Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 
In the Land of Blood and Honey (2011) 359/K7
Verenigde Staten
Romantiek / Oorlog
127 minuten

geregisseerd door Angelina Jolie
met Rade Serbedzija, Zana Marjanovic en Branko Djuric

'In the Land of Blood and Honey' speelt zich af tijdens de Bosnische Oorlog en centreert zich rond een stel dat aan de vooravond van de oorlog voor elkaar valt. Hun relatie lijkt echter niet bestand tegen de gruwelen van de oplaaiende gevechten tussen de verschillende bevolkingsgroepen.
 

 

In the Heart of the Sea (2015) 338/K7
Verenigde Staten / Australië / Spanje / Verenigd Koninkrijk / Canada
Avontuur / Actie
122 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Chris Hemsworth, Cillian Murphy en Brendan Gleeson

De Amerikaanse walvisvaarder Essex verliet Nantucket in Massachusetts in 1819 onder kapitein George Pollard voor een reis van 2,5 jaar om te gaan jagen op potvissen in hun leefgebieden in de zuidelijke Grote Oceaan. Ook aan boord zijn eerste stuurman Owen Chase, tweede stuurman Matthew Joy en scheepsjongen Thomas Nickerson. De Essex werd echter zelf geramd door een potvis en zonk op 3700 kilometer afstand van Zuid-Amerika. De overlevenden van de Essex dobberden 90 dagen rond op zee. Ze zetten koers naar Zuid-Amerika en om te overleven wendden ze zich tot kannibalisme.

 

Intern The (2015) 310/K7
Verenigde Staten
Komedie / Drama
121 minuten

geregisseerd door Nancy Meyers
met Robert De Niro, Anne Hathaway en Anders Holm

Ben Whittaker (De Niro) is een 70-jarige weduwnaar die erachter komt dat het pensioen niet voldoet aan de gewekte verwachtingen. Hij ziet een kans om weer aan de slag te gaan als senior stagiair bij een modewebsite, geleid door Jules Ostin (Hathaway). Ben bewijst zich als waardevol lid van het team en er ontstaat een hechte band tussen hem en Jules.

 

I Spit on Your Grave 3 (2015) 140/K7
Verenigde Staten
Misdaad / Horror
92 minuten

geregisseerd door R.D. Braunstein
met Sarah Butler, Gabriel Hogan en Doug McKeon

Jennifer werkt nu bij een crisislijn, waar een seriemoordenaar de lijn gebruikt om verkrachters tot doelwit te maken. Het duistere verleden van Jennifer stuurt detectives haar kant op, maar is zij de moordenaar waar ze naar zoeken?

 

Into the Grizzly Maze (2014) 125/K7
Verenigde Staten / Canada
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door David Hackl
met James Marsden, Thomas Jane en Piper Perabo

Twee vervreemde broers (James Marsden en Thomas Jane) gaan samen met hun vriendinnen op een kampeerweekend in de wildernis van Alaska om de band weer te herstellen. Eenmaal in de afgelegen wildernis gaat het echter gruwelijk mis wanneer ze worden aangevallen, en onophoudelijk worden achtervolgd, door een huiveringwekkende grizzly beer: 'The Red Machine'.

 

Infini (2015) 112/K7
Australië
Sciencefiction
110 minuten


geregisseerd door Shane Abbess
met Daniel MacPherson, Grace Huang en Luke Hemsworth

Een reddingsteam wordt met behulp van tijdreis-technologie naar het mijnstation 'Infini' verplaatst, een plaats waar zelfs ruimte en tijd een bedreiging vormen. Hun missie is om de enige overlevende van een bizar ongeluk te redden voordat ze een besmette lading, een dodelijk biologische wapen, in quarantaine plaatsen. Dit wapen zal binnen een uur de aarde te bereiken.

