Vorige Pagina: (I) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( K )

 

Johnny English Reborn (2011) 425 /K5
Verenigde Staten / Frankrijk / Verenigd Koninkrijk
Komedie
101 minuten

geregisseerd door Oliver Parker
met Rowan Atkinson, Rosamund Pike en Dominic West

Er wordt opnieuw een beroep gedaan op Johnny English, de onwaarschijnlijke geheim agent in de Britse geheime dienst. Na zijn laatste perikelen heeft MI-7's Johnny English zijn vaardigheden bijgespijkerd in een afgelegen Aziatisch gebied. Maar wanneer zijn leidinggevenden lucht krijgen van een moordpoging op de Chinese president, wat een wereldchaos zal veroorzaken, gaan zij onmiddellijk op zoek naar hun onorthodoxe agent. Johnny moet wederom high-tech gadgets besturen om een web van list en bedrog te ontrafelen waarbij MI-7, de CIA en de KGB betrokken zijn.

 

Just Go with It (2011) 273/K5
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
117 minuten

geregisseerd door Dennis Dugan
met Adam Sandler, Jennifer Aniston en Nicole Kidman

Dr. Patrick Maccabee, een plastisch chirurg, heeft bindingsangst en vertelt daarom zijn veel jongere vriendin Beverly (Brooklyn Decker) dat hij getrouwd is en kinderen heeft om te voorkomen dat de relatie te serieus wordt. Wanneer ze vermoedens krijgt dat hij liegt vraagt hij zijn kantoormanager Katherine Palmer (Jennifer Aniston) en haar kinderen om als zijn gezin op te treden om zijn eerlijkheid te bewijzen.

 

Just Cause (1995) 150/K5
Verenigde Staten
Mystery / Thriller
102 minuten

geregisseerd door Arne Glimcher
met Sean Connery, Laurence Fishburne en Ed Harris

Een staatsgevangenis in Florida: Bobby Earl Ferguson, een zwarte student, wacht op de doodstraf voor een misdaad waarvoor hij onschuldig pleit: de verkrachting en moord van een schoolmeisje. Hij roept de hulp in van Paul Armstrong, een bekend jurist en journalist. Overtuigd als hij is, weet Armstrong het dossier te heropenen, en krijgt zelfs de vrijlating van de jonge zwarte voor elkaar. Een serie gruwelijke moordpartijen terroriseren echteral gauw de hele streek.

 

Jesse Stone: No Remorse (2010) 132/K5
Verenigde Staten
Actie
107 minuten

Politiechef Jesse Stone is door de gemeenteraad van Paradise geschorst. Dat weerhoudt hem er echter niet van om wat klusjes voor zijn vriend, hoofdinspecteur Healy, te doen. Hij onderzoekt een serie moorden in Boston, waardoor de agenten Rose en Suitcase zich kunnen bezighouden met een geweldsgolf in Paradise. Jesse stort zich volledig op zijn taak om zijn twee demonen, drank en vrouwen, het hoofd te kunnen bieden.

 

Jerk Theory, The (2009) 122/K5
Verenigde Staten
Komedie
93 minuten

geregisseerd door Scott S. Anderson
met Tom Arnold, Jenna Dewan en Josh Henderson

Een eerzuchtige artiest, Adam, heeft slechte relatie-ervaringen en besluit dat als vrouwen niet reageren op de aardige aanpak, dat hij dan maar gemeen moet worden. Deze aanpak blijkt een succes en hij heeft vele onbeduidende relaties, totdat hij Molly ontmoet. Molly vindt zijn gemene routine maar niks. Adam wordt gedwongen om zijn filosofie opnieuw in overweging te nemen.

 

Jonah Hex (2010) 121/K5
Verenigde Staten
Actie / Western
81 minuten

geregisseerd door Jimmy Hayward
met Josh Brolin, Megan Fox en John Malkovich

In opdracht van het Amerikaanse leger trekt premiejager Jonah Hex (Josh Brolin), wiens gezicht akelijk vervormd is, door het Wilde Westen om de voodoobeoefenaar Quentin Turnbull (John Malkovich) te pakken te krijgen. Turnbull heeft namelijk niet veel goeds in de zin, en dat is een understatement.

