Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 
I Dreamed of Africa (2000) 582 /K3
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
114 minuten

geregisseerd door Hugh Hudson
met Kim Basinger, Vincent Perez en Liam Aiken

De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto-ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren aan de slag te gaan. Het leven op het Afrikaanse platteland is bijzonder hard: wilde olifanten en leeuwen vormen een voortdurende bedreiging, zware stormen zorgen voor veel schade, genadeloze stropers laten zich door niets of niemand afschrikken en een naburige stam staat erg achterdochtig t.o.v. de nieuwkomers. Bovendien is Paolo vaak dagenlang afwezig terwijl hij gaan jagen of vissen is met zijn vrienden. Maar Kuki is niet van plan om haar nieuwe leven zomaar op te geven.

 

Indignation (2016) 17 /K9
Verenigde Staten
Drama
110 minuten

geregisseerd door James Schamus
met Logan Lerman, Sarah Gadon en Tracy Letts

1951. Marcus is een joodse slagerszoon uit New Jersey die besluit te gaan studeren aan een college in Winesburg, Ohio. Tegen de achtergrond van de Koreaanse oorlog krijgt Marcus te maken met antisemitisme en seksuele onderdrukking. Op een dag komt de knappe blondine Olivia Hutton in zijn leven, waarbij ze ondanks hun grote verschillen verliefd worden op elkaar.

 

Into the Forest (2015) 360/K8
Canada
Drama
101 minuten

geregisseerd door Patricia Rozema
met Ellen Page, Evan Rachel Wood en Max Minghella

In de nabije toekomst ontdekken twee jonge zussen, die samen met hun familie in een afgelegen bos wonen, dat de wereld om hen heen op de rand van een apocalyps staat. Enkel gevoed door geruchten moeten ze afrekenen met indringers, ziekte, eenzaamheid en uithongering. Deze beproeving zal hen van hulpeloze maar verfijnde jonge dames omvormen tot sterke maar volledig primitieve wezens.

 

Imitation Game The (2014) 326 /K8
Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Biografie / Thriller
114 minuten

geregisseerd door Morten Tyldum
met Benedict Cumberbatch, Keira Knightley en Matthew Goode

Film over het levensverhaal van Alan Turing, een Britse wiskundige en informaticus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Britse crypto-analytische dienst, die als doel had onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Turings grootste verwezenlijking bestond erin om als één van de eersten de Duitse Enigma-codes te breken waardoor de Geallieerden de controle over de Atlantische Oceaan kregen en uiteindelijk de oorlog zouden winnen.
 

 

Immigrant The (2013)   294/K8
Verenigde Staten
Drama / Romantiek
120 minuten

geregisseerd door James Gray
met Jeremy Renner, Marion Cotillard en Joaquin Phoenix

1920. Op zoek naar een nieuwe start en de Amerikaanse droom, komen Ewa Cybulska en haar zus Magda vanuit hun thuisland Polen aan in New York. Op Ellis Island ontdekken de artsen van de immigratiedienst dat Magda ziek is en de twee zussen worden gescheiden. Terwijl haar zus in quarantaine wordt opgenomen, valt Ewa in handen van Bruno, een charmante maar zonderlinge man die haar in huis neemt en haar van lieverlee tot prostitutie dwingt. Op een dag maakt Ewa kennis met Bruno’s neef, de vrolijke goochelaar Orlando.

 

iBoy (2017)   282/K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Adam Randall
met Bill Milner, Maisie Williams en Charley Palmer Rothwell

De 16-jarige Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendinnetje Lucy te stoppen. Hierbij wordt hij neergeschoten en belandt hij in een coma. Wanneer hij uit de coma ontwaakt ontdekt hij dat stukjes van zijn smartphone in zijn brein zijn terechtgekomen, wat hem superheldkrachten geeft. Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?
 