 

Into the Woods (2014) 96/K7
Verenigde Staten
Komedie / Fantasy
125 minuten

geregisseerd door Rob Marshall
met Meryl Streep, Anna Kendrick en Chris Pine

Into the Woods is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de Bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen. Helaas zijn de Bakker en zijn vrouw door een heks vervloekt zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten verschillende proeven doorstaan om de vloek op te heffen. Zo moeten ze de heks een koe bezorgen die zo wit als melk is, een kap die zo rood als bloed is, haar dat zo geel als maïs is en een muiltje dat zo zuiver als goud is.

 

Insurgent (2015) 95/K7
Verenigde Staten
Actie / Sciencefiction
119 minuten

geregisseerd door Robert Schwentke
met Shailene Woodley, Theo James en Ansel Elgort

Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite. In een race tegen de klok moeten ze er achter zien te komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.

 

Interview The (2014) 48/K7
Verenigde Staten
Komedie / Actie
112 minuten

geregisseerd door Evan Goldberg en Seth Rogen
met James Franco, Seth Rogen en Randall Park

Dave Skylark (James Franco) is een succesvolle talkshowhost met zijn eigen late talkshow 'Skylark Tonight'. Echter, het brein achter dit succes van Dave is de producer en tevens zijn beste vriend Aaron (Seth Rogen). Aaron, die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging, weet voor Dave een interview te strikken met de mysterieuze en meedogenloze dictator van nucleair bewapend Noord-Korea: Kim Jong-Un. Wanneer de twee zich voorbereiden op het vertrek naar Noord-Korea, worden ze benaderd door de CIA met een plan om de dictator te vermoorden. Dave en Aaron accepteren de opdracht van de CIA, maar blijken nou niet bepaald moordmachines te zijn die de gevaarlijkste man op aarde kunnen ombrengen.

 

Interstellar (2014) 30/K7
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Sciencefiction / Mystery
169 minuten


geregisseerd door Christopher Nolan
met Matthew McConaughey, Jessica Chastain en Anne Hathaway

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

 

Into the Storm (2014) 315/K6
Verenigde Staten
Thriller
89 minuten

geregisseerd door Steven Quale
met Sarah Wayne Callies, Richard Armitage en Jeremy Sumpter

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot.

 

I Spit on Your Grave 2 (2013) 304/K6
Verenigde Staten
Horror / Thriller
106 minuten

geregisseerd door Steven R. Monroe
met Jemma Dallender, Joe Absolom en Yavor Baharov

De mooie Katie is net verhuisd naar New York waar ze, net als vele andere knappe vrouwen, het probeert te maken als model. Maar wat begint als een onschuldige en simpele fotoshoot verandert al snel in een verontrustende situatie. Verkracht, gemarteld en ontvoerd naar een vreemd land, wordt Jessica levend begraven en voor dood achtergelaten. Tegen alle verwachtingen in weet ze echter te ontsnappen en nu zint ze op wraak.

 

Isle of Dogs (2011) 303/K6
Verenigd Koninkrijk
Thriller / Misdaad
90 minuten

geregisseerd door Tammi Sutton
met Andrew Howard, Barbara Nedeljakova en Edward Hogg

Darius is een keiharde topcrimineel met een ultrakort lontje. Bij het minste beetje irritatie zou hij er niet eens voor terugschrikken om zijn eigen hond dood te schieten. Toch is er iemand die hem durft te bedriegen: zijn eigen vrouw Nadia. Zij heeft genoeg van haar hardhandige echtgenoot en is een affaire begonnen met de knappe en beduidend jongere Riley. Maar Darius krijgt lucht van het avontuurtje en begint direct alle mogelijke verdachten te liquideren. Als hij uiteindelijk Riley op de korrel heeft, stelt hij hem voor een onmogelijk dilemma: Nadia vermoorden of zelf vermoord worden. Riley beseft dat hij maar één keuze heeft. Maar zijn plannen pakken anders uit dan hij had gehoopt. Want Nada heeft zelf ook een paar verrassingen in petto...

