Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 
Iron Man 3 (2013) 63/K6
Verenigde Staten / China
Actie / Avontuur
130 minuten

geregisseerd door Shane Black
met Robert Downey Jr., Guy Pearce en Gwyneth Paltrow

Sinds een intensieve strijd met buitenaards leven in New York heeft Tony Stark last van angstaanvallen en kan hij niet meer slapen. Hierdoor werkt hij bijna dag en nacht aan zijn Iron Man pakken en probeert steeds meer nieuwe dingen uit. Maar dan wordt de wereld opgeschrikt door een reeks aanslagen van de mysterieuze Mandarin. Tony besluit om de terrorist uit te dagen, waar deze op reageert door vol in de aanval te gaan. Tony ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt en hij moet proberen al zijn kracht en kennis te verzamelen om de plannen van Mandarin tegen te gaan en zo zijn naasten te beschermen.

 
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011) 549 /K5
Duitsland / Canada
Actie / Avontuur
96 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Dolph Lundgren, Natassia Malthe en Lochlyn Munro

Een oorlogsveteraan (Dolph Lundgren) wordt op een nacht aangevallen in zijn huis door ninjas. Hij komt samen met hen in een vortex terecht die hem terug in de tijd stuurt. Ze belanden in de Middeleeuwen. Hij komt er achter dat hij de zoon van Farmer is en naar de 'toekomst' is gestuurd, waar hij opgegroeid blijkt te zijn een weeshuis. Het Koninkrijk Ehb blijkt vernietigd en iedereen is inmiddels dood. Hij is de enige overlevende van het Koninkrijk Ehb en zou het weer opnieuw aan de macht kunnen krijgen.

 

Imposible,Lo (2012) 540/K5
Spanje
Drama / Thriller
114 minuten

geregisseerd door Juan Antonio Bayona
met Naomi Watts, Ewan McGregor en Tom Holland

Maria, Henry (Naomi Watts & Ewan McGregor) en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water...

 

Immortals (2011) 430 /K5
Verenigde Staten
Actie / Fantasy
110 minuten

geregisseerd door Tarsem Singh
met Henry Cavill, Mickey Rourke en Freida Pinto

De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus. Daarmee wil hij de Goden van Olympus omverwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. Een door Zeus (Luke Evans) uitverkoren sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger.

 

In Time (2011) 426 /K5
Verenigde Staten
Sciencefiction / Thriller
109 minuten
 
geregisseerd door Andrew Niccol
met Amanda Seyfried, Justin Timberlake en Cillian Murphy

Welkom in een wereld waar tijd het ultieme betaalmiddel is geworden. Het verouderingsproces stopt op de leeftijd van 25 jaar, maar er zit een addertje onder het gras: je bent genetisch gemanipuleerd om nog één jaar te leven, tenzij je je nakende dood kan afkopen. De rijken “verdienen” tientallen jaren per keer (en blijven 25 jaar), waardoor ze nagenoeg onsterfelijk worden, terwijl de rest genoeg uren bij elkaar smeekt, leent of steelt om de dag door te komen. Wanneer een jonge man (Timberlake) in het bezit komt van een fortuin aan tijd, wordt hij valselijk beschuldigd van moord. Hij wordt gedwongen op de vlucht te slaan met een mooie gijzelaar (Seyfried). De liefde van het duo, dat van minuut tot minuut leeft, wordt een sterk wapen in hun oorlog tegen het systeem.

 

Idlewild (2006) 406 /K5
Verenigde Staten
Drama / Muziek
121 minuten

geregisseerd door Bryan Barber
met André Benjamin, Big Boi en Terrence Howard

Het zuiden van de Verenigde Staten tijdens de drooglegging. Een artiest en zijn pianist spelen samen in een club en ze krijgen het aan de stok met enkele gangsters die hun zinnen hebben gezet op het bemachtigen van diezelfde club.

 

I Spit on Your Grave (2010) 389 /K5
Verenigde Staten
Horror
97 minuten

geregisseerd door Steven R. Monroe
met Sarah Butler, Daniel Franzese en Chad Lindberg

Een schrijfster trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Weer bijgekomen besluit ze om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.