 

Just Wright (2010) 116/K5
Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
100 minuten

geregisseerd door Sanaa Hamri
met Queen Latifah, Paula Patton en Common

'Just Wright' draait om sport trainster Leslie Wright (Queen Latifah) die verliefd wordt op de professionele basketbalspeler Scott McKnight (Common). Ze is zijn rehabilitatie coach waarbij ze hem helpt te herstellen van zijn blessures die hij heeft opgelopen in zijn carrière. De dingen worden gecompliceerd wanneer haar beste vriendin Morgan Alexander (Paula Patton) ook achter hem aan zit

 

Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (2008) K5/65/66/67
Verenigde Staten
Avontuur
282 minuten (miniserie, 3 delen)

geregisseerd door Terry Cunningham
met Ivan Sergei, Joanne Kelly en Thure Riefenstein

Avonturier en schatjager Jack Hunter gaat samen met de klungelige chauffeur Tariq en de mooie Nadia Ramadan in Turkije op zoek naar twee artefacten, de 'Eye of the Star' en de 'Iris of the Star'. Samengevoegd vormen ze de 'Star in Heaven', een machtig en eeuwenoud wapen. Echter, de kwaadaardige Albert Littmann, schatjager en ex-partner van Jack, is ook op zoek naar dit wapen.

 

John Rabe (2009)

460/K4

Frankrijk / China / Duitsland
Drama / Oorlog
134 minuten

geregisseerd door Florian Gallenberger
met Ulrich Tukur, Daniel Brühl en Steve Buscemi

Waargebeurd verhaal over de Duitse zakenman John Rabe die zich in 1937 in Nanking, China bevindt. De stad wordt echter aangevallen en overgenomen door het Japanse leger. Rabe weet echter met enkele andere buitenlanders een beschermde zone voor burgers op te richten, waardoor duizenden mensen de dood ontlopen.
 

 

Jennifer's Body (2009)

324/K4

Verenigde Staten
Horror / Komedie
92 minuten

geregisseerd door Karyn Kusama
met Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody

Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af aan beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe af brand en Needy en Jennifer weten te ontsnappen veranderd er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze al lang wist: Jennifer is duivels.

 

 

Johnson County War (2002)

56/K4
Verenigde Staten / Duitsland
Western
178 minuten (miniserie, 2 delen)

geregisseerd door David S. Cass Sr.
met Tom Berenger, Luke Perry en Burt Reynolds

We schrijven het jaar 1891. Wyoming is pas toegetreden tot de Unie. De drie gebroeders Hammett, Cain, Harry en Dale raken verstrikt in de snel escalerende strijd om land tussen de veebaronnen die de graslanden van oudsher in handen hadden en de kolonisten die zich hier kwamen vestigen. De veebaronnen zijn verenigd in de "Cheyenne Social Club". Op initiatief van Lord Peter, een Engelse adellijke grootgrondbezitter, wordt een killer als sheriff aangesteld. Hij moet de kleine landbezitters zo zien te intimideren dat ze op de vlucht slaan... Maar de gebroeders Hammett besluiten te blijven, en daar hebben ze alledrie zo hun redenen voor.

 

Joulutarina (2007)

318/4

Finland
Familie / Drama
83 minuten

geregisseerd door Juha Wuolijoki
met Hannu-Pekka Björkman, Otto Gustavsson en Kari Väänänen

Verhaal over de oorsprong van de Kerstman. Honderden jaren geleden in Lapland leefde er een jongetje genaamd Nikolas, wiens ouders omkwamen bij een ongeluk. De dorpelingen namen de jongen onder hun hoede en verzorgden hem, Nikolas verhuisde van familie naar familie. Wanneer hij ouder wordt besluit Nikolas cadeaus te maken voor de kinderen van de gastfamilies, als blijk van dank. Over de jaren worden dit steeds meer gezinnen, die elke Kerst cadeautjes voor hun deur vinden.

 

Journey to the Center of the Earth (2008) (III)

28/K2

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
90 minuten

geregisseerd door T.J. Scott
met Rick Schroder, Victoria Pratt en Peter Fonda

Martha Dennison (Victoria Pratt) huurt avonturier en antropoloog Jonathan Brock (Rick Schroder) in om haar geliefde man Edward (Peter Fonda) terug te vinden. Deze verdween namelijk spoorloos toen hij op zoek ging naar een bijzondere wereld ergens in het centrum van de Aarde.