 

Ironclad: Battle for Blood (2014) 264/K6
Verenigd Koninkrijk
Actie / Avontuur
108 minuten

geregisseerd door Jonathan English
met Tom Rhys Harries, Tom Austen en Michelle Fairley

Het is het jaar 1216, precies een jaar na de slag bij Rochester Castle, wanneer een nieuwe vijand het Engelse leven bedreigt. Een groep Celtic Raiders steelt het vee en doodt iedereen die in hun weg staat. Nadat Hubert zijn vader is gedood door deze Raiders is hij vastbesloten om hen eens en voor altijd te verslaan. Hij wil hiervoor de hulp inroepen van zijn neef Guy, een held uit het Rochester kasteel. Guy is niet langer de naïeve idealist maar een geharde zwaardvechter. Hubert vindt hem in een bordeel, dronken en gedesillusioneerd, en alleen bereid te vechten in ruil voor geld.

 

I, Frankenstein (2014) 228/K6
Verenigde Staten / Australië
Actie / Fantasy
92 minuten

geregisseerd door Stuart Beattie
met Aaron Eckhart, Bill Nighy en Yvonne Strahovski

Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen.

 

In the Blood (2014) 188/K6
Verenigd Koninkrijk / Puerto Rico
Actie / Thriller
90 minuten

geregisseerd door John Stockwell
met Gina Carano, Luis Guzmán en Danny Trejo

Ava en Derek zijn op huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. Wanneer Derek vermist raakt heeft de rouwende Ava maar één doel voor ogen: de mannen opsporen die ze verantwoordelijk houdt voor de verdwijning van haar man.

 

Ice Soldiers (2013) 171/K6
Canada
Actie / Sciencefiction
90 minuten

geregisseerd door Sturla Gunnarsson
met Dominic Purcell, Adam Beach en Michael Ironside

In het noorden van Canada ontdekt een wetenschappelijke expeditie genetisch gemodificeerde Russische super-soldaten die ingevroren zitten in het ijs. Ze zijn geprogrammeerd om maximale schade aan te richten op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Wanneer ze de lichamen ontdooien beseft het wetenschappelijk gezelschap dat ze een dodelijke bedreiging voor de westerse samenleving hebben vrijgelaten. Ze zullen er nu alles aan moeten doen om ze te stoppen.

 

In the Name of the King III (2014) 157/K6
Canada / Bulgarije
Actie / Avontuur
86 minuten

geregisseerd door Uwe Boll
met Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva en Bashar Rahal

Hazen Kaine, een Amerikaanse huurmoordenaar die in Sofia in Bulgarije woont, krijgt meer op zijn dak dan hij gehoopt had als hij een contract sluit met de maffia. Het is de laatste klus voor dat hij er uit stapt en aan een nieuw leven begint. Het doel: de drie kinderen van de koninklijke miljardair Andon Dupont. Het lijkt een simpele missie, maar een simpele halsketting van een van de kinderen zorgt er voor dat hij in de middeleeuwen terecht komt.

 

Identity Thief (2013) 119/K6
Verenigde Staten
Komedie / Misdaad
112 minuten

geregisseerd door Seth Gordon
met Jason Bateman, Melissa McCarthy en Amanda Peet

Diana (Melissa McCarthy) leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene “Sandy Bigelow Patterson,” een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman) naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren die misbruik maakt van zijn persoonlijke gegevens en zijn geld zien terug te krijgen. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat je eigen identiteit proberen terug te krijgen moeilijker is dan hij had verwacht.

 

Iceman The (2012) 65/K6
Verenigde Staten
Misdaad / Thriller
103 minuten

geregisseerd door Ariel Vromen
met Michael Shannon, Winona Ryder en Ray Liotta

Het waargebeurde verhaal over één van de meest beruchte huurmoordenaars van de Verenigde Staten: Richard Kuklinski. Een man die ogenschijnlijk een brave huisvader was met een modelgezin, was in werkelijkheid een ijskoude huurmoordenaar die grof geld verdiende van criminelen. Op de hielen gezeten door federaal agent Pat Kane, krijgt Kuklinski lucratieve opdrachten van Roy Demeo, een belangrijk lid van de Gambino maffia-familie.

 

Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>