 

Inside Out (2011) 375/K5

Verenigde Staten
Misdaad / Drama

90 minuten

geregisseerd door Artie Mandelberg
met Paul Levesque, Michael Rapaport en Parker Posey

De afgelopen dertien jaar heeft AJ (Paul Levesque) achter de tralies gezeten wegens een veroordeling voor doodslag op een man die zijn beste vriend Jack (Michael Rapaport) wilde vermoorden. Nu hij weer vrij is, wil AJ niets lever dan een eigen bedrijfje starten en een leven zonder misdaad leiden. Echter binnen enkele uren na zijn vrijlating uit de gevangenis betrekt zijn oude vriend Jack hem echter bij een toevallige schietpartij, waarbij een man wordt gedood.

 

In Her Skin (2009) 363/K5
Australië
Drama / Thriller
104 minuten

geregisseerd door Simone North
met Kate Bell, Guy Pearce en Ruth Bradley

Rachel Barber (Kate Bell) is een 15-jarige tiener, die alles schijnt te hebben. Ze is mooi, een getalenteerde danseres, heeft een lief vriendje en ze heeft bovenal een sterke band met haar ouders. Als op een dag ze plotseling niet meer thuiskomt raken haar ouders gelijk in paniek. Ze schakelen de politie in, maar die vinden geen redenen om te vermoeden dat de verdwijning een misdrijf betreft.

 

Independence Day (1996) 355/K5
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
145 minuten

geregisseerd door Roland Emmerich
met Will Smith, Bill Pullman en Jeff Goldblum

Gigantische buitenaardse schepen komen richting de aarde, en hangen boven enkele grote steden. Nadat een poging tot communicatie met de aliens tot niets leidt, komt David Levison er achter dat de aliens in minder dan een dag aan zullen gaan vallen. Nadat de grote steden compleet verwoest zijn door de buitenaardse schepen besluiten de overlevenden terug te vechten met behulp van een buitenaards schip dat enkele decennia geleden op aarde is neergestort.

 

Ironclad (2011) 318/K5
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Avontuur
121 minuten

geregisseerd door Jonathan English
met James Purefoy, Paul Giamatti en Kate Mara

De rebelse Engelse baronnen in 1215 dwingen Koning John ertoe om zijn koninklijk zegel op de Magna Carta te plaatsen. Later herroept hij deze belofte en vormt een leger aan de zuidkust van Engeland. Met dit leger moet het kasteel 'Rochester Castle' heroverd worden.

 

Insidious (2010) 303/K5
Verenigde Staten
Horror / Thriller
103 minuten

geregisseerd door James Wan
met Patrick Wilson, Rose Byrne en Ty Simpkins

Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) zijn een gelukkig koppel met kinderen dat verhuist naar een nieuwe woning. Maar het blijkt dat het huis problemen heeft met de nieuwe familie: vreemde en angstaanjagende dingen gebeuren en schijnen voornamelijk betrekking te hebben op hun jonge zoon Dalton (Ty Simpkins).

 

I Am Number Four (2011) 247/K5
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
109 minuten

geregisseerd door D.J. Caruso
met Alex Pettyfer, Timothy Olyphant en Dianna Agron

Negen buitenaardse baby's met menselijke kenmerken vluchten van hun thuis planeet Lorien om zich te verschuilen op Aarde. Ze worden gevolgd door de Mogadorians die hun eigen planeet vernietigd hebben om de baby's op te sporen. De baby's hebben allemaal een eigen lijfwacht en ze zullen superkrachten krijgen wanneer ze ouder worden. Ze hebben allemaal een nummer van één tot negen en kunnen ook alleen in die volgorde vermoord worden. Number Four (Alex Pettyfer), ook John Smith genaamd, verhuist naar Paradise, Ohio en wordt vrienden met de vriendelijke fotograaf Sarah. Na zijn hele leven op de vlucht te zijn geweest is Number Four verliefd geworden en heeft hij iets om voor te vechten.

 

Iron Will (1994) 143/K5
Verenigde Staten
Avontuur / Familie
108 minuten

geregisseerd door Charles Haid
met Mackenzie Astin, Kevin Spacey en David Ogden Stiers

De jonge Canadees Will Stoneman heeft een ijzeren wil. Zijn vader is overleden en tot overmaat van ramp dreigt faillissement voor zijn moeder. Will wil de deurwaarder afhouden door een sleehondenrace te winnen en de prijs van tienduizend dollar binnen te sleeën.

