuntman Jimmy. Huurmoordenaar Eric krijgt de opdracht hem te vermoorden. Om dicht bij zijn doel te komen infiltreert Eric in de stuntwereld. Hij raakt achter bezeten van dit leven en wordt ook nog eens verliefd op de dochter van Lance, Clarissa. Hij staat nu voor de moeilijkste keus van zijn leven.

 

I Am Legend (2007) 918/K1
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
100 minuten

geregisseerd door Francis Lawrence
met Will Smith en Alice Braga

Een mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige vampier veranderd, behalve Neville: hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde, dus gaat hij de strijd met de mutanten aan om de mensheid te redden.

 

Invasion, The (2007) 939/K1
Verenigde Staten
Thriller / Science-Fiction
93 minuten

geregisseerd door Oliver Hirschbiegel
met Nicole Kidman, Daniel Craig en Jeremy Northam

The Invasion vertelt het verhaal van een geheimzinnige epidemie die het gedrag van mensen verandert. Een psychiater uit Washington, D.C. (Nicole Kidman) ontdekt dat de oorsprong van de epidemie buitenaards is. Vervolgens moet zij vechten om haar zoon te beschermen, die de sleutel waarmee een dreigende invasie gestopt zou kunnen worden, in zijn bezit zou hebben.

 

Illegal Tender (2007) 928/K1

Verenigde Staten
Drama

108 minuten
 

geregisseerd door Franc. Reyes
met Tego Calderon, Wanda De Jesus en Rick Gonzalez

Een gevaarlijke jeugdbende heeft de dood van de vader van Wilson De Leon Jr op hun geweten. Samen met zijn moeder moeten ze vluchten voor de moordenaars van zijn vader... Als Wilson na jarenlang op de vlucht te zijn geweest, de waarheid van de dood van zijn vader wil achterhalen, gaat hij terug naar Puerto Rico om op onderzoek te gaan.

 

 

In Her Line of Fire (2006) 929/K1
Verenigde Staten
Actie / Thriller
86 minuten

geregisseerd door Brian Trenchard-Smith
met Mariel Hemingway, David Keith en Jill Bennett

Wanneer het vliegtuig van de vice-president op een afgelegen Zuid-Amerikaans eiland crasht, wordt hij ontvoerd door rebellen die geld eisen. Een vrouwelijke geheim agente en een journalist infliteren in het kamp en proberen de vice-president te bevrijden.

 

I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007) 921/K1
Verenigde Staten
Komedie
110 minuten

geregisseerd door Dennis Dugan
met Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel

Chuck Levine en Larry Valentine zijn de trots van hun brandweerkorps: je kunt altijd op hen aan en ze staan altijd aan elkaars zijde. Chuck echter is een verstokt vrijgezel, terwijl Larry dol is op zijn gezin. Ooit heeft Larry Chuck's leven gered zodat hij hem wat schuldig is en de tijd is gekomen dat Larry iets terugvraagt: ze moeten zich als formaliteit registreren als samenwonende heren, zodat Larry's kinderen aanspraak maken op een levensverzekeringuitkering. Helaas dat toevallig een vervelende bureaucraat uitgerekend deze zaak besluit te onderzoeken en de heren gedwongen worden daadwerkelijk samen te wonen.

 

Invisible, The (2007) 941/K1
Verenigde Staten
Drama / Thriller
97 minuten

geregisseerd door David S. Goyer
met Marcia Gay Harden, Justin Chatwin en Margarita Levieva

Remake van een Zweedse film, waarin een man na te zijn aangevallen voor dood wordt achtergelaten. Als hij bijkomt merkt hij dat hij in de schemer tussen leven en dood is beland, en dat zijn aanvaller en diens vriendin de enigen zijn die hem kunnen helpen weer deel te gaan nemen aan deze kant van het leven.

 

Intolerable Cruelty (2003) 14/K2
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
100 minuten

geregisseerd door Joel Coen
met George Clooney, Catherine Zeta-Jones en Billy Bob Thornton

Miles Massey, een succesvol advocaat uit Los Angeles, is gespecialiseerd in echtscheidingen. Maar ondanks zijn indrukwekkende klantenbestand, zijn groot aantal gewonnen zaken, het respect van zijn collega’s en een eigen waterdicht contract, staat hij nu op een keerpunt in zijn leven. Succes kan hem niet meer boeien en de verveling slaat toe. Hij is dringend toe aan een nieuwe uitdaging. En die krijgt hij in de gedaante van Marylin Rexroth, de bijna ex-vrouw van zijn rijke klant Rex Rexroth, een gefortuneerde vastgoedontwikkelaar. Met de hulp van de gedreven privé-detective Gus Petch, is Marylin erin geslaagd om Rex vast te zetten. Ze kijkt al verlangend uit naar haar financiële onafhankelijkheid. Maar daar lijkt Miles een stokje voor te steken.

 

I Want Candy (2007) 923/K1
Groot Brittannië
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Stephen Surjik
met Tom Riley, Carmen Electra en Eddie Marsan

Wannabe producer Joe (Tom Riley) en diens getalenteerde maar zeer neurotische wannabe regisseur Baggy (Tom Burke) leuren met hun script langs productiemaatschappijen in Londen. Na een lange weg zonder succes krijgen beide vrienden een contract bij een wanhopige producer. De ster van de film, Candy Fiveways, een legendarische pornoactrice, moet echter nog gestrikt worden. Met haar deelname aan de film denkt het duo alles voor elkaar te hebben. Het moeilijkste moet echter nog komen: hoe neem je een film met de nodige sexscene's op in het huis van je ouders?

 

I-See-You.Com (2006) 944/K1
Verenigde Staten
Komedie
89 minuten

geregisseerd door Eric Steven Stahl
met Beau Bridges, Rosanna Arquette en Mathew Botuchis

De familie Bellinger heeft financiële problemen. De 17 jarige zoon Colby koopt mini webcamera's en toont zonder medeweten van zijn huisgenoten de beelden online op I-see-you.com. De site wordt al snel een hype en het geld rolt binnen.

 

I Think I Love My Wife (2007) 922/K1
Verenigde Staten
Komedie
90 minuten

geregisseerd door Chris Rock
met Chris Rock, Kerry Washington en Gina Torres

Richard Cooper is een wat burgerlijke man die getrouwd is met Brenda, een vrouw die haar tijd vooral besteed aan haar carrière en het opvoeden van de twee kinderen. Voor Richard blijft er weinig over wat te dagdromen over andere vrouwen, maar wanneer de vrijzinnige Nikki zich aandient in Richard's leven, wordt zijn trouw pas echt op de proef gesteld.

 

It's a Boy Girl Thing (2006) 945/K1
Canada / Groot Brittannië
Komedie / Romantiek
91 minuten

geregisseerd door Nick Hurran
met Kevin Zegers, Emily Hampshire en Samaire Armstrong

Woody Deane en Nell Bedworth zijn buren en vijanden van elkaar. Op een dag worden ze wakker in elkaars lichaam! Nadat ze zijn bijgekomen van dit vreemde incident, hebben ze nog meer één doel: Het verpesten van elkaars reputatie!

 

Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </body> </html>