 

In-cheon Sang-ryuk Jak-jeon (2016)  278/K8
Zuid-Korea
Drama / Oorlog
115 minuten

geregisseerd door John H. Lee
met Liam Neeson, Jung-jae Lee en Sean Dulake

'Operation Chromite' vertelt het waargebeurde verhaal van de Slag bij Inchon. De Zuid-Koreaanse havenstad staat in 1950 onder controle van Noord-Koreaanse troepen. Wat ze niet weten, is dat de Verenigde Naties, onder leiding van bevelhebber Douglas MacArthur (Liam Neeson), een verrassingsaanval aan het plannen is tegen het communistische Noord-Korea.
 

 

Inferno (2016)   277/K8
Verenigde Staten / Japan / Turkije / Hongarije
Mystery / Thriller
121 minuten

geregisseerd door Ron Howard
met Tom Hanks, Ben Foster en Felicity Jones

In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden.
 

 

Infiltrator The (2016)  261 /K8
Verenigd Koninkrijk
Misdaad / Drama
127 minuten

geregisseerd door Brad Furman
met Bryan Cranston, Diane Kruger en Benjamin Bratt

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Robert Mazur, een undercoveragent die jarenlang door het leven ging als Bob Musella. Hij nam allerlei gesprekken op die leidden tot een grote arrestatieactie tijdens een opgezette bruiloft. "Operation C-Chase" was bedoeld om bankiers te ontmaskeren die het financiële systeem manipuleerden om geld wit te wassen voor drugsbaronnen als Pablo Escobar.

 

Ivory Game The (2016) 244/K8
Oostenrijk
Documentaire
112 minuten

geregisseerd door Kief Davidson en Richard Ladkani


De Afrikaanse olifant wordt met uitsterven bedreigd. Documentairemakers Kief Davidson en Richard Ladkani infiltreren in het corrupte en wereldwijde ivoorsmokkelnetwerk en hekelen de meedogenloze stropers. Ze gingen hiervoor 16 maanden undercover, met de hulp van een team van specialisten en activisten.

 

Ithaca (2015) 179/K8
Verenigde Staten
Drama
96 minuten

geregisseerd door Meg Ryan
met Alex Neustaedter, Meg Ryan en Tom Hanks

Californië ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Homer Macauley is een 14-jarige jongen die opgroeit in het kleine stadje Ithaca. Zijn oudere broer Marcus vecht aan het front en de oudere zus Bess studeert. Aan Homer de taak om voor zijn moeder Katie, sinds twee jaar weduwe en zonder inkomen, en zijn jongere broertje Ulysses te zorgen. Om die reden werkt hij 's avonds als bezorger van telegrammen, terwijl hij overdag op school zit. Homer is vastbesloten de snelste telegrambesteller ter wereld te worden maar al snel blijkt hij gevangen tussen droom en werkelijkheid als hij mensen moet informeren over gesneuvelde geliefden en andere ernstige zaken. Hij heeft het hier zwaar mee en ontdekt dat hij in een korte periode steeds volwassener aan het worden is, maar hij blijft optimistisch..

 

I.T. (2016) 170/K8
Ierland / Frankrijk
Thriller / Misdaad
95 minuten

geregisseerd door John Moore
met Pierce Brosnan, James Frecheville en Anna Friel

Mike Regan is een succesvolle ondernemer die alles heeft: een beeldschone vrouw, een geweldige dochter en een zelf-onderhoudend en denkend huis. Zijn bedrijf staat op het punt om de leasewereld van luchtvaartuigen voor altijd te veranderen, maar dan neemt zijn relatie met IT-consultant Ed Porter een donkere wending. Porter begint interesse in de dochter van Mike te krijgen, maar wordt continu dwarsgezeten. Het resulteert in een kat-en-muis spel, waarin Mike weinig tot geen macht heeft, omdat technologie zijn leven, familie en bedrijf in gevaar brengt.