 

Jersey Girl (2004)

22/K2

Verenigde Staten
Komedie / Drama
103 minuten

geregisseerd door Kevin Smith
met Ben Affleck, Raquel Castro en Liv Tyler

Ollie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In één klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey. Met hulp van de mooie, jonge Maya (Liv Tyler) probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Zij en zijn ontwapenende dochtertje Gertie laten hem inzien dat je soms het verleden achter je moet laten om gelukkig te worden.

 

Jack and Jill vs. the World (2008)

16/K2

Verenigde Staten / Canada
Komedie / Drama
89 minuten

geregisseerd door Vanessa Parise
met Freddie Prinze Jr., Taryn Manning en Vanessa Parise

Jack is dertig en zorgt voor advertenties in New York. Hij leidt een routineleventje, boekt succes en heeft klasse. Maar hij loopt er verveeld bij, tot op het moment dat hij Jill ontmoet. De knappe, vurige twintigjarige vrouw komt in zijn leven en hij wordt stapelverliefd. Het klikt onmiddellijk tussen hen en ze beginnen een verhouding. Ze spreken af dat eerlijkheid hun prioriteit is. Wanneer Jill meerdere keren niet te bereiken is, eist Jack van haar dat ze hem vertelt welk geheim ze verbergt.

 

Jump Out Boys (2008)

35/K2

Verenigde Staten
Actie / Misdaad

83 minuten

geregisseerd door Amir Valinia
met DMX, Kris Kristofferson en Sheldon Robins

Na de orkaan Katrina wordt New Orleans overspoeld door extreem geweld. De wrede Mexicaanse drugsbaron Santiago Rodriguez ontsnapt uit de gevangenis met de hulp van zijn oom, het hoofd van de Catalina Cartel. Maar dat kost hem wel 15 miljoen, dat is het geld dat zijn vroegere vriendin Maria verborgen heeft nadat hij was gearresteerd door de roekeloze politieagent Travis Roundtree.Santiago heeft nu twee grote problemen: Maria haat hem, en zij is de enige die weet waar de buit verstopt is. En daar is ook de legendarische Thorn, een huurmoordenaar die op wraak belust is voor de dood van zijn nicht.

 
Jumper (2008)

36/K2

Verenigde Staten
Thriller / Science-Fiction
88 minuten

geregisseerd door Doug Liman
met Hayden Christensen, Samuel L. Jackson en Rachel Bilson

David Rice (Hayden Christensen) ontdekt op jonge leeftijd dat hij een jumper is. Hij kan zichzelf van de ene naar de andere plek teleporteren. Deze speciale krachten gebruikt hij om zichzelf een luxe leven te bezorgen. Echter de Paladin organisatie onder leiding van Roland Cox (Samuel L. Jackson) maakt jacht op zulke personen. Want alleen God mag de kracht hebben om op elke plek te zijn op elk desgewenst tijdstip.

 

Julie, Chevalier de Maupin (2004)

143/144/K4

Frankrijk
Drama / Actie
184 minuten

geregisseerd door Charlotte Brandstrom
met Sarah Biasini, Pietro Sermonti en Pierre Arditi

In 1659 woont de operazangeres Agnès Dormes niet ver van Versailles een zwarte mis bij. Ze kan er verhinderen dat een baby geofferd wordt en slaat met het kind op de vlucht. Twintig jaar later is het kind een knappe jonge vrouw geworden, Julie de Maupin. Op een dag wanneer Julie terugkeert naar huis, wordt ze aangerand door twee ruiters die haar proberen te vermoorden. Ze wordt nog net gered door haar stiefvader Gaston. Die betaalt zijn tussenkomst met zijn leven. Julie gaat op zoek naar Agnès

 

Juno (2007)

37/K2

Verenigde Staten
Komedie / Drama
92 minuten

geregisseerd door Jason Reitman
met Ellen Page, Michael Cera en Jennifer Garner

Juno is een bijdehante tiener die plotseling geconfronteerd wordt met een zwangerschap, als gevolg van seks met een klasgenoot. Met hulp van haar sexy vriendin, Leah, vindt Juno zowaar de ideale ouders voor het kind, een koppel in een buitenwijk die willen adopteren.

 

Just Married (2003)

39/K2

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie / Romantiek
95 minuten

geregisseerd door Shawn Levy
met Ashton Kutcher, Brittany Murphy en Christian Kane

Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.

 

Vorige Pagina: (I) 1 2 3 4 5 Volgen Pagina: ( K )