 

Inception (2010) 137/K5
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Thriller / Science-Fiction
148 minuten

geregisseerd door Christopher Nolan
met Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe en Joseph Gordon-Levitt

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen” van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Cobb is hierdoor een gewilde speler in de verraderlijke nieuwe wereld van bedrijfsspionage, maar dit heeft hem tegelijkertijd ook tot een internationale vluchteling gemaakt, wat hem alles kan kosten wat hij ooit lief had. Nu krijgen Cobb en zijn team van specialisten een nieuwe taak aangeboden. Een 'laatste' taak die ervoor kan zorgen dat Cobb zijn oude leven weer terugkrijgt. Deze taak is niet het stelen van een idee, maar het plaatsen van een idee. Als ze slagen, dan kan het de perfecte misdaad zijn. Maar er is ook een levensgevaarlijke vijand, iemand die altijd Cobb's volgende zet lijkt te voorspellen

 

Iron Man 2 (2010) 93/K5
Verenigde Staten
Actie / Science-Fiction
124 minuten

geregisseerd door Jon Favreau
met Robert Downey Jr., Mickey Rourke en Scarlett Johansson

Multimiljardair en geniale uitvinder Tony Stark (Robert Downey Jr.), wordt zes maanden, nadat hij zijn identiteit als 'Iron Man' heeft onthuld, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) en James ''Rhodey'' Rhodes (Don Cheadle) aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. 'Whiplash' (Mickey Rourke) van zich laat horen...

 

Inhale (2009) 74/K5
Verenigde Staten
Drama
100 minuten

geregisseerd door Baltasar Kormákur
met Diane Kruger, Dermot Mulroney en Rosanna Arquette

Een stel (Kruger en Mulroney) krijgt door dat een oude bekende (Shepard) een illegale harttransplantatie heeft ondergegaan. Hierdoor geïnspireerd probeert het koppel ook het illegale circuit te gebruiken om voor hun zieke dochtertje een nieuw hart te krijgen.
 

 

Ice Twisters (2009) 09/K5
Canada / Verenigde Staten
Science-Fiction
90 minuten

geregisseerd door Steven R. Monroe
met Mark Moses, Camille Sullivan en Kaj-Erik Eriksen

Als de opwarming van de aarde versnelt, brengt de droogte verwoestingen aan in de anders zo regenachtige regio in het noordwesten van de Pacific. Met behulp van vloeibare stikstof, is het Project Rain Dance bedoeld om het probleem op te lossen en regen te veroorzaken. Maar het experiment gaat vreselijk mis en creëert tornado's die messcherpe scherven van ijs afschieten uit de wolkentrechters. Alles wat de wetenschapper proberen om deze verschijnselen te stoppen werkt niet, en het is nu aan een auteur om een oplossing te suggereren waar de geleerden nog niet aan gedacht hebben. Maar zal zijn idee op tijd werken om de rampen te stoppen?

 

It's Complicated (2009)

483/K4

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
118 minuten

geregisseerd door Nancy Meyers
met Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin

Jane (Meryl Streep) is een moeder van drie kinderen die na een etentje een onverwachte affaire krijgt met haar ex-man, de advocaat Jake (Alec Baldwin). Nu Jake met een andere vrouw, de veel jongere Agnes getrouwd is, is Jane ineens ''de andere'' vrouw. Ondertussen maakt Jane kennis met architect Adam (Steve Martin), die bezig is met de keuken van Jane. Omdat Adam net zelf een scheiding achter de rug heeft, valt hij als een blok voor Jane, maar dan beginnen dingen pas echt ingewikkeld te worden.

 

Icarus (2010)

469/K4

Verenigde Staten / Canada
Actie / Drama
90 minuten

geregisseerd door Dolph Lundgren
met Dolph Lundgren, Lindsay Maxwell en Stefanie von Pfetten

De meeste mensen kennen Icarus (Lundgren) als een doodnormale gescheiden vader, die werkt bij een investeringsbedrijf. Maar hij heeft ook een hele duistere kant; Icarus is namelijk het beste in het ombrengen van mensen. Jaren lang werkte hij als spion in Amerika, maar toen de Sovjet-Unie in elkaar viel, voelde hij zichzelf gevangen in een land waar hij niemand kon vertrouwen. Vastbesloten zijn slechte verleden te vergeten, besluit hij opnieuw te beginnen met een nieuwe identiteit. Maar is het wel mogelijk je verleden voor altijd te vergeten? Als door een misstap in Hong Kong de ware identiteit van Icarus aan het licht komt, komt hij erachter dat hij nu zelf het doelwit is, en ze zullen niet rusten voor ze hem te pakken hebben. Hij zal erachter moeten komen wie er op hem jaagt, om op deze manier zijn vrouw en dochter, maar ook zichzelf te beschermen.

 

Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>