 

Independence Day: Resurgence (2016) 169K8
Verenigde Staten
Sciencefiction / Actie
120 minuten

geregisseerd door Roland Emmerich
met Liam Hemsworth, Maika Monroe en Jeff Goldblum

Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

 

Interstellar Wars (2016) 125/K8
Verenigde Staten
Sciencefiction
83 minuten

geregisseerd door Marlene Mc'Cohen
met Brian Lally, Robert Woods en Genna Mc'Cohen

Een ras meedogenloze aliens weet via een eeuwenoude portal de aarde te bereiken. Een geheime overheidsgroep met militaire wetenschappers, geleid door Bruce Kramer, probeert een manier te vinden om de buitenaardsen te bestrijden. De boel verslechtert als blijkt dat mensen die in aanraking komen met de aliens veranderen in bloeddorstige zombies.

 

I Am Wrath (2016) 115/K8
Verenigde Staten
Actie
92 minuten

geregisseerd door Chuck Russell
met John Travolta, Amanda Schull en Christopher Meloni

Stanley Hill (Travolta) is een werkloze ingenieur die getuige is van de moord op zijn vrouw Vivian, die door een bende gangsters in een garage werd aangevallen. Stanley wordt verteerd door schuldgevoelens en achtervolgd door het beeld van zijn stervende vrouw. Wanneer rechercheur Gibson er niet in slaagt om de daders te berechten, wendt Stanley zich tot zijn oude vriend Dennis en besluit hij om het heft in eigen handen te nemen.

 

I Saw the Light (2015) 39/K8
Verenigde Staten
Muziek / Drama
123 minuten

geregisseerd door Marc Abraham
met Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen en David Krumholtz

'I Saw the Light' gaat over het leven van de legendarische countryzanger Hank Williams, die in zijn korte leven countryklassiekers als 'Your Cheatin' Heart', 'Hey Good Lookin' en 'Cold, Cold Heart' op plaat zette. De film vertelt het verhaal van zijn snelle opkomst, de roem en uiteindelijk het tragische effect op zijn gezondheid en persoonlijke leven.

 

I'll See You in My Dreams (2015) 362/K7
Verenigde Staten
Komedie / Drama
92 minuten

geregisseerd door Brett Haley
met Blythe Danner, Martin Starr en Sam Elliott

Een plotseling verlies verstoort het ordelijke leven van de 70-jarige Carol. Ze besluit zich voor het eerst in 20 jaar weer in de wereld van het daten te begeven. Ze krijgt echter te maken met twee onverwachte relaties die haar veronderstellingen over het ouder worden betwisten

 
I Am Here (2014) 361/K7
Duitsland / Denemarken
Drama
97 minuten

geregisseerd door Anders Morgenthaler
met Kim Basinger, Jordan Prentice en Peter Stormare

Maria (Kim Basinger) is een succesvolle zakenvrouw die maar één grote droom heeft: een kind ter wereld brengen. Nadat ze nog maar eens een miskraam heeft, vertelt de dokter haar dat ze te oud is om nog een kind te krijgen. Maria's wereld stort in. Ze is er kapot van en weigert haar lot te aanvaarden. Ze begint aan een wanhopige en gevaarlijke tocht om haar droom van het moederschap waar te maken.

 

I Am Soldier (2014) 360/K7
Verenigd Koninkrijk
Actie / Thriller
85 minuten

geregisseerd door Ronnie Thompson
met Tom Hughes, Noel Clarke en Miranda Raison

Mickey Tomlinson besluit de ruigste en meest gevaarlijke militaire training te gaan volgen. Hij wil namelijk soldaat worden bij de Special Air Service, oftewel de SAS. Als tiener ging Mickey in militaire dienst en hij had toen al het doel om zich ooit aan te sluiten bij de elite eenheid. Vanaf het moment van selectie wordt hij mentaal en fysiek afgebroken, maar hij zet alles op alles om de training vol te houden.

 

Vorige Pagina: (H) 1 2 3 4 5 6 7 Volgen Pagina: ( J )

 

<PLAINTEXT> <!-- www.thaxdevil.tk --><!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan --></font></font></p> </html>